Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İLİM kapısının açılması....; (1 Kullanıcı)

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
İLİM kapısı size açıldı mı bülbül gibi şakımak istersiniz..
Hani bir sahabe ; Cebrail A.S. ın ... Hasan R.A. efendimize sunduğu bir ELMA yı yemiş ve İLİM kapıları ona açılmış...

Başlamıştı... Gayb bilgisi haykırmaya...

Onun gibi efendim...bu aşka düştünüz mü şakırsınız...

İstersiniz ki İNSAN anlasın kıymetini...Sarılsın...Muhammed Mustafa A.S. 'a...

Uymasın desiselere ,Şeytan Lain ve yandaşlarına...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
hoccccammmmm ... selamun aleyküm...
bazen yanlış anlaşılıyoruz... anlıyoruz anlatıyoruz... bazen yanlış..
hele birde çok coşuyorsak..
şu aralar doluyum çok doluyum.. gözlerimde yaş durmuyor...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Aleykum Selam efendim... Gözyaşı aşka yolcu olalım arzusudur...Yürek açılımı...gönül sevdasıdır...İnşallah...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Arkadaşlar... bizim yazılarımızı anlaşılmaz bulabilirsiniz olsun lütfen sabırla siz okuyun ...Bu yazılar... bizden söylemesi önemli ....okuyun geçin ...bir gün birde bakmışsınız ki sinyal çakmış...İnşallah...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
İnşALLAH.. O Yol bazen öle uzak geliyor ki bana layık değilim biliyorum..affa çünkü bir çok hata yaptım arkamı toplamaya çalışıyorum ama olmuyor sanki.. daralıyorum.. secdeler sadece gözyaşı..Birde kardeşim, ve babam.. üzüyor beni dualarım tıkanıyor onun durumunda.. çaresiz kalıyorum..
alkol ne büyük batak.. ne zor oldu onu kurtarmak bizim için ... olmuyor.. diyorum ki buket sen iyi olsan belki baban yapmazdı bunları söylediklerini duyardı.. ama ben iyi değilim ki oda duysun.. kardeşimin işi hala muaamma onun sıkıntısı.. boğuluyorum.. sığınıyorum O büyük YARADANA..
ah.. içimde sol yanımda bir acı birikiyor.. dualar karşılıksız değil ama zaman yoruyor sanki beni

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Lütfen bu konuyu yani İlim kapısının açılması konusunu başından itibaren tekrar okurmusunuz...

O zor dediğiniz konular İMTİHAN dır...Başarılı çıkmak Allah C.C. nun taktirindedir...Daha çok Allah İsmini zikredin... ve Rabbim bana iyilik ve güzellik ver dünya ve ahirette ...beni nardan koru duasını ezberleyip devamlı tekrar edin. ki imtihan kolaylaşsın...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
inşALLAH Büyüğüm inşALLAH..okuyoruum her yazınızı takipteyim ama tedirginiz işte korku kardeşimin sıkıntıya düşmesinden.. babamın cehennemi yaşamasından korkuyorum.. alkol adını duyunca bile gözlerim doluyor çaresizliğe yanıyorum.. RABBİM BÜYÜK ve ben sadece ondan diliyorum...

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
sol yandaki acı................
hiç dinmeyen bazen bir bıçak kesiği gibi kıvrandırıyor in-sanı.......
hiç dinmeyecek gibi.....
bazen hiç onu yaşamamışsın gibi........
ama iyki var o acıda olmadığı zaman sanki yok muş uz gibi....olmayacak mış gibi hiçbirşey................
acıyı VEREN e şükürer olsun
diyorum ama dilde gibi....
acı gese ne yaparım
bilmiyorum............
yada bu güne kadar gelenlere ne yaptım ?

(iyki acıtmış yokluğunuz ilim bilim kur an fışkırıyor çok şükür............)

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Sağ olun bizde eksiklik hissettik... İN-SAN 'ı RUH la buluşturduk ve inşallah emin adımla döndük...çalkantı bizim için insanız...

Babanız İçki içiyor diye üzülmeyin onu yanlıştan ...haksızlığa uğramaktan...istifade edilmesinden koruyun... Ona sahip çıkın kontrollü içsin ve yanlış İSTİFADE edilmesin önemlisi bu...

Allah C.C. nun dilediğini yaşıyor...
Üzülmeyin ona şefkat gösterin...Onu günah ve kusurlardan koruyun...
Allah C.C. nun helal çizgisinde tutun
o zaman ne mutlu size...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Bakın yukarıdaki satırları yazınca arama motoru gene yavaşladı...Galiba şeytan Lain ve yandaşlarını hoplattık...

Hamd ve Şükürler olsun ki doğrudan doğru yoldayız...

İste şu an düzeldi...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ah tutabilsek.. sanki.. sürükleniyor yıllardır.. haram.. malı gitti gidiyor.. annem mahvoldu.. ama olmuyor işte vazgeçiremedik.. umudumuz ALLAHtan.. merhametli.. herkesin yardımına koşan babama da ALLAHIN rahmeti yetişsin istiyoruz.. onu bir kere namaz kılarken görsem.. ah bir kez... istediğim çok mu..hayır ama demekki zaman.. inşallah büyüğüm inşallah... dua edin sizde...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Babanızdan endişe etmeyin ...Allah C.C. nun emrini yaşıyor...Hayırda Şerde Allah C.C. dan dır....her şeyin sebebi vardır ve Allah C.C. af edicidir...siz onu yanlıştan koruyun...Allah C.C. da onu koruyacak ve inşallah kurtuluşa erdirecektir...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Babanızdan endişe etmeyin ...Allah C.C. nun emrini yaşıyor...Hayırda Şerde Allah C.C. dan dır....her şeyin sebebi vardır ve Allah C.C. af edicidir...siz onu yanlıştan koruyun...Allah C.C. da onu koruyacak ve inşallah kurtuluşa erdirecektir...

YANLIŞTAN kastınız nedir hocam..

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Belkide sizin Allah C.C. nun iLMİ ne yol almanız için...yürek titrekliğiniz içindi...Sabrettiniz ve inşallah Kur'an-ı Kerimi yaşadığınızı idrak ettiniz ise .... artık onun imtihan vasıtası olması biter ve içkiden uzaklaşır...Bilinmez Allah C.C. en hayırlısını nasip eder...inşallah...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Yanlış onun şarhoşluğun dan kimse istifade edip... onu hataya bulaştırmasın... hatası sadece içmek olsun...kimse onun üzerinden haram işlemesin...onu kullanmasın...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Şöyle düşünün Allah C.C. içkiyi yasakladı...içeni de korumak için...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi anladım.. çok saolun...biz değiştik yolumuzu çizdik.. annem sabır abidesi oldu.. kimbilir belki cenneti kazanacak... sıra babamda belkide .. inşALLAH.. SİZDE dua edermisiniz.. babam ve kardeşim için...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Bakın size çarpıcı bir örnek vereyim...
Hızır A.S.talebelerinden ...ABİDLER adı verilen şahıslar vardır...
Bunlar sır kapılarıdır...derya ...denizdir ama...

Yedikleri yenmez..içtikleri içilmez...giydikleri giyilmez...sohbet yapılmaz...

Bunlar ABİDDİR...

Allah C.C. nun sevdiklerinden ve İLMİ ledunnundandır...

Şarhoş gözükür ve olurlar ama Allah C.C. nun her emrini alıp derhal yerine getirirler..an ve an...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Her şey gönlünüz ve Allah C.C. nun dilediği gibi olsun ..hayır olsun inşallah...Şarhoşluk ; Allah C.C aşkı sarhoşluğuna döner inşallah...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Kardeşinizde sizin dilediğinize kavuşsun inşallah ...güzel dua onu güzele taşıyacaktır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt