Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (9 Kullanıcı)

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Soru: Dinimizde çarşaf giymek farz mıdır?
Cevap:
Dinimizde kadınların yabancı erkeklere karşı yüzü ve elleri dışında bütün vücutlarını örtmeleri farzdır. Evlerinden dışarı çıkarken kendilerini örten bir dış elbise giymeleri gerekir. Bu dış elbise onun rahatça kapanmasını sağlama*lıdır. Müslüman bir kadın çarşafla örtünebileceği gibi geniş manto, eşarp vs. ile de örtünebilir. Dış elbisenin çarşaf olması şart değildir.

bir sitede rastladım bu cevaba ama kaynak ne kadar doğru bilmiyorum

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
hadi gözün aydın ne zaman geliyor annen, nasılsın kuzum

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
pazartesi gelecek kuzum inşallah.. iyiyim çok şükür dün halılarımı fln da getirdim. rahatladım işler bitti. kaldı 8 gün !! sen nasılsın bebeim?

bende bıraktığın gibi canım benim işte aynı kendime ferace ve elbise alacam yarın olmazsa sana netten gönderirim resimleri yada faceden demosfer butik diye bak çok hoş modeller var

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
canım yeni hotmail adresi açtım bn ekledim seni ve mail attım gönderirsen oraya gönder tatlım bakıyım bi neler varmış orda da. farace baktım bende geçen ama düğün arifesi birşey alamam ki :S

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım yeni hotmail adresi açtım bn ekledim seni ve mail attım gönderirsen oraya gönder tatlım bakıyım bi neler varmış orda da. farace baktım bende geçen ama düğün arifesi birşey alamam ki :S

ay çcok ucuz ya benim beğendiğim 90 lira ve diktirenler çok memnun canım benim neler var neler çork hoş elbiseler falan ev için senin de ihtiyacın olacak yarın akşam yollarım hepsini

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
biraz inceledim tatlım gerçekten hoş şeyler. bir tanesinde de bayıldım. düğünü atlatayım bir tane sipariş vermek istiyorum. ahh tatlım bana çok dua edin çok az kaldı. içim fenaaa heyecan !!

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlısı olacak inşallah beğendiğin modeli bide varsa gelinliğinin resmini yollasana bana:(

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
dur bekle becerebilirsem bende yollayayım sana

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
yuppiii aldım aldım :) cnm sn hotmail her zamn açık tutamıyorsun sanırım burdan yazıyoruz başlığa uymuyor ya bir tuhaf hissediyorum kendimi. site yöneticileri lütfen hakkınızı helal edin..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ya hotmailim açık şimdi canım bak mail attım sana

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Nefsime yenik düştüğümden, kapanamıyorum….
“NEFİS ŞEYTANDIR SEN ŞEYTANA YENİKSİN GELECEĞİNİ DÜŞÜN YENİLME”

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
ka Pa Na ma yan !! tüm kardeşlerime

"Kapanmak özümüzle birdir.kalbimizle.ruhumuzla.
önceden düşündüğümüz tüm olumsuzlukları alır gider birden
kendi içimizde yaşadığımız korkularımızın ne kadar da boş olduğunu gösterir bize

hayat gibi.aynı.

yaşamımızı ne kadar içten yaşarsak.
islamı severek isteyerek öğreterek yaşarsak o kadar içten geçirmiş oluruz bu hayatı.yüzümüz gülen taraf olurken vicdanımızda rahatlayan taraf olur.

zorluklarla mücadelemi zor gelmiştir bizlere yoksa birkaç kişinin söylediği anlamsız cümleler mi????

başınızdaki eşarp içinmi dir bu korkuyüreğinize yerleşen islamı yaşama sevinci.ya diğerlerinin korkusu.

kendinize fırsat vermeden
soranlara güzelliği göstermeden bu kaçmak niye?

KENDİNİZE FIRSAT VERMEDEN.SONRASINI BİLMEDEN DENEMEMEK NİYE???

Biz bir EMİR den konuşuyoruz.FARZ olandan bahsediyoruzyanizevkimize kalmış,korkumuza kalmış,dillerin söylediklerine kalmış birşey değil bu

ÇOK ÖNEMLİ.

1 adım atmadan
hiç karşımızdakine fırsat vermeden bu kaçış niye.??????

Allah c.c. siz hiç bir şey yapmadan bunca hayatı bahşederkenbu kaçış niye?
soruyorum tüm kardeşlerime.

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
kızlar bir siteden alıntı:

Kuran ı kerimde tesettür yoktur kelimesi bile geçmez sadece göğüs dekoltesi ve üreme organı kapalı olmalıdır diye geçiyor sizin kapanma tabiriniz tesettür bir gelenek gibi yakamıza yapışmıştır dinimizle bir alakası yoktur bilmeyenler öğrensin !

ve 16 yaşındaki kızın cevabı:

yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi.sizin gibi beyinler böle düşünmeyi bahane haline getirmişsiniz ve okuyup bilmeden inkar ediyorsunuz.size sadece acıyorum.nur suresi /31 ayet i aç oku yada dur sen zahmet edip bakmazsın ben sana göndereyim.Diyanet İşleri : Mü’min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. (Yüz ve el gibi) görünen kısımlar müstesna, zînet (yer)lerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar. Zinetlerini, kocalarından, yahut babalarından, yahut kocalarının babalarından, yahut oğullarından, yahut üvey oğullarından, yahut erkek kardeşlerinden, yahut erkek kardeşlerinin oğullarından, yahut kız kardeşlerinin oğullarından, yahut müslüman kadınlardan, yahut sahip oldukları kölelerden, yahut erkekliği kalmamış hizmetçilerden, yahut da henüz kadınların mahrem yerlerine vakıf olmayan erkek çocuklardan başkalarına göstermesinler. Gizledikleri zinetler bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey mü’minler, hep birlikte tövbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz!

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
kalbun kesir ( dilek) çim,,,, bana kadro adresini mailden gönderir misin
bir de iletişim bilgilerini hediyemi sana göndereyim inşallah?
ben eklemiştim seni AEO

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt