Muhtazaf
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.aydin-aydin.com
ALLaHıM !!! Sana lâyık birer kul peygambere ümmet hocalarımıza lâyık talebe ana-babamıza hayırlı evlat olabilmemiz için ilim ameli ihlâs ilim ameli ihlâs için bilmediklerimizi öğrenmemiz öğrendiklerimizi amel edebilmemiz için dinimizi dinsizlerden kitabımızı kitapsızlardan yurdumuzu batıl inançlardan sen muhafaza et ya Rabbi !!! Namaz sevgisi olmayanlara namaz sevgisi örtünme sevgisi ibadet sevgisi olmayanlara ibadet sevgisi ver ya Rabbi !!! Bizlerde ellerimizi açtık semaya boynumuzu büktük. Ulular ulusu Yüce Mevlaya gözyaşlarımız taştı semaya takdim ettik. Sen kabul eyle ya Rabbi !!! İnayetine sığınıp kapına geldik kulluk edemedik ama affına geldik sana açılan eller hürmetine seni zikreden diller hürmetine geceleri sabahlara kadar uyumayıp "ALLAH ALLAH" diyerek gözyaşlarıyla manevi kirlerini yıkayan aşıklar sadıklar bağrı yanıklar hürmetine Ya Rabbi !!! Bizleri de peygamber (s.a.v.) ahlâkıyla ahlâklandır. Bizleri habibin habibinin sünneti seniyesinden ayırma Ya Rabbi !!! Bizleri Kur'an'ın ziyneti ile ziynetlendir. Onun keremi ile keremlendir. Onun şefaati ile şefaatlandır. Ve Kur'an'ı Kerim'in hürmetine bizleri cennete ulaştır. Ya Rabbi !!! Bizleri dünyada vatansız, kabirde kefensiz huzurunda imansız bırakma. Kur'an'ı Kerîm'i bizlere dünyada yoldaş, kabirde arkadaş kıyamette şefaatçi eyle. Sıraat köprüsünü şimşek gibi uçanlardan geçenlerden eyle. Havz-u Kevserinden "kanakana" içebilmeyi nasip eyle. Havz-u Kevserinden yıkanıp "Ey Kulum cennetine gir" dediğin kullarından eyle. Yarın Kıyamet yeri kurulduğunda, güneş bir mızrak boyu indiğinde, ananın-babanın fayda vermediği o günde bütün peygamberler yerinden kalkıp "Nefsi Nefsi" diye feryad ettiği o günde bizim peygamberimiz (s.a.v.) secdeye kapanıp "Ümmetim Ümmetim" diye feryad ettiği o günde Hz. Allah (c.c)" Kulum habibim Hz.Muhammed kaldır başını ne istiyorsun" dediğinde illâ Ümmetim Ümmetim diye feryad ettiği o günde bizleri onun şefaatine nail eyle. Hz.İsmaili kesmeyen bıçak hürmetine Hz.İbrahimi yakmayan ateş hürmetine Hz.Eyyübü inciltmeyen kurtlar hürmetine Hz.Yunusu boğmayan sular hürmetine ALLAH aşkından ciğerleri kavrulan Hz.Ebubekir Sıddık hürmetine bizleri de onların şefaatine nail eyle. Vatanımızı ve milletimizi illellebet muzaffer eyle. Vatanımızın ve milletinimizin uğrunda can veren askerlerimizi iki cihanda aziz eyle. Vatanımıza ve milletimize dil uzatanları kahri perişan eyle Ya Rabbi !!! Kalp pencerelerimizi kapatma kapından başka kapı aratma tenimizi narına atıp dağlatma "Ahh ümmetim diyen Hz.Muhammed (s.a.v.) ağlatma bizleri habibine bağışla Ya Rabbi !!! Bizlere dua emanet edenlerin her ne hayırlı dilekleri varsa kabul eyle. Okuduğumuz Kur'an'ı Kerîmden hasıl olan sevabı evvela bizzat hacei Kâinat hülesai Mevcudat başlarımızın tacı gönüllerimizin ilacı sen olmasaydın ben bu alemi yaratmazdım Sözünün muhabı ahiri iki cihan selveri bizim peygamberimiz Muhammed Mustafa (SAV)in temiz ve parlak ruhu şeriflerine hediye eyledik sen haberdar eyle Ya Rabbi !!! Ayrıca ilk peygamberimiz olan Hz.Adem (AS)ve peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (SAV)ve bu ikisi arasında ne kadar peygamberler geldi geçtiler ise biz cümlesinin ruhlarına hediye ettik sen haberdar eyle Ya Rabbi !!! Mağrupla Meşrubun arasında kalmış isimleri unutulmuş nesilleri kesilmiş kabrinde garip garip ağlaşan ağlaşıpta bekleşen ölmüşlerimizin ruhuna hediye eyledik. Sen haberdar eyle. Gittiklerine yerindirme ahh keşke 40 yıl önce gelseydimde şu güzel makamlarını görseydim diyen din kardeşlerimizden eyle. Bizlerde atalarımızdan Kuran okuyacak ve okutacak nesiller ver Ya Rabbi !!! Hz.Kuran'ı elden ele, gönülden gönüle hocalarımızın kalfalarımızın üstad efendilerimizin ruhlarına hediye ettik Sen haberdar eyle Ya Rabbi !!! Bizlerde öldüğümüz zaman arkamızdan Kuran-ı Kerîm okuyacak ve okutacak nesiller ver Ya Rabbi !!! Yaptığımız duaları Mekke de ve Medinede müzdelefede Arafat Dağında kabul olan dualarla ilhak eyle. O güzel yerleri gezipte görebilmemizi nasip eyle Ya Rabbi !!! Lebbeyk Allahümme Lebbeyk Lebbeyk Laşerikeleke Lebbeyk İnnel hamde velnıgmeteke Vel mülk Laşerikelek ALLaHım !!! Buraya günahlı olarak toplandıysak günahsız olarak dağılmak nasip eyle. ALLaHıM !!! Burada Amin diyen kardeşlerimizin, cemaatın bütün ölmüşlerine de hediye eyledik Sen kabul eyle Ya Rabbi !!! ALLaHıM !!! Benim anneme ve herkese de ruhuna hediye eyledik. Ettiğine gücendirme keşke 40 sene önce gelseydik diyenlerden eyle. Hayırların fethi için şerlerin defi için Ümmeti Muhammedin (S.A.V.) için =El-Fatiha= (Salavat) ♥ Amin