Nur_u Secde
Kayıtlı Kullanıcı
hafize annem.incinurun selamı var.geçen gün size kardeşim demiş.ay ne güldüm:a16:
selamünaleyküm kardeşlerim hafize hanımefendiciğim sizde hoşgeldiniz...
vaktiniz ve imkanınız varsa hemen TRT 1 açın ve dinleyin...
selam ve dua ile...
hayırlı sahurlar
hafize hanım teyzem yoksunuz sahurda....
EEE UYANDIRMAMIŞINIZ İNSAN Bİ CAMI TIKLATIR DEMİ :a03:
selamünaleyküm kardeşlerim hafize hanımefendiciğim sizde hoşgeldiniz...
vaktiniz ve imkanınız varsa hemen TRT 1 açın ve dinleyin...
selam ve dua ile...
hafize annem.incinurun selamı var.geçen gün size kardeşim demiş.ay ne güldüm:a16:
Açtım senai demirci çok sevdiğim bir kardeşimiz nihat hatipoğlunu dinlediğim için trt ye bakamadım her sabah çıkıyormu
görüşücez inşallah annem bayramda sonra:a12:sabırsızlıkla bekliyorum.ezanı bekliyorum.uykusuzlıktan gözlerim çift görüyor:a02:bende güldüm torunum yaşında bıcırık onu görürsem hemen öpücem Allah anasına babasına bağışlasın inş :a35:amin annem.Allah razı olsun.
[FONT="Comic Sans [SIZE=4][COLOR=darkslateblue]hafize anne bende sana bi kere kardeşim dedim:a11::a12:bu arada her sahur maşaALLAH annem bayılıyorum senın bu guzellikelrine konuların takpimimde hep paylaş bizimle emi hayrlı sahurlar annem:a44:[/COLOR][/SIZE]MS"][/font]
:K:Bannem kızma ama süpersin ya.....OLSUN HEPİMİZ DİN KARDEŞİYİZ BİR GÜN NE OLDU BAK ANLATAYIM SSK DA İLAÇ KUYRUĞUNDAYDIK EŞİM BANA SEN GİT BEN İLAÇLARI ALIP GELİRİM DEDİ BENDE ÇIKTIM GELİYORUM BİR BAKTIM KURTARICI ARABALARI ÇEKİYOR BİZİMKİNE SIRA GELMİŞ HEMEN GERİYE DÖNDÜM EŞİMİN ADI DEMİR , KOŞ DEDİM ARABA GİDİYOR AMA BU ARADA BAYIR YUKARI ÇIKARKEN KIPKIRMIZI OLMUŞUM BEN SIRAYA GİRDİM ARKAMDAKİ ADAM NE DESE BEĞENİRSİN BANA EŞİMDEN İÇİN OĞLUNMU DEDİ YOK TORUNUM DEDİM YANİ BU KADAR OLUR BİR BAK BENİM OĞLUM OLACAK KADAR YAŞLIMIYIM BU KADAR PATAVATSIZ İNSANLAR VARKİ ŞİMDİ EŞİM ARADA BENİ KIZDIRMAK İÇİN İKİMİZİ GÖRENLER ANNENMİ DİYE SORUYORLAR DİYOR TEYZE DERSİN ANNE DERSİN ELBET BİR ŞEY DİYECEKSİN :a35:
OLSUN HEPİMİZ DİN KARDEŞİYİZ BİR GÜN NE OLDU BAK ANLATAYIM SSK DA İLAÇ KUYRUĞUNDAYDIK EŞİM BANA SEN GİT BEN İLAÇLARI ALIP GELİRİM DEDİ BENDE ÇIKTIM GELİYORUM BİR BAKTIM KURTARICI ARABALARI ÇEKİYOR BİZİMKİNE SIRA GELMİŞ HEMEN GERİYE DÖNDÜM EŞİMİN ADI DEMİR , KOŞ DEDİM ARABA GİDİYOR AMA BU ARADA BAYIR YUKARI ÇIKARKEN KIPKIRMIZI OLMUŞUM BEN SIRAYA GİRDİM ARKAMDAKİ ADAM NE DESE BEĞENİRSİN BANA EŞİMDEN İÇİN OĞLUNMU DEDİ YOK TORUNUM DEDİM YANİ BU KADAR OLUR BİR BAK BENİM OĞLUM OLACAK KADAR YAŞLIMIYIM BU KADAR PATAVATSIZ İNSANLAR VARKİ ŞİMDİ EŞİM ARADA BENİ KIZDIRMAK İÇİN İKİMİZİ GÖRENLER ANNENMİ DİYE SORUYORLAR DİYOR TEYZE DERSİN ANNE DERSİN ELBET BİR ŞEY DİYECEKSİN :a35:
görüşücez inşallah annem bayramda sonra:a12:sabırsızlıkla bekliyorum.ezanı bekliyorum.uykusuzlıktan gözlerim çift görüyor:a02: