Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (2 Kullanıcı)

inci1

Kayıtlı Kullanıcı
Susmak ''Ya Sabır''
Diye Bilmektir, Öyle Bir Dua'dır ki
Yürekte Çınlar ...

T

tevbekarım

ablacım ne kadar güzel bi aşkın var hayran kalıyorum bazen sana :)
rabbim hep böyle kalmanı nasip etsin inş.
bende senin gibi olurum inşallah :)

Estağfirullah ağzı dualı kardeşim değil sizin bizim imrenmemiz lazım bu yaşta gerçek değerlere böylesi bağlı böyle hassasiyetleri olan sizlere...Hakkımda ettiğin hüsnü zan inşallah benim için dua olur....Aşkıyla yanar...yanar...kavrulurum inşallah...ayrıca istikametim için dua etmişsin Allah senden razı olsun güzel kardeşim ne kadar mutlu oldum bilemezsin...Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah...Duana talibim Selam ve dua ile...

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı

Estağfirullah ağzı dualı kardeşim değil sizin bizim imrenmemiz lazım bu yaşta gerçek değerlere böylesi bağlı böyle hassasiyetleri olan sizlere...Hakkımda ettiğin hüsnü zan inşallah benim için dua olur....Aşkıyla yanar...yanar...kavrulurum inşallah...ayrıca istikametim için dua etmişsin Allah senden razı olsun güzel kardeşim ne kadar mutlu oldum bilemezsin...Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah...Duana talibim Selam ve dua ile...

mutlu olmana çok sevindim :)
gerçekten çok dikkatimi çekti bi çok kişi okadar güzel paylaşımlar yapıyor ki :)

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
Ey can!
Şu fâni varlıklara gönül vererek yerlerde sürünme;
aşk kanadını aç da, birazcık yüksel, uç!
Çünkü ay, yerde değildir, yücelerdedir;
gölge ise aşağılardadır!
Dilenciler gibi her kapıyı çalma, her kapıdan bir şey bekleme!
Aklını başına al, yer kapılarını çalma da gök kapısını çal!
Korkma; sen, üstün bir varlıksın!
Elin göklere kadar uzanır; gök kapısını çalabilirsin

ayhanD

Kayıtlı Kullanıcı
Mumsuz baldır şeriat tortusus yağdır hakıykat
Dost için balı yağa ne için katmayalar

Yunus Emre

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Sagopa kajmer'in islami bir forumda sözleri dahil işi yok! Çünkü kendisi hristyandır. Bunu kendisi söylemiş ve okan bayülgen'in programına haçla çıkmıştır. Bilginiz olsun. Şimdi böyle bir adamın islami forumda işi var mı kardeşlerim?? yapmayın ALLAH aşkına??

bak tatalım senin bu sözun benim kafama takıldı ve araştırdım ilk önce 21 yaşında 1 amcam var ve sagopa kajmer in şarkılarını sever ve dinler ona sordum amca nasıl olur hani böylebi insanmı diye çok yanlış yapıyorsun rana ilk önce bi araştır da bi oku nasıl bir adam dedi bende seninde hatta sagopayı seven ste arkadaşlarımında bilmesi için yorumunu yazıyorum canım.,,,,

kendisine has yorumuyla geniş bir hayran kitlesi edinmeyi başaran sagopa kajmer geçtiğimiz günlerde konuk olarak katıldığı bir programda " yoga yapıcagınıza namaz kılın " diyerek uzaun süre tartışılan bi konuya imza atmıştı..

istersen linkıde verebilirim sen açıp okursun canım ve ayrıyetende bi kaç yorumundada şunu yazmış,,
“Bana tarikat adamı diyorlar ve kliplerimi yayınlamıyorlar” diye yazmışsınız. Ama müzik kanallarında kliplerinizi görüyoruz.
Sagopa Kajmer: Yayınlayabilirler ama işin esrar perdesi var. Televizyonların arka planlarını biliyoruz. O nedenle bu konuda bana güvenin. Bana tarikat adamı diyip klibimi yayınlamayan kanal ismi vermiyim burda:). Diğer kanallar da şarkılarımın içindeki maneviyattan rahatsızlar. O nedenle şarkılarımı ve kliplerimi kendilerine uygun olarak tasarlamamı istiyorlar. Bu ne biçim bir mantıktır, icat edeni arıyorum. Kliplerimi yayınlayan tüm kanallara da teşekkür ediyorum.

demiş canım bak sen başkasıyla karıştırdın galıba benımde kafamı karştırdım :) neyse emin oldum artık

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
İlahi merhamet sarayı; Ya Hannan! Sensin Rana, sensin Mana, sensin Rahman, sensin Canan!

Vesaire

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Sultan-ı levlâk!
Düşmanını elleriyle besleyen bir insana bakar gibi baktın bize,
İlâcını ateşe atan bir hastayı izler gibi izledin.
Bilmiyorlar Allah’ım dedin,bilselerdi yapmazlardı.
Herşeyin önü O’ndan sonu O’na…
Varlıklar adedince selam SANA, sâlât SANA...

SEN İÇİMDE YANAN TATLI BİR KORSUN,
VE SEN.. UMMANINDA KAYBOLDUĞUM NURSUN...

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
"Bizim üç düşmanımız var cehalet,zaruret ve iftilaf bu üç düşmana karşı sanat ,marifet ve ittifak ile mücadele etmeliyiz bununda
tek çaresi okumak okumak okumaktır,,,"
(Bediüzzaman Said Nursi)

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Kapı..." dendi mi, hep "ümit" koşup gelir.
Kapı ümittir; ümit kapıdır. Çalmayı bilelim yeter ki...
Çalmanın, vurmanın bir notası vardır. Kapılar açılmak içindir. İnsan mı? Çabuk açılan çabuk kapanan bir kapı mı?
Şu var ki... çok kapısı olduğu "açık." "O kelime"yi bulursan... ta uzaklardan çıkıp gelir. Kapı açana kapı açılır.
Hazır acizliğimiz var ya... Sonsuz dua kapısı... İhtiyacı bitmeyenin dua kapısından başka gideceği yer var mı!

Violin

Kayıtlı Kullanıcı
bak tatalım senin bu sözun benim kafama takıldı ve araştırdım ilk önce 21 yaşında 1 amcam var ve sagopa kajmer in şarkılarını sever ve dinler ona sordum amca nasıl olur hani böylebi insanmı diye çok yanlış yapıyorsun rana ilk önce bi araştır da bi oku nasıl bir adam dedi bende seninde hatta sagopayı seven ste arkadaşlarımında bilmesi için yorumunu yazıyorum canım.,,,,

kendisine has yorumuyla geniş bir hayran kitlesi edinmeyi başaran sagopa kajmer geçtiğimiz günlerde konuk olarak katıldığı bir programda " yoga yapıcagınıza namaz kılın " diyerek uzaun süre tartışılan bi konuya imza atmıştı..

istersen linkıde verebilirim sen açıp okursun canım ve ayrıyetende bi kaç yorumundada şunu yazmış,,
“Bana tarikat adamı diyorlar ve kliplerimi yayınlamıyorlar” diye yazmışsınız. Ama müzik kanallarında kliplerinizi görüyoruz.
Sagopa Kajmer: Yayınlayabilirler ama işin esrar perdesi var. Televizyonların arka planlarını biliyoruz. O nedenle bu konuda bana güvenin. Bana tarikat adamı diyip klibimi yayınlamayan kanal ismi vermiyim burda:). Diğer kanallar da şarkılarımın içindeki maneviyattan rahatsızlar. O nedenle şarkılarımı ve kliplerimi kendilerine uygun olarak tasarlamamı istiyorlar. Bu ne biçim bir mantıktır, icat edeni arıyorum. Kliplerimi yayınlayan tüm kanallara da teşekkür ediyorum.

demiş canım bak sen başkasıyla karıştırdın galıba benımde kafamı karştırdım :) neyse emin oldum artık

Bak Rana'cım sonradan belirttim zaten hayko cepkinle sagopayı karıştırdığımı söyledim. Kusura bakmayın da dedim. Ama sonradan ekledim ister hacca gitsin ister namazı savunsun bunlar beni ilgilendirmiyor. Bütün bunları yapıp sonradan Allah'ın uzak durum dediği çalgı çenginin içine giriyorsa tüm bu yaptıklarının ne manası kaldı? Ben böyle düşünüyorum. Bir taraftan sevap yapıp bir taraftan çalgı çenginin içinde bulunan birinin bu forumda işi yok! Hz. Mevlana'nın Yunus Emre'nin Hz. Ali'nin sözleri var. Onlar sagopa denen şahsın yaptıklarından çok daha fazla şey yaptılar. Ve sevap yapıp sonradan da çalgı çenginin içine girmediler. Söyle bakalım canım hangisinin bu forumda daha çok anılması lazım? (çalgı çengiden kastım müzik.)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
@inci1
@leyla-1
@violin

Allahu Teala tez zamanda sağlınıza kavuştursun! Elimden geldiğince dua ettim.

Çok duygulandım bu mesajınızı görünce. Çok teşekkür ederim. Allah sizden binlerce kez razı olsun.
Arada sırada belime ağrı giriyor ama ilk günkü sürekli ağrıma yok Allah'a şükür. Tekrar teşekkür ederim. Allah'a emanet olun.

Allah sizden de razı olsun kardeşlerim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah içinde bulduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selamtimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.Herşeyin başı zaten sağlık aldığımız bir nefes için bile Allah' ne kadar şükür etsek azdır Allah'ın verdiğine vereceğine sonsuz şükürler olsun.
Allah bol bereketli hayırlı güzel günler nasip etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Bak Rana'cım sonradan belirttim zaten hayko cepkinle sagopayı karıştırdığımı söyledim. Kusura bakmayın da dedim. Ama sonradan ekledim ister hacca gitsin ister namazı savunsun bunlar beni ilgilendirmiyor. Bütün bunları yapıp sonradan Allah'ın uzak durum dediği çalgı çenginin içine giriyorsa tüm bu yaptıklarının ne manası kaldı? Ben böyle düşünüyorum. Bir taraftan sevap yapıp bir taraftan çalgı çenginin içinde bulunan birinin bu forumda işi yok! Hz. Mevlana'nın Yunus Emre'nin Hz. Ali'nin sözleri var. Onlar sagopa denen şahsın yaptıklarından çok daha fazla şey yaptılar. Ve sevap yapıp sonradan da çalgı çenginin içine girmediler. Söyle bakalım canım hangisinin bu forumda daha çok anılması lazım? (çalgı çengiden kastım müzik.)

bak tatlım ben güzel dille yazdım
Rica ediyorum yazılarına dikkat et burada içinden geçeni paylaş yazıyo şarkı sözü yazılmıcak diye bişey yok ben hayko cepkinle karıştırdım yazınıda görmedim
benim bildigim burda sadece içinden geçen paylaşılır onuda yaparım

Gidip hadisi şeriflerin yazıldıgı sayfaya şarkı sözü yazacak degilim ..........

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı

ayriyetende şu devirdeki gençler şaçma şarkıları dinlicene bence sagapa kajmerin şarkılarını dinlesinler enazından Allah ın ismi geçiyor.

T

tevbekarım

Merhaba, hoş geldin ey sabah vakti, ey yeni gün! Ey mutlu vaktin başlangıcı! Ey amel defterimizi yazan ve işlediklerimize şahit olan Melek! Şu söyleceklerimizi bizim için kaydet:

Hamîd, Mecîd, Rafî’, Vedûd, Muhît, varlıkları hakkında dilediğini yapan, Varlıklara şah damarından daha yakın olan Allah’ın adıyla.

Allah’a iman ederek O’na k...avuşmaya inanarak, varlık ve birliğine ait delilleri itiraf ederek, İlah olma hususunda O’nun dışındakileri inkâr ederek Allah’a tevekkül ederek sabahladık.

Kendisinden başka gerçek ilah olmayan Allah’ın tek olup ortağı olmadığına Hz. Muhammed’in (a.s.m.) Allah’ın kulu ve elçisi olduğuna, Cennet, Cehennem, Kevser havuzu ve şefaatin hak olduğuna, kabirde sorguya çeken Münker, Nekir Meleklerinin, Allah’ın verdiği sözün, Kıyametin geleceğinin ve Allah’ın kabirde yatanları dirilteceğinin hak olduğuna;

Allah’ı, Meleklerini, Kitaplarını, Peygamberlerini ve Arşını taşıyan Melekleri şahit tutarak şahitlikte bulunuyoruz.

Biz bu inanç üzere yaşıyoruz, böylece ölecek ve bu iman üzere dirilip azap görmeyeceğiz inşaallah..

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
dediklerinize katilmiyorum SAGOPA KAJMER MÜslümandir ALLAH c.c. ile gecen sözleri var ..... hacca gitti ... hem onun okan bayülgenin programinda bulanacagina ihtimal dahi vermiyorum..!!!

eger ortaya birsey atiyorsaniz kanitlayin lütfen!!!

ben bu yazıları hiç görmedim ya inanamıyorum kendime :S

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleyküm..
Öncelikle bir yerde okumuştum ki eski nick goldenrose imiş kardeşim.
Sagopa Kajmeri beğenirim,saygı duyarım,dinlerim büyük bir keyif alırım dinlerken..Dini inancının sağlma olduğunu,en azından sağlamlaştırmak için her çabayı gösterdiğini kendi ağzından duymuşumdur.din adına bizim yapmadığımızı kimi zaman O'nun yaptığını biliyorum..
Şimdi,bir zaman önce terör örgütü ile balantısı olduğu aşikar olan ve kan davasına dönmüş bir olay sonucunda silahlı saldırıya uğramış bir sanatça var idi..O ki pkk ile bağlantısı olduğu su yüzüne çıkmış biri..O ki çıplak hatunları göz önüne çıkaran vb. ahlak dışı hal ve hareketlerde bulunan birisi idi..ve uğradığı silahlı saldırıda bunun gibi pis işlerden olduğu da biliniyordu..
Ve bu kişi için konu açılmıştı ki siz açmıştınız kardeşim..Şimdi sorarım sana,Ölçü olarak aldığınız çalgı çengi ise eğer ki öyle görünüyor,buu iki kişiyi kefeye koyduğunuzda hangisi ağır basar?

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Hani bir büyük sıkıntı anında kırılır ya, yüreğinizdeki bütün aynalar:Kırılarda hani, kırık aynalarda oynaşır ya hayalleriniz. Ümitleriniz tökezler de hani, tereddütlere düşersiniz ya kimi zaman:Çırpınırsınız

Hani çırpınırken uzanacak bir dost eli ararsınız, fakat bulamazsınız bir türlü; ve kala kalırsınız ya hani dertlerinizle baş başa, kimsesiz, dostsuz Ozaman bilin ki Allah kimsesizlerin kimsesidir

Bilin ki Allah dosttur: Dost istersiniz Allah yeter!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt