~Leyfunnur~
Kayıtlı Kullanıcı
Bende burdaki birçok din kardeşim gibi aynı durumdayım,içimde bir ateş yanıyo ama şekillendiremiyorum kafam çok karışık,benim annem babam hacı bende 2003 yılından bu yana namazımı kılıyorum çok şükür anne ve babamın herhengi bir baskısı yok bana karşı bu zamana kadar bendede yoktu böyle bir düşünce,ama bu sene!!!!içimde bir ssesi susturamıyorum hayat çok anlamsız geliyo bana ne için ve nereye ?etrafımdaki açık insanlara baktıkça kendimden utanıyorum aynı kefedeyiz malesefevet ben KAPANMAK İSTİYORUM!hemde çok,henüz kimseye söylemedim dolayısıyla etrafımda danışacağım kimse yok internette bilgi araken bu siteyi gördüm paylaşımlarınızı bende yararlanmak istedim,banada bir yol gösterirseniz çok mutlu olacağım ne yapacağımı ve nerden başlayacağımı bilemiyorum
sadece laf olsun diye değilde dinimize kitabımıza uygun kapanmak istiyorum bilgilerinizi bekliyorum şimdiden Allah razı olsun hepimizin yar ve yyardımcısı yine Rabbim olsun inş.selametle
Ve Aleykumselam,
Ma$aAllah karar vermi$siniz bile, Allah'in (c.c.) rizasini kazanmak ve dinimizce en uygun tesetturu ya$arsiniz in$aALLAH. Aileniz de size baski yapmiyorlar, en güzeli bekletmeden kapanmak in$aALLAH.
Allah c.c. yardimciniz olsun, Allah'a emanet olun...B)