Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İSLAMİYET GEN TR Sahurda...!! [sahur muhabbeti köşesi] (1 Kullanıcı)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
hafize annem.incinurun selamı var.geçen gün size kardeşim demiş.ay ne güldüm:a16:

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşlerim hafize hanımefendiciğim sizde hoşgeldiniz...
vaktiniz ve imkanınız varsa hemen TRT 1 açın ve dinleyin...

selam ve dua ile...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
herkese hayırlı sahurlar ben çıkıyorum.yemek yicez.starı izliyorduk ama hemen bakarız TRT1 e.Allaha emanet olun.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim YASİR SERKAVİ Kur'an okuyordu ama bitti ya...yetişemedik bende sonradan açtım tv'yi...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşlerim hafize hanımefendiciğim sizde hoşgeldiniz...
vaktiniz ve imkanınız varsa hemen TRT 1 açın ve dinleyin...

selam ve dua ile...

Açtım senai demirci çok sevdiğim bir kardeşimiz nihat hatipoğlunu dinlediğim için trt ye bakamadım her sabah çıkıyormu

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Açtım senai demirci çok sevdiğim bir kardeşimiz nihat hatipoğlunu dinlediğim için trt ye bakamadım her sabah çıkıyormu

Hafize Hanımefendiciğim açın dediğimde Kur'an tilaveti vardı ve çok güzeldi. Sizinde dinlemenizi istedim. Ama ben yazdıktan sonra hemen bitti..her sabah çıkıyormu bilmiyorum...

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
[FONT="Comic Sans [SIZE="4"]hafize anne bende sana bi kere kardeşim dedim:a11::a12:bu arada her sahur maşaALLAH annem bayılıyorum senın bu guzellikelrine konuların takpimimde hep paylaş bizimle emi hayrlı sahurlar annem:a44:[/SIZE]MS"][/FONT]

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
çocuklar çıkacak olan ilahiyi hepinize armağan ediyorum bu arada kahvelerinizi içebilirsiniz ŞU ANDA SURELER OKUNUYOR

adsz.jpg

AFİYET ŞEKER OLSUN

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
bende güldüm torunum yaşında bıcırık onu görürsem hemen öpücem Allah anasına babasına bağışlasın inş :a35:amin annem.Allah razı olsun.
görüşücez inşallah annem bayramda sonra:a12:sabırsızlıkla bekliyorum.ezanı bekliyorum.uykusuzlıktan gözlerim çift görüyor:a02:

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
[FONT="Comic Sans [SIZE=4][COLOR=darkslateblue]hafize anne bende sana bi kere kardeşim dedim:a11::a12:bu arada her sahur maşaALLAH annem bayılıyorum senın bu guzellikelrine konuların takpimimde hep paylaş bizimle emi hayrlı sahurlar annem:a44:[/COLOR][/SIZE]MS"][/font]

OLSUN HEPİMİZ DİN KARDEŞİYİZ BİR GÜN NE OLDU BAK ANLATAYIM SSK DA İLAÇ KUYRUĞUNDAYDIK EŞİM BANA SEN GİT BEN İLAÇLARI ALIP GELİRİM DEDİ BENDE ÇIKTIM GELİYORUM BİR BAKTIM KURTARICI ARABALARI ÇEKİYOR BİZİMKİNE SIRA GELMİŞ HEMEN GERİYE DÖNDÜM EŞİMİN ADI DEMİR , KOŞ DEDİM ARABA GİDİYOR AMA BU ARADA BAYIR YUKARI ÇIKARKEN KIPKIRMIZI OLMUŞUM BEN SIRAYA GİRDİM ARKAMDAKİ ADAM NE DESE BEĞENİRSİN BANA EŞİMDEN İÇİN OĞLUNMU DEDİ YOK TORUNUM DEDİM YANİ BU KADAR OLUR BİR BAK BENİM OĞLUM OLACAK KADAR YAŞLIMIYIM BU KADAR PATAVATSIZ İNSANLAR VARKİ ŞİMDİ EŞİM ARADA BENİ KIZDIRMAK İÇİN İKİMİZİ GÖRENLER ANNENMİ DİYE SORUYORLAR DİYOR TEYZE DERSİN ANNE DERSİN ELBET BİR ŞEY DİYECEKSİN :a35:

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
OLSUN HEPİMİZ DİN KARDEŞİYİZ BİR GÜN NE OLDU BAK ANLATAYIM SSK DA İLAÇ KUYRUĞUNDAYDIK EŞİM BANA SEN GİT BEN İLAÇLARI ALIP GELİRİM DEDİ BENDE ÇIKTIM GELİYORUM BİR BAKTIM KURTARICI ARABALARI ÇEKİYOR BİZİMKİNE SIRA GELMİŞ HEMEN GERİYE DÖNDÜM EŞİMİN ADI DEMİR , KOŞ DEDİM ARABA GİDİYOR AMA BU ARADA BAYIR YUKARI ÇIKARKEN KIPKIRMIZI OLMUŞUM BEN SIRAYA GİRDİM ARKAMDAKİ ADAM NE DESE BEĞENİRSİN BANA EŞİMDEN İÇİN OĞLUNMU DEDİ YOK TORUNUM DEDİM YANİ BU KADAR OLUR BİR BAK BENİM OĞLUM OLACAK KADAR YAŞLIMIYIM BU KADAR PATAVATSIZ İNSANLAR VARKİ ŞİMDİ EŞİM ARADA BENİ KIZDIRMAK İÇİN İKİMİZİ GÖRENLER ANNENMİ DİYE SORUYORLAR DİYOR TEYZE DERSİN ANNE DERSİN ELBET BİR ŞEY DİYECEKSİN :a35:
:K:Bannem kızma ama süpersin ya.....

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı

annem sen cok ve hayrlı yasa emi :) guldurdun vallahi oluyo boyle patavatsızlıklar :) sen bu durumu bizim yengeye sor onda daha neler neler var :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt