Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI (1 Kullanıcı)

takan

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI

elzem yazdı:
takan yazdı:
elzem yazdı:
Hoş geldin takan kardeşim seni tekrar burda gördüğüme sevindim

hoşbulduk Allah razı olsun nasılsın iyisindir inşallah

Allah razı olsun sen iyisindir inş bir daha da kaybolma kardeşim

çok şükür.inş kaybolmayız hayırlı geceler sana benim yine uyumam lazım sabah çok iş beni bekliyo.kendine çok iyi bak kardeşim

ezgi023

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun çok güzel bi konu sağolun B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

tsunami yazdı:
S.A
İNANIN ÇOK ŞAŞIRDIM VE GERÇEKTEN DOĞRU ASLINDA ÇOK ZAMANDIR ALDIĞIM FAKAT BİR TÜRLÜ UYGULAMAYA KOYAMADIĞIM BİRŞEYİ YAPMAMDA CESARET VERDİ BENİ TANIYANLAR BİLİR BEN TEKNOLOJİ DÜŞMANI BİRİSİYİM VE EN KISA ZAMANDA MSN OLAYINI TAMAMİYLE KAPATMAYI DÜŞÜNÜYORUM NEYSE RABBİM BENİ NEFSİMİN PEŞİNDEN KOŞTURMASIN YAR VE YARDIMCIM OLSUN İNŞ. AEO.;)

ve aleyküm selam kardeşim, sağolasınız yorum için teşekkür ederim. yok teknoloji düşmanı olmayın. yerinde kullanıldığı müddetçe bizim de teknolojiye ihtiyacımız var. sözümüz, birtakım kutsal değerleri kullanarak, teknolojiyi kötü amaçla kullananlara... kutsal değerleri çiğneyenler ve bu yolla haram işleyenleredir. amin diyorum duanıza. selametle kalın

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

mahmudsami yazdı:
selamün aleyküm

Kardeşim çok mühim önemli bir konuya değinmişin. Ne yazık ki bugün chat yaparken birbirimizi görmüyoruz diye özellikle islami camiadan olan gençler bu mazeretle rahatlıkla kadınlarla görüşmekteler. Mahremiyet sadece görüntüden ibaret değildir. Buna ses, yazı, sürülen koku ayak sesi, gibi mevzularda bile Allahın ve Rasulünün çizdiği hududları aşmak caiz değildir. Ve her müslüman kadın ve erkeğin bunlara dikkat etmesi üzerine vaciptir.

Rabbimimiz bizi yolundan Efendimizin ahlak ve sünnetinden ayırmasın.

ve aleyküm selam kardeşim. yorumunuz için çok teşekkür ederim, inşallah ibret olur kardeşim. insanlar sanırım, internetten olunca bazı şeylerin ''günahı yok'' olarak düşünüyorlar. Rabbim ıslah etsin. Allah razı olsun, selametle kalın

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

takan yazdı:
[big][small]
Allah razı olsun kardeşlerim site'de yine harika konular anlatılıyo ben uzun zaman ayrı kaldım kimbilir neler kaçırdım.
hayırlı geceler
[/small][/big]

rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim. selametle kalın

523452

Kayıtlı Kullanıcı

B)s.a.Allah razı olsun güzel bir konuya değinmişsin.Güzelliklerin içine fesatlar daima katılacaktır.Rabbim kötülerin şerrinden tüm kardeşlerimi korusun.Allaha emanet olun.B)

523452

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)s.a.kardeşim senden birşey rica etmek istiyorum.ben güzel yazılarımı ve resimlerimi nasıl oluşturacagımı bilmiyorum yardımcı olurmusun.olamasanda,Allah senden razı olsun.A.E.OlB)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

523452 yazdı:
B)B)s.a.kardeşim senden birşey rica etmek istiyorum.ben güzel yazılarımı ve resimlerimi nasıl oluşturacagımı bilmiyorum yardımcı olurmusun.olamasanda,Allah senden razı olsun.A.E.OlB)B)

ve aleyküm selam, hangi resim ve yazıları kardeşim?

523452

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.bende bir konuyla katılacagım sitemize ama şekilleri ve resimleri nasıl ayarlayacagımı bulamadım.hani sen yapmışsınya.başörtüsü bir hayat duruşu,onun gibi.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

523452 yazdı:
s.a.bende bir konuyla katılacagım sitemize ama şekilleri ve resimleri nasıl ayarlayacagımı bulamadım.hani sen yapmışsınya.başörtüsü bir hayat duruşu,onun gibi.

anasayfadan profili düzenleme bölümü var. orada imza yeri var,önce img'ye tıklatın

beğendiğiniz bir gif veya resmin üzerinde sağ tuş/özellikler/konum bölümüne bakın. buradaki adresi kopyala yapın. iki img'nin arasına sağ tıklayıp yapıştırı seçin.

gyagmurca

Kayıtlı Kullanıcı
RE: chat

RE: chat

B)B)chatla ilgili çok güzel yazılmış fakat nasıl bu site üzerinden mail adreslerimizi bulup bizlere mail ve msn ile konuşmaya çalışan kişiler var yüce rabbim onların hakkından gelir inş allahından bulsunlar benim canımı çok sıktılar sapık insanlar islamiyetide kendilerine oyun etmeye başladılar yüce rabbim onlara hidayet verir inş kusura bakmayın lütfen yanlış bir cümle kulandıysamB)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

gyagmurca yazdı:
B)B)chatla ilgili çok güzel yazılmış fakat nasıl bu site üzerinden mail adreslerimizi bulup bizlere mail ve msn ile konuşmaya çalışan kişiler var yüce rabbim onların hakkından gelir inş allahından bulsunlar benim canımı çok sıktılar sapık insanlar islamiyetide kendilerine oyun etmeye başladılar yüce rabbim onlara hidayet verir inş kusura bakmayın lütfen yanlış bir cümle kulandıysamB)B)

est. kardeşim inşallah bir daha bu tür hadiseler olmasın diyelim.
Allah razı olsun, selametle kalın

andelib

Kayıtlı Kullanıcı

adamı fıtık ediyo valla .cemaat ve tarikat a mal etmemek lazım.söylendiği gibi onlar isim kullanıyorlar.yoksa nurculuk tarikat kız tavlamak veya maddi menfaatlar sağlamakamacı yoktur.

mesela bu konuyla alakalı nurcuların üstadı bediüzzaman said nursi hakkında bir hatırayı aklımda kaldığı kadar nakledeyim.:
bediüzzaman birtarikat şeyhini ziyarete gider.şeyhin evi kadınların su alıp gittiği çeşmeye yakınmış.ve kadınlar geçerken üstad yüzünü peçeyle kapatırmış.bu durum şeyhin dikkatini çekmiş.sormuş:
neden böyle yapıyorsun.
bediüzzaman:
ben onlara bakmam .olurki onlar bana bakacak olurlarsa yüzümün nurunu alır. diyor ve şeyh bu denli dikkatli bir gence hayran kalıyor.
(tabi bu o şeyhin küçüklüğünü falan göstermez.bu bediüzzamanın dikkatini belirtiyor. oda dikkat ediyor ama bu denli değil)
ehli tarik kardeşlerimiz yanlış anlamasın yani.

birtane daha yazayım bari
bir nedenden dolayı nedenini tam hatırlayamıyorum
bediüzzamanı denemek için iki arkadaşı anlaşırlar.
istanbul boğazında ermeni kızlaarının eğlence yaptığı bir zamanda gezintiye çııkmak maksadıyla bediüzzamanı alıp yavaş yavaş o tarafa götürürler. yarı çıplak ermeni kızlarrının bulunduğu kıyıda tam 1.buçuk saat nöbetleşe bediüzzamanı takip etmişler.yani birisi kürek çekerrken diğeri çaktırmadan onu takip ediyor.ve en sonunda bu durumu beediüzzamana söylüyorlar:

biz seni denemek için buraya ermeni kızlarına bakıcakmı bakmıyacakmı diye getirdik.oysa sen bu kadar zamanda başını bile o tarafa çevirmedin.
bediüzzaman:
kardeşim benim aklıma gelmiyor böyle şeyler.(yani bakmak aklına gelmiyor)

hayret değilmi kardeşim.hemde böyle bir zatın kurduğu cematın adının kullanılması.tabi diğer tarikatlerinde kullanılması.hakikaten acı veriyor.hepinizdenallah razı olsun s.a.

andelib

Kayıtlı Kullanıcı

adamı fıtık ediyo valla .cemaat ve tarikat a mal etmemek lazım.söylendiği gibi onlar isim kullanıyorlar.yoksa nurculuk tarikat kız tavlamak veya maddi menfaatlar sağlamakamacı yoktur.

mesela bu konuyla alakalı nurcuların üstadı bediüzzaman said nursi hakkında bir hatırayı aklımda kaldığı kadar nakledeyim.:
bediüzzaman birtarikat şeyhini ziyarete gider.şeyhin evi kadınların su alıp gittiği çeşmeye yakınmış.ve kadınlar geçerken üstad yüzünü peçeyle kapatırmış.bu durum şeyhin dikkatini çekmiş.sormuş:
neden böyle yapıyorsun.
bediüzzaman:
ben onlara bakmam .olurki onlar bana bakacak olurlarsa yüzümün nurunu alır. diyor ve şeyh bu denli dikkatli bir gence hayran kalıyor.
(tabi bu o şeyhin küçüklüğünü falan göstermez.bu bediüzzamanın dikkatini belirtiyor. oda dikkat ediyor ama bu denli değil)
ehli tarik kardeşlerimiz yanlış anlamasın yani.

birtane daha yazayım bari
bir nedenden dolayı nedenini tam hatırlayamıyorum
bediüzzamanı denemek için iki arkadaşı anlaşırlar.
istanbul boğazında ermeni kızlaarının eğlence yaptığı bir zamanda gezintiye çııkmak maksadıyla bediüzzamanı alıp yavaş yavaş o tarafa götürürler. yarı çıplak ermeni kızlarrının bulunduğu kıyıda tam 1.buçuk saat nöbetleşe bediüzzamanı takip etmişler.yani birisi kürek çekerrken diğeri çaktırmadan onu takip ediyor.ve en sonunda bu durumu beediüzzamana söylüyorlar:

biz seni denemek için buraya ermeni kızlarına bakıcakmı bakmıyacakmı diye getirdik.oysa sen bu kadar zamanda başını bile o tarafa çevirmedin.
bediüzzaman:
kardeşim benim aklıma gelmiyor böyle şeyler.(yani bakmak aklına gelmiyor)

hayret değilmi kardeşim.hemde böyle bir zatın kurduğu cematın adının kullanılması.tabi diğer tarikatlerinde kullanılması.hakikaten acı veriyor.hepinizdenallah razı olsun s.a.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

523452 yazdı:
B)s.a.Allah razı olsun güzel bir konuya değinmişsin.Güzelliklerin içine fesatlar daima katılacaktır.Rabbim kötülerin şerrinden tüm kardeşlerimi korusun.Allaha emanet olun.B)

ve aleyküm selam.. amin inşallah. Allah razı olsun. selametle

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı

Hazırlayan gerçek konuları yakalayıp,güzel ortaya çıkarmış, yorumları da çok güzel ve doğru. Önceden filmlerde bunları gösteriyorlardı, önce kötülük yapıyorlar, sonra seccadesini istiyorlar. Para kazanmak için,arkadaş ortamı yapmak için camiye gidip geliyorlardı.Bunlar da dinimizi kullanarak, bahane ederek arkadaş arıyorlar.Sonra da, sonrasını akşam haberlerde görüyoruz...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

gyagmurca yazdı:

amin kardeşim. Allah razı olsun, sağolasınız

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt