ozlem_yagmur
Kayıtlı Kullanıcı
s.a. Arkadaşlar. Namazima rabbime çok şükür başladim tekrardan kaldigim yerden. şimdide tesettüre bürünmeyi (yani kapanmayi istiyorum) ama korkuyorum. çevremin tepkisinden, iş yerimin tepkisinden, alişabilecekmiyim gibi nedenlerden korkuyorum. Belki bu korkular şytanin vesvesi olabilir ama. Bilmiyorum? Bildigim tek şey kapanmayi istiyorum, bana yardimci olurmusunuz? özellikle bayan arkadşlarim bu konuda tecrübelidirler.
Selam ve dua ile...
Rabbime emanet olun.
Namazi biraktim diye açmiş oldugum formuna gösterdiginiz tepkiniz çok hoşuma gitti. Sizi üzdügüm içinde af diliyorum, rabbimden ve sizden.
Rabbim hepinizden razi olsun.
selamun aleyküm kardeşim,bende kapanali 5 ay oldu benim deen sevdiğim kişiler çok şeyler söylediler ama umursama hiç birini duyma ben öyle yaptim sen rabbine yönel.bak sana hafta sonu yaşadiğim bir olayi anlatayim :benim ablamda kapali ama modern kapananlardan ben kapninca çok sevindi.biz bu cuma izine gideceğiz birlikte tabiki ben izinde denize girmeyeceğim girersemde haşemayla gireceğim dedim.ablamda çok kizdi uzun şort sifir kolla girilebilir seni orda kim taniyor girebilirsin dedi.ben orda koptum zaten.dedimabla ben kimseden çekindiğim içi haşema giymiyorum allah(c.c.) rizasi için giyiyorum dedim.pardüse aldim çaliştiğim için işyerinde giyemiyorum ama normal yaşantimda giyiyorum.herkes sen bu olayi çok abarttin dedi bu olay geçen hafta oldu ama ben kimseyi duymuyorum artik sende duyma başarabilirsin.