Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
Bende burdaki birçok din kardeşim gibi aynı durumdayım,içimde bir ateş yanıyo ama şekillendiremiyorum kafam çok karışık,benim annem babam hacı bende 2003 yılından bu yana namazımı kılıyorum çok şükür anne ve babamın herhengi bir baskısı yok bana karşı bu zamana kadar bendede yoktu böyle bir düşünce,ama bu sene!!!!içimde bir ssesi susturamıyorum hayat çok anlamsız geliyo bana ne için ve nereye ?etrafımdaki açık insanlara baktıkça kendimden utanıyorum aynı kefedeyiz malesef:(evet ben KAPANMAK İSTİYORUM!hemde çok,henüz kimseye söylemedim dolayısıyla etrafımda danışacağım kimse yok internette bilgi araken bu siteyi gördüm paylaşımlarınızı bende yararlanmak istedim,banada bir yol gösterirseniz çok mutlu olacağım ne yapacağımı ve nerden başlayacağımı bilemiyorum:(sadece laf olsun diye değilde dinimize kitabımıza uygun kapanmak istiyorum bilgilerinizi bekliyorum şimdiden Allah razı olsun hepimizin yar ve yyardımcısı yine Rabbim olsun inş.selametle

Ve Aleykumselam,
Ma$aAllah karar vermi$siniz bile, Allah'in (c.c.) rizasini kazanmak ve dinimizce en uygun tesetturu ya$arsiniz in$aALLAH. Aileniz de size baski yapmiyorlar, en güzeli bekletmeden kapanmak in$aALLAH.
Allah c.c. yardimciniz olsun, Allah'a emanet olun...B)

huzur arıyorum

Kayıtlı Kullanıcı
Berat05 ve leyfunnur kardeşime

Berat05 ve leyfunnur kardeşime

Allah sizden razı olsun paylaşımınız için,sürekli düşünüyorum,sonuç olarak Rabbim bana burda size müjdeli haberi vermeyi nasip eder
inş.her an dua ediyorum O na layık bir kul olabilmek için inş.karşılık bulur sizinde desteklerinizle Allah a emanet olun yol arkadaşlarım iyiki sizler varsınız,umarım yollarımız birleşir:)Allah ın selamı üzerinize olsun

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

Allah sizden razı olsun paylaşımınız için,sürekli düşünüyorum,sonuç olarak Rabbim bana burda size müjdeli haberi vermeyi nasip eder
inş.her an dua ediyorum O na layık bir kul olabilmek için inş.karşılık bulur sizinde desteklerinizle Allah a emanet olun yol arkadaşlarım iyiki sizler varsınız,umarım yollarımız birleşir:)Allah ın selamı üzerinize olsun

ALLAH CELLE CELALÜHÜ sizden de razı olsun

inşAllah tez zamanda hayırlısı ile müjdeli haberler verir ve sizde diğerkardeşlerimize örnek olursunuz değerli kardeşim

Her işin başı hayırdır.RAHMAN c.c. dan ne dilerse hayır dileyiniz

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim cümlemizden razi olsun,
amin, in$aAllah güzel haberler verirsin bize en yakin zamanda, sana güveniyorum, ALLAH'in c.c. rizasini gözettigin sürece attigin her adim hayirlidir iin$aALLAH...
Allah'a c.c. emanet ol, hayirli haberini bekliyoruz...

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı

Rabbim seni seviyor emin ol ki şuan bunları düşünmen bile büyük nimet oysaki niceleri daha rabbini bile düşünmezken.Sen doğru yolda ilerliyorsun.Nefsin ve şeytan sana devamlı kafanda soru sorman için vesvese veriyor.Ya ailem ne derse ? ya arkadaşlarım ne derse? ya çevrem ne derse? severler mi? kızarlar mı diye şeytan vesvese veriyor.
Oysaki sen düşün ki Rabbim bana yeter o ne güzel vekildir.
O var sorun yok elhamdülillah.
Rabbimiz var dünya küssün ne yazar.
Rabbimiz küserse dünya bizim olsa kaç yazar peki.
Onun için sevdiğin bir tesettürlü hanımdan bu konu hakkıdna bilgi alman yada.Hoca hanımlara danışman konuşman.
Hz Aişe Annemizi Hz Hatice annemizi HAtıma annemizi düşün.Hayatları gözünden geçir.Huzur İslamda kardeşim inşallah hakkıyla yaşayanlardan oluruz.

Emin ol ki.Bu zamanda Hanımlar büyük tehtid altında iffetlerinizi korumak için muhakkak kalkanlarınızı kullanmalısınız.

Sende salih hanımlardan olursun inşallah.

huzur arıyorum

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm

Selamun aleyküm

Değerli din kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun,biliyomusunuz sizi kendime o kadar çok yakın görüyorumki sanırım bu samimiyetiniz,bu içtenliğiniz islamın rabbimin,o güzel resulunün,size ve sizdende bana yansıması paylaşımlarınızı gözyaşlarıyla okudum,biliyomusunuz dün bir tesettür mağazasına girdim,kapısında durdum kalbim çarpacak gibiydi,bir müddet düşündüm ve girdim pardesülere eşerplara baktım o kadar heyecanlandımki:)satışş temsilcisi kim için olucak deyince sanki dilim kilitlendi,Allah ım o ne büyük bir heyecan,Rabbim o heyecanı bana hayırlısıyla versin.ama bugüne kadar hep soyut olan düşüncelerimin ilk somut örneğini dün gerçekleştirdim ve kendime ilk defa uzun bir etek aldım,inş.darısı diğer baktıklarıma AMİN.sizinde desteklerinizle inş.en yakın zamanda huzuru bulmak istiyorum.hepiniz Allah a emanet olun.

mir_erhan

Moderator
Değerli din kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun,biliyomusunuz sizi kendime o kadar çok yakın görüyorumki sanırım bu samimiyetiniz,bu içtenliğiniz islamın rabbimin,o güzel resulunün,size ve sizdende bana yansıması paylaşımlarınızı gözyaşlarıyla okudum,biliyomusunuz dün bir tesettür mağazasına girdim,kapısında durdum kalbim çarpacak gibiydi,bir müddet düşündüm ve girdim pardesülere eşerplara baktım o kadar heyecanlandımki:)satışş temsilcisi kim için olucak deyince sanki dilim kilitlendi,Allah ım o ne büyük bir heyecan,Rabbim o heyecanı bana hayırlısıyla versin.ama bugüne kadar hep soyut olan düşüncelerimin ilk somut örneğini dün gerçekleştirdim ve kendime ilk defa uzun bir etek aldım,inş.darısı diğer baktıklarıma AMİN.sizinde desteklerinizle inş.en yakın zamanda huzuru bulmak istiyorum.hepiniz Allah a emanet olun.

esselamün aleyküm ve rahmetüllahi veberekatüh...
sevgili kardeşim kaç gündür takip ediyorum yazdıklarınızı arkadaşların sizinle paylaştıkları o güzel paylaşımları duyguları
evet hepsi yürek kabartan hepsi birer manevi huzur..
asıl amacımızda manevi huzur da değilmi...
ben fazla bir şey yazıp karıştırmak istemiyorum...
ama benimde sürekli gözüm burda Müjdeli haberi alacağımı hissediyorum
gerçekten bunu duyabiliyorum..
inşallah sizlerde kurtuluşa ernlerden olursunuz...
bu arada bende paylaşımınızı okurken enaz sizin kadar yüksek kalp atışları duydum..
Allah celle celalüh en kısa zamanda bu yüce maneviyat şerbetini tatdırır inşallah
selam ve dua ile

huzur arıyorum

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm

Selamun aleyküm

Allah razı olsun sizden de.Heycanımdan sizlerin huzuruna nasıl çarpık cümlelerle çıkıyorum Hakkınızı helal edin.İnanın o kadar çok istiyorumki,bu kadar niyetlenmişken şeytanın kalbime vesvese verip beni kararımdan dündürmeden Rabbime layık bir kul olmayı!tüm düşüncem bu yönde,kendimi hem buna hazırlıyorum Allah ın izniyle ve sizinde desteklerinizle inş.huzura ereceğim.amin.Allah a emanet olun.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı

ne güzel,inşALLAH gerisi de olur.ben de orda olduğumu düşünüp seninle heyecanlandım.beraber seçim yapıp orda denediğini görmek isterdim.bir an gözümün önüne üniv.deyken sürekli gittiğim tesettür mağzamız geldi.bir akşam bir pardüse denemiştim.sabaha kadar aklımdan çıkmamıştı.bir kıyafetin kzlbimde yer etmesi biraz rahatsız etmişti ama uzun zaman severek giydim.
senin gibi yeni başlaycak arkadaşları da oraya götürürdüm.güzel anlardı.
sana da hayırlısıyla daimi ve hakkıyla nasip olur inşALLAH.

NE YAPARSAK YAPALIM İSLAMI TEMSİL ETTİĞİMİZİ UNUTMADAN HAL VE HAREKETLERİMİZE DİKKAT ETMELİYİZ.ALLAH RIZASI İÇİN, O'NUN EMRİ OLDUĞU İÇİN TESETTÜRÜ UYGULUYORSAK O'NUN KOYDUĞU SINIRLARA DİKKAT ETMELİYİZ.TESETTÜR BİZLERİN VAZGEÇİLMEZ KALKANIDIR.TÜM RAHATSIZ EDİCİ ŞEYLERE KARŞI.
DEĞERİMİZİN ARTMASI,ŞAHSİYETİMİZİN NADİDELEŞMESİDİR

VE EN ÖNEMLİSİ ALLAH KATINDA DEĞER KAZANMAMIZA VESİLEDİR

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı

Aleyküm selam canım kardeşim seni çok iyi anlıyorum. ben fazla takip edemiyorum genelde bu sayfayı ama bu yazını okuyunca seni daha da iyi anladım kardeşim.. çünkü aynı duyguları bende yaşadım. evet o kıyafetleri görünce insanın içi bi tuhaf oluyor. hele birde kardeşim kapandıgın ilk gün eşarpını baglarken o heyacan o huzuru hiçbirşeye degişemem. ben hala aynanın karşısında eşarpımı baglarken heyecanlıyorum sanki ilk günlerdeki gibi.. çok güzel bi duygu kardeşim. inşallah en kısa zamanda sende tadarsın canım kardeşim. benim. bence her ne sorunlar varsa hepsini bi kenara koy ve korkma, rabbime güven ve kapan. aklına koyduktan sonra insan birşeyi rabbimin izniyle yapıyor. ...
inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz...
selam ve dua ile..

huzur arıyorum

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm

Selamun aleyküm

Allah razı olsun din kardeşlerim dilek ve dualarınız için.dedimya heyecandan ne yazdığımı bilemiyorum.girdiğim mağazada tabiki denedim pardesü,satış temsilcisi bayan kim için deyince kendime dedim bir müddet yutkunduktan sonra kapanmayımı düşünüyosunuz?Allah tez zamanda nasip etsin dedi ne çok mutlu oldum Amin dedim:şimdiye kadar gittiğim mağazalarda ve giydiğim elbiselerde olmayan bişey vardı,Allah ım o nasıl bir huzur ,nasıl bir memnuniyet,ama bu konuda biraz daha bilgilenmem gerekiyo,hazırlıksız olmak istemiyorum,Rabbim nasıl uygun görüyosa onu yapmak istiyorum,sen yardım et,işimi kolaylaştır yarabbim.Amin.

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun din kardeşlerim dilek ve dualarınız için.dedimya heyecandan ne yazdığımı bilemiyorum.girdiğim mağazada tabiki denedim pardesü,satış temsilcisi bayan kim için deyince kendime dedim bir müddet yutkunduktan sonra kapanmayımı düşünüyosunuz?Allah tez zamanda nasip etsin dedi ne çok mutlu oldum Amin dedim:şimdiye kadar gittiğim mağazalarda ve giydiğim elbiselerde olmayan bişey vardı,Allah ım o nasıl bir huzur ,nasıl bir memnuniyet,ama bu konuda biraz daha bilgilenmem gerekiyo,hazırlıksız olmak istemiyorum,Rabbim nasıl uygun görüyosa onu yapmak istiyorum,sen yardım et,işimi kolaylaştır yarabbim.Amin.

AMİN. AMİN. CANIM KARDEŞİM...
rabbim inşallah en kısa zamanda sanada bu huzuru nasip eder canım. biliyorum sen şu an korkuyorsun, çevrenden gelecek olan tepkilerden çekindigin için kendi kendine bahaneler buluyorsundur. ben de öylerdim. nişanlanınca kapanırım. şimdi kapanırsam belki çevremden büyük tepkiler alırım derdim. ama canım kardeşim hiç önemli degil tepkiler, alacaksındır belkide onlarada hazırlıklı ol ama rabbim öyle bi yardım ediyorki bilemezsin. ben herkese gülüp geçtim. neden dedim açıkken başım gögemi erdi dedim. böyle daha iyi dedim. rabbimin istedigi şekkilde dolaşmak. hani bi söz varya degerli olanı gizlemesin diye evet bizde degerliyiz gizlemeliyiz degilmi..
bende ilk kıyafetlerimi almaya gittigimde arkadaşlarla ordaki çalışan elemanlar çok yardımcı olmuşlardı ama bi müşteri demiştiki bana şimdi yazın kapanırsan alışamazsın kışı bekle o zaman kapanman daha kolay olur demişti...
peki ya kışa kalabilecegime dair bi senedimizmi varki birşeyleri bekleyelim demi...
selam ve dua ile..

huzur arıyorum

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm

Selamun aleyküm

Haklısın kardeşim,benim sıkıntım tepkilerden yada zamandan değil tabiki yarının garantisi olmadığının farkındayım,geç kalınmışlığın dicem ama rabbimin bu konudaki cömertliğine güveniyor ve inanıyorum,sadece nasıl,ne şekilde kapanacağımı ve neler yapmam gerektiğini tam olarak bilmek istiyorum,Evlilik konusuna gelince bu konuda daha acele ediyorum beni kapalı olarak kabul edicek ve benim eksiklerimi tamamlayacak kapasitede biri olması için dua ediyorum hergün Rabbime,sizinde zihninizi çok meşgul ediyorum ne olur hakkınızı helal edin,Allah ım içinde bulunduğum belirsiz durumdan senin rızana uygun olarak çıkmayı bana nasip eder yarabbim.amin.

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamu Aleykum güzel karde$im,
huzurun daim olur in$aALLAH, Allah Celle Celaluh i$ini kolayla$tirsin,
hayirli haberi ver artik Allah'in izniyle...
Rabbim bizleri hayirli yoldan ayirmasin, Allah'a emanet ol...

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
Tesettürlüyüm çünkü

-- ALLAH'ı hatırlamak ve hatırlatmak için..

-- Yaratılış gayemin gereği..

-- Özel olduğum için .. Özel hissettiğim için .. İnsanların gözünde değil Rabbimin nazarında özel olduğum için.. Kulluğumun gereği.. Rabbimin rızasını kazanmak için..

-- Tesettürlüyken daha rahat olduğum için.. Dışarıda kendimi en rahat hissedebileceğim giyim şekli olduğu için.. ALLAH rızası için.. Birtakım kötü gözlerden koruduğu için..

-- Tesettürlü bir insan dış görünüşüyle değil de kişiliği ve ahlakıyla davranışlarıyla, düşünceleriyle ön planda olduğu için..

-- Buna verilecek en iyi cevabım : İnancımın kanıtlarından biri TESETTÜRÜM..

-- İnanıyorum ; emri başım üstünde her varlığa sevgi duyuyorum.. her varlık O na çıkıyor.. O nu seviyorum..

-- Rabbim bize zinet değerinde bakıyor ve ben bu zineti en iyi şekilde muhafaza etmek istiyorum..

-- Kadınlık vasfıyla değil, insan vasfıyla hayatta ilerlemek istiyorum..

-- Ehli imana zarar vermek istemiyorum..

-- Tesettürün en baş vasfı başörtüsünü ilk önce kalbimde sonra kafamda taşıyorum..

-- İSLAMı yaşamayı kolaylaştırıyor, hayatımın her safhasına yaymamı sağlıyor..

-- Bana Rabbimi hatırlatıyor ve hatırlatanlardan olmak istiyorum..

-- "KULUM" DİYE YADEDİLENLERDEN OLMAK İSTİYORUM..

-- Hürüm ben.. tesettürüm sayesinde namahremim, saygı duruşuna geçmek zorunda.. (öyle bir temsil etmeliyim ki, bu olmak zorunda)

-- HAKK böyle istiyor .. Hakk istedi mi, şek yok, şüphe yok, koşul yok,şart yok..

-- Cünkü hürüm ben.. Budur sebebi örtümü başımda taşırken gözlerimin ışıması.. Gurur addetmeyiniz..

-- DEĞERLİYİM!!

-- ALLAH'a İtaat Ediyorum

-- Çünkü ALLAH'a Teslim oldum..

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Haklısın kardeşim,benim sıkıntım tepkilerden yada zamandan değil tabiki yarının garantisi olmadığının farkındayım,geç kalınmışlığın dicem ama rabbimin bu konudaki cömertliğine güveniyor ve inanıyorum,sadece nasıl,ne şekilde kapanacağımı ve neler yapmam gerektiğini tam olarak bilmek istiyorum,Evlilik konusuna gelince bu konuda daha acele ediyorum beni kapalı olarak kabul edicek ve benim eksiklerimi tamamlayacak kapasitede biri olması için dua ediyorum hergün Rabbime,sizinde zihninizi çok meşgul ediyorum ne olur hakkınızı helal edin,Allah ım içinde bulunduğum belirsiz durumdan senin rızana uygun olarak çıkmayı bana nasip eder yarabbim.amin.

ne demek canım benim. önemli olan senin kafandaki soru işaretleri çözüp bir an önce kapanman. hakkımız felan yok. bizide meşgul etiyorsun canım biz allah rızası için buradayız..
canım anladım şimdi seni ama bak canım kardeşim. ben kapanmaya kara verdigimde yanımdaki arkadaşlarımın hepsi açık, onlarla biz kıyafet begendik. biliyormusun. ve bana yardımcı olabilecek hiçbir kimse yoktu. ilk günler eşarpımı bile baglamayı beceremiyordum. hatta sitedeki arkadaşlaradan yardım aldım. hatta o sıralar abimin tatlısı vardı, tatlıya ben kapalı gitmiştim herkes o gün görmüştü beni kapalı olarak ve ben eşarp baglamasını hala beceremiyordum. öyle böyle baglıyorum olsun benim hoşuma gidiyordu. canım. ama rabbim yardım ediyor biliyormusun. sonradan bi arkadaşımın yengesi bana ögretti nasıl baglanması gerektigini, internetten canlı baglayan siteler var oralara baktım. öyle öyle alıştım canım kardeşim. ..
inşllah sende bütün bunların üstesinden gelirsin ve kapanırsın bi an önce...
geç kaldım diye düşünme sakın zararın neresinden dönersen kardır. rabbim öyle cömerttirki bizi huzuruna kabul edecektir canım...
selam ve dua ile..

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Tesettürlüyüm çünkü

-- ALLAH'ı hatırlamak ve hatırlatmak için..

-- Yaratılış gayemin gereği..

-- Özel olduğum için .. Özel hissettiğim için .. İnsanların gözünde değil Rabbimin nazarında özel olduğum için.. Kulluğumun gereği.. Rabbimin rızasını kazanmak için..

-- Tesettürlüyken daha rahat olduğum için.. Dışarıda kendimi en rahat hissedebileceğim giyim şekli olduğu için.. ALLAH rızası için.. Birtakım kötü gözlerden koruduğu için..

-- Tesettürlü bir insan dış görünüşüyle değil de kişiliği ve ahlakıyla davranışlarıyla, düşünceleriyle ön planda olduğu için..

-- Buna verilecek en iyi cevabım : İnancımın kanıtlarından biri TESETTÜRÜM..

-- İnanıyorum ; emri başım üstünde her varlığa sevgi duyuyorum.. her varlık O na çıkıyor.. O nu seviyorum..

-- Rabbim bize zinet değerinde bakıyor ve ben bu zineti en iyi şekilde muhafaza etmek istiyorum..

-- Kadınlık vasfıyla değil, insan vasfıyla hayatta ilerlemek istiyorum..

-- Ehli imana zarar vermek istemiyorum..

-- Tesettürün en baş vasfı başörtüsünü ilk önce kalbimde sonra kafamda taşıyorum..

-- İSLAMı yaşamayı kolaylaştırıyor, hayatımın her safhasına yaymamı sağlıyor..

-- Bana Rabbimi hatırlatıyor ve hatırlatanlardan olmak istiyorum..

-- "KULUM" DİYE YADEDİLENLERDEN OLMAK İSTİYORUM..

-- Hürüm ben.. tesettürüm sayesinde namahremim, saygı duruşuna geçmek zorunda.. (öyle bir temsil etmeliyim ki, bu olmak zorunda)

-- HAKK böyle istiyor .. Hakk istedi mi, şek yok, şüphe yok, koşul yok,şart yok..

-- Cünkü hürüm ben.. Budur sebebi örtümü başımda taşırken gözlerimin ışıması.. Gurur addetmeyiniz..

-- DEĞERLİYİM!!

-- ALLAH'a İtaat Ediyorum

-- Çünkü ALLAH'a Teslim oldum..

allah razı olsun kardeşim en güzel yanıt bu işte...
selam ve dua ile..

ft06

Kayıtlı Kullanıcı
işim ve ailem hatta sülalem gereği kapanam şimdilik. ama allah sevgim ve ianancım çok büyük.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt