hayirli sabahlar arkadaşlar.
Selam ve dua ile..
Rabbime emanet olun....
üzgün_42 rumuzlu kardeşimiz...
Bundan sonra neşeli_42 olur inşallah...:a15:
Dualarımız sizinle inşallah...
Allah cc. Yar ve yardımcınız olsun...
selamun aleykum elmascım.bende isteyerek ve severek kapanmadım.aile baskısıyla kapandım.kız kardeşime baskı yapılmadı kendi isteğiyle 15yaşında kapandı.eğer bana yapılmamış olsaydı şimdilerde açık olurdum.rabbim fıtratımızı bizden daha bilir hiç şüphesiz.sen etraf ne der diye düşünme.rabbim bana yarın ahirette ne der diye düşünürsen daha çabuk sonuca varırsın.
allah yardımcın olsun.selametle kal
SELAMÜN ALEYKÜM.
KAPANMAMIŞ OLAN, KAPANMAKTA TEREDDÜTLERİ OLAN CÜMLE HANIM KARDEŞLERİM.
BEN İNANIYORUM Kİ, KABE'NİN ÖRTÜSÜNE BİR HALELLİK GELSE,
YANİ BİRİLERİ KABE'NİN ÖRTÜSÜNÜ YAKMAYA KALKIŞSA VEYA YAKSA,
HALET-İ RUHİYENİZDE BİR IZDIRAP BİR ÜZÜNTÜ OLUŞUR.
ŞUNU LÜTFEN DİKKATE ALMANIZI İSTİRHAM EDİYORUM.
MİMARI, USTASI İNSAN OLAN BİR YAPININ ÖRTÜSÜNE KARŞI BİR TAHRİBAT
OLUŞTUĞUNDA IZDIRAP DUYARKEN;
MİMARI, USTASI "ALLAH" OLAN YAPININ(BEDENİNİN) ÖRTÜSÜNÜ ÖRTMEMEKLE, YAKTIĞININ FARKINDA DEĞİLMİSİN..?
"UNUTMA'Kİ" SENİN ÖRTÜN, DEĞİL KABE'NİN ÖRTÜSÜNDEN;
DÜNYALARDAN DEĞERLİDİR.
ALLAH"A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE.
selamun aleyküm
resulaydin abimizin bi yazisi okumani tavsiye ederim
a.s. Nevincigim. Nasilsin, senin adina sevindim.
Saolasin.
Selam ve dua ile...
Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Amin. Amin.
selamun aleyküm arkadaşım forum hala gündemde..hayırdır hala ikna olmadın mı?forum da artık senin amacının dışına doğru gidiyor gibi(ben öyle anladım/kusura bakma yani)
...yeterli değilmi bunlar sana........
hakkını helel et..
ve aleyküm selam eger içinden geliyorsa durma kapan cevreyi takma kimse sana karişamaz ve lafta söyleyemez unutma sen önce allah için sonrada kendin için kapanacaksin
ben 19 yaşimda kendi isteğimle kapandim 2 ay sonra 3.yilimi dolduracam inşallah cevremden tepki almadim aldiklarimda oldu takmadim kimseyi onlari ilgilendirmez namaz da kilmaya calişiyorum ama bi kilip birakiyorum bi o rayina girmedi
sen önce allah için sonrada kendin için kapaniyorsun cevreni umursama
kardesim kapanmaya karar verdiysen bunu yap.bu senin hayatın kimseyi ilgilendirmez.hayatın ve yasamın hakkında bi karar veriyorsun.elbetteki bu önemli karar konusunda cevrende olumlu/olumsuz tepkiler alacaksın.kapanmaya gercekten karar verdiysen sana yönelen olumsuz söylemleri umursamayacaksın.her zaman kararlı ve daha öncelikle de sabırlı olacaksın.olayları oluruna bırakacaksın..
Zaten bi konu üzerinde herkes bişiler söyleyip durur.
Sen kararını ver,kararında sabit dur ve sabret.kendini allah'a bırak.
O daima senle beraber olcaktır.
rabbim her daim seninle olsun kardesim...
kapanmak istemen çok güzel...... keşke bende seneler öncesine geri dönebilsem bende...... sadece ibret olsun diye hikayemi anlatıcam...yani güzellikler yaşıyanların yanında günahlara boğulanlarıda duyun diye.bende liseye başlamadan öncei yaz kapandım....ve dünyadaki en mutlu insandım.namazlarımı nerdeyse hiç kaçırmazdım hergün kuran_ kerim okurdum.... sora nefsim ve şeytanı dinledim lise sonda boş kaldığım kafamın karışık olduğu öss nin ve babamn üstüme çok geldiği bi dönemdi.... belki oda bi sınavdı ve ben sınavdan kaldım.... asla bi erkekle dolaşmayı bile düşünmezken bi anda aşık olmuştum ve onunla beraberdim..... ailem sevdiklerimin nefret ettiği biriyle.... ben neden göremedim 9 ay boyunca yanlış oldunu bilmiyorum ve beni öyle işlediki açılmam için....ama ilginçtir namazlarımı hiç bırakmamıştım.taki ayrılana kadar.ailemin desteğiyle yanlışı grdüm... ama örtümden oldum... sora üni arkadaşlar başka çevre içki girdi hayatıma.... haftada 1 pişman olup tekrar başladım namaza.... 2 senedir böle devam ediyodu.alkoli deilim.bazen 5 ay içmiyorum ama bazen bütün kıldığım namazlarımı okuduğum sureleri boşa çıkarıcak şeyler yapıyorum.... şimdi çok şükür ramazanla topalandım baya Allah ın izniyle inşallah bu kez son dönüşüm olucak....niye anlattım bunu sana bi sohbette duymuştum yükseldikçe sınavların zorlaşır diye işte ben son sınavıma kadar her gece rüyalarımda mekkeyi medineyi görüyodum..kabede namaz kılıyodum... bilgisiz değilim yada cahil..... çok okudum çok araştırdım ve bir çok sohbete gittim.... işte bu yüzden gnahlarım bi şehir kadar oldu.....İnşallah Allah benide affeder.... yani bırak başkalarının hiç bi önemi yok... önemli olan yükseldikçe orda durmayı başarabilecekmisin.... Allah ayaklarını sağlam bastırsın.... çünkü içine girdikçe öyle güzelliklerle karşılaşıcaksın ki sora benim gibi uçuruma yuvarlanma.... Allah a emanet ol....:a36: