Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İLİM kapısının açılması....; (2 Kullanıcı)

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
İlmim kapısı açılsın isterler ...;
Kapı açık daim ancak...
Kapıyı gören göz gerek insana ...
Sanırlar ki sahibi KUL dur...
Bilmezler ki kapının gerçek sahibi...

Allah C.C. dur...

O dilemeden kim açar kapıyı...?

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C. na layık olacaksın...
Acziyetini arz edeceksin...
Belki yerlerde sürüneceksin...
Önce kendi GÖNÜL kapını açacaksın...
Acziyetini arz edeceksin...Muhammed Mustafa A.S. aşkı ile yanacaksın...
Kendini Allah C.C. arz edeceksin..

Titreyecek yüreğin...
Yaşaracak gözlerin...

Hamd ve Şükür ederek...
Acziyetini arz edeceksin...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C. nun bütün kapıları sonuna kadar açık...
Kim ne kadar neye layıksa ona yönlenir...

İste istediğini...dile dilediğini manası budur...

Hayır ve güzellik dilersen hayra güzelliğe...
Beddua dilersen...Kötülüğe yönelirsin...

Cennete de ...Cehenneme de...

Layıksın dır...
Sen istedin sen buldun...Güle güle...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Yolumuz hak yol olan Sırat-ul Mustakim yoludur...Bu yol Allah C.C. nun hayır kapılarına gider...Cennet bize ödül ama şımarmak yoktur ...daima yola devam vardır...
Cennete sahip olması arzusundan çok bizde...Allah C.C. ...Muhammed Mustafa A.S. ...Kur'an-ı Kerim aşkı vardır...
İnsan ....eğer.... İNSAN sa başımızın tacı gönlümüzün SULTAN ı dır...

İNSAN gerek bana ÜMMED olan...
İnsan geren bana CAN dan gerek...
İnsan gerek bana NUR dan gerek...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Ey İNSAN sen deryasın...Sen dünyanın merkezi...Sen ALLAH c.c. nun ... Muhammed Mustafa A.S. 'a ... Aşkının lütfusun....

Ne olur ...
İNSAN ol....

Ne Olur...
Layık ol...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Biz online olunca arama moturu zor çalışıyor ve yavaşlıyor muş...Ne çok sevindim...Şeytan Lain ve yandaşları ürkmüş olmalı...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
İnadına bizi takip edin ve ettirin bizden söylemesi...Şeytan Lain çok zorlanacak çok...İnşallah...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Az önce bir yazı yazmıştım....sizlere ...
Arama motoru öyle yavaşladı ki kayda dahi almadı...sevindim tabi ...bana düşen o yazının aynını daha teferruat ile İNSAN lara arz edeceğim...daha sonra inşallah...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Bakın şimdi nasıl coştu arama motoru maşallah...anladığımızı anladı ...Şeytan Lain ve yandaşları...İnşallah...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Bakın Şeytan Lain ve yandaşlarını hoplatacak bir not yazacağım...;

Yakais ...İlka ve en-sonebi adı ile yazılan tüm mesajları dikkatle okuyun...bazı notları da alın ve en son tekrar süzgeçten geçirin... bizden tavsiye...

Bizim acizane yazılarımızı okutun ...tavsiye edin ..
Yalnız...

Sakın bu kula değerde vermeyin olur mu ?

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Rabbim; Celle Celalehu gayemiz sen ve senin rızandır...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Rabbimiz C.C. ;Bizde ....Benlik,kibir... beklentimiz sıfır... Senin aşkın sonsuzdur...Arz ederiz...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Haydi biraz insan gerçeğini inceleyelim...;

EY İNSAN.... Buyuruyor Rabbimiz Celle Celalehu....

7- A'RÂF SÛRESİ

Bismillâhirrahmânirrahîm.

11. Andolsun, sizi yarattık. Sonra size şekil verdik. Sonra da meleklere, “Âdem için saygı ile eğilin” dedik.
İblis’ten başka hepsi saygı ile eğildiler. O, saygı ile eğilenlerden olmadı.

Şeytan Lain kovuldu ve Aşağı İN dirildi.... Ancak süre istedi...süre verildi...

13. Allah, “Şimdi in aşağı oradan. Çünkü senin orada büyüklük taslamak haddine değil! Hemen çık!
Çünkü sen aşağılıklardansın” dedi.

İNSAN Cennette bulunuyordu....

19. “Ey Âdem! Sen ve eşin cennette kalın. Dilediğiniz yerden yiyin. Fakat şu ağaca yaklaşmayın. Yoksa
zalimlerden olursunuz.”

İNSAN 'ın ilk İN yeri Cennet idi..... Ancak SAN içinde hareket ettiler...Merak ve yasaklara karşı araştırma SAN larından....

İNSAN terkibi dolayısı ile Seçilmiş ve övülmüş olup Allah C.C. nun 99 esmasına sahip olarak yaratılmış...Bu kudrette ona öğrenme ,merak yani öğrenme duygularını kamçılamış...desiseye kapılıp sınırı aşmışlardı....

22. Bu sûretle onları kandırarak yasağa sürükledi. Ağaçtan tattıklarında kendilerine avret yerleri göründü.
Derhal üzerlerini cennet yapraklarıyla örtmeye başladılar. Rab’leri onlara, “Ben size bu ağacı
yasaklamadım mı? Şeytan size apaçık bir düşmandır, demedim mi?” diye seslendi

İNSAN da İN di yeryüzüne....

24. Allah, dedi ki: “Birbirinizin düşmanı olarak inin (oradan). Size yeryüzünde bir zamana kadar yerleşme
ve yararlanma vardır.”

25. Allah, dedi ki: “Orada yaşayacaksınız, orada öleceksiniz ve oradan (mahşere) çıkarılacaksınız.”

İŞTE İN-SAN 'a Allah C.C. nun rahmet ve rahimi erişmeye bu noktada başladı...

26. Ey Âdemoğulları! Size avret yerlerinizi örtecek giysi ve süslenecek elbise verdik. Takva (Allah’a karşı
gelmekten sakınma) elbisesi var ya, işte o daha hayırlıdır. Bu (giysiler), Allah’ın rahmetinin
alametlerindendir.
Belki öğüt alırlar (diye onları insanlara verdik).

29. De ki: “Rabbim adaleti emretti. Her secde yerinde yüzlerinizi (O’na) doğrultun. Dini Allah’a has
kılarak O’na ibadet edin. Sizi başlangıçta yarattığı gibi (yine O’na) döneceksiniz.”

31. Ey Âdemoğulları! Her mescitte ziynetinizi takının (güzel ve temiz giyinin). Yiyin için fakat israf
etmeyin. Çünkü O, israf edenleri sevmez.
32. De ki: “Allah’ın, kulları için yarattığı zîneti ve temiz rızkı kim haram kılmış?” De ki: “Bunlar, dünya
hayatında mü’minler içindir. Kıyamet gününde ise yalnız onlara özgüdür. İşte bilen bir topluluk için
âyetleri, ayrı ayrı açıklıyoruz.”

Rabbimiz C.C. yetişiyor İNSAN a... Peygamber A.S. lar ile...

35. Ey Âdemoğulları! İçinizden size benim âyetlerimi anlatan Peygamberler gelir de her kim Allah’a karşı
gelmekten sakınır ve hâlini düzeltirse, artık onlara korku yoktur. Onlar üzülecek de değillerdir.

Kitap ve ayetleri ile...

36. Âyetlerimizi yalanlayanlar ve onlara uymayı kibirlerine yediremeyenlere gelince, işte onlar
cehennemliklerdir. Onlar orada ebedî kalacaklardır.

EY İNSAN SEN DERYASIN:::::
EY İNSAN SEN DÜNYASIN::::
EY İNSAN SEN SEÇİLENSİN::::

Ne olur...
Şeytan Lainin desiselerine kapılma...

İNSAN sen Cennet için varsın...

Ne olur Şeytan Lain ve Yandaşlarına kanma....

EDEPLEN::: ADAPLAN::: Allah C.C. nun rızasına sarıl ne olur ''SAN'' MA

İNSAN selam sana....

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Ey arkadaşım İNSAN...;

İN-SAN vasfını ....terkibini...Nefis e sarılıp inen insan yapma sakın ... O da ...İNSAN dır ...ama....

İN-SAN vasfını ...terkibini.... RUH 'una sarıp...Allah C.C. sana senden yakın vasfına uygun insan ol... İşte bu İNSAN...

İNSAN dır ..unutma...

Sakın....

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Sen İNSAN vasfını nefis taşıyan...RUH a sarılan İNSAN yap ... Mü'min ol..TAKVA 'ya sarıl... Güzel örtün...edeple süslen ....adaletli ol... Secde de Allah C.C. dön...Kıble 'ne yönel... Has olarak Allah C.C. na yönel....ona göre ibadet et... Abdestli ol... Ye , iç israf etme...

Peygamber A.S. lara inan ayetlerdeki emirlere uy ve Kitaplara uy... Kur'an-ı Kerime sarıl...

O zaman ne mutlu senin gibi insana....

İLİM kapıları sana açılacaktır ... inşallah....

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Açık olan İLİM kapılarını.... Allah C.C. sana idrak ettirecektir... Unutma....

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Hayır ve güzellik dilersen hayra güzelliğe...
Beddua dilersen...Kötülüğe yönelirsin...

Rabbimden istediğim hayır Rabbime hakkıyla kul olabilmek zordayım Allahım affet bizleri duası kabul olanların hürmetine dualarımızı yakarışlarımızı kabul eyle sen ol dersen herşey olur hayırlara yönelt cümlemizi

Allâhümme yâ Rabbî yâ Hayyü yâ Kayyûmü yâ bedî'as-Semâvâti ve'l-ardı yâ ze'l-Celâli vel-İkrâm yâ lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü min'ez-zâlimîn.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Sen İNSAN vasfını nefis taşıyan...RUH a sarılan İNSAN yap ... Mü'min ol..TAKVA 'ya sarıl... Güzel örtün...edeple süslen ....adaletli ol... Secde de Allah C.C. dön...Kıble 'ne yönel... Has olarak Allah C.C. na yönel....ona göre ibadet et... Abdestli ol... Ye , iç israf etme...

Peygamber A.S. lara inan ayetlerdeki emirlere uy ve Kitaplara uy... Kur'an-ı Kerime sarıl...

O zaman ne mutlu senin gibi insana....

İLİM kapıları sana açılacaktır ... inşallah....

Ne zordur değil mi insan olmak?
Kur-an apacık yazarken, sende onları okurken , birde bakarsın aykırı fetvalar ,...kime güvensem???
Kendime , kalbime, Allah'a güvensem ... başka varmı ? el insaf kim benimle birlikte hesaba çekilecek?
orda kim bana yardım edecek? bu filmi gördüm ben...Allah cc. hepimizin yardımcısı olsun
Bir baktım kimse yok! bana yardım edecek yok! ee Allah var ya... ya o da kabul etmezse ,?...yok işte yok Allah'tan başka kimse yok
yardım edecek, ... aklım başıma gelmişti , gelmişti de.. bu sefer de yoldan çıkarmaya aday çok ...
Sarılmalı tabiki Kur-an'a mutlaka ..yanlış olsada zarar gelmez insana, niyet uymak ise Hakkın yoluna
çicekleri çapalarken istemeden çapa dala geldi üzüldüm , oysa niyetim onların ferahlaması iyiliği...
Bize haktan zara gelmez, gelirse hep hayır gelir, öyleyse bu üzüntü , telaş niye???
Vur diyorum vur taşlara laf anlamıyan topraga ...önemli olan faydalı olmak ise, kaldır başını küsme kimseye
hayatta kimseye küsmedim, canımı yaktılar Allah için deyip gülümsedim, etrafım, taş duvar olunca, siteyi terkettim
aferin... olacak güzel şeyler olacak! ilim isteyene varacak, sabır kemendini takın istediğin sana ulaşacak...Allah...c.c
Ya Rab yalnızlıga mahkum oldum, beni susturanlardan usandım, önüme gecip ilim yaymaya çalışanı susturanı ezip gectim
taş onlar, taş at kenara... belki faydası olsun..olmaz yahu insanlar engel.. temele atıcam görünmesin bari olsun kömürlüge temel
Ah Rabbim ne güzelsin .. şü dünyada seni anlatıp, yorulup yine seni anlatsam?
Rabbim cahilliğim gecti sanırsam, eskiden kıskanırdım seni anlatmaya benden başka yanan olmasın sana diye
şimdi ise insanlara seni anlatmasam, yüreğim serinlemiyor... anlatıkça anlatsam ne çok geveze oldum Allah c.c deyince oysa bilmem
diye bağırmıştım... ben bilmem... aynı Muhammed s.a.v gibi OKU! deyince BEN OKUMA bilmem demiş ya Oysa biliyordu, okuyordu
Neyse yeter garip
Yüreğine sağlık can, Allah'ı anlatıyorsun ya ...Allah c.c razı olsun, en güzel mertebeni versin
cennetini, cemalini . sevenlerini göstersin... Allah desin. garip Allah desin.. desin derdir... Allah.c.c

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Hani İNSAN demiştik...
Allah C.C. 'nun Lütufla yarattığı...övdüğü İNSAN...

Hani yaratacağım demişti..ADEM 'i ...( A.S.)
Hani Melekut Alemi demişti... Kan dökecek kişilerimi yaratacaksın...Biz sana yetmezmiyiz ? diye...
Hani Allah C.C. siz bilmezsiniz ben bilirim buyurmuş ve ...
Söz almıştı tamamından....

Hani OL emri ile yaratmıştı...ADEM 'i (A.S. )

İşte O Adem ( A.S. ) ezelden öğrenmişti...terkibi gereği...Allah C.C. nun lütfettiği isimleri ve İLMİ bilgisini...Şaşırtmıştı Yaratılanları ve Allah C.C. nun övgüsüne mazhar oldu...
Ben demedimmi size o layıktır...seçilmişliğe...

İşte o Adem ( A.S. ) ...
Önce toprak...karışımlı cesed yani vücut...
Sonra Nefis dünya meyilli ancak imtihan vasıtası...İLMİN yerine göre kapısı...
Sonra RUH ki Allah C.C. nun esnası ile yoğurulmuş....Hani yaratılan NUR vardı ya Muhammed Mustafa A.S. Efendimizin NUR 'u ile özleşmiş ....

İşte o Adem ( A.S. )

İN di Cennete önce...Saf aşk dolu...Cennet ehli... Eş lütfedildi...İLMİ ledunden...

Kovulan ve Mühlet verilen aşağılık Şeytan Lain girdi devereye ...
İmtihan başladı...

İN-SAN 'ın San bölümü yani NEFS hakim olmuş bölümü coştu ve şuç işlendi...

O Adem A.S. İN di yeryüzüne ...
İşte başladı İLMİ LEDUN ve haykırdı ADEM A.S. pişmanlık ve göz yaşı ile....
SAN bölümüm coştu bu şuçu işledim...
Muhammed Mustafa A.S. hürmetine bağışla ...pişmanım diye...

SAn da zuhur etti RUH ve Ledun İLMİ gelişti...sinyal verdi ve....
Gördü göreceğini Levh te ...OKUDU okuyacağını SAN ın RUH aşkı ile ve ...

Açıldı kapı ve Dünya arz olundu...
O Adem A.S. 'a ...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Sevgili İslamiyet .gen tr. bağlı üyeleri ...;

Yazılarımı lütfen tefekkürle okuyunuz...Kur'an-ı Kerim aşkında ...Muhammed Mustafa A.S. sevgisinde ve Allah C.C. SECDE ye yönelen çizgide olduğumuzu hiç unutmayınız...

Yazdıklarımız sizin için...Beklenti...Allah C.C. rızası ben yok siz olarak...

Lütfen tefekkür ile okuyunuz anladı iseniz özümseyiniz...Kümülatif bakınız...Anlamadı iseniz okuyun kulak arka bilgisi olarak saklayın...

Her yazdığımızı...

Allah C.C. nun İdrak açılımını sağlama anına hazırlıktır... biliniz...

Bu sinyali biz veremeyiz biz size hitap ediyor...sizi yönlendiriyor ve sinyale hazır hale getirmeye çalışıyoruz....

Bilgi aktarımı bizden...

Sinyal Allah C.C. dan ...

Onu unutmayınız...

Sabırla sabit kalarak Kur'an-ı Kerim yolundan hedefe gideceğiz inşallah ...

İLİM kapısı zaten açık ...sinyali alınca derya sizin olacak İNŞALLAH...Mutmain olarak Cennete kucak açacaksınız...İNŞALLAH...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt