vaktileyl
Kayıtlı Kullanıcı
herkeze hayırlı sahurlar
saolun hayrlı sahurlarr
hayırlı sahurlar hafize annem.nasılsın.bende sıcak poğça yaptım sahura.sizede ikram etmek isterdim valla......
sağolun sizede hayırlı sahurlar.evde misafir dolu.bu saate kadar onlara poğça yaptım ama uyandıramıyorum.poğçalar size kaldı anlıcağınız afiyet olsunBereketli sahurlar
Pogçalardan bizede gönderin inşaAllah
Selametle
Bereketli sahurlar
Pogçalardan bizede gönderin inşaAllah
Selametle
sağolun sizede hayırlı sahurlar.evde misafir dolu.bu saate kadar onlara poğça yaptım ama uyandıramıyorum.poğçalar size kaldı anlıcağınız afiyet olsun
ah annem aslında çok yakınız.aramızda bir semt varbeklerim inşallah.....Sanada hayırlı sahurlar Ah yakın olsaydık ne muhabbetler yapardık poğçaları yerken bende çayı demlerdim
baksana nasılda güzel bakıyor gel beni ye diyor
ah annem aslında çok yakınız.aramızda bir semt varbeklerim inşallah.....
annem bende bahar mahallesinde oturuyorum.yani pazar pazarının altı.hangi semtte biz almira otelinin alt tarafina kaliyoruz
Hemen gönderiyorum uzat elini
sen sanırım küplüpınarda oturuyon demi annem.
1 parmak borçlusunuz parmagımı yedim
Selametle
camiyi biliyorum ben orda okudum annem.tanıdık yok.bende pazarpazarında şaypa var onun karşı aralığında.zaten benim kızın adını versen herkes tanır:a16:bu arada hafize annem kaan kardeşim geldi.sence uyarı alırmıyız?evet küplüpinarda oturuyorum cavit çağlar camisinden aşağiya inerken kahvehanelerin yaninda oralarda tanidiklariniz varmi
camiyi biliyorum ben orda okudum annem.tanıdık yok.bende pazarpazarında şaypa var onun karşı aralığında.zaten benim kızın adını versen herkes tanır:a16:bu arada hafize annem kaan kardeşim geldi.sence uyarı alırmıyız?