Sen İNSAN vasfını nefis taşıyan...RUH a sarılan İNSAN yap ... Mü'min ol..TAKVA 'ya sarıl... Güzel örtün...edeple süslen ....adaletli ol... Secde de Allah C.C. dön...Kıble 'ne yönel... Has olarak Allah C.C. na yönel....ona göre ibadet et... Abdestli ol... Ye , iç israf etme...
Peygamber A.S. lara inan ayetlerdeki emirlere uy ve Kitaplara uy... Kur'an-ı Kerime sarıl...
O zaman ne mutlu senin gibi insana....
İLİM kapıları sana açılacaktır ... inşallah....
Ne zordur değil mi insan olmak?
Kur-an apacık yazarken, sende onları okurken , birde bakarsın aykırı fetvalar ,...kime güvensem???
Kendime , kalbime, Allah'a güvensem ... başka varmı ? el insaf kim benimle birlikte hesaba çekilecek?
orda kim bana yardım edecek? bu filmi gördüm ben...Allah cc. hepimizin yardımcısı olsun
Bir baktım kimse yok! bana yardım edecek yok! ee Allah var ya... ya o da kabul etmezse ,?...yok işte yok Allah'tan başka kimse yok
yardım edecek, ... aklım başıma gelmişti , gelmişti de.. bu sefer de yoldan çıkarmaya aday çok ...
Sarılmalı tabiki Kur-an'a mutlaka ..yanlış olsada zarar gelmez insana, niyet uymak ise Hakkın yoluna
çicekleri çapalarken istemeden çapa dala geldi üzüldüm , oysa niyetim onların ferahlaması iyiliği...
Bize haktan zara gelmez, gelirse hep hayır gelir, öyleyse bu üzüntü , telaş niye???
Vur diyorum vur taşlara laf anlamıyan topraga ...önemli olan faydalı olmak ise, kaldır başını küsme kimseye
hayatta kimseye küsmedim, canımı yaktılar Allah için deyip gülümsedim, etrafım, taş duvar olunca, siteyi terkettim
aferin... olacak güzel şeyler olacak! ilim isteyene varacak, sabır kemendini takın istediğin sana ulaşacak...Allah...c.c
Ya Rab yalnızlıga mahkum oldum, beni susturanlardan usandım, önüme gecip ilim yaymaya çalışanı susturanı ezip gectim
taş onlar, taş at kenara... belki faydası olsun..olmaz yahu insanlar engel.. temele atıcam görünmesin bari olsun kömürlüge temel
Ah Rabbim ne güzelsin .. şü dünyada seni anlatıp, yorulup yine seni anlatsam?
Rabbim cahilliğim gecti sanırsam, eskiden kıskanırdım seni anlatmaya benden başka yanan olmasın sana diye
şimdi ise insanlara seni anlatmasam, yüreğim serinlemiyor... anlatıkça anlatsam ne çok geveze oldum Allah c.c deyince oysa bilmem
diye bağırmıştım... ben bilmem... aynı Muhammed s.a.v gibi OKU! deyince BEN OKUMA bilmem demiş ya Oysa biliyordu, okuyordu
Neyse yeter garip
Yüreğine sağlık can, Allah'ı anlatıyorsun ya ...Allah c.c razı olsun, en güzel mertebeni versin
cennetini, cemalini . sevenlerini göstersin... Allah desin. garip Allah desin.. desin derdir... Allah.c.c