evet trabzonluyum ama malesef orada yaşamıyorum herşey nasip tabiki fazlada bilemiyorum oraları ama bildiğim kadarıyla harika biyer hani memleketim diye demiyorum gerçekten güzel herkese gidip görmeyi nasip eder RABBİM İNŞALLAH.
senin güzel gören gözlerine sağlık kandilin mübarek olsunçok güzel resimler...emeğine sağlık kardeşim![]()
sana memleketini getirdim kardeşim
ALLAH Razı olsun ablam ablam diyorum ama kusura bakmazsınız umarım yaşınızı bilmiyorum sorun olursa lütfen uyarınız olurmu ..Bu ara resimler çok güzel teşekkür ederim![]()
Bende çok küçük değilim ama yinede abla diyeyim evet yaşanılacak yer değil ama malesef yaşamak zorundayız .Alnımıza ne yzılmışsa yaşayıp gçreceğiz artık .Bu arada ben burada yeniyim neyin nasıl olduğunu bilemiyorum onun için bir yanlışım olursa affola.
evet hepimiz eskiyecez birgün neyse ablam başını ağrıttım hakkını helal et bu arada siz nerelisiniz bi sakıncası yoksa buradan söylemenizin .
abla bir ay önce trabzonzaydım bu resimleri çektim işte resmim meşhur olmuş yaaa![]()
güzel gören gözlerine sağlıkresimler çok güzel emeğinize sağlık....
ne güzel fotoraf çekermiş benim bacım:a16: ellerine sağlık netten topladım getirdim vallahi :a26:
aminenur sen trabzonlumusunabla baktım tıpkı benimki amatörce çekimlerinizin formunda resimlerim var sen nette niye arıyorsun ablam ..![]()
sıvasta çok güzel ama trabzon başka buda uzun göl ün resmi oraya gitmek nasip olmadı inanki dünyanın hiç bir yeri karadeniz kadar güzel deyildir inşallah bu yıl gene eylül veya ekimde gideriz o aylarda daha güzel oluyor bide biz gidince fazla kalamıyoruz otelde 4 çocukla zor oluyoryok ablam tatile gitmişsin ben~~ SİVASLIYIM ~~~~![]()