Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
RE: İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI

andelib yazdı:
adamı fıtık ediyo valla .cemaat ve tarikat a mal etmemek lazım.söylendiği gibi onlar isim kullanıyorlar.yoksa nurculuk tarikat kız tavlamak veya maddi menfaatlar sağlamakamacı yoktur.

mesela bu konuyla alakalı nurcuların üstadı bediüzzaman said nursi hakkında bir hatırayı aklımda kaldığı kadar nakledeyim.:
bediüzzaman birtarikat şeyhini ziyarete gider.şeyhin evi kadınların su alıp gittiği çeşmeye yakınmış.ve kadınlar geçerken üstad yüzünü peçeyle kapatırmış.bu durum şeyhin dikkatini çekmiş.sormuş:
neden böyle yapıyorsun.
bediüzzaman:
ben onlara bakmam .olurki onlar bana bakacak olurlarsa yüzümün nurunu alır. diyor ve şeyh bu denli dikkatli bir gence hayran kalıyor.
(tabi bu o şeyhin küçüklüğünü falan göstermez.bu bediüzzamanın dikkatini belirtiyor. oda dikkat ediyor ama bu denli değil)
ehli tarik kardeşlerimiz yanlış anlamasın yani.

birtane daha yazayım bari
bir nedenden dolayı nedenini tam hatırlayamıyorum
bediüzzamanı denemek için iki arkadaşı anlaşırlar.
istanbul boğazında ermeni kızlaarının eğlence yaptığı bir zamanda gezintiye çııkmak maksadıyla bediüzzamanı alıp yavaş yavaş o tarafa götürürler. yarı çıplak ermeni kızlarrının bulunduğu kıyıda tam 1.buçuk saat nöbetleşe bediüzzamanı takip etmişler.yani birisi kürek çekerrken diğeri çaktırmadan onu takip ediyor.ve en sonunda bu durumu beediüzzamana söylüyorlar:

biz seni denemek için buraya ermeni kızlarına bakıcakmı bakmıyacakmı diye getirdik.oysa sen bu kadar zamanda başını bile o tarafa çevirmedin.
bediüzzaman:
kardeşim benim aklıma gelmiyor böyle şeyler.(yani bakmak aklına gelmiyor)

hayret değilmi kardeşim.hemde böyle bir zatın kurduğu cematın adının kullanılması.tabi diğer tarikatlerinde kullanılması.hakikaten acı veriyor.hepinizdenallah razı olsun s.a.

ve aleyküm selam.. Allah razı olsun kardeşim. güzel örneklerdi. sağolun paylaştığınız için. selametle kalın

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Nikko yazdı:
Hazırlayan gerçek konuları yakalayıp,güzel ortaya çıkarmış, yorumları da çok güzel ve doğru. Önceden filmlerde bunları gösteriyorlardı, önce kötülük yapıyorlar, sonra seccadesini istiyorlar. Para kazanmak için,arkadaş ortamı yapmak için camiye gidip geliyorlardı.Bunlar da dinimizi kullanarak, bahane ederek arkadaş arıyorlar.Sonra da, sonrasını akşam haberlerde görüyoruz...

Allah razı olsun kardeşim. Selametle kalın.

remi7781

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzel olmuş ellerine saglık. iki karşı cinsten insan yalnız kaldıklarında nefisleri kayar duramazlar. :) :) :)

remi7781

Kayıtlı Kullanıcı

insanlar neden chat de ararlar ki oysa yanı başlarında aradıkları ölçütlerde insanlar bulunmakta. bizim insanımız macera arıyo macera. Bu avatar ve yazıdaki resimler nasıl yapılıyor ben beceremedim :( :( birde ses klibi nasıl yapılıyoooo biri yardım etsin? :(

teardrops735

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim çok güzel konuya deginilmiş.Allah hiç kimseyi bu durumlara düşürmesin.AMİN

gulhan1616

Kayıtlı Kullanıcı

nekadar dogru ve guzel yazmıssın tesekkur ederım

meryem02

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKÜM.ALLAH RAZI OLSUN BACIM..COK GÜZEL KONUYA DEGİNMİŞSİN...BU VE BUNA BENZER MESELELER YÜZÜNDEN NE YUVALAR YIKILIYOR,NE BADİRELERDEN GEÇİYOR.RABBİM CÜMLE MÜSLÜMANLARA BİLİNÇ, ŞUUR,İZAN NASİBETSİN VE CÜMLE GENÇLİGİ MUHAFAZA ETSİN İNSALLAH.RABBİM İHTİYACİNİ EN GÜZEL ŞEKİLDE GİDERSİN..B):pB):p

cemil cemil

Kayıtlı Kullanıcı

ALİYE ALİYE SAYFANIZDAKİ BAYAN REMİNİ DOGRU BULMUYORUM

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

meryem02 yazdı:
SELAMUNALEYKÜM.ALLAH RAZI OLSUN BACIM..COK GÜZEL KONUYA DEGİNMİŞSİN...BU VE BUNA BENZER MESELELER YÜZÜNDEN NE YUVALAR YIKILIYOR,NE BADİRELERDEN GEÇİYOR.RABBİM CÜMLE MÜSLÜMANLARA BİLİNÇ, ŞUUR,İZAN NASİBETSİN VE CÜMLE GENÇLİGİ MUHAFAZA ETSİN İNSALLAH.RABBİM İHTİYACİNİ EN GÜZEL ŞEKİLDE GİDERSİN..B):pB):p

ve aleyküm selam kardeşim. Allah razı olsun. selametle

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

cemil cemil yazdı:
ALİYE ALİYE SAYFANIZDAKİ BAYAN REMİNİ DOGRU BULMUYORUM

avatarımdan ziyade açtığım forumlarla ilgilenseniz daha güzel olmaz mı?asıl amacımız dururken bunlara neden takılıyorsunuz anlamıyorum? ben illa ki birilerine beğendirmek zorunda değilim diye düşünüyorum.. buraya bir şeyler paylaşmaya geliyoruz, avatar beğendirmece oynamıyoruz

gokyuzu53

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun hakikaten gerçekler bunlar çünkü suistimal amaçlı kullananlar öyle çok ki

lalezar88

Kayıtlı Kullanıcı

S.a
çok önemli bi konuya değinmişin kardeşim Allahrazı olsun Rabbim hepimizi nefsimize köle olmaktan esirgesin ...

deryam

Kayıtlı Kullanıcı

iyi bir konuya değinmişsiniz.Allah razı olsun

deryam

Kayıtlı Kullanıcı

iyi bir konuya değinmişsiniz.Allah razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt