Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kafirler Sevilmez... (3 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kayıtlı Kullanıcı
ABD Basını: İsrail Konsolosluğunun Kuşatılması Çok Çirkindi Siyonist rejimin Gazze'ye yönelik kara saldırısının başlaması üzerine İsrail'in İstanbul konsolosluğunun binlerce Filistin gönüllüsü...
01/02/2009
1298.jpg
Siyonist rejimin Gazze'ye yönelik kara saldırısının başlaması üzerine İsrail'in İstanbul konsolosluğunun binlerce Filistin gönüllüsü tarafından kuşatılması dolayısıyla Amerika'nın yarı resmi Washıngton Post gazetesi Başbakan Erdoğan ile yaptığı röportajında, İsrail konsolosluğunun kuşatılmasının çok çirkin bir eylem olduğunu yazdı.
İşte Erdoğan'ın, Washington Post ve Newsweek muhabiri Lally Weymouth'a verdiği röportaj:
- İsrail'in Gazze operasyonunu çok eleştirdiniz. Bazıları bunun sebebinin, İsrail Başbakanı Ehud Olmert'in operasyon başlamadan önce Türkiye'ye gelmesi; ancak operasyondan bahsetmemesi olduğunu söylüyorlar. Türk-İsrail ilişkilerinin sınırlarını neden zorladınız?
- Bu yanlış bir görüş.
- Doğrusu nedir?
- Suriye'nin talebiyle birbirleriyle konuşmalarını sağlamak için İsrail ve Suriye ile dolaylı olarak birlikte çalışma sürecine girdik. Bu bizim Ortadoğu'da barışa ne kadar önem verdiğimizin bir örneğidir. Bunu daha önce Pakistan ve İsrail arasında da yaptık. Pervez Müşerref döneminde onları İstanbul'da bir araya getirdik; İsrail ve Pakistan dışişleri bakanlarını.
- Ne oldu?
- Yaklaşık 2 yıl önce, iki gün süren gizli görüşmeler yapıldı. Aynı zamanda İsrail ve Filistin arasındaki görüşmelerde de yer aldık.
- İsrail ve Fetih arasında mı yoksa İsrail ve Hamas arasında mı?
- Filistin Otoritesi ve Mahmud Abbas'ı kastediyorum. 23 Aralık'ta İsrail Başbakanı Ehud Olmert ile Ankara'da görüştük. O gün İsrail ve Suriye arasındaki dolaylı görüşmelerin beşincisi turunu gerçekleştirdik. Aynı akşam, telefonla Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad ile telefonla ve karşımda da Olmert ile ve aynı zamanda Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim ile konuşuyordum.
- İsrail ve Suriye arasında doğrudan görüşmelere geçmeye mi çalışıyordunuz?
- Evet.
- Beşşar Esad kabul etti mi?
- Başkan Esad'ın başından beri görüşmelere hep pozitif bir yaklaşımı oldu. O gece taraflar arasında bir anlaşma sağlamaya çok yaklaşmıştık. Pozitif bir netice elde etmek için hafta sonuna kadar görüşmelerde bulunulması konusunda anlaştık.
- Yani bir anlaşmaya çok yakın olduğunuzu hissettiniz?
- O geceki görüşmeler 5 ya da 6 saat sürdü. Olmert'le konuşurken, İsrail-Filistin görüşmeleri ile ilgili olarak Hamas'ın görüşmelere dahil edilmemesinin doğru olmayacağını söyledim. Onlar (Hamas) seçime katıldılar ve parlamentoda sandalyelerin çoğunluğunu kazandılar. Ancak Başbakan Olmert böyle bir şeyi yapamayacağını söyledi. Dahası, görüşmemiz boyunca esir İsrail askeri Gilad Şalit'in serbest bırakılmasında başarılı olabileceğime inandığımı söyledim.
- İsrail askerini serbest bırakmak için, İsraillilerden Hamas için bir şey yapmasını istediniz mi?
- Ehud Olmert'e eğer bizim İsrail askerinin serbest bırakılmasında aracılık yapmamızı istiyorsa bunu yapabileceğimizi ve bir şeyler elde edebileceğimizi söyledim. Ancak asker serbest kaldığında İsrail de Hamas'lı parlamento başkanı ve milletvekillerini serbest bırakmalı.
- İran'ın bir kolu olan ve Şam'da yaşayan Halid Meşal tarafından yönetilen Hamas ile neden bu kadar yakın ilişkiye sahipsiniz?
- Öncelikle Hamas, İran'ın bir kolu değil. Hamas, seçimlere bir siyasi parti olarak girdi. Eğer tüm dünya onlara siyasi bir oyuncu olma şansını verseydi, beklide kazandıkları seçimden sonra Hamas böyle bir durum içinde olmayacaktı. Dünya, Filistin halkının siyasi iradesine saygı göstermedi. Bir yandan demokrasiyi savunuyoruz ve Ortadoğu'da demokrasiyi korumak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz; ama diğer yandan seçim sandığının sonucuna saygı göstermiyoruz. Filistin bugün açık bir hapishanedir. Hamas, ne kadar çabaladıysa bu durumu değiştirmedi. Bir düşünün; bir ülkenin meclis başkanını, bazı bakanlarını ve milletvekillerini hapse atacaksınız, sonra da onların itaatkar bir şekilde oturmalarını bekleyeceksiniz?
- Siz ve Olmert, İsrail ve Suriye arasında gerçek bir atılımın eşiğine gelmişsiniz gibi görünüyor.
- Heyecanımı sizinle paylaşıyorum.
- İsrailliler, Suriye ile doğrudan konuşamayacaklarından düş kırıklığına uğramışlardı.
- Biz onların umudu olmaya çalışıyoruz. Olmert'in ayrılırkenki son sözü "Geri döner dönmez arkadaşlarıma danışacağım ve size geri döneceğim" oldu. Onun cevabını beklerken, 27 Aralık'ta Gazze'ye bombalar düşmeye başladı. Haziran 2008'deki ateşkesten bu yana İsrail'de hiçbir kayıp olmamıştı. İsrailliler Gazze'den roket gönderildiğini iddia ediyorlardı. Olmert'e bu füzelerin neticesinde kaç kişinin öldüğünü sordum. 27 Aralık'tan bu yana bin 300 ölü, bin yaralı var. Ne altyapı ne bina kaldı, her şey zarar gördü. Gazze tamamen enkaz halinde. Tamamen kapalı, abluka altında. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi bir karar alıyor ve İsrail kararı tanımadığını açıklıyor. Hamas iyi bir kuruluştur ve yanlış yapmamıştır demiyorum. Hatalar yaptılar. Ama ben nihai sonucu değerlendiriyorum.
- Şimdiden başlayarak Türkiye için bir rol görüyor musunuz? Türk askerlerinin Gazze'de barış gücünün bir parçası olması konusunda tartışmalar vardı.
- Bu tamamen imkansız. Belki sadece gözlemci olarak. Güvenlik gücü göndermemiz bizim için büyük bir hata olabilir. İsrail'in Gazze'ye saldırılarına karşı gösterdiğim tutumun anti-Semitik veya Yahudi halkına karşı olduğunu iddia etmeye çalışanlar var.
- Ve bazı Amerikalı Yahudiler buna çok bozuldu.
- Ben de onlara çok bozuldum. Ülkemde yaşayan Yahudilerden başlarsak, onlar benim Yahudilere karşı tutumumun örneğidirler. Bir birey olarak sürekli anti-semitizmin bir insanlık suçu olduğunu ifade ettim. Bir başbakan olarak anti-semitizmin karşısında durdum ve benim düş kırıklığım şimdiki İsrail hükümetine karşıydı çünkü bize karşı adil davranmadılar.
- Ancak son zamanlarda Türkiye'de anti-semitik işaretler görüyorum.
- Bunlar bireysel girişimlerdir.
- Ama çok radikaller. İsrail Konsolosluğu kuşatıldı. Çok çirkindi.
- Demokratik gösteriler oldu. ABD'de hatta İsrail'de gösteriler oldu. Söylediğimiz her şey, şu anki İsrail hükümetine karşıydı, Yahudilere değil. Konuşmalarımda çok açık bir şekilde söyledim; Yahudilere karşı bir şey yapmak isteyen herkes karşısında beni bulur. Ama elbette Olmert'ten de konuşmalarımı yazmasını istemeyeceğim.
- İsrail ile ilişkiniz sona erdi mi?
- Ciddi bir ilişkimiz var. Ama şu anki İsrail hükümeti kendisini kontrol etmeli. Bu konuyu önümüzdeki seçimler için istismar etmemeli.
Akşam

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kayıtlı Kullanıcı
KAFİR SEVİLMEZ...Siz dininizi değiştirmediğiniz müddetçe YAHUDİLER VE HIRİSTİYANLAR SİZDEN MENMUN OLMAZLAR.AYET MEALİ..

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
Ve aleykum selam ,
Bak güzel kardeşim Allah Teala her kulcağızına bir haslet vermiştir,İnsan olan kullarına da en büyük haslet akıldır,arıda akıl yoktur ama çiçekten bal yapmasını bilir gidip te başka bir şeye bulaşmaz,kedi de akıl yoktur ve ot yemeyi de hayatta sevmez ama hamile olanları sancılarını dindirmek için bir ot varki gider onu bulur ve yer sancısı diner,bu vechile Allah Teala bütün insan olan mahluklarına akıl vermiştir,ama bazıları na anlama kabiliyeti vermemiştir,bazıları bir yazıyı okur ama içinde olanı biteni anlamaz sadece okur,bazılarıda okur okumaz ne dendiğini anlar,şimdi anladım ki sende ne yazdığımı anlayacak feraset yok,ama bende de kabahat var tam manası ile anlatamıyorum,son bir çaba ile anlatayım madde madde hala anlamayacaksan benim elimden bir şey gelmez buraya yazacaklarım HÜZÜNLE DOLUYUM kardeşime de cevap olsun İnşaallah...

1-Bir zamanlar Kayıboyu diye bir Selçuklu aşireti vardı Oba kurar yaylalarda yaşardı ,Allah Teala onları bir devlet kurmakla şereflendirdi,sonraki 300 yılda muhteşem bir imparatorluk kuruldu kimse önlerinde duramıyordu,bu Atalarımız çıkar için savaşmaz Allah Tealanın ismini yüceltmek için savaşırdı bunlara bizde dahil Müslüman denirdi,girdikleri ülkelere tebliğlerini yapar çoluk çocuğa dokunmazdılar,Çünkü kalplerinde Allah (c.c) sevgisi ve korkusu vardı,bu sebeple Mevla Tealanın kendilerine işleyen Rahmet sıfatını taşırdılar,O zamanın Osmanlısının gayesi ile şimdinin Amerikası yada batılısının gayesi bir değil,Çünkü kafir ülkeler kafirliklerinin layıkı olan işlerle uğraşarak kendilerinin yapması gereken feraseti gösteriyorlar,yağma için çıkar için savaşıp çoluk çocuk demeden öldürüyorlar eğer bunu yapıyor iseler KAFİR oldukları için,Allah Teala dan onlara hiç bir merhamet nazarı dokunmadığı için yapıyorlar,mademki merhametli olacaktılar,o zaman müslümandan ne farkları kalırdı,şimdi burada şu var,eskinin Müslümanı savaştı savaşması İmanının inancının gereği idi,Onlarda savaşıyor,İmansızlıklarının inançsızlıklarının gereği dir,ama senin benim ülkem de gözleri olması muhakkak şart,çünkü dünyaya açılan bir bölgede bulunuyoruz,elbette BOP ları planlayacaklar,bu onların düşüncelerinin bir gereğidir,ancak seni BOP u sanıyorsun ki Türkiye nin bölünüş haritasıdır,bırak bu lafları bu ülke enayi değil,İsrail filistine saldırdı diye demediğini bırakmadı ,kendi ülkesinin topraklarında gözü var diye gerekeni yapmayacak,düz bakıyorsun her şeye,sen sanıyorsun belki senin kafanda kurduğun gibi işliyor düzen,bu BOP denilen proje sen içinde olsanda olmasanda yapılacak ve olacak bir proje ancak bu BOP Irak toprakları ve civarını kapsayan bir proje sen kafanı yorma Barzani Bir harita çizebilir,bende açayıp bir Atlas istediğim kadar Osmanlının eski haritasını çizeyim öyle çizmekle olmuyor bu işler,Filistin toprakları için mücadele eden bir milletin kendi topraklarını böldürecek kadar aciz olduğunu düşünmen CAHİLLİKTEN öteye gitmez.
2-Tutturmuşsun kaynakları işletmek ne kadar zor diye,yahu bir nükleer santralimiz bile yok,sen bor madeninin uzay sanayisinde kullanıldığının farkındamı değilsin benle matrakmı geçiyorsun,daha kendi çabalarımızla bir uydu bile atamadık uzaya,kalkmış boru işletmekten söz açıyorsun,doğuda bir kaç bölge haricinde hiç bir yerden petrol çıkmaz,ülkemizde doğalgaz çıkmaz dışarıya bağımlıyız,ülke geçimi,tarım,denizcilik ve Turizim den başka bir şey değil,senin doğal zenginliğin varda bunları kullanacak kapasiten yok hala diyorsun kendimiz kullanalım,bir F16 nın elektronik dizaynını daha geçen seneler patent iznini geçici alarak yapmaya başladık,adamlar artık F16 dan daha kaliteli uçak yapınca F16 yı gözden çıkardılar,teknolojide kime yetişebildik.

3-Teknolojiyi İlahlaştırıyorsun ne demek? sen böyle bir kelime kullanacak kadar BASİT birimisin,İLAH ANCAK ALLAH (C.C) DIR ve ben BİR MÜSLÜMANIM ALLAH TAN BAŞKA İLAHIM YOKTUR,
Japonya ismini yanlış yazmıyorsam porlharboru 500 den fazla uçakla vurdu,orada bulunan Amerikan donanması nerdeyse tamamen yok oldu,Amerika ne yaptı 2 ATOM BOMBASI attı ,hroşima yerle bir,neyle yaptı bunu hemde 50 sene evvel,SAKIN İMAN GÜCÜ İLE DEME HA :D
50 yıl önce aya çıktı,atom bombası yaptı ve attı 1 bomba ile 300 bin civarı belkide daha fazla insan öldü,bu neyle oldu,acaba sende varmı?bu bombadan?ha bir yerde tutturmuşuz İMAN GÜCÜ,elhamdülillah imana gücü var,ama iman gücünden ziyade sebeplere bağlar ALLAH TEALA bazı şeyleri,sen ALLAH RESULUN DAN (s.a.v) dahamı imanlısınki O UHUDDA yenildide sen burada yenilmeyeceksin,atan Osmanlı yenilmiyordu çünkü güçlüydü,hem iman bakımından hem silah bakımından,
HÜZÜNLE DOLUYUM kardeşim,çanakkale de ki savaş ile bu zaman savaşı bir değil,en meşhur silahları gemileriydi,onlarda Nusret Mayın gemisinin döktüğü 3-5 mayınla battılar, o zamanki savaşı sende iyibilirsinki süngü savaşı idi,şimdiki svaşlar öyle göğüs göğüse değil,füze savaşları,kitle imha savaşları,buda yine teknoloji gerektirir,bunu teknoloji sahibini övmek için kullanmıyorum,sadece sahip olanın herkesden daha avantajlı olduğunu ve herkese diş geçirdiğini söylüyorum ve diyelimki şimdi ülkemize doğru 10 yada 20 tane füze geliyor sen bu füzeleri neyle durdurmayı düşünüyorsun?teknoloji ile yapılan ve atılan füzeyi yine teknoloji ile yapılan ve atılan füzeler durdurur peki varmı? yok,tamam bizde FİLİSTİN gibi taş atalım.

4-Bu yazdığın kadar saçma bir şey yok bana mülkiyet yasasını buraya çıkarttırma,yasada yazan şey bunuduğun ülkenin şartlarına ve yasasına uyarsındır,sana bana tanınan haklar onlara da tanınır senden benden alınan vergiler onlardan da alınır,mal sahibi olmak ülkeye ortak olmak değildir,cahi cahil laflar atma ortaya,ne dedim ALMANYADA FABRİKASI olan bir TÜRK ben ALMANYA topraklarına ortağım diyebilirmi?hayır diyemez.Bizde de bu aynen geçerlidir.
5-Peşkeş karşılık beklemeden birine bedava birşey vermektir,ben ALLAH A şükür senin aklında tasavvur ettiğin bir adam değilim senden de ricam ben yada beim kişiliğime yada bu vesile ile İman ettiğim dini örflerime saldırma,BEN MÜSLÜMAN BİR TÜRKÜM RABBİMİ SEVİYORUM,beni bri yahudi yada hristiyan aşığı gibi lanse etme ,inan günaha giriyorsun,kardeşim maddi durumu olan her ülke bir şekilde birşeylerini özelleştiriyor,nasıl özelleştirmesin,ülkemize bir bak,geçmiş zamanlarda devlet daireleri salla başını al maaşını yerleri idi,bir kişinin yapacağı iş için onun bunu vasıtası ile 10 kişilik kadro açılır herkes buraya yeğenlerini koyardı,kendi adamlarını koyardı,hatta kendim biliyorum yaşadığım bu yerde AZOT isim li gübre fabrikasında özelleştirmeden önce aydan aya imza atmak ve maaş almak için gelen yüzlerce insan vardı,hemde öyle böyle değil maaşları dışarda çalışanın 5-10 misli idiler,özelleştirme ile bu adamların çalışmadığı hatta beleş maaş aldıkları ıspatlandı,haklarında geri ödeme davaları açıldı,yahu küçücük bir ilçede bu böyle ise bir Ülkemizi düşünsene,Memleketimize dolayısı ile vergi veren bu millete ne kadar yük biniyordu,özelleştirme ile gelen kişiler bu kişileri ayıkladılar çünkü artık devlete değil kendilerine şahısa çalışılıyordu,ya çalışırsın bu maaşa ya gidersin,peki işletmeyi alan ne şartlarla aldı,tamam burası benim artık devlet bana karışamaz diyerekmi?hayır asla bunu yapamaz kanunlarımız var adamın ciğerini sökeriz,senin kafanda kurduğun gibi olmuyor bu işler.

6- Teknoloji diyorsun teknoloji şudur budur ben yaparım çözerim diyorsun ama hep laf üretiyorsun,devir patent devri,birisi birisinin yaptığı bir işi patenti dolayısı ile yapamıyor,telif hakkı şusu busu diye birşey var,ve ayrıca bor işi için 2.maddeye yazdığım cevap seni tatmin etmiyorsa al bak PC önünde yaz Google ye BOR nasıl işletilir sana cevap gelsin,olmadı bulamadınmı M.K.E makina kimya endüstrisine bir mail yaz,yada mühendisler odasına yaz,deki kardeşim niye bu BOR denen madeni biz işletemiyoruz,al cevabını ,ben artık sana laf yetiştiremiyorum,bak sana ne diyecem biz niye aya gidemedik?biz niye kendi füze rampamızı kurupta kendi uydumuzu atamadık?,mars da keşif niye yapamıyoruz?bizim denizde yüzen bir uçak gemimiz niye yok?AMA AMA İMAN KUVVETİMİZ VAAARRR demi,Allah'a Hamdler olsun var,ama bunlar olmayıncada senin kafire üstün olman için bir sebep yok.Sen yan gelip yat,bir şey yapma,gerekn kulvarlarda koşma,bu laflar sana değildir Bu devletimizin bir ayıbıdır ben onlara söylüyorum,bak bir misal vereyim,çocuğun biri çok zeki TÜRK,evinde bilgisayarı ile Merkez Bankası Sistemine giriyor,tabii yakalanıyor,çekiyorlar karakola savcılığa verecek bir ceza bulamıyorlar,O zamanlar internet yasası diye birşey yok,çalınan birşeyde yok,çocuğu bir güzel dövüyorlar,bir kaç da İslami siteyi HACK letiyorlar sonra salıyorlar,cocuk 1-2 aya kalmadan CIA de bilişim bölümünde yüksek bir maaşla işe başlıyor,niye kazanmadık biz bu cevheride verdik onu Amerikaya,yahu bu adamın yaptığı teknoloji değilmi,şuan tuşlarına bastığım teknoloji ürünü değilmi,varmıydı 20 sene evvel evlerimizde,Lütfen biraz daha anlama FERASETİ...
Bunlarıda anlamadınsa sana yazacak bir şeyim yok...Baki selamlarımla...

BOPun ne anlama geldigini bile bile bu projenin basina gececeksin..
firasetini ovdugun yahudiler de seni kendilerin bu projelerine ortak yapacak sana kendileri gibi guvenecek ama onlardan olmayacaksin bir Musluman olacaksin..
sonra bizim de enayi olmadigimi soyleyeceksin..
e enayi degiliz iste..

ben tuturmusum kaynaklari isletmek lazim diye Allahin bize verdigi nimetlere sahib cikip yerlerde surunmemek lazim oldugunu soyluyoruz
gavurdan faizli borc alip ona mecbur kalmak yerine ..
Atalarinimiz can pahasina savunduklari bu topraklara sahib cikmak yerine sen diyorsun ki bizden adam olmaz ABDnin usagi olalim daha iyi :a35:

senin cagdasliktan bilimden tarihten hic mi hic haberin yok
uydu atamadik nukleer santralimiz yokmus..
bunlar NEDEN yokmus soylesene senin gibi ABD koleleri gibiler ulke basinda olduklari icin !
ABDye satilmaktan baska yapabilecegin birsey varmi ? Boyle kisiliksiz hep ABD AB arkasindan surunmekten ABDnin kuyrugu olmak isteyenlerle yazismak istemiyorum
bu tip insanlardan nefret ediyorum

Bora gelince gelecekte hersey bordan yapilacak kumas bile ..
petrolun yerine bor kullanilacak sen uzay diyorsun kacinci asirda yasiyorsun?
Gagdas bilimden ne kadar haberin var ? bana cahillik atiflarinda bulunacagina once kendine zaman ayir biraz bilgilen gazete kitab oku sadece ABDye ait degil olanlarini degil bagimsiz medya oku ki ABDnin bilmeni istedigi degil gercekleri ogrenesin ..

ABD sana ne sunsa onu yutuyorsunuz hic kendi aklinizi kullanmiyorsunuz ki
``akil akil`` diyorsun akil nedir haberin varmi ? acinacak durumdasiniz ya

siz ABDyi ne kadar buyuk ve ustun teknoloji putu olarak gorsenizde ABD sizi hep gerici 3 sinif insan olarak bakacak ..:a12:
taklitcilere ,kendini gelistirmek istemeyen tembellere somurulmeye hazir varliklar saygiyi haketmiyor cunku

ABDnin elinde teknololijler varmis da ne olmus ? ne ise yaramis teknolojileri insan oldurmekten baska ? Hep dertlerin kaynagi olmuslar olmaya devam ediyorlar ..ne alsa eline zehir ediyor

yakistirmalardan soz etme ..
neyi goruyorsam onu soylerim gercekciyim ..
Bir Muslumanin Allahtan baska ilahi yok buyukluk Allaha mahsustur
nerde kaldi ki bir Musluman bir gavurun kuyrugu olmaya boyun egsin
bu Mulsumanlikla ters bir durumdur ( haberin ola )

Turkiyedeki toprak satin alma meselesi azinliklar kanunu ile ilgili .Azinliklari Turklerle ayni kefeye koymuslar gayrimenkul edinme hakkini verdiler Kaynaklar yabancilara peskes cekilmis AKPnin dis borclarini kapatmak icinnn

benzer olay Filistinde yasanmistir yahudiler Filistinde topraklar satin alarak Israili kurdu
arti onlarin sermayesinden vergi alinmiyor ama Turklerden fazlasiyla aliniyor aliniyor...
Vakiflar yasasi ile Turklerin elinden butun haklar alinip azinliklara verildi boylece burasi azinliklar ulkesi oldu
patriklige ekumenik sifatini kazandirmak adina Turkiyede kucuk roma kurmak istiyorlar
ki ihanetin karisikligin yuvasi olsun kufur sacsin
kac yuzyillardan beri `bu topraklar bizimdir tekrar elime gecirecegim`
diyor gavur

(Lozanda gayriMuslimler azinliktir sekilnde tanimlama yapildi )

Butun kurumlari zaten yabancilara satti AKP bildiginiz Turk Telekom mesela adi Turk sahibi bir yabanci , bir kac kanal disinda medya kurumlarin patronlari ABD , AB de Israilde

Telekom’umuzu, Tüpraş’ımızı, Petkim’imizi, Tekel’imizi, Seydişehir’imizi, santrallerimizi, limanlarımızı sattılar
Kısaca, stratejik kamu kuruluşlarımızı sattılar.
Satmaya da devam ediyorlar.
Aldıklari borçlarla geleceğimizi ipoteke verdiler.
Yaptıklari taşeronlukla Türk imajını onların ayaklarına serdiler.
Onurumuzu, şahsiyetimizi verdiler.
Her türlü kültürel işgale müsaade ederek, gençliğimizi onlara teslim ettiler.
Zamanımızı, enerjimizi, hayallerimizi, ufkumuzu her şeyimizi onlara ayırdılar.
Özgürlüğümüzü onların eline teslim ettiler.
Hukukumuzu, ahlakımızı, inancımızı, düşüncemizi onların müdahalesine bıraktılar.
Yeni anayasamızı bile onlar bizden önce öğreniyor...

e ulke basinda yahudi projelerin esbaskani olduktan sonra sasirmamak lazim dogaldir

Yunan patrigi de diyorki `Konstntiniye yeniden bizim olacaktir ucte birini hrsitiyan yapacaz, ucte birini denizde bogacaz ucte biri kacacak ` diye

bundan sonra butun samimiyetinizle anlatin bana akildan forasetten dinler arasi diyalog BOPun esbaskaniligi gerekcelerini !
Bu oyunlari gorecek kadar aklimiz ve firasetimiz var bizim !
Dunya ekonomisi kapitalizmin yapisal krizini geciriyor
senin ileri dediklerin Turkun yazdigi Milli Ekonomi Modelinde care buluyor
senin gibi gericiler ise hala ABD bel baglamis ABD askerlerinin ustuuun teknolojilerle gelip sizi kurtarmanizi bekliyorsunuz ..!!

firasetmis sende ne bicim bir firaset varki ABDnin usaklarina kullanildiktan sonra neler yaptiklarini gormuyorsun ..? hepsini gebertiyorlar kullandiktan sonra ..

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Boş konuşmakta senin üstüne başka birini görmedim,şu satılmış bu satılmış,şu alınmış bu alınmış,zırvalayıp duruyorsun,
Bak güzel kardeşim son kez yazıyorum buraya,bunuda büyük ve başka renkte yazayım belki saman kafan alır,

BEN MÜSLÜMAN TÜRK GENCİYİM ELHAMDÜLİLLAH BENİM RABBİM ALLAH DIR;MÜSLÜMANLARDAN BAŞKA HİÇ BİR VARLIĞI SEVMİYORUM VE ÖNEMSEMİYORUM,BİR DAHA BENİM İÇİN KAFİRLERİ SEVİYORSUN VE ONLARI PUTLAŞTIRIYORSUN DİYE YAZARSAN O ZAMAN ANLARIM Kİ SEN İNSAN DEĞİLSİN ÇÜNKÜ SENİ BU KONUDA DEFALARCA UYARDIM,YETER AMA BE ADAMI HASTA ETME,BEN SENİ KAFİRLİKLE SUÇLASAM NE DERSİN,YAHU SENDE HİÇ İNSANLIK YOKMU,NE BİÇİM BİR İNSANSIN SEN?
Seninle zerre kadar ilim yada sohbet paylaşmam ben ne halin varsa gör,sizin gibileri CHP paklar gidin siz onları seçin,ancak müstehak olur.

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
Boş konuşmakta senin üstüne başka birini görmedim,şu satılmış bu satılmış,şu alınmış bu alınmış,zırvalayıp duruyorsun,
Bak güzel kardeşim son kez yazıyorum buraya,bunuda büyük ve başka renkte yazayım belki saman kafan alır,

BEN MÜSLÜMAN TÜRK GENCİYİM ELHAMDÜLİLLAH BENİM RABBİM ALLAH DIR;MÜSLÜMANLARDAN BAŞKA HİÇ BİR VARLIĞI SEVMİYORUM VE ÖNEMSEMİYORUM,BİR DAHA BENİM İÇİN KAFİRLERİ SEVİYORSUN VE ONLARI PUTLAŞTIRIYORSUN DİYE YAZARSAN O ZAMAN ANLARIM Kİ SEN İNSAN DEĞİLSİN ÇÜNKÜ SENİ BU KONUDA DEFALARCA UYARDIM,YETER AMA BE ADAMI HASTA ETME,BEN SENİ KAFİRLİKLE SUÇLASAM NE DERSİN,YAHU SENDE HİÇ İNSANLIK YOKMU,NE BİÇİM BİR İNSANSIN SEN?
Seninle zerre kadar ilim yada sohbet paylaşmam ben ne halin varsa gör,sizin gibileri CHP paklar gidin siz onları seçin,ancak müstehak olur.

ne CHP nede MHPliyim

ben sana kimsin sormadim
senin fikirlerini ogrendim ya bu bana yeter
ne sen beni BOPcu diyalogcu nurcu ABDnin usagi olmaya ikna edebilirsin ne de ben seni vazgecirebilirim
seni suclamiyorum SADECE yazdiklarina cevabi yazdim ne yazdigini da anlamiyor ne manaya geldigini da anlamiyorsan tib baya gelisti ondan yararlanabilirsin

bye bye :a35: (uzatmayalim )

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
ne CHP nede MHPliyim

ben sana kimsin sormadim
senin fikirlerini ogrendim ya bu bana yeter
ne sen beni BOPcu diyalogcu nurcu ABDnin usagi olmaya ikna edebilirsin ne de ben seni vazgecirebilirim
seni suclamiyorum SADECE yazdiklarina cevabi yazdim ne yazdigini da anlamiyor ne manaya geldigini da anlamiyorsan tib baya gelisti ondan yararlanabilirsin

bye bye :a35: (uzatmayalim )

Mücahit ben sana bunu bir kere daha dedim yine diyorum,senin için hayır dilerim Rabbimden hayır duam ile seni ıslah etmek istemezse BEDDUAM İLE ISLAH OL,
Yeter be kardeşim,anladık laf dinlemiyorsun,yazıklar olsun sana.

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
Mücahit ben sana bunu bir kere daha dedim yine diyorum,senin için hayır dilerim Rabbimden hayır duam ile seni ıslah etmek istemezse BEDDUAM İLE ISLAH OL,
Yeter be kardeşim,anladık laf dinlemiyorsun,yazıklar olsun sana.

ne mucahidi ? :a40: fenalastin mi ? :a08:
senin dualarin sende kalsin himmete muhtac dede aleme nice hizmet ede
neyse ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt