Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
RE: İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI

serkan390 yazdı:
Allah c.c. sizden razı olsun... emin olun ki; çok doğru bi konuya dikkat çekmişsiniz, ne yazık ki bu ağlanıcak hale gülen sahtekarlar da var... Allah'a emanet olun, dileğim O'ndan O bizi bunlardan korusun... selam ve dua ile hoşçakalın...

inşallah konumuz ibret olur kardeşim. amin duanıza. Allah razı olsun. Selametle kalın

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

mabet_bekcisi yazdı:
aliye_aliye yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:
ben burda okuduğum bişey daha gözüme daha bir çarptı erkek nuır cemaatindeyim diyor burda cemmate yakışmayan bir ifade gördüm.tabiki herkes görevini hakkıyla ihya etiyor ama keşke böyle şeyler olmasa cemaati karalamışlar resmen.

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.. GERÇEK BİR KONUŞMA BU VE ERKEK İNANDIRICI OLMAK ADINA CEMAAT İSMİ SÖYLÜYOR.. BELKİ O CEMAATİN MENSUBU BİLE DEĞİL, ADINI DUYMUŞ VE RASTGELE SÖYLÜYOR DA OLABİLİR.. YORUMA AÇIK BİR DURUM YANİ..
:mad::mad::mad::mad: insanın saçını başını yolası geliyo ya.bu nasıl cahilliktir nasıl hevestir.ya.:mad::mad::mad::mad::mad:

Rabbim ıslah eylesin canım kardeşim, cahilin işi, meşgalesi zaten bunlar

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

neden burada cemaatler konuşuluyor anlamıyorum bende cemaata bağlıyım ama konuyu açmıyorum lütfen bunların bir daha konuşulmaması dileği ile (lütfen bu tür kişilere pirim yaptırmayın)

ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN

nurlu_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
RE: S.A

RE: S.A

ALINTI DİYE OKUDUM ALINTIDA OLSA ÇOK GÜZEL YAZI

eliffff

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.emegıne saglık.böyle şeylerın olması üzücü ama bu bır gerçek.allah razı olsun.a.e.o.B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

gecem yazdı:
alıye canım tekrardan okdum cunku ck guzel paylastıgın için sagol...

ama boyle olmasını saglamk bızlerın elınde....

gerek nefsımıze gerek kendımıze terbıyemıze sahıbp cıktıgımızda zaten boyle olmazmı...aradakı mesafeyı ıyı ayarlayıp tuttugumuzda sonuc bu olur zaten... tekrardan sagllB)B)

sağol canım, teşekkür ederim, zaman ayırıp tekrar okuduğun için.. sağoalsın. Allah razı olsun. evet ders çıkarılacak çok şey var.. selametleB)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

derya_gulu yazdı:
S.A. kardeşim çok güzel bir konuydu emeğine sağlık ne mıtlu banaki sizin gibi aklı başında mantıklı gençler çıkarttı karşıma hepiniz Allah'a cc. emanet olun

ve aleyküm selam kardeşim. amin inşallah. Allah razı olsun. selametle kalın.B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Ferhan1982 yazdı:
SELAM-IN ALEKÜM ABİLERİM ABLALARIM KARDEŞLERİM. GERÇEKTEN GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİNİZ. ALLAH(C.C) HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.GERÇEKTEN DE CHAT'İN BİR HASTALIK OLDUĞUNU BİLİYORUM.FAKAT BU DENLİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM.ALLAH (C.C) MUHAVAZA YA BİLİNCSİZCE BENDE BÖLE BİRŞEYE ALET OLSAYDIM.ALLAH (C.C) ESİRGESİN. KARDEŞLERİM EĞER ŞU AN BİLE BU NİYETTE OLAN VARSA LÜTFEN AKLINI BAŞINA TOPLASIN.HERKESİN KISMETİ KADERİ DOĞRULTUSUNDA KARŞISINA ÇIKAR.ASIL KISMET KALPTEDİR CHATTE DEĞİL.YETER Kİ GÖRMESİNİ BİLELİM.SELAMETLE...

ve aleyküm selam kardeşim. Allah razı olsun inşallah. çok doğru söylediniz. burada sözümüz sadece yapana değil, aynı zamanda yapmayı düşünenlere...

Allah razı olsun.. selametle kalınB)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Aksaa yazdı:
selamün aleyküm Aliye kardeşim...
Bu yazıyı burada yayınlaman çok güzel ve isabetli olmuş.Allah razı olsun.
İnanılsın yada inanımasın bu gibi şeyler kesinlikle oluyor (maalesef)
Hatta şuan bir kardesimi bu konuda uyarmaya çalışan biriyim.
Çok üzdü beni hatta aşağıladı :( Bende bıraktım artık ne hali varsa görsün diye...

Allah kalplerde olanı en iyi bilendir, amacım farklı idi ama o arkadaşım farklı anladı...Galiba kıskandım sandı.O sebepten bıraktım yani...Dua edin inş.

Bana bu olayı hatırlattın o sebepten yazdım hakkınızı helal edin...
Tekrar sağolasın...ves selam...

ve aleyküm selam kardeşim. malesef oluyor.. rabbim ıslah etsin ne diyelim.. selametle kalın.siz elinizden geleni yapmışsınız. Allah hidayet etsin

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

S.A
İNANIN ÇOK ŞAŞIRDIM VE GERÇEKTEN DOĞRU ASLINDA ÇOK ZAMANDIR ALDIĞIM FAKAT BİR TÜRLÜ UYGULAMAYA KOYAMADIĞIM BİRŞEYİ YAPMAMDA CESARET VERDİ BENİ TANIYANLAR BİLİR BEN TEKNOLOJİ DÜŞMANI BİRİSİYİM VE EN KISA ZAMANDA MSN OLAYINI TAMAMİYLE KAPATMAYI DÜŞÜNÜYORUM NEYSE RABBİM BENİ NEFSİMİN PEŞİNDEN KOŞTURMASIN YAR VE YARDIMCIM OLSUN İNŞ. AEO.;)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

hayat60 yazdı:
bu yazıyı hazırlayan kardşimin ellerine sağlık allah razı olsun gerçekten konuyu en güzel şekilde özetlemiş . umarım bu tür hatalarda bulunan kardeşlerim varsa bu yazıyı okuyarak gerçekleri anlar ve hatalarından dönerler.tekrar teşekkür ediyorum. allaha emanet olun

amin inşallah kardeşim..Allah razı olsun inşallah. teşekkürler yorumunuz için. Selametle

mahmudsami

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm

Kardeşim çok mühim önemli bir konuya değinmişin. Ne yazık ki bugün chat yaparken birbirimizi görmüyoruz diye özellikle islami camiadan olan gençler bu mazeretle rahatlıkla kadınlarla görüşmekteler. Mahremiyet sadece görüntüden ibaret değildir. Buna ses, yazı, sürülen koku ayak sesi, gibi mevzularda bile Allahın ve Rasulünün çizdiği hududları aşmak caiz değildir. Ve her müslüman kadın ve erkeğin bunlara dikkat etmesi üzerine vaciptir.

Rabbimimiz bizi yolundan Efendimizin ahlak ve sünnetinden ayırmasın.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;

Artık kelimelerin kifayetsiz kaldığına şimdi inandım bu nasıl bir zihniyettir ki, zevkü safa aleminin yolcusu insanlar. Bu nasıl bir zihniyettir ki nefisleri geceler gibi çökmüş beyinlerine, bu nasıl bir zihniyettir ki karanlıktan kokrmak yerine Felak ve Nas okumak yerine İyice zifiri karanlık yapıyorlar...

Camaat açıklamasına gelicne tepebin tası attı, Yazıklar olsun bu zihniyetin körükleşmiş vahşileşmiş emsalleri olan bu şuursuz insan nisbettelerine...Cemaatim dediği cematin Hakkını layıkıyla veremedikleri gibi birde övünüyorlar bu cemaattenim diye vay bee, Yazıklar olsun, kendini bilmez elemsiz sapkınlığına. Din adına yapılan Bu uğurda geceyi gündüze katan Alimlerimizede mi saygı yok, Onların ne zorluklarla İslamı yaydığı yaymaya çalıştığı Ehli cematlere işte böyle iftiralar atılıyor...

Yılların asırlara seslenen alimlerine savındıkları davada ki samimiyetlerine böyle inanmazlar ama, inanmayan inanamayan kisveler bu yalanları söylenlere çaput bağlamışcasına umut bağlamış inanmış, biz ne cemaatler gördük demişlerdir peki savunduğu cemaatin hakkını böyle mi? öder insan....

Kendilerini emellerini isteklerini bilmeyen kişiler Mahşeratta bunun hesabını verirken böyle cemaat isimleri kullanan dolandırıcı insanlar Alimlerle yüzleşecek ama hangi yüzle orasını Allah bilir. çok yazık İslamı sohbette islami cemaatlerin karalanması Ne denli doğru olabilirki... O bayan akıllı biri olmuş olsaydı, Mensup olduğu cemaat hakkında ona sorular sorardı Zaten maksat islami cet değilmiydi?. Bocaladığı ortaya çıktığında iğrenç sahte yüzler de ortaya çıkacaktır buna inanıyorum yazık yaaa Sabah sabah keyfim kaçtı..

S.A ABİM AYNI KONU ÜZERİNDE GERGİNLEŞTİK.BENİM BEYNİME KAN SIÇRADI.BAHSETTİKLERİ CEMAATLERDEKİ KARDEŞLERİMİZİN BÖYLE SAÇMA SAPAN BOŞ İŞLERLE VAKİT HARCAYACAKLARINA KESİNLİKLE İNANMIYORUM.AYRICA BU CEMAATLERİN İSİMLERİNİ KULLANARAK KÖTÜ BİR İZLENİM VERMELERİNİN HESABINIDA NASIL VERİRLER AYRI BİR KONU.RABBİM ISLAH ETSİN.:mad::mad::mad: SİNİRLERİM BOZULDU.:(:(:(RABBİM ISLAH ETSİN.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

mustafa11 yazdı:
neden burada cemaatler konuşuluyor anlamıyorum bende cemaata bağlıyım ama konuyu açmıyorum lütfen bunların bir daha konuşulmaması dileği ile (lütfen bu tür kişilere pirim yaptırmayın)

ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN

inandırıcı olmak için, güven uyandırmak için yapılmış olduğu besbelli kardeşim. inşallah diyelim bu cahilliklere din alet edilmez. Allah razı olsun. selametle

takan

Kayıtlı Kullanıcı

[big][small]
Allah razı olsun kardeşlerim site'de yine harika konular anlatılıyo ben uzun zaman ayrı kaldım kimbilir neler kaçırdım.
hayırlı geceler
[/small][/big]

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

Hoş geldin takan kardeşim seni tekrar burda gördüğüme sevindim

takan

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
Hoş geldin takan kardeşim seni tekrar burda gördüğüme sevindim

hoşbulduk Allah razı olsun nasılsın iyisindir inşallah