Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
guncelleyilim bir arkadaşımıza daha yardımımız dounur belki

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleykum arkadaslar, güzel haberlerinizi bekliyoruzzz insaAllah...

berat05

Yönetici
burcum kardeşime .....tekrar tekrar......

burcum kardeşime .....tekrar tekrar......

esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu değerli kardeşim

gönlüne muhabbetler dolsun,
o muhabettler dudaklarından dökülsün
dökülsün ki kapanmaktan korkan diğer kardeşlerimize vesile olsun..

insanların KUR'AN-I KERİM'i okumaya anlamaya,RABBİMİZİN EMİRLERİNİ doğru anlamaya yaşamaya yaşatmaya ihtiyaçları var..

kim bilir kimler neye vesile olacaklardır.

Vesile olanlardan Allah c.c. razı olsun inşallah

berat05

Yönetici
amaç sadece saçı kapatmak olmamalı

TESETTÜRÜ ÖĞRENMEK olmalı

tesettür adı altında giyinen bir çok genç kız var..
nelerinden vazgeçemiyorlar
kot pantolonlarından.
flar gibi eşarplarından,marka çantalarından,topuklu çizmelerinden...v.s.

bana Kur'an-ı Kerim öğreten hocam demişti ki
öyle takva sahibi kişiler var ki ERKEK SESİNİ DUYACAK DİYE SELAM VEREMİYOR-VERMİYOR

TÜM BAYANLARA SESLENİYORUM

Allah c.c. rızası için tesettürü beynimizde yaşayalım-kalbimizde yaşayalım önce...
Allah'ın c.c. rızası nedir emirleri nedir onları öğrenelim
Sadece birileri ne diyecek diye değil..giyimlerinizin süsüne değil
KUR'AN-I KERİM hakkı için ALLAH c.c. RIZASI İÇİN

Kendini ALLAH'a Celle Celâluh. teslim etmekten gayri ne var önemli olan

Selam ve dua ile

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
amaç sadece saçı kapatmak olmamalı

TESETTÜRÜ ÖĞRENMEK olmalı

tesettür adı altında giyinen bir çok genç kız var..
nelerinden vazgeçemiyorlar
kot pantolonlarından.
flar gibi eşarplarından,marka çantalarından,topuklu çizmelerinden...v.s.

bana Kur'an-ı Kerim öğreten hocam demişti ki
öyle takva sahibi kişiler var ki ERKEK SESİNİ DUYACAK DİYE SELAM VEREMİYOR-VERMİYOR

TÜM BAYANLARA SESLENİYORUM

Allah c.c. rızası için tesettürü beynimizde yaşayalım-kalbimizde yaşayalım önce...
Allah'ın c.c. rızası nedir emirleri nedir onları öğrenelim
Sadece birileri ne diyecek diye değil..giyimlerinizin süsüne değil
KUR'AN-I KERİM hakkı için ALLAH c.c. RIZASI İÇİN

Kendini ALLAH'a Celle Celâluh. teslim etmekten gayri ne var önemli olan

Selam ve dua ile

SELAM HiDAYETE TABİ OLANLARA SELAM ALLAH'I RAB TANIYANLARA.............

inşALLAH bu forum bir ömür sürecek hayırlara vesile olur.burcu ve berat kardeşim sizlerden de Rabbim ebeden razı olsun.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
berat ablam canımsın sen benim beni okadar duygulandırdınki ve okadar mutlu ettinki Rabbim senide hep mutlu etsin ablacım
İnşallah ablacım hep beraber genclerimizin kapanmalarına vesile olacağız cok dogru söylemişsin tesettur sadece başa örtü değil tesettüri dikkati cekecek her hareketten uzak durmaktır
İnşallah bu bilinci en guzekl şekiyle yerine getiririz selam ve dua ablacım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

inşALLAH bu forum bir ömür sürecek hayırlara vesile olur.burcu ve berat kardeşim sizlerden de Rabbim ebeden razı olsun.

Ayşe rana canımsın sen benim inan seni cok ama cok seviyorum bu sitede örnek aldıgım ablarımdan birisin her mesajını sindire sindire okuyorumve onlardan hep kendime birşeyler cıkartıyorum hep hayatımda ol tamammı benim senden cok öğreneceğim şeyler var hayırlı gunler canım
Rabbim sendende razı olsun her daim...

berat05

Yönetici
ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu

ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu

ALLAH C.C. sizden de razı ve hoşnut olsun inşallah değerli kardeşimiz.

Hep birlikte İSLAM adına Doğruluk adına HAK ADINA çalışacağız
ve devam edeceğiz inşallah

berat05

Yönetici
berat ablam canımsın sen benim beni okadar duygulandırdınki ve okadar mutlu ettinki Rabbim senide hep mutlu etsin ablacım
İnşallah ablacım hep beraber genclerimizin kapanmalarına vesile olacağız cok dogru söylemişsin tesettur sadece başa örtü değil tesettüri dikkati cekecek her hareketten uzak durmaktır
İnşallah bu bilinci en guzekl şekiyle yerine getiririz selam ve dua ablacım

İnşallah değerli kardeşim

hep birlikte

devam

gülümseraydıner

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu yüzden kendimi affedemiyorum ..1 sene kapalıydım..ama sonra nişanlandım nişanlım açılmamı istedi bende ona uydum pantolon giydim saçıma tokalar takıp kısa kolla gezindim yani şeytana uydum..1 hafta önce nişanlımla tartıştık artık dayanamıyodum vicdanım beni rahat bırakmıyodu..ben 6 ay yasini şerif bile okuyamadım nişanlımla konuşucam..o gelicek biz gidicez ve işler .imanım param parça olmaya başlamıştı..dün nişanlımdan ayrıldım kavga ettiğimiz günden beri kapalıyım.yasin okuyorum..tövbe ediyorum ..içim artık okadar rahatki..yüce rabbim beni affetsin...du edin bana lütfen ..

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Ayşe rana canımsın sen benim inan seni cok ama cok seviyorum bu sitede örnek aldıgım ablarımdan birisin her mesajını sindire sindire okuyorumve onlardan hep kendime birşeyler cıkartıyorum hep hayatımda ol tamammı benim senden cok öğreneceğim şeyler var hayırlı gunler canım
Rabbim sendende razı olsun her daim...

güzel görüp güzel düşünen kardeşim.gönlün eksik ve kusurları göremeyecek kadar güzel.keşek senin gördüğün karar örnek bir müslüman olsam.şu an dua ediyorum ''Rabbim beni burcu kardeşimin zannı kadar San'a layık eyle.''
canım çok çok dualarını bekliyorum.ardı ardına geçen günler aleyhimizde olmasın.her gün bitimin de o eziklikle uyuyorum.dünyam sonsuz genişlerken ruhum daraldı.sevgiler,saatler değişti.

Feridun Özbek - Affeyle Allahım-dinle - ilahi dinle - ilahi indir - ilahi - ilahi sözleri - ilahi - bedava ilahi - indir

bunu sana ve hidayete ulaşan kardeşlerime hediye ediyorum:a45:

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu yüzden kendimi affedemiyorum ..1 sene kapalıydım..ama sonra nişanlandım nişanlım açılmamı istedi bende ona uydum pantolon giydim saçıma tokalar takıp kısa kolla gezindim yani şeytana uydum..1 hafta önce nişanlımla tartıştık artık dayanamıyodum vicdanım beni rahat bırakmıyodu..ben 6 ay yasini şerif bile okuyamadım nişanlımla konuşucam..o gelicek biz gidicez ve işler .imanım param parça olmaya başlamıştı..dün nişanlımdan ayrıldım kavga ettiğimiz günden beri kapalıyım.yasin okuyorum..tövbe ediyorum ..içim artık okadar rahatki..yüce rabbim beni affetsin...du edin bana lütfen ..
Canım benim evet hata yapmıssın ama bak nemutlu sana ki vicdanın seni rahat bırakmamıs ve tekrar Rabbimin emirini yerine getirme başlamıssın birde Rabbim sana bu huzurluszlıug vererek tekrar ona yönelmeni istemis canım bundan guzeli varmı Rabbim istediği kullarını kendine cevirir istediğinide tamane uzaklastırır sen Onun kendin dönemsini istediği kullarındansın coksevindim kapanmana sakın uzulme bol bol tövbe et Rabbime birdaha en zor durumda kalsan bile acılmacayıgının sözünü ver ama ona söz verdiğini unutma olurmu
bak bence nişanlından ayrılma senin için hayırlı olmus cunku biz buraya Rabbimize kulluk etmek için geldik bunun bilincinde olmayan bir insanla yaptıgın evlilikte cok sorunlar yaşanacaktır bence en başından bitirmişsin
canım bol bol kuran kerim oku meal oku bunlar sitemizde mevcut faydalan olurmu
buradan herzaman bizimle paylas zorlandıgında özellikle elimizden geldipince yardım edelim sana olurmu
canım cok guzel birşey başlamıssın sakın şeytanı dinleme seni yolundan döndurmeye calısacaktır şimdi ozamanlarda Rabbime sıgın bak onunyardımını nasıl göreceksin
hayırlı gunler

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
güzel görüp güzel düşünen kardeşim.gönlün eksik ve kusurları göremeyecek kadar güzel.keşek senin gördüğün karar örnek bir müslüman olsam.şu an dua ediyorum ''Rabbim beni burcu kardeşimin zannı kadar San'a layık eyle.''
canım çok çok dualarını bekliyorum.ardı ardına geçen günler aleyhimizde olmasın.her gün bitimin de o eziklikle uyuyorum.dünyam sonsuz genişlerken ruhum daraldı.sevgiler,saatler değişti.

Feridun Özbek - Affeyle Allahım-dinle - ilahi dinle - ilahi indir - ilahi - ilahi sözleri - ilahi - bedava ilahi - indir

bunu sana ve hidayete ulaşan kardeşlerime hediye ediyorum:a45:

canım benim sende ne eksiği ne kusuru asıl bende onlar :( hergun için için üzülüyorum gunahlarım yapamadıklarım aklıma geldikce :( canım benim için hep öylesin o guzel kalbinin mutevaziliğinden kaynaklanıyor aklıma geldikce ediyordum ama bundan böyle herzaman dualarımdasın canım
dinledim cok ama cok guzel bir ilahi İnşallah hepimiziRabbimizin affettiği kullarından olurz canım hayırlı işler

gülümseraydıner

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olssun kardeşim..sizin temiz kalbiniz..beni dahada huzurlandıyo..burdaki dualar..aklım başıma geldi..allahım inşallah eski nişanlımada kalbine iman verir..gözüne perde inmeden rabbim hidayetine erdirir...teşekkür ederim yanlız bırakmadığın için..bu dünyayı yaşanılır kılan sizin gibi güzel ahlaklı insanların olması...asıl ismim özlem canım..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olssun kardeşim..sizin temiz kalbiniz..beni dahada huzurlandıyo..burdaki dualar..aklım başıma geldi..allahım inşallah eski nişanlımada kalbine iman verir..gözüne perde inmeden rabbim hidayetine erdirir...teşekkür ederim yanlız bırakmadığın için..bu dünyayı yaşanılır kılan sizin gibi güzel ahlaklı insanların olması...asıl ismim özlem canım..

tanıstıımıza cok memnun oldum özlem canım, özlemlerimiz coğaldı desene :)
Rabbim hepimizden razı olsun sizler gibi imanlı kardeşlerimizi gödükce ben mutlu oluyorum sen cok guzel orneksin aslında biliyormusun Allahu tealanın yolu için sana izin vermeyen nişanlından ayrılmıssın inan bana Rabbim bu yaptıgını görüp seni bu dünyada en guzel şekliyle mukafatlandıracak
canım İnşallah eski nişsanlına Rabbim en kısa zamanda hidayet versin ölüm kapıyı calmadan
canım bu konu sizler için var sizlerin yanında oldugunuzu bilmeniz için bende yeni kapandım 5 ay oldu destek cok önemlli saolsun bana bu konu yoktu ozamanlar bende konua cıp yardım istemiştim bana da kostu arkadaşlar en buyuk desteğim oldular
canım benim senin guzel gönlun öyle görmwk istyor bizleri
değim gibi sıkıntılarında yaz buraya paylas bizimle olurmu
hayırlı gunler canım

berat05

Yönetici
essalamün aleyküm verahmetullahi ve berakatuhu

essalamün aleyküm verahmetullahi ve berakatuhu

DEĞERLİ KARDEŞİMİZ

her işte bir hayır vardır...şer sandığından da hayır çıkar...
bakın burda şeytana ne kadar uymuşsanız da kalbiniz sizi bırakmamış...nişanlınız akıllı olur ise sizi hiç kaybetmek istemeyecektir.Böyle ahir zamanda kapalı bulmak böylesine zor iken.... açık kardeşimiz kapanmak isterken elinden tutmamak niye??? Yani o bez-parçası dediklerinden mi korkuları?? Onlar neyi taşıyamayacağından korkuyorlar???

Eğer nişanlınız sizi bu şekilde kabullenmez ise ve istemezse ALLAH c.c. karşı tevekkülünüzü hiç bozmayın açılmayın sabır edin..Demekki hayır bunda deyin O ki RABBİM c.c. BUNU BÖYLE İSTEMİŞTİR.

Siz de diğer kardeşlerimiz için dua ve tevbe istiğfar edin.
Rabbim c.c. büyüktür...ne kapılar açılır ne umulmadık işler olur
Biz bilemeyiz sadece ve sadece Rabbim c.c. bilir

SİZ HAK'tan VAZGEÇMEYİN

esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

DEĞERLİ KARDEŞİMİZ

her işte bir hayır vardır...şer sandığından da hayır çıkar...
bakın burda şeytana ne kadar uymuşsanız da kalbiniz sizi bırakmamış...nişanlınız akıllı olur ise sizi hiç kaybetmek istemeyecektir.Böyle ahir zamanda kapalı bulmak böylesine zor iken.... açık kardeşimiz kapanmak isterken elinden tutmamak niye??? Yani o bez-parçası dediklerinden mi korkuları?? Onlar neyi taşıyamayacağından korkuyorlar???

Eğer nişanlınız sizi bu şekilde kabullenmez ise ve istemezse ALLAH c.c. karşı tevekkülünüzü hiç bozmayın açılmayın sabır edin..Demekki hayır bunda deyin O ki RABBİM c.c. BUNU BÖYLE İSTEMİŞTİR.

Siz de diğer kardeşlerimiz için dua ve tevbe istiğfar edin.
Rabbim c.c. büyüktür...ne kapılar açılır ne umulmadık işler olur
Biz bilemeyiz sadece ve sadece Rabbim c.c. bilir

SİZ HAK'tan VAZGEÇMEYİN

esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

Allah C.C razı olsun değerli kardeşim...
Ne uygun ve güzel bir dille açıklamışsınız...
İnşallah bu kardeşimiz HAK yolunda olmaya devam edecektir...
DUA' larımız onunla...
Allah C.C. hakkında hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
4 ay oldu kardeşlerim hepinizin sayesinde Rabbim bütün niyetlerinizi kabul etsin özellikle burcumm çok yanımda oldun Aralığın 15inde siteye üye oldum Aralığın 16sında kapandım belki bu siteyi Rabbim karşıma çıkarmasaydı ben kapanmamış olabilirdim çok şükür ki Rabbime destek oldunuz bana...herşeyde bir hayır var özlem kardeşim inşallah bidaha öle bir hata yapmazsın Rabbim imanlı hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza(amin)selam ve dua ile..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Ayçam canım benim hakim olamadım göz yaşlarıma canım senin oguzel yureğinde varmıs ibiz birşey yapmadıkkı Rabbim ahirette sana takva elbisesi giymenide nasip etsin
Rabbim duan varsa kabul eylesin o guzel yureğinden geçirdiğin Amin Amin Amin
iyiki sende varsın senin oguzel yureğini tanıma fırsatı bulduk kapanma sevincini bizlere yaşattıgın için

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
cnım benim Rabbim hep sevinç gözyaşlarını akıtmayı nasip etsin...aminnn cümlemizin inşallah burcumm iyi ki sizlerde varsınız ben gercek dostlarımı buldum selametle..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt