savaşımız an be an devam ediyor o kadar doğru ki dedikleriniz ama insan günah işliyor gaflete düşüyor şeytana uyuyor. RABBİM affetsin bizleri. Gafletten uyanmak lazım bazen o kadar zor oluyor ki. bazen pes edip bırakmak istiyorum. bir an için. naparsan yap Allah'ı unutamıyorsun O her an her yerde. O bizim içimizde. O'na layık olmak çok zor her an bizi gözetlediğini bizi duyduğunu bilmek buna göre davranmak çok zor. hayatını baştan sona değiştirmen gerekiyor o zaman, düşüncelerini de. sizler İYİKİ varsınız buket_zeynep abla nuray abla mehtap abla saymadığım herkes iyiki varsınız. BURDASINIZ ALLAH sıkıntıya düşenlere sabır güç versin. kapanmak isteyen kardeşlerimize özgüven versin. O her an bizi izliyor ve görüyor... O'na layık olmak zor tamamen layık olmak çok zor
canım sen de iyiki varsın sen çok iyi bir örneksin inşallah yaşıtlarına.. bak yaşıtlarının aklı bi karış havada iken sen erkenden doğru yolu bulmuşsun bile. biliyormusun ne kadar şanslısın. günahlara bulaşmadan bir gençlik yaşayacaksın.. ha tesettürlüler günah işlemez mi illaki işler herhangi bi işte bile. ama tesettürsüz bayan çok fazla günahlara giriyor..
evet insan günah işliyor öyle de olsa gene de Rabbinden başka çalacak kapı bulamıyor..O na layık kul olmak elbette zor ama uzak da değil ki O şahdamarımızdan bile daha yakın.. Bizi en çok sevenin en çok sevdiği yermiş seccade..orada açalım ellerimizi Rabbim sen beni duyuyorsun sen beni görüyorsun güç ver bize diyelim nefsimize karşı sabır ver diyelim..Sana açılan ellerimi tut Rabbim diyelim..Asıl sahibimiz sensin Bizim sana döndüreleceğimiz gün yüzümüzü kara eyleme diyelim Kendimi sana emanet ettim kendi kendime bırakma Rabbim diyelim ağlayalım sızlayalım ki allah için dökülen bir damla yaşın sahibi Cehennemde yanmaz. ama öyle davaki bizimkisi cennet sevdası cehennem korkusu değil Allah rızası.. O razı olsun yeter.. Onun cemalini görelim yeter bize.. Bizim korkumuz O nun rızasını kazanamamak bizim korkumuz Onun rızasını kaybetmek...
öyle garip bişeyki.. bi düşünün biz yoktuk . bizi yarattı.. tesadüfen olmadık ki biz.. Allah bizi bile bile yarattı.. boşyere de yaratmadı.. Demekki bizden bişeyler istiyor.. diyor ki dünya hayatı sizi aldatmasın . demek ki bizim amacımız salt dünya değil...bir sınavdayız ve kitabımız önümüzde açık baka baka kopye çeke çeke başkalarına sora sora girdiğimiz bir sınav.. çok kolay değil tabi ama o kadar da zor değil.. şuan hayattayız ahiretimizi kurtarabilmek için inşallah zamanımız var.. kaybedenlerden olmayalım inşallah.
şu içinde yaşadığımız zamanın bir bilebilsek kıymetini. önce kendi nefsim sonra hepimiz.milyarlarca ölüden o kadar şanslıyız ki.. çünkü yaşıyoruz ve gücümüz var kurtarabiliriz kendimizi.. ama ölüler asla bir saat bile hayata dönemezler. ama bizim önümüzde inşallah bir sürü saatimiz var.. nolur bilelim kıymetini.. oturuyoruz bir dizinin başında 2 saatimizi geçiriyoruz.. halbuki neler yapılmaz ki o 2 saate. ben kendi adıma hiç hatırlamıyorum 2 saat aralıksız namaz kıldığımı ya da Kuran okudğumu.. Ah rabbim nasıl vereceğim ben hesabımı... çok kurkuyorum nefis kör olası nefis. ayaklarımın altına alıp ezesim var..
neyse uzattım içimde olanları aktarmaya çalıştım biraz ama bitmiyor ki.......
Allah a emanet ol güzel kardeşim....