Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (2 Kullanıcı)

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
'' Her gönülde bir aslan yatar''

diyenlere inanıp gönülleri dolaşmaya çıktım

içinde kediler tavuklar çakallar yatan yılan cıyan solucan yuvalı gönüller keşfettim..

Arif nihat Asyalı..

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
evlatlar için;
bir annenin en güzel yeri RAHMİDİR.
kullar için;
Mahşerde Rabbimizin tecelli eden en güzel ismi Er Rahimdir.

Annenin rahmi bir bebeği nasıl sararsa

Allah ta Er Rahim ismiyle mümin kullarını öyle sarar.

kollar ve gözetir.

er Rahim: “Ahiret hayatında sadece mü’minlere ihsan ve ikram eden.”

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
(Allahü teâlâ buyuruyor ki, “Ben Rahmanım, rahmi yarattım, ona kendi ismimden isim verdim. Akrabasını gözeteni gözetirim. İlgisini kesenle de ilgiyi keserim.”) [Buhari]

Burada Allah o narin yere kendi ismini veriyor ki

kulları anlasınlar Rableri ne kadar Rahim cc :)

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekden içimden geçeni paylaşmamı istiyomusunuz ? sizden olmayan kişiler için yabancı kişilerin duaları isteklerine değer verilmedini düşünüyorum sizlerin bana dua etmesi için sizlerle yıllarımı berabermi geçirmem lazım anlıyamadım saatler önce duaya çok ihtiyacımın oldunu söylemiştim hani mal mülk deil dua istemiştim sadece dua mü'minin miracı ama biriniz bile yanasmadınız gerçekden üzüntülüyüm ve ne diyecemi bilmiyorum aylardır ....

Dua işteğini ilk ben okumuştum ama çalıştığım için o an davete icap edemedim..

eve geldim ve ilk işim cevap yazmak oldu..

burada kimsenin kimseden bir üstünlüğü yok eskisin yenisin diye bir kavramda yok..

büyük bir ihtimal günlerden pazar olduğu için herkes dışarıda kimse mesajını görmemiştir..

hemen serzeniş yapman gerekmiyor bence..

Ben ALLAH rızası için ölmüş olan büyüğümüz ( adını yazmamışın ) için 1.fatiha 3 ihlas okudum..

ALLAH rahmet eylesin KARDEŞ..

mekanı cennet olsun..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
gerçekden içimden geçeni paylaşmamı istiyomusunuz ? sizden olmayan kişiler için yabancı kişilerin duaları isteklerine değer verilmedini düşünüyorum sizlerin bana dua etmesi için sizlerle yıllarımı berabermi geçirmem lazım anlıyamadım saatler önce duaya çok ihtiyacımın oldunu söylemiştim hani mal mülk deil dua istemiştim sadece dua mü'minin miracı ama biriniz bile yanasmadınız gerçekden üzüntülüyüm ve ne diyecemi bilmiyorum aylardır ....

Selam Aleyküm kardeşim mesajınızı okuyunca inanki çok üzüldüm burda hepimiz kardeşiz eski yeni ayrımı yapmadan hepimiz elimizden geldiğince birbirimiz için dua etmeye çalışıyoruz kişinin kendine yaptığı duadan ziyade kardeşin gıyabında yaptığı dua daha makbuldur bu aralar bede sık sık siteye giremiyorum iki tane yeğenim oldu annem rahatsız ve üstelik geçen yolda giderken ayağımı incittim ve koşturmaktan doktora bile gitmedim ayağım çok kötü olunca 8 gün sonra doktora gidip flim çektirdim ve şu anda ayağım alçıda 10 gün öyle kalacak hekes bilir zaten elimden geldiğince bütün kardeşleim için dua ederim tek tek edemezsem bile her zaman bütün kardeşlerim için dua ederim Allah kabul etsin.
Allah rahmet eylesin kardeşim mekanı cennet olsun inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ve aleyküm selam.
çok güzel bi sürpriz olmuş ablacım ya.
kimbilir o da ne kadar çok sevinmiştir.
Allah ona hayırlı yuva nasip etsin inşaALLAH.

Sürprizler böyle olursa sevilmez mi...
Ne güzel etmişsiniz kardeşim...
En güzel bir anında sevdiği bir kardeşinin yanında olmak...,
Ne güzel...
Forum adına teşekkürlerimi sunuyorum...
Selam ve DUA ile...

allah razı olsun gönül dostum,
dualarınıza yürekten amin amin amin.......
Rabbim yolunuz hep açık bereketli ve hayırlara vesile etsin.
Kalbim ve dualarım sizinle.
Allaha emanet olun selametle kalın.

Amin
Allah razı olsun kardeşlerim kardeşliğimiz bir ömür boyu daim olsun inşallah Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştrımak nasip etsin Rabbim.Hepimiz burda kocaman bir aile olduk insan sevdiğim değer verdiğim kardeşlerim için canım bile feda olsun bu zamanda gerçek dostluklar kardeşlikler arkadaşalıklar bulunmuyor ama çok şükür bizler birbirimizi bulduk Allah vesile olan bütün kardeşlerimden binlerce kez razı olsun hepsinin emeklerine gönlüne sağlık allah ecirlerini her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
O anı görseydiniz kardeşlerim Serap hiç ummadığı anda Leyla ablasını karşısında görünce nasıl şaşırdı anlatamam:)Ben böyle süprizler yapmaya bayılır zaten..çok şükür Serap kardeşimizde sonunda muradlarına erdiler sıkıntıladar çekmiş olsalarda Allah bir ömrü boyu mutluluklar nasip etsin Rabbim.
Allah bol bereketli hayırlı günler hayırlı ömürler hayırlı yaşlar nasip etsin Rabbim.Bütün güzellikler sevdiklerinizle ailenizle olsun inşallah.Allah hiç bir zaman sizleri darda sıkıntıda bırkamasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
ŞEHADET GÜLÜ :)

nikon D90'ımı bir alayım hele neler neler çıkacak benden :)
şimdilik pek aksiyon yok ama işimi seviyorum çok eğlenceli geçiyor çalışma saatlerim ... günlük tutmayı düşündüm ama anca haftalık tutarım ben :D her gün yaz yaz olmas :D sizi seviyorum

suda

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu günlerde kendime bol alışveriş yaptım ne olacağımız belli değil çünki

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle
düzeltsin; buna gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin;
buna da gücü yetmezse, kalben karşı koysun, bu da
imanın en zayıf derecesidir

Müslim iman 78; ebu davud salat 248

suda

Kayıtlı Kullanıcı
Kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle
düzeltsin; buna gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin;
buna da gücü yetmezse, kalben karşı koysun, bu da
imanın en zayıf derecesidir

Müslim iman 78; ebu davud salat 248
çok güzel bir paylaşım ben zaten biliyordum

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı bir hafta geçirmenizi diliyorum.
Allaha emaet olun.
Selametle kalın.

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
'Hayatta Kimseyi Değiştiremezsin.Ve Kimse İçin Değişmemelisin.Ne Sen Başkası İçin Mecburi İstikametsin;Ne de Başkası Senin İçin.

Tevhid Davası

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tevhidvesunnet.com
'Hayatta Kimseyi Değiştiremezsin.Ve Kimse İçin Değişmemelisin.Ne Sen Başkası İçin Mecburi İstikametsin;Ne de Başkası Senin İçin.

Aferdersin ama çok saçma ve ters bir söz...Kimse için değişmemelisin derken istisna getirseydiniz keşke çünkü bu kimse sözünün içine Allah ve onun Rasulü de(s.a.v) giriyor...Kaldı ki Allah ve Rasülünün dediği gibi hallerimizi,tavırlarımızı,sözlerimizi,fiillerimizi değiştirmek farzdır.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşlerim süprizlerden hoşanırmısınız ben çok severim ve bu pazara çok güzel bir süpriz yaptım insanın aklına hayaline gelmeyecek birşey yaptım pazar günü Serap kardeşimizin düğününe gittim bir saat olsa bile o an herşeye değerdi sevdiğim değer verdiğim benim için özel olan değen kişiler için elimden geldiğince herşey yaparım ölümsüz bir andı o Serap'ın o halini görseydiniz benim bile heyacandan elim tutmaz oldu o an o duygu anı anlatılmaya kelimelerle yetmez zaten maşallah Serap çok güzel bir gelin olmuştu Allah bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin.Bizler hepimiz burda kocaman bir ailayiz Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim kötü art niyetli fitne insanlara fırsat vermesin Rabbim.
7 saatlik yola değerdi dün sabah geldim daha uyumadan bu seferde yine yolculuğa çıktım Allah her zaman iyi zamanlarda iyi insnalarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.
Burda sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum iyi ki varsınız kardeşim böyle hayırlara vesile olan kardeşlerimizden Allah binlerce ke razı olsun hepinizi çok seviyorum Allah'ta sizleri hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)
Leyla abla'm harikasınız ya.
Şahsen bende yapmak isterim:)
Nasip:)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ŞEHADET GÜLÜ :)

nikon D90'ımı bir alayım hele neler neler çıkacak benden :)
şimdilik pek aksiyon yok ama işimi seviyorum çok eğlenceli geçiyor çalışma saatlerim ... günlük tutmayı düşündüm ama anca haftalık tutarım ben :D her gün yaz yaz olmas :D sizi seviyorum
vayyy vayyy ayşeciğime bak benim nikon D90 haaa:D

Eline kalem bile almazsın sen şimdi:D
Bilmukabele ayşecik:)

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Kız tarafı damadı dövdü. damat gelini dövdü. sonra damat gelini aldı kaçtı. kız tarafından da erkek tarafından adamlar gelin arabasının arkasından koşturmaya başladılar. vururum sizi gitmeyin diye diye. onların arkasından polis harekete geçti. biri kriz geçirdi ambulans geldi.
Bizim düğünde olan bir olay değil Allah'tan. Cahil insanların kaba kuvvete baş vuranların bir mutluluğu bahfedişi. moşver mihrace ablacım. Anlatmak bile beni üzüyor,bunaltıyor.[/QUOT
film gibiymiş ya dertleri her neyse tatlıya bağlanır inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt