Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kafirler Sevilmez... (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
İnan sen kara cahilsin ,saçma sapan şeyler yazıp insanların kıymetli vakitlerini alıyorsun ,bazı insanlar vardır,anlamakta zorlanırlar,Allah teala onlara yetenek vermemiştir,BOP diye bir şeyi eş başkanlık laflarını sakız etmişsin,yok yahudiymiş,yok hristiyanmış başbakan onlarla yanyana imiş,Ortak imza atarmış,bide utanmadan ben Siyaset okudum diye yazıyorsun ,sen bu kafda ile nasıl bitirdin O siyasal bilimleri ben anlamadım,madem bitirdin o bölümü iyi bilirsinki bu devirde herşey siyaset,siyasetle saldırır önce ülkeler,siyasetle korunurlar,siyasetle çalar,siyasetle yerler,siyasetin sökmediği yerde askeri üstünlükler konuşur,Amerika orta doğudaki varlığını devam ettirmek için yahudileri korumak zorunda,bizde Filistinlileri korumak zorundayız,sen sanıyorsun belki her önümüze gelene eyvallah diyoruz,bu BOP daki ülkemiz ve Filistin çıkarları için bizim başbakanın bulunması gerekli idi,ama senin gibiler Amerikaya Yahudilere yalakalık yapar sanırlar,fakat yapmadığını Yahudi başbakanına ve halkına siz katilsiniz diyerek tokat gibi cevap verir bu başbakan,senin yinede AT GÖZLÜĞÜN GÖZÜNDE OLDUĞU İÇİN tutturmuşsun bildiğini gidiyorsun,bu BOP bizde biliyoruz birilerinin oyunu ancak bu oyunu bozmak için içinde olmalıyız,birde anlamadığım senin derdin ne Türkiye başbakanı daha ne yapsın,içerde PKK,ERGENEKON,EKONOMİ,DİNSİZLİKLE ÖVÜNEN MUHALEFET,BAZI İÇ GÜÇLER,DIŞ GÜÇLER derken bide titrettinhocası oldu şimdi,yahu sen hayır konuş biraz yaptığı iyi yanlara bakmıyorsun hiç,acaba bu başbakandan evvel DEMİRELLER cavit çağlarları,cem uzanları,yahya demirelleri zengin etmek için,ecevitler içerde ne kadar tecavüzcüyü,katili,arsızı,hırsızı,din düşmanını dışarı çıkarmak,birbirlerine anayasa kitabı atarak devleti ekonomik krizlere sokarak dünya para borsasında rezil durumlara getirmedimi.
Şehir şehir çalışıyorlar,herkese odun kömür dağıtıyorlar,okullarda öğrencilere bedava kitap dağıtıyorlar,insana insanca davranıyor,namazlarını eda edip Allah Teala ya hamd ediyorlar,sen yinede kalkıyon Yahudi ile Hristiyanla bir tutuyorsun,sonra yetmezmiş gibi bizide başka bir dindenmişiz gibi gösteriyorsun SANA YAZIKLAR OLSUN,adam olda ya hayır dua et yada kapat çeneni,sen hangi dünyada yaşıyorsun bilmiyorum ama burası orası değil,senin istediğin tam şeriat bu ülkede yaşanmıyor,senden daha çok istememe rağmen dahada yaşanmaz,insanlar serbestçe başları kapalı gezebilsinler diye uğraş veriyordular senin başka dinden gördüklerin,nerdeyse asıl dinsizler kapatıyordu partilerini,bize gereken safını belli edenlerin saflarında olmaktır,oturduğun yerden ülke yönetipte atıp tutma,burada strateji oyunu oynanmıyor,devlet yönetiliyor,devlet yönetmek atıp tutmaya benzemez...

beni bos ver olsun dedigin gibi miyim degil miyim sana ne ?
Allaha hesab vercegim sana degil..

tayyibin BOP esbaskani olmasi Iraga FIlistine ve Afganistana ne gibi yararlar getirdi haydi aydinlat bizleri...

neden Iraga Muslumanlari oldurmeye giden ABDnin askerlerine dua etti neden Turkiye uzerinden askeri sevkiyat yapilmasina izin verdi neden ABDnin tarafini tuttu ?

hosgorulu tavirlarina bayildim :a35:

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Bu dünyada 2 milyardan fazla müslüman var,onlar Afganistanda,Irakta Ve Filistinde olanlara bizim ülkemizdeki 50-60 milyon insanın sesini çıkardığı kadar ses çıkarmıyorlar,2 milyar müslüman ve resileri derin uykudamı yada başka gezegende tatildemi ne oluyorda sadece bizim ülkemiz bir şeyler yapmak zorunda kalıyor,Afganistanda her türlü çileyi çekerdi Afganlılar bizim gönderdiğimiz askerler oraya varınca herşey bitti,sen mi gönderdin o askerleri?Irak okadar attı tuttu Amerika aleyhinde tek kurşun atmadan halaylarla karşıladılar Amerikalıları sokaklarda saddam heykeli yıktılar kol kola,İrana kitle imha silahları atardılar,tam 30 yık PKK belamızı kendi ülkelerinde kendi gıdaları ile beslediler hemde yüzümüze baka baka,şimdi bana ıraka acımamı bekleme,kendilerine acımayanlar,bizleri müslüman görmeyipte onbinlerce insanımızın katledilmesine sebep olan bir ülke için Irakta şu bu oldu deme,Türkiyeden bir tane amerikan askeri geçmemiştir,geçen mühimmat için senin benim hükmüm sökmüyor,bundan 50 yıl evvel ülkemize saldırmak için hareket eden Ruslara karşı girdiğimiz Nato şart namesinde nato ya üye herhangi bir ülkeye savaş açılmışsa,yada tehdit edilmişde,yada terör saldırısı yapılmışsa toprakları zorunlu kullanma belgesi karşılığında incirlikte bir haca üssü,Erzurumda ise yüzleri rusyaya dönük Amerikan füze rampaları kurulu,her ne kadar sırf bunlar için Korede binlerce şehit verdi isekte,senin gibiler bunun kıymetini bilmez,bilseydi bu lafları etmezdi,O günün Kızıl ordusuna sahip rusların ülkemizi işgal isteğine karşın füzeler için atılmış imzanın dayatmasıdır,o ülkemizden geçen Amerikan teçhizatı,bida sana bişe yazmayacam,ALLAH ADINI ANDIM BANA BİRŞEY YAZMA CEVAP FALAN İSTEMİYORUM,NASIL BİLİYORSAN ÖYLE İNAN,SEN YİNE HAYIR DUASI ET DE BEDDUA ETME...

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kayıtlı Kullanıcı
Bu dünyada 2 milyardan fazla müslüman var,onlar Afganistanda,Irakta Ve Filistinde olanlara bizim ülkemizdeki 50-60 milyon insanın sesini çıkardığı kadar ses çıkarmıyorlar,2 milyar müslüman ve resileri derin uykudamı yada başka gezegende tatildemi ne oluyorda sadece bizim ülkemiz bir şeyler yapmak zorunda kalıyor,Afganistanda her türlü çileyi çekerdi Afganlılar bizim gönderdiğimiz askerler oraya varınca herşey bitti,sen mi gönderdin o askerleri?Irak okadar attı tuttu Amerika aleyhinde tek kurşun atmadan halaylarla karşıladılar Amerikalıları sokaklarda saddam heykeli yıktılar kol kola,İrana kitle imha silahları atardılar,tam 30 yık PKK belamızı kendi ülkelerinde kendi gıdaları ile beslediler hemde yüzümüze baka baka,şimdi bana ıraka acımamı bekleme,kendilerine acımayanlar,bizleri müslüman görmeyipte onbinlerce insanımızın katledilmesine sebep olan bir ülke için Irakta şu bu oldu deme,Türkiyeden bir tane amerikan askeri geçmemiştir,geçen mühimmat için senin benim hükmüm sökmüyor,bundan 50 yıl evvel ülkemize saldırmak için hareket eden Ruslara karşı girdiğimiz Nato şart namesinde nato ya üye herhangi bir ülkeye savaş açılmışsa,yada tehdit edilmişde,yada terör saldırısı yapılmışsa toprakları zorunlu kullanma belgesi karşılığında incirlikte bir haca üssü,Erzurumda ise yüzleri rusyaya dönük Amerikan füze rampaları kurulu,her ne kadar sırf bunlar için Korede binlerce şehit verdi isekte,senin gibiler bunun kıymetini bilmez,bilseydi bu lafları etmezdi,O günün Kızıl ordusuna sahip rusların ülkemizi işgal isteğine karşın füzeler için atılmış imzanın dayatmasıdır,o ülkemizden geçen Amerikan teçhizatı,bida sana bişe yazmayacam,ALLAH ADINI ANDIM BANA BİRŞEY YAZMA CEVAP FALAN İSTEMİYORUM,NASIL BİLİYORSAN ÖYLE İNAN,SEN YİNE HAYIR DUASI ET DE BEDDUA ETME...

ÇARESİZ DEĞİLİZ ERZURUMLİ ...BİR DADAŞ RUHU YETERDE ARTAR BE..NE KADAR ÇARESİZLİK ANLATIYOR YAZDIKLARIN ..SANKİ BİZ BUNA MAHKUMUZ GİBİ..1-70 MİLYON MÜSLÜMANIZ AYAĞA KALKSAK İŞİNİ BİTİRİRİZ YAHUDİNİN..20 BİN KİŞİLİK İSLAM ORDUSUNU HİÇBİR KAFİR GÜCÜ YENEMEZ BUYURUYOR PEYGAMBERİMİZ...DÜNYADA İSLAM DEVLETİ YOKKİ DİĞER İSLAM HALKLARINI SESSİZLİKLE SUÇLAYASIN...İSLAM SANCAĞI BURDA DÜŞTÜ..BURDA KALKACAK İNŞAALLAH...TAYYİBİN YAPTIĞINDA UMUDU GÖREBİLİRSİN ZATEN ..MİLLET GECENİN 3 ÜNDE TRAFİĞİ 16 MİLYONLUK İSTANBULDA KİLİTLEDİ..YANİ İSLAM MİLLETİ HAZIR..BİR KIVILCIM BEKLİYOR ZİNCİRLERİNİ KIRMAYA...Devam edecek....

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı

kendi sorumlulugunu baskalarina yuklemeye calisma baskalari degil de nedense Erdogan Musevi komiteden cesaret madalyasani alan ..BOPun esbaskani olan

herhalde her yoldan geceni komazlar bu projelerin basina ...

o askerlerin yeri Filistindi niye gondermiyor Erdogan ?
niye Iraga giden ABDlilere dua ediyor
pkk ya destek veren yine AKPdir AKP zamaninda oldugu kadar yoktu bu pkk simdi acik acik konusuyorlar parlamanetoda

vayyy beee !!! sehidlerimize askerlerimize kelle diyen
yan yatmak degilmis askerlik diyen Erdogan degildi herhalde !!

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kayıtlı Kullanıcı
2-Afganistana giden türk gücü nato ve abd kafir gücünün komutasında gitti..BİZE HİÇ YAKIŞMADI BÖYLE GİDİŞ..MEHMEDCİK MÜCAHİD OLARAK ABDYE VE YAHUDİYE KARŞI SAVAŞMAK İÇİN GİTTİĞİNDE BİZE YAKIŞIR..ORDAKİ CİHADDA BİTMEDİ MÜCAHİDLER ABD CONİLERİNE KÖK SÖKTÜRÜYORLAR ALLAHIN İZNİYLE...

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kayıtlı Kullanıcı
kendi sorumlulugunu baskalarina yuklemeye calisma baskalari degil de nedense Erdogan Musevi komiteden cesaret madalyasani alan ..BOPun esbaskani olan

herhalde her yoldan geceni komazlar bu projelerin basina ...

o askerlerin yeri Filistindi niye gondermiyor Erdogan ?
niye Iraga giden ABDlilere dua ediyor
pkk ya destek veren yine AKPdir AKP zamaninda oldugu kadar yoktu bu pkk simdi acik acik konusuyorlar parlamanetoda

vayyy beee !!! sehidlerimize askerlerimize kelle diyen
yan yatmak degilmis askerlik diyen Erdogan degildi herhalde !!

Titrettin kardeş..YAHUDİYE TOKAT ATAN BİR TAYYİB VAR...BUNA GÖRE KONUŞ...YANLIŞTAN DÖNENDEN ALLAHCC RAZI OLSUN DERİZ SADECE..VE DESTEKÇİSİ OLURUZ...İNŞAALLAH BÖYLE DEVAM EDER..DEVAM ETMEZ VE GEREĞİNİ YAPMAZSA O ZAMAN KONUŞ...

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kayıtlı Kullanıcı
3-TÜRKİYEDEN ASKER GEÇMEMİŞMİŞ..KÜLAHIMA ANLAT...Bize BİR KAFİR SALDIRSA...IRAKLILARDA BİZİM YAPTIĞIMIZI YAPSA HOŞGÖRÜRMÜYÜZ..EMPATİ EMPATİ...IRAK VE TÜRK HALKI KARDEŞTİR..VE BAŞLARINDAKİ ABD POLİTİKALARINDAN RAHATSIZDIR..DEVLETLER HALKLARIN HİSSİYATINA TERCÜMAN OLMAMAKTADIR...BİZ İNCİRLİĞİN KULLANDIRILMASINA KARŞIYIZ..ONLAR TALABANİ BASRZANİ VE MALİKİ HAİNLERİNE...AMA MÜSLÜMAN MÜSLÜMANIN KARDEŞİDİR..BU HAİN UYGULAMALAR VE TALABANİ BARZANİ VE MALİKİ SOYTARILARI DÜŞMANA ÇALIŞMAKTADIR..BİZİM YAPMAMIZ GEREKEN BU ZİNCİRİ KIRMAK..BU HAİNLERİ DEFETMEKTİR..TAYYİP İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMIŞTIR..Devamını getirirse hep beraber kazanırız..GEREĞİNİ YAPMAZSA YAPAN BİRİLERİ ÇIKACAKTIR İÇİMİZDEN İNŞAALLAH..

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kayıtlı Kullanıcı
4-NATONUN Kİ- KAFİR GÜCÜDÜR- ŞARTLARINI YIRTIP ATMAK YAKIŞIR BİZE...ZOR OLAN KAFİRİN GÜCÜNE KATILMAKTIR..ALLAH CC VE RESULÜNÜN SAFI NE GÜZELDİR..VE ALLAHCC NE GÜZEL VEKİLDİR..EN GÜÇLÜDÜR O..HERŞEYİ GÖREN VE GÖZETENDİR...Allaha dayan...saye sarıl..hikmete ram ol..yol varsa budur..bilmiyorum başka çıkar yol.M A Ersoy....

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kayıtlı Kullanıcı
5-Korede yok yere savaş verdik..BİZİM SAVAŞIMIZ DEĞİLDİKİ...

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım...RECEP TAYYİP ERDOĞANI YOLUNDA SABİT EYLE...UMUTLARIMIZI BOŞA ÇIKARMA..ALLAHCC VE RESUL YOLUNDA..ESARET ZİNCİRLERİMİZDEN BAŞKA KAYBEDECEĞİMİZ HİÇBİRŞEYİMİZ YOK...YA ŞEHİD OLURUZ YA GAZİ....OSMAN GAZİ..............

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
ÇARESİZ DEĞİLİZ ERZURUMLİ ...BİR DADAŞ RUHU YETERDE ARTAR BE..NE KADAR ÇARESİZLİK ANLATIYOR YAZDIKLARIN ..SANKİ BİZ BUNA MAHKUMUZ GİBİ..1-70 MİLYON MÜSLÜMANIZ AYAĞA KALKSAK İŞİNİ BİTİRİRİZ YAHUDİNİN..20 BİN KİŞİLİK İSLAM ORDUSUNU HİÇBİR KAFİR GÜCÜ YENEMEZ BUYURUYOR PEYGAMBERİMİZ...DÜNYADA İSLAM DEVLETİ YOKKİ DİĞER İSLAM HALKLARINI SESSİZLİKLE SUÇLAYASIN...İSLAM SANCAĞI BURDA DÜŞTÜ..BURDA KALKACAK İNŞAALLAH...TAYYİBİN YAPTIĞINDA UMUDU GÖREBİLİRSİN ZATEN ..MİLLET GECENİN 3 ÜNDE TRAFİĞİ 16 MİLYONLUK İSTANBULDA KİLİTLEDİ..YANİ İSLAM MİLLETİ HAZIR..BİR KIVILCIM BEKLİYOR ZİNCİRLERİNİ KIRMAYA...Devam edecek....

Esselamu aleyküm güzel kardeşim,

Hamd olsun Mevla bize doğru yolunu göstermiş,geçmişimiz atalarımız bakımından silam ile şereflendikleri günden buyana iyidir,ancak bütün dünyanın üzerimize tam manası ile abanmaları sonucu bir imparatorluk çökmüş,yerine 3 kıtadan bugünki topraklarımız kalmıştır,bu topraklarında gitmemesi için öncelikle kendi ülkemizden sorumluyuz,kendi dinimizi,hürriyetimizi sağlama almalı sonra dünyaya yüzümüzü dönmeliyiz,ülkemiz dünün hasta adamı iken bugün herne kadar gelen çalmış giden yolmuş olsada yinede ayakta durmaya çalışan bir ülkedir,bu hükümetten evvelki hükümetler malum hatırlarsak,bir toplantıda zamanın cumhurbaşkanına doğru atılan anayasa kitabı yüzünden ekonomisi tepetaklaklak olmuş bir çok işyeri kapanmıştı,dolar ve zamanın parası mark tavan yapmıştı,ancak aynı ülkede dünya krizle kavrulurken o zamanın hükümeti halen daha başımızda olsaydı,şimdi Kenya dan farkımız olmazdı sanırım ,bir şeylerin değerini bilmek gerekli elindekinin kıymetini bilmezsen ondan da olursun,benim yazdıklarım arkadaşımıza biraz sinirlendiğimden dolayı,geçmişde olan bazı olayları ortaya dökme şeklimden sana farklı gelebilir.Herneyse dünyada bir çok yerde müslümanlara zulüm yapılıyor,yapılmayada devam edecekler,ancak yeni yeni toparlanan bir ülke olarak herkese heryerde sivrilemeyiz,Davos daki gibi sivrilmeler oldumuda onlara destek olmak zorundayız,olmuyorsak da yok bunlar yahudilerle hristiyanlar la el ele kol kolalar diyipte dinsizlikle suçlamayalım,Suudi Arabistanda bir alay askere yetecek kadar Amerikan askerinin sadece eşlerinin barınacakları bir yerleişim yeri var,ama benim ülkemdeki incirlik milletin gözüne batıyor,sanki ne sebeple o incirliğin açıldığını bilmiyorlar,bütün arap ülkelerinde hemde hepsinde muhakkak bir hristiyan askeri birliği vardır,bunları niye milletin gözü görmüyor,bu arap ülkeleri petrollerini kime satıyorlar,şimdi desem ki amerika Suudilerden satın aldıkları petrol le uçak kaldırıp,tank sürerek Irakı-Afganı vurdu bu Suudiler bunu biliyordu bunların topu dinsiz,sence ne derece doğru olurdu?bazı şeyler göründüğü gibi değil...

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
3-TÜRKİYEDEN ASKER GEÇMEMİŞMİŞ..KÜLAHIMA ANLAT...Bize BİR KAFİR SALDIRSA...IRAKLILARDA BİZİM YAPTIĞIMIZI YAPSA HOŞGÖRÜRMÜYÜZ..EMPATİ EMPATİ...IRAK VE TÜRK HALKI KARDEŞTİR..VE BAŞLARINDAKİ ABD POLİTİKALARINDAN RAHATSIZDIR..DEVLETLER HALKLARIN HİSSİYATINA TERCÜMAN OLMAMAKTADIR...BİZ İNCİRLİĞİN KULLANDIRILMASINA KARŞIYIZ..ONLAR TALABANİ BASRZANİ VE MALİKİ HAİNLERİNE...AMA MÜSLÜMAN MÜSLÜMANIN KARDEŞİDİR..BU HAİN UYGULAMALAR VE TALABANİ BARZANİ VE MALİKİ SOYTARILARI DÜŞMANA ÇALIŞMAKTADIR..BİZİM YAPMAMIZ GEREKEN BU ZİNCİRİ KIRMAK..BU HAİNLERİ DEFETMEKTİR..TAYYİP İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMIŞTIR..Devamını getirirse hep beraber kazanırız..GEREĞİNİ YAPMAZSA YAPAN BİRİLERİ ÇIKACAKTIR İÇİMİZDEN İNŞAALLAH..

kulahina soyle ,sen ne zaman dunyaya geldin ?
Iraga ABDli sevkiyatini butun tv kanallarinda gosteriyorlardi..bu artik tarihi bir vakiadir ..? tanklar silah dolu araclar gecirdiler Turkiye uzerinden ..
hatta ABD askerlerine dua etti o zaman

Tayyip de zaten onun icin ikitdara geldi Buyuk Orta dogu Projesini uygulamak icin ..gorev aldik bu projeyi gerceklestirecegiz diye acik acik konusuyor
diyor duymuyor musunuz ?

secim oncesi numaraya gelince ..
simdiden Israille muttefikligimiz devam edecek diyor
eee yuttun mu ?

`incirlik kapatilsin` laf olsun diye mi yazdin ?

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kayıtlı Kullanıcı
Erzurumli kardeşim..ALEYKÜMSELAM...O SUUD HANEDANI HAİNLERİNİN YAPTIĞI NE ŞENİ NE ALÇAKÇA BİRŞEYDİR...ALLAH RESULÜNÜN MEKANINDA KÜFRE KUCAK AÇIYORLAR... Ordaki arap kardeşlerimizde bu ingiliz ajanlarına karşı zaten...dedimya..osmanlı islam devletini yıkan kafirler cetvelle çizdiler sınırlarımızı..parçaladılar topraklarımızı..kaldırdılar islam birliğimizi..başlarımıza da birer hain bekçi bırakarak gittiler..bütün islam toprakları bu halde..biz siz yok ..islam ümmeti var..türk arap kürt müslümandır vede kardeştir..BAĞİMSIZ BİRLEŞİK İSLAM DEVLETİ MECBURİDİR...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı

Bırak şimdi külahı mülahı sen istiyorsun ki tek başımıza dünyadaki bütün olan bitene haykıralım, o dediğini yaparsak sonumuz Iraktan yada Afganistandan farklı olmaz,şimdi bir gerçek varki bir ülke bize savaş açsa bıraktım Arap dünyasını Kafkaslardaki Türk kardeşlerimiz bile inan bize yardım etmezler,çünkü onlar bizim kadar cesur ve gözü pek değiller,yanlız fevri ve boş bu laflar herkese kafa tutalım dünyanın empatisini kazanalım,Erdoğan davosta azarladı Şimon peresi kaç tane türk yada arap ülesi başkanı çıkıp tv de gazetede tebrik ettiler,kaçı aleni olarak birşey söylüyor,Koredeki savaş bizim değildi demek kolay,orada savaşmasaydık varşova paktına karşı natoya nasıl girecektik,olası bir Rus savaşına karşı bize kim yardım edecekti,Rusyayı korkutan Erzuruma konuşlandırılan füzeler maalesef Amerikanındı,yahu sizde beni kafir yanlısı sanacaksınız,ama biraz ileri görüşle bakılması gerekli birde geçmişden ders alınmalı,ben temkinliyim,herkese iyi geceler...

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
ihanet +korkaklik= temkinlik maskesi

Kuranda her sey acik beyan etti Cenabi Allah ne icin yahudilerin usakligini yaptiklarini da.

Maide Suresi 51-56 , "Ey iman edenler! Yahudileri ve
Hıristiyanları dost edinmeyin. Zira onlar birbirinin dostudurlar. İçinizde
kim onları dost edinirse, o da onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler
topluluğu
na yol göstermez."
"Kalblerinde hastalık bulunanların: "Başımıza (küresel) bir felâketin gelmesinden korkuyoruz" diyerek onların arasına koşuştuklarini görürsün. Umulur ki Allah bir fütuhat, yahut katından bir emir getirecek de onlar , içlerinde gizledikleri şeyden dolayı pişman olacaklardır “

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kayıtlı Kullanıcı
Bırak şimdi külahı mülahı sen istiyorsun ki tek başımıza dünyadaki bütün olan bitene haykıralım, o dediğini yaparsak sonumuz Iraktan yada Afganistandan farklı olmaz,şimdi bir gerçek varki bir ülke bize savaş açsa bıraktım Arap dünyasını Kafkaslardaki Türk kardeşlerimiz bile inan bize yardım etmezler,çünkü onlar bizim kadar cesur ve gözü pek değiller,yanlız fevri ve boş bu laflar herkese kafa tutalım dünyanın empatisini kazanalım,Erdoğan davosta azarladı Şimon peresi kaç tane türk yada arap ülesi başkanı çıkıp tv de gazetede tebrik ettiler,kaçı aleni olarak birşey söylüyor,Koredeki savaş bizim değildi demek kolay,orada savaşmasaydık varşova paktına karşı natoya nasıl girecektik,olası bir Rus savaşına karşı bize kim yardım edecekti,Rusyayı korkutan Erzuruma konuşlandırılan füzeler maalesef Amerikanındı,yahu sizde beni kafir yanlısı sanacaksınız,ama biraz ileri görüşle bakılması gerekli birde geçmişden ders alınmalı,ben temkinliyim,herkese iyi geceler...

SELAMÜNALEYKÜM ERZURUMLU DADAŞ KARDEŞİM...EVET BEN AYNEN ÖYLE DİYORUM...BÜTÜN KÜFRE VE ZULME KARŞI HAREKETE GEÇELİM...SONUMUZ IRAKMI OLUR AFGANİSTANMI ORASINI BİLEMEMDE..SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ...BİZ AYAĞA KALKARSAK HİÇBİR KAFİR GÜCÜ KARŞIMIZDA DURAMAZ..BAK TAYYİP ERKEKÇE GÜRLEDİ..NE YAPABİLDİ KEFERELER...ONLARIN ANLADIĞI DİL BU ZATEN..İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ ÇOCUK KATİLLERİDİR ONLAR..IRAKTA VE AFGANİSTANDA BEĞENİR VEYA BEĞENMEZSİN BİR CİHAD VAR..VE ŞEHİD OLANLAR VAR..BU SONU NİYE BEĞENMEYEYİM.YATAĞIMDA YATIP VATANLARIMIZIN İŞGALİNİ SEYREDECEĞİME..BACILARIMIZIN IRZINA GEÇİLDİĞİNİ DİNLEYECEĞİME..ÇOCUKLARIMIZIN KATLEDİLDİĞİNİ SEYREDECEĞİMİZE...ŞEREFLİCE YAŞAMANIN BİR YOLU YOKSA ŞEREFLİCE ÖLMENİN MUTLAKA BİR YOLU VARDIR..ARAP TÜRK SUYDAŞ BİLMEM NE..DEĞİL ÖYLE..BÜTÜN MÜSLÜMANLAR KARDEŞTİR..AYRI GİBİ DÜŞÜNME...BU DAVAYI BEN OMUZLAYACAĞIM de...İŞTE BEN DESTEKLİYORUM TAYYİBİN YİĞİTLİĞİNİ..SEN DESTEKLİYORSUN...ELİN LİBERALİNDEN MOSKOFUNDAN BANA NE....MÜSLÜMANIN MÜSLÜMANA DESTEĞİ YETERDE ARTAR BİLE..GEÇ KALMAYALIM İNŞAALLAH HESAPLARI GÖRMEYE...Katledilen çocuklarımızın...

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kayıtlı Kullanıcı
tek çare...BAĞIMSIZ BİRLEŞİK İSLAM DEVLETİDİR..BÜTÜN MÜSLÜMAN HALKLARIN BİRLİKTELİĞİNDE..HERŞEY BU UĞURDA..HERŞEY BUNUN İÇİN..DALGALANSIN BAYRAK..CEPHEYE MÜSLÜMAN...KALKAN BU GEMİ BELKİDE SON GEMİ..ATEŞ ÖNÜ ÇATILMIŞ TÜFEKLER VE ÖLÜME HAZIR BİNLER..ÇİĞNEYEMEYECEK YABANCI ADAM TOPRAĞIMIZI..ÇİĞNEYEMEYECEK YABANCILAŞMIŞ ADAM..SEN ORDAN KIRACAKSIN ZİNCİRİ BEN BURADAN...

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
Allahım...RECEP TAYYİP ERDOĞANI YOLUNDA SABİT EYLE...UMUTLARIMIZI BOŞA ÇIKARMA..ALLAHCC VE RESUL YOLUNDA..ESARET ZİNCİRLERİMİZDEN BAŞKA KAYBEDECEĞİMİZ HİÇBİRŞEYİMİZ YOK...YA ŞEHİD OLURUZ YA GAZİ....OSMAN GAZİ..............

yolunda sabit eyle diyerek beddua ettiginin farkinda misin ?:a35:
o yolunda sabittir zaten..ne BOPun Esbaskanligindan vazgecti ne de yahudilerden aldigi madalyadan ..
neyse , senin erzurumli kardesin gibi dusundugunu tahmin etmistim
ahir zamandayiz ya hic bir seye sasirmiyorum artik kimiler Imami Azama uymak adina (!) kumar oynamaya cagiriyor...kimiler papalarin eline etegine sarilmis
kaybetme konusuna gelince ..
tek sermayemiz var bu dunya hayati onu iyi degerlendirmek dogru karar vemek lazim cunku telafisi olmayan bir yanlisi yaparsak dunyaya geri donmeyecegimizi simdiden biliyoruz ya cennet ya cehennem...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
ihanet +korkaklik= temkinlik maskesi

Kuranda her sey acik beyan etti Cenabi Allah ne icin yahudilerin usakligini yaptiklarini da.

Maide Suresi 51-56 , "Ey iman edenler! Yahudileri ve
Hıristiyanları dost edinmeyin. Zira onlar birbirinin dostudurlar. İçinizde
kim onları dost edinirse, o da onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler
topluluğu
na yol göstermez."
"Kalblerinde hastalık bulunanların: "Başımıza (küresel) bir felâketin gelmesinden korkuyoruz" diyerek onların arasına koşuştuklarini görürsün. Umulur ki Allah bir fütuhat, yahut katından bir emir getirecek de onlar , içlerinde gizledikleri şeyden dolayı pişman olacaklardır “

Sade yazıyorsun çiziyorsun biz ayet okumasını bilmiyormuyuz,?
Sana bir soru,dünyada her ümüslüman ülke hristiyanlarla yada yahudilerle,yada topu için söyleyem kafirlerle bir şekilde iş yapıyorlar,yada bazı anlaşmaları var,bunlar askeri,politik,ekonomik,vs.vs senin konuşma haline bakılırsa bu gibi durumları dostluk sayıyorsun, al sana soru, Eğer böyle düşünüyorsan dünyada kaç tane müslüman ülkesi yada kaç tane müslüman vardır?
Öyle ya herkes işbirliği içinde demekki herkes dost ve herkes kafir.
Bi halttan anladığın yok sırf iki satır birşey yazamda millet bir şey yazıyorum sansınlar diyorsun,al ben yazamda sen oku,
Türkiye daha güçlü istihbarat sahibi olmak için dünyanın en iyi istihbarat teşkilatı mossada sahip İsraille anlaşma yapar neden yapar?İsraille dost olmak içinmi?hayır kesinlikle değil,daha iyi olmak ve düşman olacak ülkelerden daha iyi bilgi almak için,eğerki kafirle dost olacaksa adam eğitmeye ne gerek var,dünyada böyle ülke çok var bir tane askeri bile yok onlar gibi yaşardı mesela MALTA gibi vs. peki İsrail ne ister bu yetiştirme karşısında,kendi eksik oldukları konuda bir şey,nedir bu? pilotlarımızı yetiştir,İsraile gitmesen amerikaya gideceksin,Rusyaya gideceksin çünkü iyi olan onlar,Savaş uçağı ihtiyacın var en iyi ne?F16 lar kimde Amerikada,Miraceler kimde Fransa da,Tank alacaksın kimde Leoparlar Almanlarda,Makineli tüfek kimde Ruslarda, YAHU YOKMU BU MÜSLÜMAN ÜLKELERDE Bİ HALT? YOKKKKKK Kendin üretebiliyormusun üretemiyorduk!!! EEE peki nasıl üretiliyor şimdi silahlar,F16 lar,tanklar hep bu anlaşmalarla,ver BOR MADENİNİ Amerikaya al F16 üretme patentini,bir yerde herkes birbirine mecbur,sende mecbursun bir şeyler için anlaşma yapmaya,MADEM DOSTUZ KAFİRLE derdimiz ne silahlanıyoruz,daha iyi olmak için çaba harcıyoruz,bu gibi işlerde bazı anlaşmalar yapmazsan ne farkın kalır Afrika ülkelerinden? yazacaksan akıllı bir şeyler yaz,birşey bilmiyorsan sükut et,efendi olda saldırma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt