RE: “Kadınlar, şeytanın ağlarıdır.”
amin ama allah önce bizi bizim nefsimizden korusun
lütfen arkadaşlar sadece kadınları suçlamayın önce kendimizden sorumluyuz
öbür dünyada ben şeytana uydum şeytan suçlu dediğimizde nasılki şeytan senin aklın yokmuydu diyecekse bu konuda aynı
herkes kendinden sorumlu önce kendimiz doğrumu yapıyoruz diye düşüneceğiz
bu gün kaç erkek acaba kendisine yaklaşan güzel bir kadına gitmeyecek kadar imanlı nefsine hakim. kadında aynı şekilde güzel görünme uğruna ne şekillere giriyoruz
başkasını suçlamak çok kolay önemli olan kendi ayıbımızı bulup tamir etmeye çalışmak.
a.e.o.
Shehla yazdı:
ARKADASLAR SELAMLAR.ÖNCELİKLE VEYK KARDEŞ COK SAGOL,ŞU HADİSİ BİZLERE YAZDIGIN İÇİN.ASLINDA BİR KADIN OLARAK SİZE KATILIYORUM.GERÇEKTEN ŞUANDA HATALARIN % 90 BEN ŞAHSEN KADINLARDA GÖRÜYORUM.ERKEKLERİ YOLDAN ÇIKARANDA MAALESEF KADIN.BİLMEM TÜRKİYEDE NASIL AMA AZERBAYCANDA ÖYLE. YANİ ZORLA KADINA TAKILAN VARSA O YA HASTA YA MANYAK. KADIN YÜZ VERMEZSE ERKEK GELMEZ.
AMA TABİİ Kİ, VİCDANSIZ ERKEKLERDE VARDIR.VE BENCE İNSAN İLK ÖNCE KENDİ TEMİZ ADINI KORUMALI,ALLAHİN KURALLARINA KARŞI OLMAMALI.
ALLAH BİZLERİ ŞEYTANDAN,ONUN ŞERRİNDEN MUHAFAZA ETSİN İNŞALLAH.
amin ama allah önce bizi bizim nefsimizden korusun
lütfen arkadaşlar sadece kadınları suçlamayın önce kendimizden sorumluyuz
öbür dünyada ben şeytana uydum şeytan suçlu dediğimizde nasılki şeytan senin aklın yokmuydu diyecekse bu konuda aynı
herkes kendinden sorumlu önce kendimiz doğrumu yapıyoruz diye düşüneceğiz
bu gün kaç erkek acaba kendisine yaklaşan güzel bir kadına gitmeyecek kadar imanlı nefsine hakim. kadında aynı şekilde güzel görünme uğruna ne şekillere giriyoruz
başkasını suçlamak çok kolay önemli olan kendi ayıbımızı bulup tamir etmeye çalışmak.
a.e.o.