Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (2 Kullanıcı)

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşlerim süprizlerden hoşanırmısınız ben çok severim ve bu pazara çok güzel bir süpriz yaptım insanın aklına hayaline gelmeyecek birşey yaptım pazar günü Serap kardeşimizin düğününe gittim bir saat olsa bile o an herşeye değerdi sevdiğim değer verdiğim benim için özel olan değen kişiler için elimden geldiğince herşey yaparım ölümsüz bir andı o Serap'ın o halini görseydiniz benim bile heyacandan elim tutmaz oldu o an o duygu anı anlatılmaya kelimelerle yetmez zaten maşallah Serap çok güzel bir gelin olmuştu Allah bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin.Bizler hepimiz burda kocaman bir ailayiz Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim kötü art niyetli fitne insanlara fırsat vermesin Rabbim.
7 saatlik yola değerdi dün sabah geldim daha uyumadan bu seferde yine yolculuğa çıktım Allah her zaman iyi zamanlarda iyi insnalarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.
Burda sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum iyi ki varsınız kardeşim böyle hayırlara vesile olan kardeşlerimizden Allah binlerce ke razı olsun hepinizi çok seviyorum Allah'ta sizleri hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

ay ablacım ne güzel olmustur ya eminim çok sevinmiştir serap nasıl problemler çözüldümü her şey yolundamıydı düğünü anlatsana bizede azcık ???

G

Goldenrose

inşallah mihrace ablacım. dertleri en bilemem ama düğünde dışa vurulamaz hiçbir kavga. en mutlu günlerinin böyle sonuçlanması üzücü

G

Goldenrose

Selam Aleyküm kardeşlerim süprizlerden hoşanırmısınız ben çok severim ve bu pazara çok güzel bir süpriz yaptım insanın aklına hayaline gelmeyecek birşey yaptım pazar günü Serap kardeşimizin düğününe gittim bir saat olsa bile o an herşeye değerdi sevdiğim değer verdiğim benim için özel olan değen kişiler için elimden geldiğince herşey yaparım ölümsüz bir andı o Serap'ın o halini görseydiniz benim bile heyacandan elim tutmaz oldu o an o duygu anı anlatılmaya kelimelerle yetmez zaten maşallah Serap çok güzel bir gelin olmuştu Allah bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin.Bizler hepimiz burda kocaman bir ailayiz Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim kötü art niyetli fitne insanlara fırsat vermesin Rabbim.
7 saatlik yola değerdi dün sabah geldim daha uyumadan bu seferde yine yolculuğa çıktım Allah her zaman iyi zamanlarda iyi insnalarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.
Burda sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum iyi ki varsınız kardeşim böyle hayırlara vesile olan kardeşlerimizden Allah binlerce ke razı olsun hepinizi çok seviyorum Allah'ta sizleri hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

Allah iyiliğini versin ablacım :) Yılın en muhteşem sürprizi. Düğün yerini nereden buldun? Nereden haberiniz oldu? :D Telefondan falan mı haberleşiyor tüm üyeler benden habersiz?? :)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
UZAKTAN SEVMEK !

Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz.Vahşi (r.a)'ye sorun.

Görmeden sevmekten başka bir şey bu.

Görmek; fakat yaklaşamamak,

Bakmak; ama konuşamamak.

Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,

Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.

Zor olan budur.

Görmek ama dokunamamak...

-İslamGülü-

Kayıtlı Kullanıcı
Aşk ne mecnun, aşk ne leyla... Aşk dediğin, sadece Yùce MEVLA!..

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
Aferdersin ama çok saçma ve ters bir söz...Kimse için değişmemelisin derken istisna getirseydiniz keşke çünkü bu kimse sözünün içine Allah ve onun Rasulü de(s.a.v) giriyor...Kaldı ki Allah ve Rasülünün dediği gibi hallerimizi,tavırlarımızı,sözlerimizi,fiillerimizi değiştirmek farzdır.

doğru tesbit.

tebrikler.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
İlmi ve ahlâkı birlikte yürüten cemiyetler ise dirlikli başarılı ve mutlu bir hayat sürerler.
Prf. Dr. Mahmud Es'ad Coşan (Rh.a)

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
"iman ; Kalbin içinde duran elmas gibidir. kim şirk ederse ona balyozla yurur tuzla buz eder." Kaim

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Allah için sevenler güler yüz ve tatlı sözle buluştukları zaman, günahları sonbahar yaprakları gibi dökülür.

(Mücahid b. Cübeyr k.s. )

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

ay ablacım ne güzel olmustur ya eminim çok sevinmiştir serap nasıl problemler çözüldümü her şey yolundamıydı düğünü anlatsana bizede azcık ???

Çok güzel oldu canım ben biraz geç kaldım tam düğün anını göremedim ama çok güzeldi çok şükür problemler bitti ama bende Serap'a artık bazı şeyleri görmeyeceksin dedim önemli olan eşinle senin mutluluğun büyüklerede artık saygı duymak gerek ikiside anne nede olsa insan hayatında bazı şeyleri görmeyecek duymayacak hoşgörecek insanları olduğu gibi kabul etmek gerek ne yapacaksın yoksa geçim olmaz insanların hatalarını kusurlarını görürsen olmaz onun için anlayışlı olmak gerekiyor inşallah herşey güzel olacak canım Allah'ın izniyle.Allah senin içinde bulunduğun sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.Canım uzun zaman görüşemedik sen nasılsın neler yapıyorsun?Yasin Süresi kardeşliği sıra sende ben eski niyetini bulup ekledim eklemek istediğin birşey varsa yazabilirsin Allah kabul etsin.Allah'a emanet ol canım benim herşey gönlünce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah iyiliğini versin ablacım :) Yılın en muhteşem sürprizi. Düğün yerini nereden buldun? Nereden haberiniz oldu? :D Telefondan falan mı haberleşiyor tüm üyeler benden habersiz?? :)

Amin canım ee biz görüşüyoruz tatlım msn'den telefondan ondan haberimiz oldu siteden görüştüğüm kardeşlerim var telefonla gerekse msn'den hotmailden sanada hotmadilden mesaj yazdım ama geri dönen olmadı tatlım inşallah seninlede bir görüşürüz.Düğün Ankara'da Maltepe'de bir düğün salonuydu.Allah bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin inşallah.Allah'a emanet ol canım benim herşey gönlünce olsun.:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
“Yâ Rabbî!.. Günahlarımızı rahmetinle af ve mağfiret eyle! Ölülerimizi de mağfiret eyle, yaşayanlarımıza hayırlar ihsan et!
Riyadan, nifaktan, şikaktan, her türlü hastalıktan, kazadan, belâdan, tembellikten, âcizlikten, zelil olmaktan, zulüm etmekten ve zulüm görmekten, cimrilikten, müsriflikten, azdıran zenginlikten ve doğru yoldan ayrılmaya sebep olan fakirlikten, şeytan ve nefsin şerrinden, düşmanın galebesinden, kötü huydan, bidat işlemekten, dalalete düşmekten, halis olmayan amelden, her çeşit günahtan, küfre girmekten, ölürken gelecek fitnelerden, kabir azabından, dinimize ve dünyamıza zarar verecek işlerden sana sığındık, bunlardan bizleri koru Yâ Rabbî!..
Yâ Rabbî!.. Bize sarsılmaz bir iman, güzel bir ahlâk, şükredici bir kalb, sabredici beden, zikredici dil, kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür, salih evlât, dünya ve ahirette güzellik ihsan et! Ana ve babamızı da mağfiret eyle!

Yâ Rabbî!.. Kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, bütün enbiyânın, Ehl-i beytin, Eshâb-ı kirâmın ve bütün evliyâ-i kirâmın sevgisini ve sevgine kavuşturacak amel ve işleri nasip eyle!

Yâ Rabbî!.. Dinine severek hizmet etmeyi, kul borçlarını ödemeyi ve şehit olarak ölmeyi nasip eyle!

Bize hakkı hak, bâtılı bâtıl olarak göster!
Yâ Rabbî!.. Bu vatanı bizlere bırakan ecdadımızın ruhunu şad eyle! Memleketimize hizmetleri geçmiş ve Allah için harp etmiş dedelerimize rahmet eyle! Yurdumuzu her çeşit düşmandan koru! Çünkü sen her şeye kâdirsin!.. Dualarımızı kabul eyle!” (Âmin!)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol!

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Kim ne yapar kendine yapar az eş uz eş melun boyunca eş...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt