Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
hoşbulduk cnm
koşturmaca bir nebze olsa bitti
bahar şenliği 23 nisan ve okuma bayramı:)
haftaya tek turnuvalar kaldı:)
kupayı alacaz gibi:)

sonayg

Kayıtlı Kullanıcı
bu kaçıncı denemem yine başaramadım yapmıcam birdaha un kurabiyesi ...akşama ne dicem ev ahalisine ,aslında kek istemişlerdi.sırasımıydı un kurabiyesinin..

G

Goldenrose

bu kaçıncı denemem yine başaramadım yapmıcam birdaha un kurabiyesi ...akşama ne dicem ev ahalisine ,aslında kek istemişlerdi.sırasımıydı un kurabiyesinin..

Kolay gelsin :) Keşke yardım edebilsem size :)
İsterseniz ıslak kek yapın. Ama ilk denemenizse etraf batabilir uyarmak isterim :)

G

Goldenrose

İçimden hiçbir şey geçmiyor..... İlk sınav sonra düğün hazırlıkları. Canım çıktı :\

G

Goldenrose

inşaAllah sınavın iyi geçmiştir canım.
bi kaç hafta sonra da bize nasip olacak o :)
bakalım artık hayırlısı

Güzel geçti çok şükür :) Geçti ya o en güzel kısmı :)
Yarın uyanırken ya da en basitinden başını yastığa koyduğunda stresli olmamak en iyi sonuç benim için :)
Ne sınavı senin ki ?
Umarım sen de başarılı olursun. Hayırlısı olsun

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
universitelimuslumanlaarg7.png

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
İnsan, ne idraksız mahluktur!
Herkes, kimsenin sağ kalmadığını bilir de kendinin öleceğine inanmak istemez..

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
hoşbulduk cnm
koşturmaca bir nebze olsa bitti
bahar şenliği 23 nisan ve okuma bayramı:)
haftaya tek turnuvalar kaldı:)
kupayı alacaz gibi:)

ne turnuvası ? futbol voleybol halk oyunları :) ?

Biliyorum ayşecik ya ama gittikten sonra daha hiç konuşmadık :D

Eee nasıl geçiyor:D
Bak bu newyork işe yaramış foruma daha çok geliyon kaçakları newyorkamı yollasak ne:D

turkıyeye göre 7 saat geriden geliyoruz biliyorsun cnm. suan saat 17.15 burda.ordaysa 00.15
işten gelip dinlenip oyle gırıyorum. hem kimse olmuyor burda tek başıma gezıyorum yorgun olunca hiçbişeyi kaldıramıyor beynim :) kimse yokken geziyorum anlıcan :D
buralar çok guzel cok beğendm tıpkı karadenız ormanları evleri falan çok benziyor, iklim olarak da benzer. ama havası farklı gibi. havalar ters düz edıyo adamı. ılk geldıgımız ıkı gun boyunca aşırı agustos sıcagı yasadık, ertesi gün buz gibi oldu yagmur falan çok yagdı, bı arkadasım hastalandı (soguk algınlığı). ama kesinlikle İLLE DE VATANIM. bazen çok özlediğimi fark ediyorum.
bugün otele yeni arkadaşlar geldi türkiyeden. personel görevlisi onlara oteli tanıtırken gordum yanlarına gıttım. "MERHABA ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ" dedim, utanmasalar sarılıp ağlaşcaklar :D tabi ben de o dereceyım. memleketimden gelmişler :) onlarda turk gormeyı ozlermışler 2 gunde. :a21: bazen cevremdeki herkesin ingilizce konuşmalarının hayal oldugunu bıraz sonra turkceye doneceklerını düşünüyorum. sonra olmuyo tabi :a19: bugun harley davıdson fest başladı,
cok yoruldum , 1 hafta surecek. aşırı yogunluk var. ve kasabaya 50.000 motor geliyor bu hafta. arı kovanı gıbı heryer motor dolu. :a31:
neyse sımdılık bu kadar genç :a31:

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı

turkıyeye göre 7 saat geriden geliyoruz biliyorsun cnm. suan saat 17.15 burda.ordaysa 00.15
işten gelip dinlenip oyle gırıyorum. hem kimse olmuyor burda tek başıma gezıyorum yorgun olunca hiçbişeyi kaldıramıyor beynim :) kimse yokken geziyorum anlıcan :D
buralar çok guzel cok beğendm tıpkı karadenız ormanları evleri falan çok benziyor, iklim olarak da benzer. ama havası farklı gibi. havalar ters düz edıyo adamı. ılk geldıgımız ıkı gun boyunca aşırı agustos sıcagı yasadık, ertesi gün buz gibi oldu yagmur falan çok yagdı, bı arkadasım hastalandı (soguk algınlığı). ama kesinlikle İLLE DE VATANIM. bazen çok özlediğimi fark ediyorum.
bugün otele yeni arkadaşlar geldi türkiyeden. personel görevlisi onlara oteli tanıtırken gordum yanlarına gıttım. "MERHABA ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ" dedim, utanmasalar sarılıp ağlaşcaklar :D tabi ben de o dereceyım. memleketimden gelmişler :) onlarda turk gormeyı ozlermışler 2 gunde. :a21: bazen cevremdeki herkesin ingilizce konuşmalarının hayal oldugunu bıraz sonra turkceye doneceklerını düşünüyorum. sonra olmuyo tabi :a19: bugun harley davıdson fest başladı,
cok yoruldum , 1 hafta surecek. aşırı yogunluk var. ve kasabaya 50.000 motor geliyor bu hafta. arı kovanı gıbı heryer motor dolu. :a31:

satranç turnuvası cnm:)
bu arada sana sonsuz başarılar...bir an önce hayırlı bir şekilde yurduna dönmen dileğiyle:)
ALLAHA EMANET OL
ÇOK MUTLU KAL

nuuur

Kayıtlı Kullanıcı
yaşadıgım her anım için şükretmek geçti içimden ::)))

-İslamGülü-

Kayıtlı Kullanıcı
Her önüne geleni yeme, her diline geleni söyleme, her gönlüne düşeni dileme...!

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
şaka ile karışık 1 ay sonra siteye üye olup yazmaya başlıyalı 2 sene olacak

üyeliğimi sildirmeseydim 10.000 mesajı geçmiştim galiba..

zaman ne çabuk akıp gidiyor...

YAGMURBEY..

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
GÜLNİSA HOCAM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
inşAllah sağ salim kavuşurum.
Annem ağlamıştı evden çıkarken şimdi ona yazdım merak ediyormuş, sürekli kardeşime mail attı mı diye soruyorlarmış :)
onun ağlaması aklıma gelince üzülüyorum.

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Umuda... Sevdalıyız....
... Umudu... Veren Rabb'e.... Sevdalıyız ....
Belki ...Bu Sevdanın.... Hakkını Veremiyoruz....
........ Ama........
...Bu Sevdanın .....
Hakkını Verenlere.....
..... Sevdalıyız....

İnsan olan ve insanca duygular taşıyan herkese kapımız açık..

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı

Oyyy kıyamam.:a14:
ayşe'cik sen güçlü kızsındır yorulmazsın :D
Bak güzel de edebiyat yaparsın sen döndüğünde bir kitap da yazarsın artık anılarını alır ordan okuruz :D
Senin günlerinin sakin geçiceğini hiç sanmıyorum :D bi ton olay'la dönersin cannn:D

mina44

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekden içimden geçeni paylaşmamı istiyomusunuz ? sizden olmayan kişiler için yabancı kişilerin duaları isteklerine değer verilmedini düşünüyorum sizlerin bana dua etmesi için sizlerle yıllarımı berabermi geçirmem lazım anlıyamadım saatler önce duaya çok ihtiyacımın oldunu söylemiştim hani mal mülk deil dua istemiştim sadece dua mü'minin miracı ama biriniz bile yanasmadınız gerçekden üzüntülüyüm ve ne diyecemi bilmiyorum aylardır ....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt