selamün aleykü cevdet abi..ellerine sağlık...çok güzel olmu...banada yer vermişsin sağl....RABBİME EMANET OL
selamünaleyküm ...Cevdet abi ALLAH c.c. razı olsun...selam ve dua ile..
selamünaleyküm Cevdet abi,
gözden ırak olan gönülden ırak olmuyormuş Rabbimiz razı olsun sabah sabah çok mutlu ettiniz beni Rabbimizde size ve sevdiklerinize iki cihan mutluluğu yaşatır inşaALLAH...
selam ve dua ile...
selamün aleyküm kardeşlerim bunlar deneme videoları ismimi yazmamışın diye kimse kırılmasın ilede daha gelişmişini yapacam hepimizi tek tek yazacam boyut meselesi var bunu bir cözemedim inşallah bir gün başaracam tekrar özür dilerim ve asla kırılmayın yoksa bende üzülürüm sizlerin hepinizi cok seviyorum rabbime emanet olun selam ve dua ile HOŞCA KALIN
selamun aleyküm video da adım olmasa da sizlerle beraber islamiyet gen tr ailesinde olmaktan çok mutluyum emeğine sağlık cevdet abi Allah'a emanet olun... B)B)B)
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM İNAN ŞU AN COK ÜZÜLDÜM GÖNÜL İSTERDİKİ HERKESİ YAZMAK AMA İŞ TE DENEME AŞAMASINDAYIM VE BOYUT PUROBLEMİ VAR BİRAZDA ACELE YAZDIM İNAN COK ÜZÜLDÜM AMA TELAFİ EDERİM KARDEŞİM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
selamun aleyküm değerli büyüğümüz cevdet abimiz
Rabbimiz razı olsun inşaallah emeğine yüreğine sağlık..
Rabbimiz sitemizde varlığını her daim hayırlısıyla eylesin inşaallah
Rabbimize emanet ol inşaallah
Cevdet abim ellerine sağlık...ben de burada sizlerle olmaktan çok ama çok mutluyum...ALLAHa şükürler olsun...selametle kalınız...
Selamün Aleyküm Kardeşim
Eline emeğine sağlık gerçekten hariha
Selam ve Baki Dua ile
ALLAH a emanet ol
selamün aleyküm cevdet kardeşim ismimi görünce çok mutlu oldum rabbim gönlünüze göre versin selam ve dua ile çok güzel olmuş:G
Bişey Soylicem
çooooook Guzel Olmuş
Ellerinize Sağlik
Allah Gonlunuze Gore Versin
Allaha Emaent Olun
selamün aleyküm cevdet abi...
klibin gerçekten çok güzel olmuş....(herne kadar ismim geçmesede:K)
ayrıca özürlerini de kabul etmiyorum...
çünkü binlerce üyesi olan sitemizde, herkesin isminin geçtiği bir klip yapmanın mümkünatı yok gibi...bunun içinde özür dilenecek birşey göremiyorum...:HALLAHA EMANET OLUNUZ
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..
Maşallah abiciğim..bu ne güzellik böyle..kliplerin harika..:G
ve benim pastam da çok güzel olmuş..:evet
teşekürü bi borç bilirim..
iyiki varolanlardansın abiciğim..
RABBİM ŞEVKİNİ ARTTIRSIN..
Fİ EMANİLLAH
VE ALEYKÜM SELAM CEVDET ABİİ.. EMEĞİNİZE SAĞLIK. GERÇEKTENDE VİDEO ÇOK GÜZEL OLMUŞ. BU ARADA ÖZÜR DİLEMENİZEDE GEREK GÖREMİYORUM...
ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR TEKRAR......
ALLAHA EMANET OLUN.... :H
selamun Aleyküm Abim...
çok Ama çoooooooooook Güzel Olmuş...
Güllerim çok Güzeldi..
Rabbim Razi Olsun Senden Inşaallah...
Hayirli Akşamlar..
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BEĞENDİĞİNİZE COK SEVİNDİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SULU GÖZLÜ KARDEŞİM YİNE NEDEN AĞLADIN ONU ANLAMADIM BAK BÖYLE GİDERSE BEN BİDA FORUM FELAN ACMAM SEN HER ACTIĞIMA AĞLIYON YA
:A....:GBEN BIRAZ SULU GOZLUYUM
GOZLERIM SU AN BILE AĞRIYOR AĞLAMAKTAN
NEDENI ŞU DUN GORMUŞTUM KLIBI,MORALIM BOZUKTU VELI TOPLANTISI YAPMIŞTIM BIR ÖĞRENCIM BOBREK HASTASI ANNE ANLATIR AĞLAR BEN AĞLARIM...DERKEN AKŞAM BURAYA GELDIĞIMDE BIR BAKAYIM DE DIM
AAAA ISMIMI GORUNCE BIR HOŞ OLDUM SEYRETTIM DAYANAMADIM
ICIM RAHATLADI AMA YAZMIŞTIM DA GULUMSEDIM
ALLAHDA SENI GULUMSETSIN AMIN
BEN AĞLASAMDA SEN GORME KARDEŞIM SEN GUZEL VIDEOLAR YAPMAYA DEVAM ET
OLUR MU ?
ALLAHA EMANET OL
DUA ILE KAL
Ellerinize saglık buda güzel olmuş
Varlıgınız eksik olmasın inşALLAH...