Hatice-tül Kübra
Kayıtlı Kullanıcı
25 dakikacik var iftara az kaldi az kaldi
var ya resmen bende iftari bekliyor gibi hissetim yaa:a32:
yanliz bizde suan yatsi okunuyor..
25 dakikacik var iftara az kaldi az kaldi
selamun aleykum..
kalbinur kardesiiz suan hastanede ve rahatsiz dualariniza ihtiyaci var..
rabbim sifa vermesi icin hep birlikte dua edelim insallah..
Selamun aleykum benim biricik ailem ben geldim bana duasında yer veren kardeşlerimden Allah razı olsun ins herkese hayırlı ramazanlar hepiniz Allah'a emanetsiniz selametle dua ile....
Aleyküm Selam canım benim çok geçmiş olsun her zaman dualarımdasın biliyorsun ama hastanede olduğunu bilmiyordum Rabbim Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar versin inşallah.Hayırlı ramazanlar canım Allah'a emanet ol selametle kal hayırlı geceler.
hoşgeldin dua kardeşim
nasılsın iyileştin mi![]()
Ve aleyküm selam ablacım
ben de mesaj atmıştım sana ablacım
tele bakarsan görürsün
Hayırlı geceler![]()
ALLAH razi olsun cok tesekkur ederim..sizde cok ugrastirdim hakkinizi helal edin..
bu aralr duaniza cok ihtiyacim var...midemgene cok kotu durumda..su bile icemiyorum yaa..rabbim sifa buyursun insallah..cektigim temografide iyi cikmadi..sanirim bu sefer gercekten gidiciyim..butun sinir sistemim cokmus durumda...
Bu konu aslında çok önemli Çocuk yetiştirme ile beraber Anne Babanın dahi ahlaki konumunu koruması lazım.... Dua devamlı şart...
Kusurlu evlat ...Evlat hataları hep ...Anne. Baba veya Dede, Nine hatalarından olur...İptiladır..Acı verir ...Top yekün dikkatli ve güzel yaşama ...Hayırlı iş Helal faaliyet çok önemli...
Suçsuz evlat suçu çekmesin ...Lütfen devamlı dikkat..Konu şimdilik tamam oldu...
nasil anladim abi simdi bizler anne ve babalarimiz gunahinin bedelimi oduyoruz..oylemi demek istiyorsunuz anlamadim...aslinda daha detayli ve ozel olarak bu konuyu sizinle konusmak cok isterdim mealim profimde acik kaydedebilirmisinz..
Maalesef doğru Allah C.C. iptilalara çok önem veriyor...Daima doğru ve Hak ,Helal davranış top yekün mutlaka şart...Önceki hatalardan bir an önce af arz edip ...Toparlanmak ve bir daha suç işlememek gerekir...Konu çok hassas ve önemli...Yoksa iptila için vesile olur ...Allah göstermesin evlat çeker...
iyide ne yani simi bizzler ailelerimiz gunahinin bedelinimi odeucez dogrumu anladim..peki bu durumda biz cocuklarin yapabilecegi bir sey varmi..yadaodemeye mahkummuyuz..