ErdalOZSARAC yazdı:
NASIL OLABİLİR BENİM MÜSLÜMAN BACILARIMIN BAŞÖRTÜSÜNE NAMUSUNA LAF GETİREN İNSANLARA HOŞGÖRÜLÜ DAVRANMAK.
SİZ BAŞINIZI KALDIRIN VE ETRAFINIZA BİR BAKIN LÜTFEN.
fidan yazdı:
ErdalOZSARAC yazdı:
NASIL OLABİLİR BENİM MÜSLÜMAN BACILARIMIN BAŞÖRTÜSÜNE NAMUSUNA LAF GETİREN İNSANLARA HOŞGÖRÜLÜ DAVRANMAK.
SİZ BAŞINIZI KALDIRIN VE ETRAFINIZA BİR BAKIN LÜTFEN.
benim söylemek istediğim o değil elbette benim namusuma laf dinime kitabıma söz söyleyen insana bu kadar anlayışlı olamam
GECE_YAGISI yazdı:
VALLA BAŞTAN SONA KADAR TUM YAPILAN YORUMLARI OKUDUM SIMDI BİLMİYORUM NE KADAR ETKİLEYİCİ GELDİ NEYSE AMA VEYSEL A BİMİN YAPTIGI YORUMLAR ÇOK GÜZEL NE GÜZEL ARAŞTIRIYOR KENDİSİ ALLAH NE MURADI VERSA VERSİN BURDAKI HERKESIN DE AMA[/quote
tesekkur ederım güzel dileklerin için kardeşim Rabbim seni muhaffak kılsın inşallah.Allaha emanet ol
fidan yazdı:
arkadaşlar ben kendimden örnek vermek istiyorum size. bundan 5 sene öncesine kadar herşeyden habersiz tamamen dünya kaygısında olan bir insandım hırslarım had safadaydın kariye iyi bir iş daha çok maaş derken bir gün işyeri yeni bir kız girdi (allah ondan razı olsun)
adı rukiyeydi ilk muhabbetimizde hep benim doğrularıma doğru dedi asla beni sen yanlış yoldasın diye dışlamadı daha sonraki muhabbetlerimiz ise din üzerine gerçekleşti her namazını kılardı çok güzel konuşurdu bir gün bana niye namaz kılmadığımı sordu çeşitli bahanelr sundum o da kabul etti ama sonraları o namaza giderken hadi sende gel hadi birlikte abdest alalım hadi birlikte kılalım daha yeni olduğum için ben tek başıma mescide falan gitemeye çekiniyorum derdi derken bi baktım artık onun işe gelmediği günlerdede ben namaz kılmaya devam ettim ve bana birgün şu soruyu sordu "atıyorum 60 yıllık rahat bir hayat için ebedi mutluluğumu terk edersin yoksa ebediyet için 60 yılımı" "ben tabiki ebediyet için 60 yılımı feda ederim dedim" o zaman bu dünyanı ebedi mutluluğun için terk et dedi o gün bugün artık hiçbir dünyalık için kaygılanmıyorum ve eskisinden daha mutluyum
allah ondan razı olsun hala görüşüyoruz ne zaman sıkıntıya düşsem kafam karışsa onu arıyorum (tabi vefasız deiğilim normaldede arıyorum) asla hiçbir bıkkınlık göstermeden bana herşeyi tane tane anlatıyor tekrar söylüyorum allah ondan razı olsun.