Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Islami.gen.tr. 2 (1 Kullanıcı)

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM CEVDET ABİİ.. EMEĞİNİZE SAĞLIK. GERÇEKTENDE VİDEO ÇOK GÜZEL OLMUŞ. BU ARADA ÖZÜR DİLEMENİZEDE GEREK GÖREMİYORUM...
ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR TEKRAR......

ALLAHA EMANET OLUN.... :H

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm Cevdet abi,

gözden ırak olan gönülden ırak olmuyormuş Rabbimiz razı olsun sabah sabah çok mutlu ettiniz beni Rabbimizde size ve sevdiklerinize iki cihan mutluluğu yaşatır inşaALLAH...

selam ve dua ile...

ve aleyküm selam kardeşim benim.allah sizlerden razı olsun rabbim herdayim gönlüne göre verir inşallah rabbime emanet ol selam ve dua ile

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim bunlar deneme videoları ismimi yazmamışın diye kimse kırılmasın ilede daha gelişmişini yapacam hepimizi tek tek yazacam boyut meselesi var bunu bir cözemedim inşallah bir gün başaracam tekrar özür dilerim ve asla kırılmayın yoksa bende üzülürüm sizlerin hepinizi cok seviyorum rabbime emanet olun selam ve dua ile HOŞCA KALIN

selamun aleyküm video da adım olmasa da :) sizlerle beraber islamiyet gen tr ailesinde olmaktan çok mutluyum emeğine sağlık cevdet abi Allah'a emanet olun... B)B)B)

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM İNAN ŞU AN COK ÜZÜLDÜM GÖNÜL İSTERDİKİ HERKESİ YAZMAK AMA İŞ TE DENEME AŞAMASINDAYIM VE BOYUT PUROBLEMİ VAR BİRAZDA ACELE YAZDIM İNAN COK ÜZÜLDÜM AMA TELAFİ EDERİM KARDEŞİM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm değerli büyüğümüz cevdet abimiz
Rabbimiz razı olsun inşaallah emeğine yüreğine sağlık..
Rabbimiz sitemizde varlığını her daim hayırlısıyla eylesin inşaallah
Rabbimize emanet ol inşaallah

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM DEĞERLİ OLAN SİZLERSİNİZ BEN ACİZANE BİRİYİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN AMİN AMİN SİZDE RABBİME EMANET OLUN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Cevdet abim ellerine sağlık...ben de burada sizlerle olmaktan çok ama çok mutluyum...ALLAHa şükürler olsun...selametle kalınız...

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BİZLERDE SENİNLE COK MUTLUYUZ İYİKİ VARSIN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm cevdet kardeşim ismimi görünce çok mutlu oldum rabbim gönlünüze göre versin selam ve dua ile çok güzel olmuş:G

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH SİZİNDE GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN BEĞİNDİĞİNİZE SEVİNDİM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Bişey Soylicem

çooooook Guzel Olmuş

Ellerinize Sağlik

Allah Gonlunuze Gore Versin

Allaha Emaent Olun

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BEĞENDİĞİNİZE COK SEVİNDİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SULU GÖZLÜ KARDEŞİM YİNE NEDEN AĞLADIN ONU ANLAMADIM BAK BÖYLE GİDERSE BEN BİDA FORUM FELAN ACMAM SEN HER ACTIĞIMA AĞLIYON YA

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm cevdet abi...
klibin gerçekten çok güzel olmuş....(herne kadar ismim geçmesede:K)
ayrıca özürlerini de kabul etmiyorum...
çünkü binlerce üyesi olan sitemizde, herkesin isminin geçtiği bir klip yapmanın mümkünatı yok gibi...bunun içinde özür dilenecek birşey göremiyorum...:H
ALLAHA EMANET OLUNUZ
flower%20garden-01.JPG

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ANLAYIŞINIZ İCİN COK TEŞEKKÜR EDERİM BU CİCEKLER BANAMI ACABA CÜNKÜ BEN CİCEK ALMAYA ALIŞIK DEĞİLİM EĞER BANA İSE COK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..
Maşallah abiciğim..bu ne güzellik böyle..kliplerin harika..:G
ve benim pastam da çok güzel olmuş..:evet
teşekürü bi borç bilirim..
iyiki varolanlardansın abiciğim..
RABBİM ŞEVKİNİ ARTTIRSIN..
Fİ EMANİLLAH
Selam ve dualarımla..:H

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN SİZLER İYİKİ VAR OLANLARDANSINIZ BİZLER ACİZANE BİR KARDEŞİNİZİZ RABBİME EMANET OL KARDEŞİM .

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM CEVDET ABİİ.. EMEĞİNİZE SAĞLIK. GERÇEKTENDE VİDEO ÇOK GÜZEL OLMUŞ. BU ARADA ÖZÜR DİLEMENİZEDE GEREK GÖREMİYORUM...
ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR TEKRAR......

ALLAHA EMANET OLUN.... :H

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BEĞENDİĞİNİZE COK SEVİNDİM OLSUN KARDEŞİM BEN ÖZÜR DİLEYİMDE KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN EL ÖPMEYLE DUDAK AŞINMAZ ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm Abim...

çok Ama çoooooooooook Güzel Olmuş...

Güllerim çok Güzeldi..

Rabbim Razi Olsun Senden Inşaallah...

Hayirli Akşamlar..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm Abim...

çok Ama çoooooooooook Güzel Olmuş...

Güllerim çok Güzeldi..

Rabbim Razi Olsun Senden Inşaallah...

Hayirli Akşamlar..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BEĞENDİĞİNİZE COK SEVİNDİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SULU GÖZLÜ KARDEŞİM YİNE NEDEN AĞLADIN ONU ANLAMADIM BAK BÖYLE GİDERSE BEN BİDA FORUM FELAN ACMAM SEN HER ACTIĞIMA AĞLIYON YA

:A....:GBEN BIRAZ SULU GOZLUYUM
GOZLERIM SU AN BILE AĞRIYOR AĞLAMAKTAN
NEDENI ŞU DUN GORMUŞTUM KLIBI,MORALIM BOZUKTU VELI TOPLANTISI YAPMIŞTIM BIR ÖĞRENCIM BOBREK HASTASI ANNE ANLATIR AĞLAR BEN AĞLARIM...DERKEN AKŞAM BURAYA GELDIĞIMDE BIR BAKAYIM DE DIM

AAAA ISMIMI GORUNCE BIR HOŞ OLDUM SEYRETTIM DAYANAMADIM
ICIM RAHATLADI AMA YAZMIŞTIM DA GULUMSEDIM
ALLAHDA SENI GULUMSETSIN AMIN
BEN AĞLASAMDA SEN GORME KARDEŞIM:) SEN GUZEL VIDEOLAR YAPMAYA DEVAM ET
OLUR MU ?
ALLAHA EMANET OL
DUA ILE KAL

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
:A....:GBEN BIRAZ SULU GOZLUYUM
GOZLERIM SU AN BILE AĞRIYOR AĞLAMAKTAN
NEDENI ŞU DUN GORMUŞTUM KLIBI,MORALIM BOZUKTU VELI TOPLANTISI YAPMIŞTIM BIR ÖĞRENCIM BOBREK HASTASI ANNE ANLATIR AĞLAR BEN AĞLARIM...DERKEN AKŞAM BURAYA GELDIĞIMDE BIR BAKAYIM DE DIM

AAAA ISMIMI GORUNCE BIR HOŞ OLDUM SEYRETTIM DAYANAMADIM
ICIM RAHATLADI AMA YAZMIŞTIM DA GULUMSEDIM
ALLAHDA SENI GULUMSETSIN AMIN
BEN AĞLASAMDA SEN GORME KARDEŞIM:) SEN GUZEL VIDEOLAR YAPMAYA DEVAM ET
OLUR MU ?
ALLAHA EMANET OL
DUA ILE KAL

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BENİM İŞİM ZOR AMA SENİNKİ DAHA ZOR ALLAH KOLAYLIK VERSİN İNSAN KENDİ COCUĞUNA SÖZ GECİREMİYOR BİR COCUĞA SİZ OKADAR COCUĞU NASIL İDARE EDİYORSUNUZ BU BÜYÜK OLURSA ÖĞRENCİLER DAHADA ZOR RABBİM KOLAYLIK VE SABIR VERİR İNŞALLAH TAMAM DEVAM EDECEM SÖZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
Ellerinize saglık buda güzel olmuş
Varlıgınız eksik olmasın inşALLAH...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Ellerinize saglık buda güzel olmuş
Varlıgınız eksik olmasın inşALLAH...

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BİZLER ACİZ KULLARIZ SİZLERİN VARLIĞI BİZLERE GURUR VERİR İYİKİ VARSINIZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm Cevdet Abi.
Emeğinize, yüreğinize sağlık olsun inşallah..
Hazırladığınız video çok güzeldi...Çok teşekkürler..
Rabbimiz c.c razı olsun..Güzel çalışmalarınız daim olsun inşallah..
Rabbimize emanet olun..Selam ve baki dua ile.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt