Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kafirler Sevilmez... (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
Sade yazıyorsun çiziyorsun biz ayet okumasını bilmiyormuyuz,?
Sana bir soru,dünyada her ümüslüman ülke hristiyanlarla yada yahudilerle,yada topu için söyleyem kafirlerle bir şekilde iş yapıyorlar,yada bazı anlaşmaları var,bunlar askeri,politik,ekonomik,vs.vs senin konuşma haline bakılırsa bu gibi durumları dostluk sayıyorsun, al sana soru, Eğer böyle düşünüyorsan dünyada kaç tane müslüman ülkesi yada kaç tane müslüman vardır?
Öyle ya herkes işbirliği içinde demekki herkes dost ve herkes kafir.
Bi halttan anladığın yok sırf iki satır birşey yazamda millet bir şey yazıyorum sansınlar diyorsun,al ben yazamda sen oku,
Türkiye daha güçlü istihbarat sahibi olmak için dünyanın en iyi istihbarat teşkilatı mossada sahip İsraille anlaşma yapar neden yapar?İsraille dost olmak içinmi?hayır kesinlikle değil,daha iyi olmak ve düşman olacak ülkelerden daha iyi bilgi almak için,eğerki kafirle dost olacaksa adam eğitmeye ne gerek var,dünyada böyle ülke çok var bir tane askeri bile yok onlar gibi yaşardı mesela MALTA gibi vs. peki İsrail ne ister bu yetiştirme karşısında,kendi eksik oldukları konuda bir şey,nedir bu? pilotlarımızı yetiştir,İsraile gitmesen amerikaya gideceksin,Rusyaya gideceksin çünkü iyi olan onlar,Savaş uçağı ihtiyacın var en iyi ne?F16 lar kimde Amerikada,Miraceler kimde Fransa da,Tank alacaksın kimde Leoparlar Almanlarda,Makineli tüfek kimde Ruslarda, YAHU YOKMU BU MÜSLÜMAN ÜLKELERDE Bİ HALT? YOKKKKKK Kendin üretebiliyormusun üretemiyorduk!!! EEE peki nasıl üretiliyor şimdi silahlar,F16 lar,tanklar hep bu anlaşmalarla,ver BOR MADENİNİ Amerikaya al F16 üretme patentini,bir yerde herkes birbirine mecbur,sende mecbursun bir şeyler için anlaşma yapmaya,MADEM DOSTUZ KAFİRLE derdimiz ne silahlanıyoruz,daha iyi olmak için çaba harcıyoruz,bu gibi işlerde bazı anlaşmalar yapmazsan ne farkın kalır Afrika ülkelerinden? yazacaksan akıllı bir şeyler yaz,birşey bilmiyorsan sükut et,efendi olda saldırma.

ve o askeri,politik,ekonomik,vs.vs anlasmalarin sonucu ne oluyor
bu anlasmalarla kalkinmis tek bir Islam ulkesini gosterebilir misin dunyada ?
yada istersen John Hopkinsin `ulkeleri nasil somuruyoruz ` itiraflarini bul oku ve bilgilen kim oldugunu bilmiyorsan google ile arastir..

Dunyada kac miliyon Muslumanlar vardir batililarin kendilerine 3 cu sinif insanlar dedikleri , onlara yobaz gerici gozu ile baktiklari ..???

IMF nedir haberin varmi ? bugun IMFnin kendisi batarken AKP yine IMF ile anlasma imzaladi...IMF politikasinin uygulayan butun ulkeler batmis iclerinden sosyal patlama yasanmistir su anda Turkiyede ayni bunlar yasaniyor
millet borclarin faizini bile odeyemiyor..intihar ediyor

daha kotusu olabilir mi ?

IMF Turkiyeyi borclandirma ve giderek artan borcun faizi ile ekonomisini siyasetini herseyini ,topraklarini ele gecirme politikasidir John Hopkins bir guzel anlatiyor bunlari ona daha cok guvenirsin diye arastirip oku neler ogreneceksin..
akillik anlayisin hosgoru anlayisina uyar sanirim

bir ulkenin ayakta durabilmesi icin kendi ekonomisine ihtiyaci vardir
uretime ic piyasaya ...
Ki dusmanlarla degil ABD AB Israil ile degil ..
BOP gibi planlar kuranlarla degil ..
seninle ayni dusuncede olan ulkelerle senin faydana olan anlasmalar imzalayabilesin..

kafirlerde dost degiliz sadece bizimle din konusunda savasmayan bizi yurdumuzdan cikarmak icin ugrasmayan olanlara karsi adil davranmamizi emrediyor Allah..

kaynaklara sahibi ulkeler soz sahibi oluyor somurucu ulkeler de o kaynaklari elde etmek icin somuruyor

BORun %70 Turkiyededir Bor gelecegin maddesidir ve sadece borla hukum sahibi olunabiliyor..

sen BORU ABDye ver diyorsun ya sen de ABDye hizmet eden bir seysin ..
oyle bir BORU verecegiz ki ABDye adinin ne oldugunu unutur !!!
biz niye kafirlere Allahin milletimize ihsan ettigi nimetleri verip onlardan borc dilenelim
senin AKPn iste bu zengin topraklarimizi ABDye 3 kurusa satiyor misyonunuz budur sizin

Turkiye topraklarini bir an once ele gericmek isteyen ve bunun icin pkkyi kurduran Israille`` istihbarat `` anlasmalarina tavuklar bile guler ...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
ve o askeri,politik,ekonomik,vs.vs anlasmalarin sonucu ne oluyor
bu anlasmalarla kalkinmis tek bir Islam ulkesini gosterebilir misin dunyada ?
yada istersen John Hopkinsin `ulkeleri nasil somuruyoruz ` itiraflarini bul oku ve bilgilen kim oldugunu bilmiyorsan google ile arastir..

Dunyada kac miliyon Muslumanlar vardir batililarin kendilerine 3 cu sinif insanlar dedikleri , onlara yobaz gerici gozu ile baktiklari ..???

IMF nedir haberin varmi ? bugun IMFnin kendisi batarken AKP yine IMF ile anlasma imzaladi...IMF politikasinin uygulayan butun ulkeler batmis iclerinden sosyal patlama yasanmistir su anda Turkiyede ayni bunlar yasaniyor
millet borclarin faizini bile odeyemiyor..intihar ediyor

daha kotusu olabilir mi ?

IMF Turkiyeyi borclandirma ve giderek artan borcun faizi ile ekonomisini siyasetini herseyini ,topraklarini ele gecirme politikasidir John Hopkins bir guzel anlatiyor bunlari ona daha cok guvenirsin diye arastirip oku neler ogreneceksin..
akillik anlayisin hosgoru anlayisina uyar sanirim

bir ulkenin ayakta durabilmesi icin kendi ekonomisine ihtiyaci vardir
uretime ic piyasaya ...
Ki dusmanlarla degil ABD AB Israil ile degil ..
BOP gibi planlar kuranlarla degil ..
seninle ayni dusuncede olan ulkelerle senin faydana olan anlasmalar imzalayabilesin..

kafirlerde dost degiliz sadece bizimle din konusunda savasmayan bizi yurdumuzdan cikarmak icin ugrasmayan olanlara karsi adil davranmamizi emrediyor Allah..

Hay hay üstadım ne öngörüyorsunuz,önce başbakanı asalım sonra cumhurbaşkanını daha sonra kimi asalım ondan sonra hangi ülkeye savaş açalım,sen bişe söylede öyle yapalım,CİHAD CİHAD diye bağırıyorsun sen O ülkelerle o anlaşmaları yapmasaydın cihad için neyin vardı?yada neyin olacaktı,İMF batan ülkelerin çağırdığı bi banka,senin ülken batık olmasaydı çağrılmazdı,ülkeden Trilyon ları Cem Uzanlar;demireller çağlarlar çalmadımı,peki bu beğenmediğin hükümet bunları durdurmadımı? hadi sen bişe söylede ona göre yapalım,bu başbakanmı İMF ile anlaştı,kendinden evvelkiler ne anlaşmışsa onun üstüne ek anlaşmalar yaptı,al sana bir misal benim sana 100 ytl borcum var,geliyorsun zamanın da borcunu istiyorsun,bensana diyorumki vermiyorum? ne yaparsın,hadi bizde İMF ye çekelim resti,sonra ne yapmamızı emir buyurursun? Yav senin gözün memlekete ne ile bakıyor anlamıyorum,sen bilmiyormusun bu memlekette laik düzen naraları ile islama saldırılıyor,sen daha kendi ülkende kardeşlerinin başını açanlara birşey diyemiyorsun kalkmış,dış ülkelerle olan davaların derdini güdüyorsun,inan okadar boş laflar ediyorsun ki,
Şuraya şu hükümetin bu ülke için yaptığı tek bir kötülük yaz ki ,kendileri icat etmiş olsun? varsa yaz,hep başkalarından miras aldılar,peki yaptıkları iyi şeyleri yaz,

Kapatılma durumları ile karşı karşıya kaldılar ama baş örtüsü için çaba yapıldı hala yapılacak,
Bir sürü ülkeyi sömüren sülükler hep hapisde yada başka ülkelerde ler mal varlıklarına el konuldu,
Ülkenin her tarafında çalışıyorlar,yollar ,okullar,hastahaneler birleşti,eczaneden ilaçlarını alabiliyorsun,parasız bakılabiliniyor artık,çocuklara kitapları ücretsiz veriliyor,yakacak yardımları yapılıyor,
eski hükümet döneminde ki ekonomi ile bu hükümet ekonomisi bir mi? hayır değil,
vs.vs.vs.vs...... sen yaz yazmaktan yoruldum,
ama sen BOP u sakız gibi çiğnemekten yorulmadın
...

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
Hay hay üstadım ne öngörüyorsunuz,önce başbakanı asalım sonra cumhurbaşkanını daha sonra kimi asalım ondan sonra hangi ülkeye savaş açalım,sen bişe söylede öyle yapalım,CİHAD CİHAD diye bağırıyorsun sen O ülkelerle o anlaşmaları yapmasaydın cihad için neyin vardı?yada neyin olacaktı,İMF batan ülkelerin çağırdığı bi banka,senin ülken batık olmasaydı çağrılmazdı,ülkeden Trilyon ları Cem Uzanlar;demireller çağlarlar çalmadımı,peki bu beğenmediğin hükümet bunları durdurmadımı? hadi sen bişe söylede ona göre yapalım,bu başbakanmı İMF ile anlaştı,kendinden evvelkiler ne anlaşmışsa onun üstüne ek anlaşmalar yaptı,al sana bir misal benim sana 100 ytl borcum var,geliyorsun zamanın da borcunu istiyorsun,bensana diyorumki vermiyorum? ne yaparsın,hadi bizde İMF ye çekelim resti,sonra ne yapmamızı emir buyurursun? Yav senin gözün memlekete ne ile bakıyor anlamıyorum,sen bilmiyormusun bu memlekette laik düzen naraları ile islama saldırılıyor,sen daha kendi ülkende kardeşlerinin başını açanlara birşey diyemiyorsun kalkmış,dış ülkelerle olan davaların derdini güdüyorsun,inan okadar boş laflar ediyorsun ki,
Şuraya şu hükümetin bu ülke için yaptığı tek bir kötülük yaz ki ,kendileri icat etmiş olsun? varsa yaz,hep başkalarından miras aldılar,peki yaptıkları iyi şeyleri yaz,

Kapatılma durumları ile karşı karşıya kaldılar ama baş örtüsü için çaba yapıldı hala yapılacak,
Bir sürü ülkeyi sömüren sülükler hep hapisde yada başka ülkelerde ler mal varlıklarına el konuldu,
Ülkenin her tarafında çalışıyorlar,yollar ,okullar,hastahaneler birleşti,eczaneden ilaçlarını alabiliyorsun,parasız bakılabiliniyor artık,çocuklara kitapları ücretsiz veriliyor,yakacak yardımları yapılıyor,
eski hükümet döneminde ki ekonomi ile bu hükümet ekonomisi bir mi? hayır değil,
vs.vs.vs.vs...... sen yaz yazmaktan yoruldum,
ama sen BOP u sakız gibi çiğnemekten yorulmadın
...

senin asik oldugun mecbur kaldigin Bati ne yapiyor ? ABD ne yapiyor ? biliyor musun ? bilmiyorsan arastir ...
laf corbasini degil sorularima cevab yaz yazamiyorsan yazamiyorum de..
iddia atiyorsun sonra o iddiayi savunamayip konu degistirmeye calisiyorsun ?

su konuda hak veriyorum oncekiler iflascilar ABciler de ad degistirip AKP oldular
AKPnin neler yaptiklarini yazayim AKPyle kimse yarisamaz bu konuda !

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam abi özür dilerim sana karşı saygısızlık yaptıysam affet beni ben bi cahillik ettim,bir daha birşey yazarsam sana danışırım,anlaşılıyorki senin ilmin herkesi geçmiş,bide senin dediklerin olmalı yerden göğe kadar haklısın,buraya kadar tamammı?Sorduğun sorularada cevap yazamıyorum çünkü ne yazarsam yazayım zaman kaybı cahilliğimiz mazur gör,

Şimdi söyle ne yapalım ? Ne yapmamız gerekli?Bu ülke yi sen olsan nasıl yönetirsin,hadi anlatta bende senin yüce ilmin ışığında aydınlanayım,
Ha bide inan ben seni bile çok seviyorum ama bana kafirleri yada kafir yurtlarını seviyorsun deme,O zaman sana gücenirim,
Ancak yine tekrarlıyorum sakın yazmayı unutma gece yatamam yoksa ne yapmamız gereki,nasıl bir tavsiyede bulunursun,söylede yarın ona göre davranayım,
ACİL CEVAP...

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
Tamam abi özür dilerim sana karşı saygısızlık yaptıysam affet beni ben bi cahillik ettim,bir daha birşey yazarsam sana danışırım,anlaşılıyorki senin ilmin herkesi geçmiş,bide senin dediklerin olmalı yerden göğe kadar haklısın,buraya kadar tamammı?Sorduğun sorularada cevap yazamıyorum çünkü ne yazarsam yazayım zaman kaybı cahilliğimiz mazur gör,

Şimdi söyle ne yapalım ? Ne yapmamız gerekli?Bu ülke yi sen olsan nasıl yönetirsin,hadi anlatta bende senin yüce ilmin ışığında aydınlanayım,
Ha bide inan ben seni bile çok seviyorum ama bana kafirleri yada kafir yurtlarını seviyorsun deme,O zaman sana gücenirim,
Ancak yine tekrarlıyorum sakın yazmayı unutma gece yatamam yoksa ne yapmamız gereki,nasıl bir tavsiyede bulunursun,söylede yarın ona göre davranayım,
ACİL CEVAP...

http://forum.islamiyet.gen.tr/boykot/74781-akp-karnesi.html#post921312

once sen sorularima cevab yazda gorelim ABD kriz ortaminda ne yapiyor diye sordum sen hep ABD diyorsun ya...:)

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
http://forum.islamiyet.gen.tr/boykot/74781-akp-karnesi.html#post921312

once sen sorularima cevab yazda gorelim ABD kriz ortaminda ne yapiyor diye sordum sen hep ABD diyorsun ya...:)

Arkadaşım yazdığım yazı net değilmiydi cahilliğimden dolayı özür dilerim,ben anladım ki senin üstün ilmin karşısında benim ilmim yada düşüncelerim bir hiç miş,şimdi sen yaz bana ne yapılmalı bu ülkede ben de sana tabi olayım,ne var bunda senin için nedirki sen herşeyi bilirsin siyaset desen sende ,ekonomi desen sende,politika sende askeri deha sende,senin ilminden faydalanmam lazım,lütfen bu kardeşini kıracakmısın yani,
Bana ne ABD den ben ABD AVRUPA yanlısı yada hastası değilim,senin sorularına cevap yazamam,yazmaya utanırım ,senin ilmin yanında erir benim yazacağım iki satır,
sen şöyle detaylı bir şekilde ne yapmalı bu ülke nasıl kurtulur yaz, yada daha güzeli bana sorduğun soruların cevaplarını senden ÇOK İSTİRHAM EDİYORUM SEN YAZ...

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
Arkadaşım yazdığım yazı net değilmiydi cahilliğimden dolayı özür dilerim,ben anladım ki senin üstün ilmin karşısında benim ilmim yada düşüncelerim bir hiç miş,şimdi sen yaz bana ne yapılmalı bu ülkede ben de sana tabi olayım,ne var bunda senin için nedirki sen herşeyi bilirsin siyaset desen sende ,ekonomi desen sende,politika sende askeri deha sende,senin ilminden faydalanmam lazım,lütfen bu kardeşini kıracakmısın yani,
Bana ne ABD den ben ABD AVRUPA yanlısı yada hastası değilim,senin sorularına cevap yazamam,yazmaya utanırım ,senin ilmin yanında erir benim yazacağım iki satır,
sen şöyle detaylı bir şekilde ne yapmalı bu ülke nasıl kurtulur yaz, yada daha güzeli bana sorduğun soruların cevaplarını senden ÇOK İSTİRHAM EDİYORUM SEN YAZ...

tamam da az once IMFye mecburuz ABDye mecburuz diyen ve gerekcelerini yazan sen degil miydin ? ..BORU ABDye peskes cekelim diyen sen degil miydin ?
bunula beraber ABD yanlisi degilsin ?
ilmimi bu kadar ovuyorsan senin bunlari ne icin yazdiklarini da bildigimi tahmin etmissindir..

arastiriver bir zahmet aklini calistir , yaz sonra yardimci olurum ben sana :a35: (merak etme )

alisay

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar, her ne kadar anlaşamasanız da seviyeli tartışma ortamı oluşturduğunuz için ikinizede teşekkür ederim. elinizden geldiği kadar birbirinizin kalbini kırmamaya çalışırsanız ben ve yazılarınızı okuyanlar çok sevinecektir. bizimde okuyup faydalandığımız şeyler oluyor. selametle

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
tamam da az once IMFye mecburuz ABDye mecburuz diyen ve gerekcelerini yazan sen degil miydin ? ..BORU ABDye peskes cekelim diyen sen degil miydin ?
bunula beraber ABD yanlisi degilsin ?
ilmimi bu kadar ovuyorsan senin bunlari ne icin yazdiklarini da bildigimi tahmin etmissindir..

arastiriver bir zahmet aklini calistir , yaz sonra yardimci olurum ben sana :a35: (merak etme )

Değerli kardeşim sen benim boşuna zamanımı çalıyorsun,

1-İMF ye mecburuz çünkü adamlara borcumuz ve sözleşmemiz var,sana bir misal verdim,benden 100 ytl alacağın var ve istiyorsun ,vermiyorum dedim ne yapasın? İMF ye de hadi len ordan diyemeyiz mecburuz,borcumuz var,sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama biz bu İMF ye geçen sene borçlanmadık,bu hükümette borçlanmadı,yıllardır borcumuz var,şimdi kalkıpta TAYYİP sil İMF defterini adamlara res çek demek benim sana 100 ytl bocumu vermiyorum al da göreyim demem kadar cahilce olur,
2-ABD ye mecburuz demedim dememde,ancak dedim ki! eğer savaş uçağı istiyorsan,savaş helikopteri gibi vs. modern silahlar hep onlarda var,onlar kendilerinde olmayan BOR gibi şeyleri senden ister karşılığındada teknolojilerini satarlar,onlar O BOR larla Uzaya gider sende aldığın silahlarla senin başına bela ettikleri PKK ya karşı kullanırsın,sonuçta en son alınan radarlı ve insansız keşif uçaklarını İSRAİL den aldığımızı ve bu İsrail ile de bazı askeri antlaşmalarımızın olduğunu bu antlaşmalar gereği bizler onların pilotlarını onlar bizim istihbaratcıları eğitiyorlar,günümüz dünyası teknoloji dünyası sende yoksa ,sana denk olan ülkelere karşı mecbursun sende teknoloji satın almaya,ama bedelini ödersin,AMERİKA nasıl girdi IRAK a tek mermi karşılık görmeden,çünkü 1 ay gece gündüz denizden havasan bombaladı bütün askeri üssleri,neyle yaptı teknoloji ile,şimdi sen İSRAİLE aynısını yaparsın ama karşılığında sana 2 füze atarlar burada foruma yazdığın nutuklar anında silinir,atomu onlarda kitle imha silahları onlarda,sende varmı? yok,başka bir müslüman ülkede varmı? yine yok,zaman at bin kılıç kuşan zamanı değil ayni anladın değilmi?
3- Değerli kardeşim ben neden ABD yanlısı yada sempatizanı olayım ki ben dünyanın gerçek yüzünü sana anlatıyorum,ama sen ben bunları anlatırken nereye bakıyorsun bilmiyorum,ben ABD ye değer vermiyorum,ama inan sen ban hiç değer vermiyorsun versen ne yazdığımı okur demek istediğimi anlardın.
4-şimdi sen söyle bakalım ne yapmalı bu ülke nasıl kurtulur,sen diyodun ya ben siyasal bitirdim,bak ben sana değer veriyorum ne yazdığını biliyorum,lütfen acil cevap yaz,özletme...
5- Bide şunu eklemek gereği duyuyorum,İmamı Azam hazretleri kafadan yapmazdı içtihatlarını ya neye dayanırdı,kur-an a ve hadis e,o mlaum içtihatı hakkında neye dayandırmış mesleyi,Resulullah(s.a.v) ın Ebu bekir sıddık(r.a) ile araarındaki geçen mevzuya istinatla,şimdi sana bir soru daha sen İmamı Titrettinsin biri geldi sana dediki,ya hoca gördünmü Resulullah (s.a.v) Hz.Ebu Bekire kumar oynatmış,bak şu hadis de geçiyor,CEVABIN NE OLURDU?

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kayıtlı Kullanıcı
yolunda sabit eyle diyerek beddua ettiginin farkinda misin ?:a35:
o yolunda sabittir zaten..ne BOPun Esbaskanligindan vazgecti ne de yahudilerden aldigi madalyadan ..
neyse , senin erzurumli kardesin gibi dusundugunu tahmin etmistim
ahir zamandayiz ya hic bir seye sasirmiyorum artik kimiler Imami Azama uymak adina (!) kumar oynamaya cagiriyor...kimiler papalarin eline etegine sarilmis
kaybetme konusuna gelince ..
tek sermayemiz var bu dunya hayati onu iyi degerlendirmek dogru karar vemek lazim cunku telafisi olmayan bir yanlisi yaparsak dunyaya geri donmeyecegimizi simdiden biliyoruz ya cennet ya cehennem...

KARDEŞİM..ESSELAMÜNALEYKÜM...BEN SADECE TAYYİBİN BİR HAREKETİNE YAHUDİYE REST ÇEKİŞİNE İYİ DEDİM..VE İNŞAALLAH BU HAL ÜZERE ALLAHCC AYAKLARINI SABİT KILSIN DEDİM..BOP Konusundaki eleştirilerine tamamen katılıyorum..İnşaallah ne demek istediğimi anlamışsındır..SELAMETLE...

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kayıtlı Kullanıcı

1-İMF ye mecburuz çünkü adamlara borcumuz ve sözleşmemiz var,sana bir misal verdim,benden 100 ytl alacağın var ve istiyorsun ,vermiyorum dedim ne yapasın? İMF ye de hadi len ordan diyemeyiz mecburuz,borcumuz var,sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama biz bu İMF ye geçen sene borçlanmadık,bu hükümette borçlanmadı,yıllardır borcumuz var,şimdi kalkıpta TAYYİP sil İMF defterini adamlara res çek demek benim sana 100 ytl bocumu vermiyorum al da göreyim demem kadar cahilce olur,
2-ABD ye mecburuz demedim dememde,ancak dedim ki! eğer savaş uçağı istiyorsan,savaş helikopteri gibi vs. modern silahlar hep onlarda var,onlar kendilerinde olmayan BOR gibi şeyleri senden ister karşılığındada teknolojilerini satarlar,onlar O BOR larla Uzaya gider sende aldığın silahlarla senin başına bela ettikleri PKK ya karşı kullanırsın,sonuçta en son alınan radarlı ve insansız keşif uçaklarını İSRAİL den aldığımızı ve bu İsrail ile de bazı askeri antlaşmalarımızın olduğunu bu antlaşmalar gereği bizler onların pilotlarını onlar bizim istihbaratcıları eğitiyorlar,günümüz dünyası teknoloji dünyası sende yoksa ,sana denk olan ülkelere karşı mecbursun sende teknoloji satın almaya,ama bedelini ödersin,AMERİKA nasıl girdi IRAK a tek mermi karşılık görmeden,çünkü 1 ay gece gündüz denizden havasan bombaladı bütün askeri üssleri,neyle yaptı teknoloji ile,şimdi sen İSRAİLE aynısını yaparsın ama karşılığında sana 2 füze atarlar burada foruma yazdığın nutuklar anında silinir,atomu onlarda kitle imha silahları onlarda,sende varmı? yok,başka bir müslüman ülkede varmı? yine yok,zaman at bin kılıç kuşan zamanı değil ayni anladın değilmi?
3- Değerli kardeşim ben neden ABD yanlısı yada sempatizanı olayım ki ben dünyanın gerçek yüzünü sana anlatıyorum,ama sen ben bunları anlatırken nereye bakıyorsun bilmiyorum,ben ABD ye değer vermiyorum,ama inan sen ban hiç değer vermiyorsun versen ne yazdığımı okur demek istediğimi anlardın.
4-şimdi sen söyle bakalım ne yapmalı bu ülke nasıl kurtulur,sen diyodun ya ben siyasal bitirdim,bak ben sana değer veriyorum ne yazdığını biliyorum,lütfen acil cevap yaz,özletme...

ESSELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM...SANA DA HİÇMİ HİÇ KATILMIYORUM...ÇANAKKALEYİ GEÇİLMEZ KILAN RUHTAN BİHABER GİBİSİN..KİMİ HİNDU KİMİ YAMYAM KİMİ BİLMEM NE BELA KAFİRLERİ BOĞMAK İSTERKEN MÜSLÜMANI..VE DAHİ ANADOLUYU İŞGAL ETMEK İSTERKEN EN MODERN SAVAŞ TEKNOLOJİSİYLE...KARŞILARINDA MEHMEDÇİĞİN İMAN DOLU GÖĞSÜNÜ BULDULAR..VE GEÇEMEDİLER ÇANAKKALEYİ..250 BİN ŞEHİDİMİZ CESETLERİNİ SET YAPTI KÜFRE KARŞI..EN BÜYÜK TEKNOLOJİNİN MİLYAR ÜSTÜ MİLYARI İMAN GÜCÜDÜR..UNUTMA..O ZAMAN DEDELERİMİZ SENİN GİBİ DÜŞÜNSELERDİDE ÇANAKKALE GEÇİLSEMİYDİ..HA KEZA ÇEÇENLER..BİR AVUÇLAR..AMA MOSKOFA KÖK SÖKTÜRÜYORLAR...Allahcc e emanet ol...

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı

himm ayni seyleri tekrarlayip duruyorsun
sanki AKP sadece ad degiskligi yapilanlar ayni dogru ..
ama AKP doneminde daha once hic yapilmayan seyler yapilmis
toprak satisi ve kaynaklarin peskes cekilmesi baslanmistir borc 10 kat artmistir
Turkiye borclarla somuruluyor , borcu petrol fiskirilan topraklari peskes cekerek oduyorlar sehid kaniyla islak VATAN topraklari ile....!!
borcun faizini ise garibim millet son kursulari ile oduyor..

ABDnin teknolojisi denilen sey sanndivctir ve sandviclerle beslenen 1000 kiloya ulasan tek disi kalmis yag depolari

PKKyi silhalandiran ABD dir bi kere !! PKKnin basindaki ABDdir ABDnin BOP haritasina bak da tavuklari guldurme ! Gozu senin topraklarinda olanlarin Filistinli kardeslerimize bomba atanlardan bashediyorsun unutma ! hafiza kaybi varsa sifalar dilerim tedavi ol

ve butun bunlardan ABD yanlisi degilim ABDlilerden daha amerikancisin yahu..!

4- ABD ne yapiyor su anda ekonomik kriz ortamdinda ? ben sana bunu sordum
ABD uzaya gidecek sunu yapacak bunu yapacak borumuzla diyorsun ya ....!!

bir ulke nasil kurtulur diye soruyorsun ? kendi ekonomi modelini uygulayarak kaynaklarini isleterek ..

%70 Bor Turkiyededir ABDnin AB nin Turkiyeden borc dilenmesi lazim sense boru ABDye peskes cekelim diyorsun

Vatan satilmaz bi kere onu kafana sokman lazim
ikincisi ise Turk Milletine ABD ABnin kuyrugu ve kolesi olmak yakismaz

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
ABDnin teknolojisi denilen sey sanndivctir ve sandviclerle beslenen 1000 kiloya ulasan varliklar..
Boş bir laf foruma yazılma değeri yok
PKKyi silhalandiran ABD dir bi kere !! PKKnin basindaki ABDdir ABDnin BIP haritasina bak da tavuklari guldurme ! Gozu senin topraklarinda olanlarin Filistinli kardeslerimize bomba atanlardan bashediyorsun unutma ! hafiza kaybi varsa sifalar dilerim tedavi ol
PKK yı ABD besliyor bunu bende biliyorum peki İSPAT EDEBİLİYORMUYUZ yok
Bir daha bana amerikan yancısı yada amerikalı dersen sana dinden doğan örfi haklarımı helal etmeyeceğim,ben kafirmiyim onlarla dost yada sevgi bağı kurayım bu konuda seni uyardığım halde adam olda bidaha söyleme bu lafı
Bende bu soruna cevap verecek söz yok,dünya görüyor ne yaptığını,kendine daha güzel petrol ve kaynak bulmak için teknolojisini konuşturuyor
bir ulke nasil kurtulur diye soruyorsun ? kendi ekonomi modelini uygulayarak kaynaklarini isleterek ..
Siyasal okuyan sensin nasıl kaynaklarımızı kullanacağız,Boru çıkardık kimseyede vermedik,işleyecek teknoloji varmı,YOK,peki santral varmı yada mühendis oda YOK,iyi doldurun kilere olunca kullanırız.
%70 Bor Turkiyededir ABDnin AB nin Turkiyeden borc dilenmesi lazim sense boru ABDye peskes cekelim diyorsun
Bor' u işletebilecek bir sistemin varsa bor değerlidir,Bor dünyayı satın almıyor,dünya borsalarında bor alım satımı diye birşey varmı bilmiyorum
Yapılan özelliştirmeler sonucu satılan mülkiyetler,O mülkiyeti alanlara vatan kurma hakkı tanımaz,aynı türkiye vatandaşlarına tanınan haklar ve özgürlükler tanınır,Ne yani ALMANYADA fabrikası olan bir adam,ALMANYAYA devletine ortakmı sanıyorsun,biraz oturaklı yaz ALLAH aşkına yenilir yutulur olsun bari

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
ABDnin teknolojisi denilen sey sanndivctir ve sandviclerle beslenen 1000 kiloya ulasan varliklar..
Boş bir laf foruma yazılma değeri yok
PKKyi silhalandiran ABD dir bi kere !! PKKnin basindaki ABDdir ABDnin BIP haritasina bak da tavuklari guldurme ! Gozu senin topraklarinda olanlarin Filistinli kardeslerimize bomba atanlardan bashediyorsun unutma ! hafiza kaybi varsa sifalar dilerim tedavi ol
PKK yı ABD besliyor bunu bende biliyorum peki İSPAT EDEBİLİYORMUYUZ yok
Bir daha bana amerikan yancısı yada amerikalı dersen sana dinden doğan örfi haklarımı helal etmeyeceğim,ben kafirmiyim onlarla dost yada sevgi bağı kurayım bu konuda seni uyardığım halde adam olda bidaha söyleme bu lafı
Bende bu soruna cevap verecek söz yok,dünya görüyor ne yaptığını,kendine daha güzel petrol ve kaynak bulmak için teknolojisini konuşturuyor
Siyasal okuyan sensin nasıl kaynaklarımızı kullanacağız,Boru çıkardık kimseyede vermedik,işleyecek teknoloji varmı,YOK,peki santral varmı yada mühendis oda YOK,iyi doldurun kilere olunca kullanırız.
Bor' u işletebilecek bir sistemin varsa bor değerlidir,Bor dünyayı satın almıyor,dünya borsalarında bor alım satımı diye birşey varmı bilmiyorum
Yapılan özelliştirmeler sonucu satılan mülkiyetler,O mülkiyeti alanlara vatan kurma hakkı tanımaz,aynı türkiye vatandaşlarına tanınan haklar ve özgürlükler tanınır,Ne yani ALMANYADA fabrikası olan bir adam,ALMANYAYA devletine ortakmı sanıyorsun,biraz oturaklı yaz ALLAH aşkına yenilir yutulur olsun bari

ya ne diyim ..delililn var mı diyor mubarek ne delili Buyuk orta dogu Projesi
ABDnın resmi projesidir YENİ DUZEN ve bu duzende kurdıstan var ABlıler pkkyı teror orgutu kabul etmıyor ! ABD AB beslıyor onları
pkkda ABDlı sılah mayın cıkıyor
hala ne delılı ? kendı kendını mı kandıracaksın ? :a43:

kaynakları ısletmek ne zor ısımıs ! o zaman mıllet zengın olacak ya o zaman
ıstıhdam olacak calısma yerlerı o zaman uretım olacak o zaman ıc pazar olacak
o zaman sunu bunu ıstısmar edıyor dıye secım oncesı bı paket makarna ıle komurlen mılletı marıyonet gıbı kullanamazsın mıllet guclu olur o zaman
o zaman Turkıyenın sozu gececek dunyada o zaman Tukıye dunyaya hakım olur

sız bundan korkuyorsunuz vadedılen torpakların hayalı kırıklıga ugramıs olur

sen kimin kulusun ? teknolojiyi ilahlastırıyorsun farkında mısın ?

Mulkıyetler tapusuyla bırlıkte satılıyor gayrınmenkul edınme hakkıyla bırlkte vakıflar yasası kabul edıldıııı haberin varmı ? ve bu kanuna gore ozellıkle Israıl Turk topraklarını alabılır

yahudı medyası dısında haber okumadıgın ıcın her halde bunları : :a32:

ozellestırme dedıgın peskes cekme !!

AK Partisi döneminde Tapu Kanunu’nun 36. maddesi ve köy kanunun 87. maddesi iptal edilerek yabancılara toprak satışına izin verilmiştir. Bu kanundan sonra bakınız tam 4 milyon 420 bin 272 metre kare toprak yabancılara satıldı. ..

teknolojı deyıp gevelıyon gelecegın tekonolojısı bordur ıste
kafır yapar ben yapamam dıyorsan sana uzuldum asagılık kompleksıne yakalanmıssın bu sorunu cozmen lazım yoksa hayatının kalıtesı duser

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kayıtlı Kullanıcı
Röportaj:
Filistin Dayanışma Derneği Basın Sözcüsü
İbrahim BUAZZÎ:
ibrahim_buazzi.jpg
“İsrail Büyük Bir
Mağlubiyet Yaşıyor!”

"Siyonizme karşı mücadele denilince doğal olarak akla Filistinliler gelir. Ama bundan daha önce Filistin davası Filistin direniş hareketlerinden de önce Osmanlı’nın davası, Osmanlı’nın çocuklarının ve varislerinin davasıdır. Niçin? Bu bir kavmiyetçilik değil. Çünkü Siyonistler Filistin’i ele geçirebilmek için önlerindeki en büyük engelin Osmanlı olduğunu ve Osmanlı duvarını yıkamadıktan sonra Filistin’i ele geçirip orada gayr-ı meşru bir Yahudi devleti kuramayacaklarını çok iyi bildikleri için önce Osmanlı engelini aradan kaldırmanın uluslararası ve bölgesel ihanet plânını icra ettiler. Bunun için de önlerinde bir çınar gibi, bir dağ gibi duran Sultan Abdulhamid engelini, yine emperyalizmin ve içimizdeki Siyonizm uşaklarının eliyle ortadan kaldırdılar.

**
Bugün meselâ Bolivya İsrail’le ilişkilerini kesti. Marksist Latin Amerika ülkesinden Hugo Chavez İsrail konsolosunu kovdu. Bakın İslâm ülkesi diye bildiğimiz Mısır, Ürdün, Türkiye, İsrail’le ilişkilerini birileri on, yirmi, elli yıldır sürdürürler ama Allah’a inanmayan Latin Amerika ülkeleri İsrail büyükelçisini kovar yada ilişkilerini keser. Bu “insanî” yöndür. Dolayısıyla onurlu, özgür, değerlerini yitirmemiş her insan Filistin davasında siyonizme karşı ayaktadır.

**
Resulullah’ın ve ashabının yolunda giden her bir müslümanın doğal olarak yolu Kudüs’ten geçer. Çünkü Resulullah’ın, Hulefa-i Raşidîn’in, İslâm ümmetinin önderlerinin yolu Kudüs’ten geçer. Yolu Kudüs’ten geçmeyen bir müslüman olamaz. Niye? Çünkü biz de onlara iktida ve ittiba ettiğimiz için bizim yolumuz da Kudüs’ten geçer. Dolayısıyla her müslüman Kudüs’ü kollamak ve korumak için hazır bir savaşçıdır.

**
Düşmanla anladığı dilden konuşmak en güzel cevaptır. En güzel çözüm yoludur. Ama –peşine hep ama demek durumunda kalıyoruz- zaman içerisinde Türkiyeli Müslümanları uyuttular ve uyuşturdular ki, emperyalist haçlı-siyonistlerin İslâm’a ve ümmete en küstahça en pervasızca saldırılar karşısında bile tepki vermeyen bir müslüman tipi ürettiler. Şimdi bir de bu gerçekliğin üzerine “reel politik” diye bir şey eklediler, “dünya gerçekleri” dediler. “Biz bu dünya gerçeklerini kabul etmek durumundayız” dediler. Ama sonuçta Allah öyle bir hâllerden hâller halketti ki, “reel politik”i zihinlerde ve vicdanlarda iflas ettirdi."
Devamı BARAN Dergisi 107. Sayıda..

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
abd israil bunlar fosss.. Mücahidler hepsine yeter. Allah vekilimizdir varmı ondan daha kuvvetlisi yok eee ne diye abd israil diye yırtınıyorsunuz beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt