selamun aleyküm..
ilk önce bu forumu kaç gündür görüyorum ama bişey yazmak istemedim..
artık dayanamadım...kaan abim gibi düşündüm belkide....
kardeşim bak ben 13 yaşında kapandım,kimseyi düşünmeden,kimsenin etkisinde kalmadan,kimse umrumda olmadan,sadece allahin emri vede çok istediğim için...daha o yaşta bile ben bunun farkındaymışım ki şükürler olsun rabbime..
o yaşta sorumluluk duygusunu yaşamak mükemmel bişey...ve ben sizi anlayamıyorum kimden neyden ne sebepten korkuyosunuz kim ne derse desin sizin allah'tan kormaniz gerekmezmi?
bilmiyorum belki acımasızım belki kalp kırıyorum belki bu durum içinde hiç kalmadığım için anlayışsız gibi görüneceğim ama inanın örtünme konusunda kim bu şekilde düşünüyosa yani korkma çekinme gibi şeyler bana çok saçma anlamsız geliyo..
bir kere forum başlığı insanı geriyo ve sinirlendiriyo..kapanacağim ama korkuyorum..
bu nedemek kapandim çünkü korkuyorum olması gerekirken...yazık çok yazık...
kaan abim kalp kırmaya çekinmiş ama kusura bakmayın...ben beceremedim...
yok kardeşim. Bu formu açdiysam eger, sizin eleştirinizede, olumlu düşüncelerinizede açik oldugum için.
Kardeşim başligim belki yanliş olabilir, evet bu dünyada yalan degilmi. Ben şunu söylemek istiyorum kapanmak istiyorum korkuyorum dedim dogru, ben korkum, çevremin. Ailemin, şimdiye kadar yaşadigim ortamin tepkilerinden korkmuyorum çekiniyorum. çünkü ben daha önce bunu yaşamiştim bende daha önce küçüktüm kapanmiştim ialemin biraz inançsiz olmasi, çevremin tepkisi, yaşimin küçük olmasi benim cahil olmam açilmama sebep olmuştu. şimdi sizin sayenizde cesaretlenip kaanmak bir daha açilmak istemiyorum mezara kadar, rabbimden korkum daha fazla, bu çevrevin tepkisini geri planda koyuyor.
Bende rabbimden korkugum için kapanmak istiyorum zaten.
Siz benim yaşadigim çevreyi görmediginiz için bu kadar kolay söyleyebiliyorsunuz.
Ama genede teşekkürler canim kardeşim. şu an korkmuyorum sadece kiyafetleri almak için ayligimi bekliyorum.
Selam ve dua ile...