Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allah ım nolur beni nevsime bırakma....

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Yaşamak direnmektir, sevmek güvenmektir.
Unutma; 'İnsan çoğu zaman dünyanın hakimi,
Bazen de küçük bir kalbin esiridir.

Hz mevlana

Violin

Kayıtlı Kullanıcı
Sagopa Kajmerin sözü:) allah razi olsun kardes:)

onun sözlerini bi kaç kez paylaştım 2 tane daha var :)
begendiklerimi yazıyorum :)

Sagopa kajmer'in islami bir forumda sözleri dahil işi yok! Çünkü kendisi hristyandır. Bunu kendisi söylemiş ve okan bayülgen'in programına haçla çıkmıştır. Bilginiz olsun. Şimdi böyle bir adamın islami forumda işi var mı kardeşlerim?? yapmayın ALLAH aşkına??

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Sagopa kajmer'in islami bir forumda sözleri dahil işi yok! Çünkü kendisi hristyandır. Bunu kendisi söylemiş ve okan bayülgen'in programına haçla çıkmıştır. Bilginiz olsun. Şimdi böyle bir adamın islami forumda işi var mı kardeşlerim?? yapmayın ALLAH aşkına??

ben bunu bilmiyordum bilsem yapmazdım merak etmeyin...

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
ben de bilmiyordum televizyonda kanalları gezerken haçını fark ettim. bilginiz olsun diye söyledim. Allah'a emanet olun kardeşim.

teşekkür ederim
ben televizyon izlemiyorum 4 aydır
nettede artık sadece bu steye girerim bazen işim olsa başka şeylere giriyorum

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
ben bunu bilmiyordum bilsem yapmazdım merak etmeyin...

dediklerinize katilmiyorum SAGOPA KAJMER MÜslümandir ALLAH c.c. ile gecen sözleri var ..... hacca gitti ... hem onun okan bayülgenin programinda bulanacagina ihtimal dahi vermiyorum..!!!

eger ortaya birsey atiyorsaniz kanitlayin lütfen!!!

Violin

Kayıtlı Kullanıcı
dediklerinize katilmiyorum SAGOPA KAJMER MÜslümandir ALLAH c.c. ile gecen sözleri var ..... hacca gitti ... hem onun okan bayülgenin programinda bulanacagina ihtimal dahi vermiyorum..!!!

eger ortaya birsey atiyorsaniz kanitlayin lütfen!!!

sagopa kajmer ile hayko cepkin'i karıştırdım :) kusura bakmayın :) yakın arkadaşım haykonun müslüman olmadığını öğrenince çok üzülmüş ben onu hayranıydım diyor. kaç gündür onla ilgileniyordum :D aklım hayko cepkin'e gitti k.bakma. Ama sonuca bakacak olursak yine de Allah'ın uzak durun dediği şeyler arasında müzikte yer alıyor. müziğin içine çalgı çengide giriyor. dolayısıyla ister hacca gitsin ister islami yönden sözleri olsun bir yerde Allah'ın haram kıldığı müziği yapıyorsa ne anlamı kaldı gittiği haccın? sagopa kajmerin de burada işi yok. bir peygamber efendimizin hadisleri söyleyin. hz. mevlananın sözlerini örnek gösterin. ama bana elin şarkıcısının islami diye sözlerini gösterirseniz ben sonuna kadar tepki gösteririrm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt