Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İSLAMİYET GEN TR Sahurda...!! [sahur muhabbeti köşesi] (1 Kullanıcı)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Değerli kardeşim evet bu duyguyu yaşamadım desem yalan olur, Ama neden olduğunu bir türlü anlayamadım. İnanın tatil boyunca siteye tekrar döneceğim anı iple çektim. Ama sonra bi kopukluk oldu. Sanki yeni üye olmuş gibiydim.:) Ama şu an yok bundan sonra da olmaz umarım...

tekrar hayırlı sahurlar...Biraz erken ama Vaktileyl kardeşimizin çayından yudumlasak olur sanırım :)

hayırlısı olsun degerli kardeşim .. börek istedik getirmedi vaktileyl ..bari ben ikram edeyim afiyet olsun...

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
bunlarda benim elden:)

bunlarda benim elden:)

27102007060yk6.jpg

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
nasip bol büğün hamdolsun... bereketli .. sizde yapmışsınız hemen börek

tabi ben yaparım servisi .. :):)

buyrun afiyet olsun

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Ellerinize sağlık kardeşlerim, Hepside nefis görünüyor...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sahurlar herkese.ben niye evde hep nöbetçiyim yaw:(bikerede ben uyusam beni sahura kaldırsalar.yok uyucam ama ev ahalisinin uykusu çok ağır.......

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Hayırlı sahurlar kardeşlerim...

hayırlı sahurlar inşaALLAH hayır bereket sizinle olsun
quote=mahsun kul;790588]hayırlı sahurlar herkese.ben niye evde hep nöbetçiyim yaw:(bikerede ben uyusam beni sahura kaldırsalar.yok uyucam ama ev ahalisinin uykusu çok ağır.......[/quote]

nöbeti ihmal etmeyelim aman... incinur sizisiteye şikayet eder .. annem uyuya kaldı sahursuz tuttum der o cimcime :):)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
aynen kardeşim.eşim bu gün sen bekle söz yarın ben beklerim.hem senin uyumaman daha hayırlı.bak ne güzel ilmin artıyor banada öğretiyorsun diyor....beni kandırıyor gibi geliyor:(

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sahurlar inşaALLAH hayır bereket sizinle olsun
quote=mahsun kul;790588]hayırlı sahurlar herkese.ben niye evde hep nöbetçiyim yaw:(bikerede ben uyusam beni sahura kaldırsalar.yok uyucam ama ev ahalisinin uykusu çok ağır.......

nöbeti ihmal etmeyelim aman... incinur sizisiteye şikayet eder .. annem uyuya kaldı sahursuz tuttum der o cimcime :):)

[/quote]
aminenurcum hafta içi kaldırmıyorum incinuru aslında ,okul var diye ama baktım bu seferde aç açına tutuyor.o yüzden mecburen kaldırıyorum.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
aynen kardeşim.eşim bu gün sen bekle söz yarın ben beklerim.hem senin uyumaman daha hayırlı.bak ne güzel ilmin artıyor banada öğretiyorsun diyor....beni kandırıyor gibi geliyor

:):) bu beyler çok mu akıllı ne ...:) rabbim iyiliginizi versin tebessüm ettik laf aramızda sanki kandırılıyorsunuz gibi ..evet sizi kandırıyor aman eşler arasına girmeyim neme lazım :D

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
:) bu beyler çok mu akıllı ne ... rabbim iyiliginizi versin tebessüm ettik laf aramızda sanki kandırılıyorsunuz gibi ..evet sizi kandırıyor aman eşler arasına girmeyim neme lazım
anaaa uyandı eşim.bende bekleyeyim dedi bari seninle;)Rabbim sesimi duydu.merak ettiği konular varmış.bari okuyalımda beraber ilmimiz artsın demi:evetherkese selamı var.hayırlı sahurlar diliyor.......

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
ana herkez kalkmış beni niye kaldırmadınız :a36:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt