benım yaşadığım yerde doğru durust ağaçlı ortam yok kjardeş
:a16: galiba yakınız nerdensin
benım yaşadığım yerde doğru durust ağaçlı ortam yok kjardeş
sende sağol canım benim senden büyük oğlum var keşke oda senin gibi bu siteyle meşgul olsaydıGÜZEL resimler
sağol dinci
selamün aleyküm dua et inşallah bende gelip yerleşirim oraya gerçekten çok güzel yerler
selamun aleyküm...nasıl giriliyor buralara?ekrandan içeri kafayı uzatsak girebilrmiyiz?:a32:
sağol canım ALLAH CC razı olsun inşallah hayırlısıyla çıkacağım bu pisliktenaleyküm selam abla..inşallah dua edeceğim snein için..o çevreden uzaklaşıp yeni bi hayat kurman için...
ALLAH CC sendende razı olsun RABBİM CC neyi çirkin yaratmışki sonsuz ve sınırsız güzelliyiyle bezemiş dünyamızıALLAH razı olsun çok güzel yerler RABBİM ne güzel yaratmış...emeğinize sağlık..selam ve dua ile
aleyküm selam gönül kapısından girilir :a16: kardeşim zaten dertliyim herkes tatilde biz nelerle uğraşıyoruz hayırlısıyla RABBİM CC bizlerede gidip görmeyi nasibetsin amimselamun aleyküm...nasıl giriliyor buralara?ekrandan içeri kafayı uzatsak girebilrmiyiz?:a32:
aleyküm selam abi güzel gören gözlerinize sağlık ALLAH CC razı olsunselamun aleykum.
ellerine saglık.
çok güzel.
selametle
aleyküm selam meltemciyim sanada yer var ya baksana o evlerden birinde ben olsaydım ne güzel olurdu sakin kimse yok sonra sizleri çağırırdım ne güzel olurdu hayallerin sınırı yoktur selametle kalSelamunaleyküm Abla herkezi göndermişsin bizim yeni haberimiz oluyor:a06: Maşallah barekallah Rabbim ne güzel yaratmış şu doğaya bakın ya...Allah razı olsun Abla...
Selam ve baki dua ile...
aleyküm selam zeynepciyim şimdi sana bir dua edelim RABBİM CC her iki cihandada sana en güzel yerler nasibetsin inşallah cennet bahçelerine hanım ol amin ALLAHA CC emanet olSelamunaleyküm abla.Yüklediğiniz bir çok resmin , sadece birinin içinde olsam bana yeter.:a32:.Allaha emanet olun.
aleyküm selam zeynepciyim şimdi sana bir dua edelim RABBİM CC her iki cihandada sana en güzel yerler nasibetsin inşallah cennet bahçelerine hanım ol amin ALLAHA CC emanet ol