Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İSLAMİYET GEN TR Sahurda...!! [sahur muhabbeti köşesi] (1 Kullanıcı)

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
cay.png

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Sahura Kalkmak

Oruç tutacak kişinin sahura kalkması, birşeyler atıştırması ve sahuru münasip bir vakte kadar tehir etmesi müstehaptır…

Efendimiz sav sahur yemeği yiyiniz, sahur yemeğinde bereket vardır buyurmaktadır…

Yine Efendimiz ” sahur yemeği yemek berekettir, bir yudum su ile de olsa onu terketmeyiniz… Sahur yemeği yiyenleri Allahü Teala mağfiret eder… melekler de onlar için istiğfar ederler ” buyurmuştur…

yine efendimiz” bizim orucumuzla ehli kitabın orucu arasındaki fark sahur yemeğidir” buyurmuştur

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sahurlar hafize annem.nasılsın.bende sıcak poğça yaptım sahura.sizede ikram etmek isterdim valla......

_YUSUF_

Yönetici
Bereketli sahurlar
Pogçalardan bizede gönderin inşaAllah
Selametle

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sahurlar hafize annem.nasılsın.bende sıcak poğça yaptım sahura.sizede ikram etmek isterdim valla......

Sanada hayırlı sahurlar Ah yakın olsaydık ne muhabbetler yapardık poğçaları yerken bende çayı demlerdim

20070629_1183118109_hinb5k1ddt-b.jpg

IMG_4804.JPG

baksana nasılda güzel bakıyor gel beni ye diyor

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Bereketli sahurlar
Pogçalardan bizede gönderin inşaAllah
Selametle
sağolun sizede hayırlı sahurlar.evde misafir dolu.bu saate kadar onlara poğça yaptım ama uyandıramıyorum.:(poğçalar size kaldı anlıcağınız afiyet olsun;)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Sanada hayırlı sahurlar Ah yakın olsaydık ne muhabbetler yapardık poğçaları yerken bende çayı demlerdim

IMG_4804.JPG

baksana nasılda güzel bakıyor gel beni ye diyor
ah annem aslında çok yakınız.aramızda bir semt var:(beklerim inşallah.....

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
sen sanırım küplüpınarda oturuyon demi annem.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
evet küplüpinarda oturuyorum cavit çağlar camisinden aşağiya inerken kahvehanelerin yaninda oralarda tanidiklariniz varmi
camiyi biliyorum ben orda okudum annem.tanıdık yok.bende pazarpazarında şaypa var onun karşı aralığında.zaten benim kızın adını versen herkes tanır:a16:bu arada hafize annem kaan kardeşim geldi.;)sence uyarı alırmıyız?

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
camiyi biliyorum ben orda okudum annem.tanıdık yok.bende pazarpazarında şaypa var onun karşı aralığında.zaten benim kızın adını versen herkes tanır:a16:bu arada hafize annem kaan kardeşim geldi.;)sence uyarı alırmıyız?

İNŞ BİR GÜN BULUŞALIM BENİM KIZIMDA ZAFER PLAZADA BOYNER KOZMETİKTE ÇALIŞIYOR ADI YASEMİN EĞER YOLUN DÜŞERSE UĞRA KAAN KARDEŞİMEDE BİR BARDAK ÇAY YANINADA POĞÇA VERDKMİ SESİNİ ÇIKARMAZ :a24: O YERKEN BİZ KONUŞURUZ

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt