Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İSLAMİYET GEN TR Sahurda...!! [sahur muhabbeti köşesi] (3 Kullanıcı)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
KAAN KARDEŞİMEDE BİR BARDAK ÇAY YANINADA POĞÇA VERDKMİ SESİNİ ÇIKARMAZ :a24: O YERKEN BİZ KONUŞURUZ

ay hafize annem Allah iyiliğini versin emi:a16:çok güldüm.tamam ben bayramdan sonra gidicem oraya inşallah.uğrarım.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
KAAN KARDEŞİMEDE BİR BARDAK ÇAY YANINADA POĞÇA VERDKMİ SESİNİ ÇIKARMAZ :a24: O YERKEN BİZ KONUŞURUZ

ay hafize annem Allah iyiliğini versin emi:a16:çok güldüm.tamam ben bayramdan sonra gidicem oraya inşallah.uğrarım.

HANGİ GÜN GİDECEĞİNİ BİLSEM BENDE GELİRİM KAANA SUS PAYI BİZİ DUYSA BU SAATE NE KAYNATIYORSUNUZ DER FORMU KAPATIR :a04: BU ARADA KAANIN KULAKLARI MUTLAKA ÇINLIYORDUR

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
HANGİ GÜN GİDECEĞİNİ BİLSEM BENDE GELİRİM KAANA SUS PAYI BİZİ DUYSA BU SAATE NE KAYNATIYORSUNUZ DER FORMU KAPATIR :a04: BU ARADA KAANIN KULAKLARI MUTLAKA ÇINLIYORDUR
annem ben o zaman sana haber veririm mutlaka.ay ne güzel olur valla.yarın yasaklı üye olabiliriz annem:a16:

S

sevinç 54

iyi sahurlar allah muhabbetinizi arttırsın inş bende her sahur girerim siteye fakat yeni nasip oldu ramazanda bitti ama olsun bir haftada olsa muhabbet ederiz olmazmı allaha emanet olun iyi geceler

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
iyi sahurlar allah muhabbetinizi arttırsın inş bende her sahur girerim siteye fakat yeni nasip oldu ramazanda bitti ama olsun bir haftada olsa muhabbet ederiz olmazmı allaha emanet olun iyi geceler

İNŞ BEKLERİZ SAHUR BAHANE MUHABBET ŞAHANE :a18:HEM BİLGİLENİYORUZ HEM KONUŞUYORUZ A.E.O

seda_seda_

Kayıtlı Kullanıcı
iyi sahurlar ben de şuan sahuru beklıyorum bırazdan davulcumuz da gelir en hoşumuza gıden de sahurda balkona cıkıp davulcunun manilerini dinlemek bayılıyoruz yozgat 66

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
1952.jpg

herkese iyi sahurlar

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm...

Herkese hayırlı sahurlar...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Daha öncede sahuru beklediğim günler olmuştu. Ama burada böyle bir formun olduğunu bugün gördüm, zaten siteye tam anlamıyla geri döneli çokta olmadı...

hayırlısı oılsun ara verince tam adapte olamıyor insan...yeni üyeler var gidenler var yeni gelenler var.. harlketli site bu günlerde.. sizde tatil den sonra şimdi uyum saylıyamıyorsunuz hayırlısı olsun...ama eskisi gibi alışırsınız tez vakitte inşaALLAH kardeşim

hayırlı bereketli geceler sahurlar
selam ve dua ile

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlısı oılsun ara verince tam adapte olamıyor insan...yeni üyeler var gidenler var yeni gelenler var.. harlketli site bu günlerde.. sizde tatil den sonra şimdi uyum saylıyamıyorsunuz hayırlısı olsun...ama eskisi gibi alışırsınız tez vakitte inşaALLAH kardeşim

hayırlı bereketli geceler sahurlar
selam ve dua ile

Değerli kardeşim evet bu duyguyu yaşamadım desem yalan olur, Ama neden olduğunu bir türlü anlayamadım. İnanın tatil boyunca siteye tekrar döneceğim anı iple çektim. Ama sonra bi kopukluk oldu. Sanki yeni üye olmuş gibiydim.:) Ama şu an yok bundan sonra da olmaz umarım...

tekrar hayırlı sahurlar...Biraz erken ama Vaktileyl kardeşimizin çayından yudumlasak olur sanırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt