Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah senden razı olsun.birbirimize destek olmazsak olmaz böyle şeyler.insan yanında destek olcak birilerini arıyor bende aynı durumdayım.canını sıkmaya değmez hiçbişey için.eğer kafana koyduysan kapanmalısın.bende istiyorum ama ailem çok baskıcı olmuyor bi türlü en kısa zamanda düşünüyorum.dualarım herkesle.allaha emanet

fulyaa

Kayıtlı Kullanıcı
insallah canım yha inan o kadar cok istiyorum ki sizler gibi sevmeyi inan bikac kapalı kıyafet aldım ama yaz geldikce bi tuhaf oluyorum bu sıcakta nasıl yapacaksın diyorum kendi kendime haklısın seytana uymucam bu durumu yenmek için desteginize öyle ihtiyacm varki

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
[ı][sıze=3].[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3][sıze=7]bu dava hor, bu dava büyük...[/sıze][/sıze][/ı]​

[sıze=3][ı][sıze=7]allahü ekber!!![/sıze][/ı][/sıze][sıze=3]​
[/sıze]

[sıze=4][sıze=5]selam olsun o efendilerin efendisine hakkın habibi ve resulüne[/sıze][/sıze]
[sıze=4][sıze=5]selam olsun sahabesine[/sıze][/sıze]
[sıze=4][sıze=5]selam olsun yolundan gidenlere [/sıze][/sıze][sıze=4]
[sıze=5]selam olsun aşkından yananlara[/sıze]
[sıze=5][sıze=6]selam olsun sevenlere sevinenlere ve sevindirenlere.....[/sıze][/sıze]​

[sıze=5][sıze=5]allah celle celaluhu razı olsun[/sıze][/sıze][sıze=5]​

[/sıze][/sıze]

[sıze=6]kapanmak isteyen kardeşlerim[/sıze]
[sıze=6]annesinden ailesinden korkan kardeşlerim[/sıze]

[sıze=6]bizi kim yarattıki başkalarıdan korkuyoruz?????[/sıze]

[sıze=6]haydi....[/sıze]

[sıze=4]eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,[/sıze]
[sıze=4]namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,[/sıze]
[sıze=4]başınız açık ama utanıyorsanız allah(c.c.)'tan[/sıze]
[sıze=5]neden beklemek öyleyse???[/sıze]

[sıze=4]kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???[/sıze]
[sıze=4]kötü bakacaklar diyemi korkunuz??? [/sıze]
[sıze=4]neden peki??? Kötülük mü yapıyorsunuz[/sıze]

[sıze=4]hayır!!!![/sıze]

[sıze=4]birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???[/sıze]
[sıze=4]peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)[/sıze]
[sıze=4]hayır!!!![/sıze]

[sıze=4]utancınız neden peki??? Ne yaptınız???[/sıze]
[sıze=4]kimi öldürdünüz??? Bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???[/sıze]
[sıze=4]hayır!!![/sıze]

[sıze=4]peki aileniz destek vermeyecek mi???[/sıze]
[sıze=4]arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???[/sıze]
[sıze=5]kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???[/sıze]
[sıze=6]kaç metre uzatırsanız elbisenizi sevgileri kaç mt azalacak sizce???[/sıze]

[sıze=6]peki siz kimsiniz???[/sıze]
[sıze=6]sizi yaratan ve var eden kim???[/sıze]
[sıze=6]nefes almanızı sağlayan????[/sıze]
[sıze=6]size yardım edecek kim????[/sıze]

[sıze=4]kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız [/sıze]
[sıze=4]ben [/sıze]
[sıze=4]istiyorum ve kapanacağım olmalı..[/sıze]

ablam allah razı olsun senden arkadaşlarımı uyardığın için.allaha emanet ol

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
insallah canım yha inan o kadar cok istiyorum ki sizler gibi sevmeyi inan bikac kapalı kıyafet aldım ama yaz geldikce bi tuhaf oluyorum bu sıcakta nasıl yapacaksın diyorum kendi kendime haklısın seytana uymucam bu durumu yenmek için desteginize öyle ihtiyacm varki

sakın vazgeçme nefsine uyma derim.allaha emanet ol.

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

ablam allah razı olsun senden arkadaşlarımı uyardığın için.allaha emanet ol

Sizden de razı olsun değerli kardeşim

Rabbim ömür ve fırsat verdiği müddetçe burda kardeşlerimin yanında olacağım

Hep Destek Tam DESTEK

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Aileler böyle evlatları olduğu için gurur duymalı diymi?ama duymuyolar tam tersi.allah herkese görmeyi nasip etsin.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar benim için dua edin insanlara yalan söylemek istemiyorum kendim istiyorum kapanmayı diyorum ama içimden gelmiyor bunu nasıl atlatcam ben belki zor bişey degil yapamayacagımdan korkuyorum sizin gibi kapanacagım için cok mutlu olmak istiyorum iyiki bu siteyi bulmusum o kadar güzel seyler yazıyorki burda

ben sana güveniyorum bence yapıcaksın.benden destek var;) bende yapamam diyordum ama şuan hazırım.zamanla olur tabi bu süreç.allah yardımcın olsun.allaha emanet ol.

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
«Allah’ın gönderdiklerini duyururlar, O’ndan korkarlar ve Allah’tan başka kimseden korkmazlardı» (3 Ahzâb 39)

«Artık yalnızca benden korkun» (2 Bakara 40)

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Bununla ilgili sureleri ayetleri bol bol oku.faydasını görürsün.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
mesajlarınızı ağlayarak okuyorum, gerçekten tam bir dönemeçteyim, yanımda olduğunuz ve beni desteklediğiniz için allah binlerce kez razı olsun sizlerden

ALLAH senden razı olsun.birbirimize destek olmazsak olmaz böyle şeyler.insan yanında destek olcak birilerini arıyor bende aynı durumdayım.canını sıkmaya değmez hiçbişey için.eğer kafana koyduysan kapanmalısın.bende istiyorum ama ailem çok baskıcı olmuyor bi türlü en kısa zamanda düşünüyorum.dualarım herkesle.allaha emanet

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
Canım kardeşim hayırlı uğurlu,daim olsun kararın inş.çok sevindim Allah ım güzel rabbim bana ve tüm isteyenlere de nasip etsin bu mutlu en hayırlı haberi vermeyi inş.iki tane arkadaşıma bahsettim kararımdan çok sevindiler ama bende verdiğim kararı gerçekleştirememenin vicdani rahatsızlığı var,ne zaman bu konuda bişey duysam aklıma gelse_hiç çıkmıyoda_ gözlerim doluyo !sebepsiz ağlıyorum.Rabbim yollarımı açar inş.işimi kolaylaştırır O 'ndan ümidimi hiç kesmedim,O' nun izni ve sizin desteklerinizle inş.hayırlısıyla olacak inş.selamve dua ile.

selamun aleyküm huzur arayan kardeşim;ben o huzuru buldum inşlh sende bulursun öle kolaymışki;örtünü başına örtene kadarmış tereddütlerim diyeceksin hadi bir adım at kardeşim hadi bende sevineyim benim haberlerimi alan kardeşlerim gibi ALLAHA EMANET OLUN

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
yazdıklarınız o kadar güzelki banada yardım edin nolur temmuzda dügünüm var nişanlım kapanmamı istiyor tamam demiştim ama dügün günü yaklastıkca yapamayacagımı düsünüyorum alanya cok sıcak heleki yazın sıcaklarda yapabilirmiyim allahım insallah yardım eder yeni kapancak biri içn alanyada yazın kapanmak cok zor olacak içimden gelmesi için yardım edin ne olur yapaam diye ok korkuyorum namazımıda kılıyorum namaz kılmadıgım zaman eksiklik hissediyorum ama kapalılıkta nasıl olacak nasıl kısa sürede alısıcam

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM....yazdıklarınızı okudumda,ne gzüel evleneceğin kişi seni tesettürlü görmek istyor,ne mutlu sana...bunu aşman öle kolayki,yaparsın güzel kardeşim,yaparsın...bir adım yeterki at sen ...ben dün kapandım biliyormusun sanki örtüm benim etim benim tenimmiş gibi...inanırmısın kardeşim terlemedim bile....aşmak iste sen yeterki.şuandaki tereddütlerin şeytanın vesvesi unutma,sende aramıza katıl ,rabbime emnet ol....

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sizlerden razı olsun, çünkü burada yazılanları okuyana kadar, yaşadıklarımın sadece benim başıma geldiğini zannediyordum,

diyorum ki kendime bazen, sen allahtan mı daha çok korkuyorsun, yoksa annenden, çevrenden mi?

onlar için de ayrıca üzülüyorum, böyle davranarak inkara giriyorlar, bunun üzerine bu dünyadan göçerlerse halleri nice olur?

geçen hafta dedemin ölüm yıldönümüydü, bizim ailenin içinde herhalde sadece benim aklıma gelmiştir bir yasin okumak, her namazımdan sonra dua ediyorum, hidayete ersinler diye ama her geçen gün baskıları artıyor :(

Desteğiniz benim için çok önemli, allah razı olsun sizlerden

değerli kardeşim selamun aleyküm....bu istekleri duyunca çok huzur duyuyorum rabbim hepimize genç yaşta hidayet m yollarında alın terletmeyi nasip eylesin....bende üzülüyordum kardeşim,annem istemiyordu evlenmeden önce çok istedim ama izin vermedi,evlendim üç yıl geçti hep ertledim ama dün den beri çok mutluyum..biiliyormusun daha annem beni görmedi üzülmüyormuyum hayır...kararımdan dolyı çok mutluyum.ama babam geldi sabah bir bahane buldu beni gördü öptü sarıldı bişi demedi ama sevindi....inşlah rabbim bu isteğinizi kabul eder,burada çok fayda bulacaksınız ve eminim kararınızı bize müjdeleyeceksiniz....

mir_erhan

Moderator
esselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh...

Hamd alemlerine Rabbi Yüceler YÜcesi , Dilediğine Hidayeti nasip eden Kadir ve Aziz olan Allah Celle celalüh a...varlıklar adedince yarattıkları adedince..
Salat ve selamlar en Güzel kutlu Nebiye onun ailesine ve sadık ashabının üzerine olsun...

dünden beri yazılanları okudum kimi yerde yüreğe ince bir ahh dokundu
kimi yerde sevinç gözyaşları
hepsinde de hamd ve şükür için ellerimizi açtık yaradana...

burcu kardeşimi Allah celle celalüh senden razı olsun
ne güzel destek ne kadar iyi yüreğin var Rabbimiz karşılığın fazlasıyla versi sana inşallah bir de şifa versin sana
berat kardeşimiz sen hiç desteksiz bırakmıyorsun kardeşlerimiz Rabbimiz rızasına dail etsin sizi inşalah

kardeşlerim evella şükür etmeliyiz ki hidayet ışığını bize gösterdi Rabbimiz...
bundan sonrası bize kaldı...
o ışığı iyi besleyip bütün hayatımız aydınlatmak elimzde artık...
ama dilesek bahanelerle yine vazgeçebiliriz...
iman oöyle bir lezzettirki bir yudum alan bir daha vazgeçmiyor
bedel ne olursa olsun...
........
..................
Mızrağı sırtından yediği zaman: 'Ah, vuruldum, yandım!' diyeceği yerde; 'Kâ'abe'nin rabbine yemin olsun, kazandım!' diye bağıran sahabi, imanın en muhteşem örneklerinden birini vermişti. Şehitliğin edebiyatını yapmadığını, onun sevdalısı olduğunu ispat etti.

Muhammed'in ayağına bir diken batması karşılığında bile idam edilmekten kurtulmaya razı olmayacağını söyleyen sahabi de imanın ne demek olduğunu bize göstermiştir.

Zengin bir anne babanın servetini yok sayarak iman edenlerin saflarına katılan ve netice de kefenlenebileceği kadar bir kumaşı bile olmadan bu dünyadan ayrılan Musablar da imanın ölümsüz örnekleridirler. İmanlarına Kur'an şahit oldu.

İmanları uğruna çöllere düşüp hicret edenler, kazılı hendeklerin kenarında peygamberlerini yalnız bırakmayanlar, çoluk çocuğuna Allah'ı ve Resûlünü bırakıp, bütün malını infak edenler tam bir iman örneğidirler.,

ve en önelisi de kardeşlerim...çocuklarının ve kocasının şehadet haberini aldığında, ''bana Peygamberden haber verin yaşıyor mu ? diye sorup yaşadığının müjdesini alınca şükreden kutlu kadının imanı....

elbette onun gibi olmak onlar gibi olmak haddimiz değil ama o iman o din e emirler hepimiz için...

ben fazla uzatıp sıkmak istemiyorum..

inşallah dualarımız ile yanınızdayız Rabbimiz en kısa zamanda kutlu şerefe nail etsin hepinizi..

mir_erhan

Moderator
burası cok güzel bir site allahım dualarımızı kabul etsin ailen bu duruma alısacaktır bence zamanla sen içinden geldigi gibi davran canım kapanmak benim içimden gelmiyor ama içten baglılıkla kapanmayı öyle istiyorumki sizler gibi candan içimden gelerek baskasının baskısı olmadan kapanmak istiyorum nişanlım istiyor kapanmamı basta evet kapanırım dedim ama dügün gününe cok az kaldı yapamam gibi hissediyorum baskasıyla paylasamıyorum ya yapamazsam diye öyle korkuyorum ki ama bi taraftan keske diyorum keske içimden gelse nişanlıma sen istedigin için degil kendim istedigim için kapanıyorum demek istiyorum allahım insallah yardım eder cok zorlanacagımı düsünüyorum

selamün aleyküm kardeşim...
ne güzel düşünceleri açık söyleyebilmek
korkuları tereddütleri dillendirmek..açıkça dile getitrmek en güzeli...

bakın, Allamlere Rahmet olarak gönderilen Hak Habibinin
canların feda edilfiği en kutlu nebinin bir hadisi şerifinde diyorki...

...''kadın beş vakit namazını kılar, Ramazan orucunu tutar, namusunu korur, kocasına itaat ederse cennete gider..''...

bu efendimizin sözü Haşa şüphe edilirmi ..edilmez değilmi...
demek eşine itaat edeceksin..hem eşin kötü bir şey istemiyorki senin hidayetine sebep olacak bir şey istiyor...

Asıl önemli olan da dediğiniz gibi bilinçli isteyerek bilerek bu örtüyü taşımak....
işte burdaki kardeşlerimizinde benimde hepimizin dileği ve mücadelesi
o sancağı başınızda dalgalandırırken örnek olabilmek...
meleklerin gülümseyerek bakabileceği temsiller olmak..
şuurlu müslümanlar olabilmemiz için hep savunduğum bir şey var
imanı beslemek besledikmi ölüm pahasına bugün bize düşüyorsa bu tebliğ bu örnek olabilme mücadelesi hakkıyla yapacağız...

Rabbimiz bizleri yanlış kararlar vermekten emin kılsın
bilinçli olanlardan eylesin amin...

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm değerli kardeşim Allah razı olsun......evet bende bu güzelliğin bu lutfun öle çok farkındayım ki,inanırmısın aklıma her gelişinde türbanım için savaşım,rabbime sonsuz şükürler olsun diyorum,yoruldum bu yolda ama mükafatımı verdi....ben hayatımın en anlamı değerine sahip olmuşm nasıl kıymetini bilmem o benim hazinemdir artık....rabbim tüm isteyen kardeşlerimizede bir an önce bu tarifi mümkün olmayan duyguyu yaşatsın...ALLAHA EMANET OL....

Rabbim yar ve yardımcı olsun değerli kardesim. bu gün öğleye doğru bende çok güzel bir haber aldım. seninle aynı kaderi paylaşan çok değer verdiğim bir insan kapanmaya karar vermiş ve alış verişe çıkmışlar beni çok mutlu etti. bugün keyfime diyecek yoktur bir insan doğru yola girdimi kendimi okadar çok iyi hissediyorum Rabbim bütün insanlara bu hissi verir inşallah

huzur arıyorum

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm

Selamun aleyküm

canım midemden kan geldi gecen hafta..bir mikrop var hergun birkac organ vuruyor kötü ediyor doktorada gitmedim :a42: amin canım Rabbim İnşallah şifamı verecektir canım bir nebze katıkımız olduysa ne mutlu bize (ben ve diğer arkadaşlarım) ama herşey senin sayende oldu sen bizleri bulup burda bizimle canı gönülden o guzel yureğini bizlere açtın sonra cok guzel bir kararlıkla o huzura kavustun dediğim gibi en guzel örneklerden birisin bizler için senin adına cok mutluyum Rabbim senden binlerce razı olsun bizi bu kadar mutlu ettğin için
Rabbime emanetimsin canım tesettürlüm

Canım kardeşim çok geçmiş olsun,Allah şifanı versin inş.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt