titretttinhoca
Yasaklı Kullanıcı
İnan sen kara cahilsin ,saçma sapan şeyler yazıp insanların kıymetli vakitlerini alıyorsun ,bazı insanlar vardır,anlamakta zorlanırlar,Allah teala onlara yetenek vermemiştir,BOP diye bir şeyi eş başkanlık laflarını sakız etmişsin,yok yahudiymiş,yok hristiyanmış başbakan onlarla yanyana imiş,Ortak imza atarmış,bide utanmadan ben Siyaset okudum diye yazıyorsun ,sen bu kafda ile nasıl bitirdin O siyasal bilimleri ben anlamadım,madem bitirdin o bölümü iyi bilirsinki bu devirde herşey siyaset,siyasetle saldırır önce ülkeler,siyasetle korunurlar,siyasetle çalar,siyasetle yerler,siyasetin sökmediği yerde askeri üstünlükler konuşur,Amerika orta doğudaki varlığını devam ettirmek için yahudileri korumak zorunda,bizde Filistinlileri korumak zorundayız,sen sanıyorsun belki her önümüze gelene eyvallah diyoruz,bu BOP daki ülkemiz ve Filistin çıkarları için bizim başbakanın bulunması gerekli idi,ama senin gibiler Amerikaya Yahudilere yalakalık yapar sanırlar,fakat yapmadığını Yahudi başbakanına ve halkına siz katilsiniz diyerek tokat gibi cevap verir bu başbakan,senin yinede AT GÖZLÜĞÜN GÖZÜNDE OLDUĞU İÇİN tutturmuşsun bildiğini gidiyorsun,bu BOP bizde biliyoruz birilerinin oyunu ancak bu oyunu bozmak için içinde olmalıyız,birde anlamadığım senin derdin ne Türkiye başbakanı daha ne yapsın,içerde PKK,ERGENEKON,EKONOMİ,DİNSİZLİKLE ÖVÜNEN MUHALEFET,BAZI İÇ GÜÇLER,DIŞ GÜÇLER derken bide titrettinhocası oldu şimdi,yahu sen hayır konuş biraz yaptığı iyi yanlara bakmıyorsun hiç,acaba bu başbakandan evvel DEMİRELLER cavit çağlarları,cem uzanları,yahya demirelleri zengin etmek için,ecevitler içerde ne kadar tecavüzcüyü,katili,arsızı,hırsızı,din düşmanını dışarı çıkarmak,birbirlerine anayasa kitabı atarak devleti ekonomik krizlere sokarak dünya para borsasında rezil durumlara getirmedimi.
Şehir şehir çalışıyorlar,herkese odun kömür dağıtıyorlar,okullarda öğrencilere bedava kitap dağıtıyorlar,insana insanca davranıyor,namazlarını eda edip Allah Teala ya hamd ediyorlar,sen yinede kalkıyon Yahudi ile Hristiyanla bir tutuyorsun,sonra yetmezmiş gibi bizide başka bir dindenmişiz gibi gösteriyorsun SANA YAZIKLAR OLSUN,adam olda ya hayır dua et yada kapat çeneni,sen hangi dünyada yaşıyorsun bilmiyorum ama burası orası değil,senin istediğin tam şeriat bu ülkede yaşanmıyor,senden daha çok istememe rağmen dahada yaşanmaz,insanlar serbestçe başları kapalı gezebilsinler diye uğraş veriyordular senin başka dinden gördüklerin,nerdeyse asıl dinsizler kapatıyordu partilerini,bize gereken safını belli edenlerin saflarında olmaktır,oturduğun yerden ülke yönetipte atıp tutma,burada strateji oyunu oynanmıyor,devlet yönetiliyor,devlet yönetmek atıp tutmaya benzemez...
beni bos ver olsun dedigin gibi miyim degil miyim sana ne ?
Allaha hesab vercegim sana degil..
tayyibin BOP esbaskani olmasi Iraga FIlistine ve Afganistana ne gibi yararlar getirdi haydi aydinlat bizleri...
neden Iraga Muslumanlari oldurmeye giden ABDnin askerlerine dua etti neden Turkiye uzerinden askeri sevkiyat yapilmasina izin verdi neden ABDnin tarafini tuttu ?
hosgorulu tavirlarina bayildim :a35: