Selam Aleyküm kardeşlerim süprizlerden hoşanırmısınız ben çok severim ve bu pazara çok güzel bir süpriz yaptım insanın aklına hayaline gelmeyecek birşey yaptım pazar günü Serap kardeşimizin düğününe gittim bir saat olsa bile o an herşeye değerdi sevdiğim değer verdiğim benim için özel olan değen kişiler için elimden geldiğince herşey yaparım ölümsüz bir andı o Serap'ın o halini görseydiniz benim bile heyacandan elim tutmaz oldu o an o duygu anı anlatılmaya kelimelerle yetmez zaten maşallah Serap çok güzel bir gelin olmuştu Allah bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin.Bizler hepimiz burda kocaman bir ailayiz Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim kötü art niyetli fitne insanlara fırsat vermesin Rabbim.
7 saatlik yola değerdi dün sabah geldim daha uyumadan bu seferde yine yolculuğa çıktım Allah her zaman iyi zamanlarda iyi insnalarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.
Burda sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum iyi ki varsınız kardeşim böyle hayırlara vesile olan kardeşlerimizden Allah binlerce ke razı olsun hepinizi çok seviyorum Allah'ta sizleri hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun
ay ablacım ne güzel olmustur ya eminim çok sevinmiştir serap nasıl problemler çözüldümü her şey yolundamıydı düğünü anlatsana bizede azcık ???
7 saatlik yola değerdi dün sabah geldim daha uyumadan bu seferde yine yolculuğa çıktım Allah her zaman iyi zamanlarda iyi insnalarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.
Burda sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum iyi ki varsınız kardeşim böyle hayırlara vesile olan kardeşlerimizden Allah binlerce ke razı olsun hepinizi çok seviyorum Allah'ta sizleri hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun
ay ablacım ne güzel olmustur ya eminim çok sevinmiştir serap nasıl problemler çözüldümü her şey yolundamıydı düğünü anlatsana bizede azcık ???