17. Ocak Pazar - 22.Ocak.Cuma Tarihleri arasında Kaptan Koltuğunda BİR_UMUT kardeşimiz var.
Bir hafta süresince , kardeşimiz ne derse onu yapacağız inşaAllah.
Ben bu işi çoook sevdim ... :a04:
Kampanyada ki tüm kardeşlerime sesleniyorum...
Hazırlıklarınıza yavaş yavaş başlayın ...Benden söylemesi ..
Programınız elinizde hazır olsa iyi olur... :a26:
Belki de BİR_UMUT kardeşimizin ''23.Ocak.Cumartesi ile 29.Ocak .cuma tarihleri arasında görev yapması'' için seçeceği '' TAZE KAN '' siz olursunuz. :a37:
Belli mi olur ?
..
geciktim biraz affola kusurumuz:a35:
belediyenin pardon
hımm bir hafta boyunca gevher! gevher!.. bizi kimlerin Eline bıraktın gibi sesleri işitiyorum şimdiden
yarın ki sürpriz paketi açıklıyayım ( vakit bulduğumuz zaman istediğimiz miktarda)
bu sürekli bi proje olduğu için düşündüm ki her gün (ki benden sonraki arkadaşlarda bunda devam edecekler) 3 esma okuyalım baştan..
Ya ALLAH
Ya Rahman ( dünyada bütün yaratılmışlara yardım eden)
Ya Rahım (ahirette sadece mümin kullarına yardım eden )
ve Fatiha suresini okuyalım..açan, anahtar anlamlerına gelen kuran ı kerimin ilk suresiyle bende açılış yapmak istedim
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]1-FATİHA:[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]1 - Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]2 - Hamd o âlemlerin Rabbi, [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]3 - O Rahmân ve Rahim,[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]4 - O, din gününün maliki Allah'ın. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]5 - Ancak sana ederiz kulluğu, ibadeti ve ancak senden dileriz yardımı, inayeti. (Ya Rab!).[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]6 - Hidayet eyle bizi doğru yola, [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]7 - O kendilerine nimet verdiğin mutlu kimselerin yoluna; o gazaba uğramışların ve o sapmışların yoluna değil. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]1 - Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]2 - Hamd o âlemlerin Rabbi, [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]3 - O Rahmân ve Rahim,[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]4 - O, din gününün maliki Allah'ın. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]5 - Ancak sana ederiz kulluğu, ibadeti ve ancak senden dileriz yardımı, inayeti. (Ya Rab!).[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]6 - Hidayet eyle bizi doğru yola, [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]7 - O kendilerine nimet verdiğin mutlu kimselerin yoluna; o gazaba uğramışların ve o sapmışların yoluna değil. [/FONT]