ablacım ne kadar güzel bi aşkın var hayran kalıyorum bazen sana![]()
rabbim hep böyle kalmanı nasip etsin inş.
bende senin gibi olurum inşallah![]()
Estağfirullah ağzı dualı kardeşim değil sizin bizim imrenmemiz lazım bu yaşta gerçek değerlere böylesi bağlı böyle hassasiyetleri olan sizlere...Hakkımda ettiğin hüsnü zan inşallah benim için dua olur....Aşkıyla yanar...yanar...kavrulurum inşallah...ayrıca istikametim için dua etmişsin Allah senden razı olsun güzel kardeşim ne kadar mutlu oldum bilemezsin...Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah...Duana talibim Selam ve dua ile...
Sagopa kajmer'in islami bir forumda sözleri dahil işi yok! Çünkü kendisi hristyandır. Bunu kendisi söylemiş ve okan bayülgen'in programına haçla çıkmıştır. Bilginiz olsun. Şimdi böyle bir adamın islami forumda işi var mı kardeşlerim?? yapmayın ALLAH aşkına??
bak tatalım senin bu sözun benim kafama takıldı ve araştırdım ilk önce 21 yaşında 1 amcam var ve sagopa kajmer in şarkılarını sever ve dinler ona sordum amca nasıl olur hani böylebi insanmı diye çok yanlış yapıyorsun rana ilk önce bi araştır da bi oku nasıl bir adam dedi bende seninde hatta sagopayı seven ste arkadaşlarımında bilmesi için yorumunu yazıyorum canım.,,,,
kendisine has yorumuyla geniş bir hayran kitlesi edinmeyi başaran sagopa kajmer geçtiğimiz günlerde konuk olarak katıldığı bir programda " yoga yapıcagınıza namaz kılın " diyerek uzaun süre tartışılan bi konuya imza atmıştı..
istersen linkıde verebilirim sen açıp okursun canım ve ayrıyetende bi kaç yorumundada şunu yazmış,,
“Bana tarikat adamı diyorlar ve kliplerimi yayınlamıyorlar” diye yazmışsınız. Ama müzik kanallarında kliplerinizi görüyoruz.
Sagopa Kajmer: Yayınlayabilirler ama işin esrar perdesi var. Televizyonların arka planlarını biliyoruz. O nedenle bu konuda bana güvenin. Bana tarikat adamı diyip klibimi yayınlamayan kanal ismi vermiyim burda. Diğer kanallar da şarkılarımın içindeki maneviyattan rahatsızlar. O nedenle şarkılarımı ve kliplerimi kendilerine uygun olarak tasarlamamı istiyorlar. Bu ne biçim bir mantıktır, icat edeni arıyorum. Kliplerimi yayınlayan tüm kanallara da teşekkür ediyorum.
demiş canım bak sen başkasıyla karıştırdın galıba benımde kafamı karştırdımneyse emin oldum artık
@inci1
@leyla-1
@violin
Allahu Teala tez zamanda sağlınıza kavuştursun! Elimden geldiğince dua ettim.
Çok duygulandım bu mesajınızı görünce. Çok teşekkür ederim. Allah sizden binlerce kez razı olsun.
Arada sırada belime ağrı giriyor ama ilk günkü sürekli ağrıma yok Allah'a şükür. Tekrar teşekkür ederim. Allah'a emanet olun.
Bak Rana'cım sonradan belirttim zaten hayko cepkinle sagopayı karıştırdığımı söyledim. Kusura bakmayın da dedim. Ama sonradan ekledim ister hacca gitsin ister namazı savunsun bunlar beni ilgilendirmiyor. Bütün bunları yapıp sonradan Allah'ın uzak durum dediği çalgı çenginin içine giriyorsa tüm bu yaptıklarının ne manası kaldı? Ben böyle düşünüyorum. Bir taraftan sevap yapıp bir taraftan çalgı çenginin içinde bulunan birinin bu forumda işi yok! Hz. Mevlana'nın Yunus Emre'nin Hz. Ali'nin sözleri var. Onlar sagopa denen şahsın yaptıklarından çok daha fazla şey yaptılar. Ve sevap yapıp sonradan da çalgı çenginin içine girmediler. Söyle bakalım canım hangisinin bu forumda daha çok anılması lazım? (çalgı çengiden kastım müzik.)
Bak Rana'cım sonradan belirttim zaten hayko cepkinle sagopayı karıştırdığımı söyledim. Kusura bakmayın da dedim. Ama sonradan ekledim ister hacca gitsin ister namazı savunsun bunlar beni ilgilendirmiyor. Bütün bunları yapıp sonradan Allah'ın uzak durum dediği çalgı çenginin içine giriyorsa tüm bu yaptıklarının ne manası kaldı? Ben böyle düşünüyorum. Bir taraftan sevap yapıp bir taraftan çalgı çenginin içinde bulunan birinin bu forumda işi yok! Hz. Mevlana'nın Yunus Emre'nin Hz. Ali'nin sözleri var. Onlar sagopa denen şahsın yaptıklarından çok daha fazla şey yaptılar. Ve sevap yapıp sonradan da çalgı çenginin içine girmediler. Söyle bakalım canım hangisinin bu forumda daha çok anılması lazım? (çalgı çengiden kastım müzik.)
dediklerinize katilmiyorum SAGOPA KAJMER MÜslümandir ALLAH c.c. ile gecen sözleri var ..... hacca gitti ... hem onun okan bayülgenin programinda bulanacagina ihtimal dahi vermiyorum..!!!
eger ortaya birsey atiyorsaniz kanitlayin lütfen!!!