Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
“Allah’ım, acizlikten, tembellikten, cimrilikten, ihtiyarlıktan ve kabir azabından Sana sığınırım. Allah’ım, nefsime takvasını ver ve onu temizle. Onu en iyi temizleyecek olan Sensin. Onun sahibi ve mevlâsı Sensin. Allah’ım, faydasız ilimden, korkmayan kalpten, doymayan nefisten ve kabul olunmayan duadan Sana sığınırım.” Amin

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum..
kalbinur kardesiiz suan hastanede ve rahatsiz dualariniza ihtiyaci var..
rabbim sifa vermesi icin hep birlikte dua edelim insallah..

Selamun aleykum benim biricik ailem ben geldim bana duasında yer veren kardeşlerimden Allah razı olsun ins herkese hayırlı ramazanlar hepiniz Allah'a emanetsiniz selametle dua ile....

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldin dua kardeşim :)
nasılsın iyileştin mi :)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun aleykum benim biricik ailem ben geldim bana duasında yer veren kardeşlerimden Allah razı olsun ins herkese hayırlı ramazanlar hepiniz Allah'a emanetsiniz selametle dua ile....

Aleyküm Selam canım benim çok geçmiş olsun her zaman dualarımdasın biliyorsun ama hastanede olduğunu bilmiyordum Rabbim Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar versin inşallah.Hayırlı ramazanlar canım Allah'a emanet ol selametle kal hayırlı geceler.

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Hosbuyurdum ins. İyi diyelim iyi olalım ins sen nasilsin dua kardesim İyisindir ins bu arada hayırlı ramazanlar :)

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
ben iyiyim dua kardeşim çok şükür :)
korkuttun yine bizleri :)

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam canım benim çok geçmiş olsun her zaman dualarımdasın biliyorsun ama hastanede olduğunu bilmiyordum Rabbim Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar versin inşallah.Hayırlı ramazanlar canım Allah'a emanet ol selametle kal hayırlı geceler.

Allah razı olsun Ablacim her daim sizde benim dualarimdasiniz ne zaman dua etsem Leyla ablamda derim :)Ablacim sizede hayırlı ramazanlar:)selametle dua ile:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
hoşgeldin dua kardeşim :)
nasılsın iyileştin mi :)

Selam Aleyküm kardeşim gitmeden önce bir selam vereyim demiştim daha namaz kılacağımda bugün geç kaldım bu saate bırakmamda siteye takılınca vakit nasıl geçti anlamadım.Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun hayırlı geceler:)

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam ablacım :)
ben de mesaj atmıştım sana ablacım :)
tele bakarsan görürsün :)
Hayırlı geceler :)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ve aleyküm selam ablacım :)
ben de mesaj atmıştım sana ablacım :)
tele bakarsan görürsün :)
Hayırlı geceler :)

Allah razı olsun kardeşim telefon yanımda değildi görmedim birazdan bakarım kendine iyi bak Allah'a emanet ol selametle kal hayırlı geceler:)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
ALLAH razi olsun cok tesekkur ederim..sizde cok ugrastirdim hakkinizi helal edin..

Bu konu aslında çok önemli Çocuk yetiştirme ile beraber Anne Babanın dahi ahlaki konumunu koruması lazım.... Dua devamlı şart...
Kusurlu evlat ...Evlat hataları hep ...Anne. Baba veya Dede, Nine hatalarından olur...İptiladır..Acı verir ...Top yekün dikkatli ve güzel yaşama ...Hayırlı iş Helal faaliyet çok önemli...
Suçsuz evlat suçu çekmesin ...Lütfen devamlı dikkat..Konu şimdilik tamam oldu...

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
bu aralr duaniza cok ihtiyacim var...midemgene cok kotu durumda..su bile icemiyorum yaa..rabbim sifa buyursun insallah..cektigim temografide iyi cikmadi..sanirim bu sefer gercekten gidiciyim..butun sinir sistemim cokmus durumda...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
bu aralr duaniza cok ihtiyacim var...midemgene cok kotu durumda..su bile icemiyorum yaa..rabbim sifa buyursun insallah..cektigim temografide iyi cikmadi..sanirim bu sefer gercekten gidiciyim..butun sinir sistemim cokmus durumda...

Yarın çok iyi olursunuz inşallah...

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Bu konu aslında çok önemli Çocuk yetiştirme ile beraber Anne Babanın dahi ahlaki konumunu koruması lazım.... Dua devamlı şart...
Kusurlu evlat ...Evlat hataları hep ...Anne. Baba veya Dede, Nine hatalarından olur...İptiladır..Acı verir ...Top yekün dikkatli ve güzel yaşama ...Hayırlı iş Helal faaliyet çok önemli...
Suçsuz evlat suçu çekmesin ...Lütfen devamlı dikkat..Konu şimdilik tamam oldu...

nasil anladim abi simdi bizler anne ve babalarimiz gunahinin bedelimi oduyoruz..oylemi demek istiyorsunuz anlamadim...aslinda daha detayli ve ozel olarak bu konuyu sizinle konusmak cok isterdim mealim profimde acik kaydedebilirmisinz..

yakais

Yasaklı Kullanıcı
nasil anladim abi simdi bizler anne ve babalarimiz gunahinin bedelimi oduyoruz..oylemi demek istiyorsunuz anlamadim...aslinda daha detayli ve ozel olarak bu konuyu sizinle konusmak cok isterdim mealim profimde acik kaydedebilirmisinz..

Maalesef doğru Allah C.C. iptilalara çok önem veriyor...Daima doğru ve Hak ,Helal davranış top yekün mutlaka şart...Önceki hatalardan bir an önce af arz edip ...Toparlanmak ve bir daha suç işlememek gerekir...Konu çok hassas ve önemli...Yoksa iptila için vesile olur ...Allah göstermesin evlat çeker...

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Maalesef doğru Allah C.C. iptilalara çok önem veriyor...Daima doğru ve Hak ,Helal davranış top yekün mutlaka şart...Önceki hatalardan bir an önce af arz edip ...Toparlanmak ve bir daha suç işlememek gerekir...Konu çok hassas ve önemli...Yoksa iptila için vesile olur ...Allah göstermesin evlat çeker...

iyide ne yani simi bizzler ailelerimiz gunahinin bedelinimi odeucez dogrumu anladim..peki bu durumda biz cocuklarin yapabilecegi bir sey varmi..yadaodemeye mahkummuyuz..

yakais

Yasaklı Kullanıcı
iyide ne yani simi bizzler ailelerimiz gunahinin bedelinimi odeucez dogrumu anladim..peki bu durumda biz cocuklarin yapabilecegi bir sey varmi..yadaodemeye mahkummuyuz..

Allah'ım C.C. sana sığınıyorum beni ve çocuklarımı koru vs..duaları çok önemli...
Anne ve Babalarında Allah'ım C.C. beni af et çok pişmanım... nefsime uydum, beni bağışla ...Bana ve çocuklarıma dünyada iyilik ve güzellik ver...Ahirette de iyilik ve güzellik bizleri kötülüklerden ve Cehennemden muhafaza et... gibi duaları çok önemli...

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
neyse abi benim cikamamgerek midem felat durumda daha namzimi bile kilamadim kalkip kilmaya calisayim..ya abi kader konusunda size cok detayli sorular sormak isterim ve simdi soylediniz konu uzerinde konusmak foruma rahat yazamam eger profilimden meaili kaydederseniz memnun olurum..neyse hayirli sahurlar..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt