Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 6 (1 Kullanıcı)

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim kusura bakma yeteri kadar özen gösteremedim...İnşaallah bende 250 salavat alıyorum okuyum tekrar alırım...100 tane de AMENERRASULU almıştım ama daha bitmedi...bitince yazarım tekrar alırım inşaallah...selametle kal...

ALLAHa emanet ol...

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim kusura bakma yeteri kadar özen gösteremedim...İnşaallah bende 250 salavat alıyorum okuyum tekrar alırım...100 tane de AMENERRASULU almıştım ama daha bitmedi...bitince yazarım tekrar alırım inşaallah...selametle kal...

ALLAHa emanet ol...

Vayy kardeşim Allah kabul etsin Allah razı olsun tamam kardeşim sıkma kendini rahat zamanında inşallah a.eol ben cıkıyorum grşmek üzere hayırlı geceler esselamunaleykum​

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Vayy kardeşim Allah kabul etsin Allah razı olsun tamam kardeşim sıkma kendini rahat zamanında inşallah a.eol ben cıkıyorum grşmek üzere hayırlı geceler esselamunaleykum​

Aleykümselam kardeşim...RABBİM cümlemizden razı olsun...sanada hayırlı geceler ALLAHa emanet ol...

berat05

Yönetici
selamün aleyküm ahmet ben siteden ayrılıyorum..seninle helaleşmeden gitmek sitemedim..sayende çok güzel dualar okudk allah razı olsun..hakkını helal et..allaha emanet ol....aldıklarımı bugün bitirrim..daha sonra okuyunca özelde görüştüğüm arkadaşlarımla bildirrim...kasım abiyede selam söylersen sevinirm....:A

YA ŞİMDİ OKUDUM YAZILARI
NEDEN GİDİYORSUNUZ...SİZELRİNGİTMESİNİ BEN HİÇ İSTEMİYORUM..YA NE OLUYOR HERKES GİDİYOR BÖYLE..
LÜTFEN CEVAP VERİN

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Benim kaçırdığım bişeyler mi var? salavat okunuyor Amenerrasulüyle beraber kafam karıştı :confused: erciyes bilgi verirsen sevinirim selametle:D:T

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
[/SIZE]
Selamün Aleyküm
Benim kaçırdığım bişeyler mi var? salavat okunuyor Amenerrasulüyle beraber kafam karıştı :confused: erciyes bilgi verirsen sevinirim selametle:D:T

vEaleykumselam ablacım Allah razı olsun Amener resulu bilmeyen veya zamanı olmayan kardeşlerimiz var okuyamadıkları için rahatlık olsun diye isteyen fazladan zikir,salavat,dua,sure okuyorlar maksatımız zaten zulum gören derdi olan din kardeşlerimizin gıyabında dua etmek anlata bildimmi aceba a.e.olunuz hayırlı aksamlar

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam kardeşim...biraz önce geldim nasılsın inşaallah afiyettesindir...ALLAHa emanet ol...

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
benim 80 tane bitti ama yazmayı unutmuşum konuyu görünce aklıma geldi kusura bakmayın..
1000 tane salavat alayım 50 tanede amener rasulü alayım inşAllah cuma ya kadar okurum

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
benim 80 tane bitti ama yazmayı unutmuşum konuyu görünce aklıma geldi kusura bakmayın..
1000 tane salavat alayım 50 tanede amener rasulü alayım inşAllah cuma ya kadar okurum

Selamunaleykum kardelen inanki bu sitede dualarla beraber bir kardelen gibi acıyorsun Allah razı olsun bahtında inşallah bir beyaz kardelen kadar güzel olur a.e.ol hayırlı aksamlar Allah kabul etsin

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum kardelen inanki bu sitede dualarla beraber bir kardelen gibi acıyorsun Allah razı olsun bahtında inşallah bir beyaz kardelen kadar güzel olur a.e.ol hayırlı aksamlar Allah kabul etsin

ve aleyna aleyküm selam kardeşimm sağol duaların için ecmain olsun ki dualrında kabul olsun...sende engüzele emanetsin:)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Bugünümüze çok şükür ahmet kardeşim...okuldan geldim biraz yorgun olsamda burası beni o kadar rahatlatıyor ki...:):)

Selamunaleykum Aydın kardeşim Allah razı olsun haklısın iyiki bu sitemiz var iyiki sizler varsınız Allah habibi efendimiz(sav.)in sancağı altında bizleri bulustursun amin

ktyglcnztkn

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bende kardeşimizin aldığı 21 tane amenerrasulunun üstüne 75 eklemek istiyorum toplam 100 olsun oda bitireyim eğer bu gece bitirebilrsem inşallah yarın tekrar alırım aslında okadar çok almak istiyorumki ama dönem sonu haftası olduğu için kursta hocalarımız bu hafta daha çok özen gösteriyorlar kuranı okumamıza oyüzden alamıyorum fazla ama inşallah 11 şubattan sonra çok çok almaya başlayacağım bana dua edin olurmu?!!MÜMİNİN MÜMİNİNE DUASI MAKBULDUR...'' bu haftadan sonra 2 hafta olmayacağım diğer alacaklarımı haber veremeyebilirim olurmu öyle olsa bana cevap yazabilirseniz sevinirim allah razı olsun

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bende kardeşimizin aldığı 21 tane amenerrasulunun üstüne 75 eklemek istiyorum toplam 100 olsun oda bitireyim eğer bu gece bitirebilrsem inşallah yarın tekrar alırım aslında okadar çok almak istiyorumki ama dönem sonu haftası olduğu için kursta hocalarımız bu hafta daha çok özen gösteriyorlar kuranı okumamıza oyüzden alamıyorum fazla ama inşallah 11 şubattan sonra çok çok almaya başlayacağım bana dua edin olurmu?!!MÜMİNİN MÜMİNİNE DUASI MAKBULDUR...'' bu haftadan sonra 2 hafta olmayacağım diğer alacaklarımı haber veremeyebilirim olurmu öyle olsa bana cevap yazabilirseniz sevinirim allah razı olsun

Vealeykumselam Allah kabul etsin Allah yardımcın olsun güzel kardeşim başarılar dilerim sen nezaman istersen ne zaman rahat edersen ozman okursun a.e.ol hayırlı geceler

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşım aldığım 1000 tame salavat bitti diğerindende 50 taneye daha başlayamaıdm inşAllah başlyacağım bin tane daha alayım okuyunca haber vereyim..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt