gonulturker
Kayıtlı Kullanıcı
\S.A
KARDEŞİM EMĞİNE SAĞLIK GERÇEKTEN DE ÇOK İBRETLİK
SELAMETLE...
A.S. kardesim...selam ve dua ile...
\S.A
KARDEŞİM EMĞİNE SAĞLIK GERÇEKTEN DE ÇOK İBRETLİK
SELAMETLE...
çok doğru helalse illaki gelir
Her Işte Bi Hayir Var önemli Olan Sabretmek Ve Doğru Yoldan Ayrilmamak
B)Selamün AleykümB)
Allah (c.c.) razı olsun güzel bi hikaye selametle kal :H
selamun aleykum çok güzel bir paylaşım Allah razı olsun
Kardeşim Emeğine Sağlik Allah'a Emanet Ol...
s.a. arkadaş ve kardeşlerim... İnşallah hepimiz tüm insanlar böyle olabiliriz. Allah razı olsun paylaştığın ve bize bu dersi verdiğin için....
dünyada kimse kimsenin hakkını, kısmetini yemez.Eğer o kişinin hakkıysa zaten er geç onu bulur.Bizlere bunu tekrar hatırlattığın için saol.Allah razı olsun...
selamunaleykum kardeşim güzel bir paylaşımdı.
esselamunaleyküm verahmetullahi veberakatuhu..
paylaşımın için rabbim razı olsun inşallah..
RABBİM HARAMLARDAN UZAK DURANLARDAN EYLESİN..
SİZ DEĞERLİ ÜYE ABLA VE ABİLERİMLE PAYLAŞMAK İSTEDİM:
Gebze'de İLKOKUL 3.SINIFA GİDİYORUM..Sabah akrabamız olan kız arkadaşımla okula giderken, yol kenarında bir inşaatın yığılmış kumunun dibinde 750.000 lira kağıt para buluyorum..arkadaşım bana beraber harcamayı teklif ediyor..ama ben,heralde ailemden aldığım terbiye ve eğitimden olsa gerek kabul etmiyorum..
parayı öğretmenim AYCAN AKÇELİK'E veriyorum.O da müdüre bildiriyor,müdür de belediyeden anons yaptırıyor..paranın sahibi bi inşaat kalfası ve işçilerin maaşını verecekmiş,kaybetmiş..bana 100.000 lira vermek istiyor..ben kabul etmiyorum(hani çok paraya..)neyse 50.000 lirayı kabul ediyorum ve arkadaşlarıma dondurma ısmarlıyorum..
ve ertesi sabah okula girmek için sıradayken,müdür beni çağırıyor ve tüm öğrencilerin karşısında,beni "örnek öğrenci" olarak tanıtıyor..
RABBİM BENİ VE ÜMMET_İ MUHAMMEDİ DOĞRU YOLDAN VE HELAL MALDAN AYIRMASIN İNŞALLAH..
selam ve dualarımla..:H:H:H:H
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH SENDEN BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN ALLAH HERDAYİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN RABBİME EMANETSİN KARDEŞİM