amaç sadece saçı kapatmak olmamalı
TESETTÜRÜ ÖĞRENMEK olmalı
tesettür adı altında giyinen bir çok genç kız var..
nelerinden vazgeçemiyorlar
kot pantolonlarından.
flar gibi eşarplarından,marka çantalarından,topuklu çizmelerinden...v.s.
bana Kur'an-ı Kerim öğreten hocam demişti ki
öyle takva sahibi kişiler var ki ERKEK SESİNİ DUYACAK DİYE SELAM VEREMİYOR-VERMİYOR
TÜM BAYANLARA SESLENİYORUM
Allah c.c. rızası için tesettürü beynimizde yaşayalım-kalbimizde yaşayalım önce...
Allah'ın c.c. rızası nedir emirleri nedir onları öğrenelim
Sadece birileri ne diyecek diye değil..giyimlerinizin süsüne değil
KUR'AN-I KERİM hakkı için ALLAH c.c. RIZASI İÇİN
Kendini ALLAH'a Celle Celâluh. teslim etmekten gayri ne var önemli olan
Selam ve dua ile
SELAM HiDAYETE TABİ OLANLARA SELAM ALLAH'I RAB TANIYANLARA.............
inşALLAH bu forum bir ömür sürecek hayırlara vesile olur.burcu ve berat kardeşim sizlerden de Rabbim ebeden razı olsun.
SELAM HiDAYETE TABİ OLANLARA SELAM ALLAH'I RAB TANIYANLARA.............
inşALLAH bu forum bir ömür sürecek hayırlara vesile olur.burcu ve berat kardeşim sizlerden de Rabbim ebeden razı olsun.
berat ablam canımsın sen benim beni okadar duygulandırdınki ve okadar mutlu ettinki Rabbim senide hep mutlu etsin ablacım
İnşallah ablacım hep beraber genclerimizin kapanmalarına vesile olacağız cok dogru söylemişsin tesettur sadece başa örtü değil tesettüri dikkati cekecek her hareketten uzak durmaktır
İnşallah bu bilinci en guzekl şekiyle yerine getiririz selam ve dua ablacım
Ayşe rana canımsın sen benim inan seni cok ama cok seviyorum bu sitede örnek aldıgım ablarımdan birisin her mesajını sindire sindire okuyorumve onlardan hep kendime birşeyler cıkartıyorum hep hayatımda ol tamammı benim senden cok öğreneceğim şeyler var hayırlı gunler canım
Rabbim sendende razı olsun her daim...
Canım benim evet hata yapmıssın ama bak nemutlu sana ki vicdanın seni rahat bırakmamıs ve tekrar Rabbimin emirini yerine getirme başlamıssın birde Rabbim sana bu huzurluszlıug vererek tekrar ona yönelmeni istemis canım bundan guzeli varmı Rabbim istediği kullarını kendine cevirir istediğinide tamane uzaklastırır sen Onun kendin dönemsini istediği kullarındansın coksevindim kapanmana sakın uzulme bol bol tövbe et Rabbime birdaha en zor durumda kalsan bile acılmacayıgının sözünü ver ama ona söz verdiğini unutma olurmuben bu yüzden kendimi affedemiyorum ..1 sene kapalıydım..ama sonra nişanlandım nişanlım açılmamı istedi bende ona uydum pantolon giydim saçıma tokalar takıp kısa kolla gezindim yani şeytana uydum..1 hafta önce nişanlımla tartıştık artık dayanamıyodum vicdanım beni rahat bırakmıyodu..ben 6 ay yasini şerif bile okuyamadım nişanlımla konuşucam..o gelicek biz gidicez ve işler .imanım param parça olmaya başlamıştı..dün nişanlımdan ayrıldım kavga ettiğimiz günden beri kapalıyım.yasin okuyorum..tövbe ediyorum ..içim artık okadar rahatki..yüce rabbim beni affetsin...du edin bana lütfen ..
güzel görüp güzel düşünen kardeşim.gönlün eksik ve kusurları göremeyecek kadar güzel.keşek senin gördüğün karar örnek bir müslüman olsam.şu an dua ediyorum ''Rabbim beni burcu kardeşimin zannı kadar San'a layık eyle.''
canım çok çok dualarını bekliyorum.ardı ardına geçen günler aleyhimizde olmasın.her gün bitimin de o eziklikle uyuyorum.dünyam sonsuz genişlerken ruhum daraldı.sevgiler,saatler değişti.
Feridun Özbek - Affeyle Allahım-dinle - ilahi dinle - ilahi indir - ilahi - ilahi sözleri - ilahi - bedava ilahi - indir
bunu sana ve hidayete ulaşan kardeşlerime hediye ediyorum:a45:
allah razı olssun kardeşim..sizin temiz kalbiniz..beni dahada huzurlandıyo..burdaki dualar..aklım başıma geldi..allahım inşallah eski nişanlımada kalbine iman verir..gözüne perde inmeden rabbim hidayetine erdirir...teşekkür ederim yanlız bırakmadığın için..bu dünyayı yaşanılır kılan sizin gibi güzel ahlaklı insanların olması...asıl ismim özlem canım..
ben bu yüzden kendimi affedemiyorum ..1 sene kapalıydım..ama sonra nişanlandım nişanlım açılmamı istedi bende ona uydum pantolon giydim saçıma tokalar takıp kısa kolla gezindim yani şeytana uydum..1 hafta önce nişanlımla tartıştık artık dayanamıyodum vicdanım beni rahat bırakmıyodu..ben 6 ay yasini şerif bile okuyamadım nişanlımla konuşucam..o gelicek biz gidicez ve işler .imanım param parça olmaya başlamıştı..dün nişanlımdan ayrıldım kavga ettiğimiz günden beri kapalıyım.yasin okuyorum..tövbe ediyorum ..içim artık okadar rahatki..yüce rabbim beni affetsin...du edin bana lütfen ..
DEĞERLİ KARDEŞİMİZ
her işte bir hayır vardır...şer sandığından da hayır çıkar...
bakın burda şeytana ne kadar uymuşsanız da kalbiniz sizi bırakmamış...nişanlınız akıllı olur ise sizi hiç kaybetmek istemeyecektir.Böyle ahir zamanda kapalı bulmak böylesine zor iken.... açık kardeşimiz kapanmak isterken elinden tutmamak niye??? Yani o bez-parçası dediklerinden mi korkuları?? Onlar neyi taşıyamayacağından korkuyorlar???
Eğer nişanlınız sizi bu şekilde kabullenmez ise ve istemezse ALLAH c.c. karşı tevekkülünüzü hiç bozmayın açılmayın sabır edin..Demekki hayır bunda deyin O ki RABBİM c.c. BUNU BÖYLE İSTEMİŞTİR.
Siz de diğer kardeşlerimiz için dua ve tevbe istiğfar edin.
Rabbim c.c. büyüktür...ne kapılar açılır ne umulmadık işler olur
Biz bilemeyiz sadece ve sadece Rabbim c.c. bilir
SİZ HAK'tan VAZGEÇMEYİN
esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu