Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
içimden şu geçmekte ailem neden karşı kapanmama anlayamıyorum ki hem zor durumdayım kadir gecesi inşallah ölmezsem kapanacağım pardesü giyeceğim ama pardesümü alamıcam sanki üzülüyorum

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım! Bir balığın, bir an bile olsa, sudan ayrı düşmeye dayanamadığı gibi, benim de öyle bir canım var ki, bir an için olsun, Sen'den ayrı düşmeye sabredemez... Hz.Mevlana.

Tevhid Davası

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tevhidvesunnet.com
içimden şu geçmekte ailem neden karşı kapanmama anlayamıyorum ki hem zor durumdayım kadir gecesi inşallah ölmezsem kapanacağım pardesü giyeceğim ama pardesümü alamıcam sanki üzülüyorum

Kadir gecesini niye bekliyorsun kardeş.Kadir gecesine kadar yaşayacağına dair imzalı bir belge mi ulaştı elinize ?
Eğer Rasulullah'ın(s.a.v) eşleri ve kızları gibi(Allah onlardan razı olsun) çarşaf giymek istersen ben ücretini karşılayacağım.

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
Dünya, baştan başa dikenlerle dolu olsa, yine de aşıkın gönlü tamamıyla gül bahçesidir! .. Hz.Mevlana.

_YUSUF_

Yönetici
Şeytanın başardığı en iyi vesveselerden biride insanın yapacağı amelleri ötelemesini vazetmek çokta başarılı oluyor.
Yapacağınız amelleri (Zaten yapmanız farz) ötelememelisiniz.Ötelemeniz bu işi daha kolaylaştırmaz aksine dahada zorlaştıracaktır.
Allah'u teala yardımcınız olsun

ayhanD

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum,

@yusuf kardeş

Erteleme herhalde ailevi baskıdan oluyor. Daha önceki yazılarından anladığım kadarıyla bu yüzden sıkıntı yaşıyor.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Kitabını oku! Bugün sana hesap sorucu olarak kendi nefsin yeter. İSRA-14

Violin

Kayıtlı Kullanıcı
Kadir gecesini niye bekliyorsun kardeş.Kadir gecesine kadar yaşayacağına dair imzalı bir belge mi ulaştı elinize ?
Eğer Rasulullah'ın(s.a.v) eşleri ve kızları gibi(Allah onlardan razı olsun) çarşaf giymek istersen ben ücretini karşılayacağım.

Aynen öyle... Dün abimin arkadaşı trafik kazasında hayatını kaybetti. 21 yaşında gencecik bir çocuk.
Ertelemeyi anlarız ailevi baskıdan dolayıdır ama gel gelelim kadir gecesi ile bu gecenin ne farkı var. Bu gece baskı yapan aile kadir gecesinde yapmayacak mı?
Ben de kapanmak istiyorum abim. İyi nasihat verensin. Annem pardesüye karşı. Pardesüsüz kapanmamı olur?? Ne yapacağım ben? Birde bunun üstüne nefis eklenince çık bakalım işin içinden :((

inci1

Kayıtlı Kullanıcı
@inci1
@leyla-1
@violin

Allahu Teala tez zamanda sağlınıza kavuştursun! Elimden geldiğince dua ettim.

Allah razi olsun ! cok cok Tsk. ederim.
Yüce Rabbim gönlünüze göre versin.

Ölümle Nişanlıysak "Neden" Çeyiz Hazırlamıyoruz..?

T

tevbekarım

Ben çok pişmanım....Keşke hiç yapmasaydım....İnşallah bi daha yapmamaya niyetliyim....:( (Ya Rabbi Kolaylaştır...)

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
‎'YA RAB... Lisan-ı ağızda olanı değil Lisan-ı gönülde olanlara yar et bizi
Tebessümü simasında olanı değil Tebessümü gönüllerde olanlara kat bizi
Aşk-ı tende sanan-ı değil Aşk-ı ruhunda can bilenlere arat bizi.. Hz.Mevlana

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgide güneş gibi ol,

dostluk ve kardeşlikte
akarsu gibi ol,
hataları örtmede gece gibi ol,
tevazuda toprak gibi ol,
öfkede ölü gibi ol,
her ne olursan ol,
ya olduğun gibi görün,
ya göründügün gibi ol.
MEVLANA

T

tevbekarım

Ne kadarda kolay hüküm veriyoruz ne kadarda çabuk birilerini cahil ilan ediyoruz.... eğer bir hata varsa ve bize doğrusunu bilmek nasip olmuşsa o bilginin infakı başkasına sen cahilsin demek olmamalı o bilgi sana değil ona verilebilirdi......foruma son zamanda her girişimde birileri hep bi şekilde üzülüyor üzüyor:( Allah biliyor ya okuyunca yüzüm düşüyor ve hemen çıkış yapıyorum şahit olmamak için... ne kadar da kolay kalp kırıyoruz :( evet şuanda içimden gecen sadece bunlar...
Sen Bağışla Rabbim....nefsimize yeniliyoruz Sen bağışla Allah'ım...

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Ne kadarda kolay hüküm veriyoruz ne kadarda çabuk birilerini cahil ilan ediyoruz.... eğer bir hata varsa ve bize doğrusunu bilmek nasip olmuşsa o bilginin infakı başkasına sen cahilsin demek olmamalı o bilgi sana değil ona verilebilirdi......foruma son zamanda her girişimde birileri hep bi şekilde üzülüyor üzüyor:( Allah biliyor ya okuyunca yüzüm düşüyor ve hemen çıkış yapıyorum şahit olmamak için... ne kadar da kolay kalp kırıyoruz :( evet şuanda içimden gecen sadece bunlar...
Sen Bağışla Rabbim....nefsimize yeniliyoruz Sen bağışla Allah'ım...

ablacım ne kadar güzel bi aşkın var hayran kalıyorum bazen sana :)
rabbim hep böyle kalmanı nasip etsin inş.
bende senin gibi olurum inşallah :)

Violin

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam, biliyorum. Aradığım hep başka bir şeydi. Tüm bulduklarımı da 'başka' zannettim. Ama bu bambaşka. Hem de çok başka.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Zaman sofrandaki en lezzetli muhim yemek!

Azaldıkça aç kalmanın korkusuyla kuruyacaksın,,,
Bu sebeple yaşlanıcaksın!...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt