Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (1 Kullanıcı)

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
23.03.2009

Ey her garibin sahibi, benim hem dünyada, hem ahirette dert ortağım Sensin. Canımı Müslüman olduğum halde al, ıslah eyle. Dert ve şikayetlerin son durağı, isteklerin gayesi de Sensin. Sen şu isteklinin göz yaşına merhamet et. Rabb'im Sen yegane sahip iken ben kime sığmayım?

Amin

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
24.03.2009

Ya Rabbi, her işimizin sonunu güzel eyle, dünya sıkıntılarından ve ahiret azabından bizi koru!
Ya Rabbi, bizi sabreden ve şükredenlerden eyle!
Ya Rabbi, bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan eyle!
Ya Rabbi, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten ve her çeşit hastalıktan sana sığınırım!
Ya Rabbi, işinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan ve doğru konuşanlardan eyle!
Bedenime, kulağıma, gözüme sıhhat ver! Küfürden, fakirlik ve kabir azabından sana sığınırım.

Amin...

M

manav909

çokkkkkkkkkkk guzel ya Allah razı olsun senden dostum. bu arada tum dualrın ıcın mılyonlarca kez amın....

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık kardesım...
Allah razı olsun

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Yüce ALLAHUTEALA cc sizden de razı olsun kardeşlerim.

25.03.2009

Ey benim Rabbim; biz kimiz ki? İmdâdıma yetiş, benim talihimi sen iyiliğe çevir, kutsuzluğu Sen kutlu yap! Allah’ım Rûhumu hayâllerden, vehimlerden, zandan kurtar! Böylece de, şu zavallı dertli gönül senin güzel huyunun, merhametinin sayesinde kanatlansın, uçsun; şu balçıktan kurtulsun!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
26.03.2009

Allâh'ım! Bizi, bir ân bile olsa nefsimizle baş başa bırakma! Her ânını Senin rızâna uygun olarak geçiren, her adımını nefsi için değil, Senin rızân için atan kullarından eyle!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
27.03.2009

Allah’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve beni günahlardan koru; itaatine muvaffak kıl; (sana doğru) güzel bir dönüşü bana nasip eyle; tövbeyle beni temizle; özel korumanla beni destekle; sağlıkla işlerimi düzene koy; mağfiretinin tadını bana tattır; beni affının özgürü, rahmetinin azatlısı kıl;

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
28.03.2009

Ey her garibin sahibi, benim hem dünyada, hem ahirette dert ortağım Sensin. Canımı Müslüman olduğum halde al, ıslah eyle. Dert ve şikayetlerin son durağı, isteklerin gayesi de Sensin. Sen şu isteklinin göz yaşına merhamet et. Rabb'im Sen yegane sahip iken ben kime sığınayım?

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala seyyidina Muhammedin ve sellim.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
29.03.2009

Ya Rabbi, her işimizin sonunu güzel eyle, dünya sıkıntılarından ve ahiret azabından bizi koru!
Ya Rabbi, bizi sabreden ve şükredenlerden eyle!
Ya Rabbi, bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan eyle!
Ya Rabbi, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten ve her çeşit hastalıktan sana sığınırım!
Ya Rabbi, işinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan ve doğru konuşanlardan eyle!
Bedenime, kulağıma, gözüme sıhhat ver! Küfürden, fakirlik ve kabir azabından sana sığınırım.

Amin...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
30.03.2009

Ey benim Rabbim; biz kimiz ki? İmdâdıma yetiş, benim talihimi sen iyiliğe çevir, kutsuzluğu Sen kutlu yap! Allah’ım Rûhumu hayâllerden, vehimlerden, zandan kurtar! Böylece de, şu zavallı dertli gönül senin güzel huyunun, merhametinin sayesinde kanatlansın, uçsun; şu balçıktan kurtulsun!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin
rabbim razı oslun kardeşim hayırlı geceler selametle rabbimize emanet ol

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
İyi dilekleriniz için Yüce ALLAHUTEALA cc sizden razı olsun kardeşim.

Selam ve dua ile...

31.03.2009

Allâh'ım! Bizi, bir ân bile olsa nefsimizle baş başa bırakma! Her ânını Senin rızâna uygun olarak geçiren, her adımını nefsi için değil, Senin rızân için atan kullarından eyle!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
28.03.2009

Ey her garibin sahibi, benim hem dünyada, hem ahirette dert ortağım Sensin. Canımı Müslüman olduğum halde al, ıslah eyle. Dert ve şikayetlerin son durağı, isteklerin gayesi de Sensin. Sen şu isteklinin göz yaşına merhamet et. Rabb'im Sen yegane sahip iken ben kime sığınayım?
27.03.2009

Allah’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve beni günahlardan koru; itaatine muvaffak kıl; (sana doğru) güzel bir dönüşü bana nasip eyle; tövbeyle beni temizle; özel korumanla beni destekle; sağlıkla işlerimi düzene koy; mağfiretinin tadını bana tattır; beni affının özgürü, rahmetinin azatlısı kıl;

Âmîn... Âmîn... Âmîn...
30.03.2009

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala seyyidina Muhammedin ve sellim.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Selam ve dua ile...

31.03.2009

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Allah razı olsun.Yürekten Amin Amin.Amin.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Asıl nefsinize yenilmeyip, tembellik yapmadan dualarımıza eşlik ettiğiniz için Yüce ALLAHUTEALA cc sizden razı olsun.

Selam ve dua ile...

01.04.2009

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
02.04.2009

Ey Bizim Rabbimiz! Eğer unuttuk veya kasıtsız olarak yanlış yaptıysak bundan dolayı bizi sorumlu tutma.

Ey Rabbimiz! Bizden öncekilere yüklediğin gibi ağır yük yükleme. Ya Rabbenâ! Takat getiremeyeceğimiz şeylerle bizi yükümlü tutma. Affet bizi, lütfen bağışla kusurlarımızı, merhamet buyur bize! Sensin Mevlâmız, yardımcımız! Kâfir topluluklara karşı Sen yardım eyle bize!

Amin, Amin, Amin...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
03.04.2009

Allah'ım her işimin koruyucusu olan dinimi düzelt. Geçim yerim olan dünyamı düzelt. Ahiretimi düzelt. Haya iken daha çok iyi işler yapmamı nasip eyle. Ya Rabbi ! bana yardım et, beni ezme, ezdirme, bana zafer ver, yenilgiye uğratma. Bana doğru yolu göster, doğru yolda yürümemi kolaylaştır.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin abdike ve rasulike ve haliylike ve habiibike salaten ergabiha merakiyel ihlasi ve enalü biha ğayetel ihtisası ve sellim tesliymen adede ma ahata bihi ilmüke ve ehsahü kitabüke küllema zekera kezzakirune ve ğafele an zikrihil ğafilun.

Hayırlı cumalar...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
04.04.2009

Ya Rabbi işittik ve itaat ettik. Allah muhakkak işinde galiptir… Görünen ne olursa olsun, kim yenerse yensin kim yenilirse yenilsin galib olan hakim olan yapan ve yaptıran sensin.
Ya Rabb Sen ki Muhammed Mustafa’ya dahi yenilgi sınavını yaşatansın… Sen zulmetmezsin ya Rabbi. Ya Rabbi, inandık ve tasdik ettik. Zulmeden biziz Ya Rabbi… Senin yolunda kenetlenmeyip benlik hevesiyle ayrı düştüğümüz ve bölündüğümüz için kendimize zulmettik.

Biz, bize zulmettiğimiz için düşman da şimdi bize zulmediyor… Bütün zalimlerden ve senden sana sığındık ya Rabbi… Bizler gafil olduk, günahkâr olduk, mahkum olduk, mağlup olduk.

Kur’an ve sünnetin hikmetleriyle uyanmadık, sen bizleri düşmanın saldırılarıyla uyandırdın, şimdi de lutfet Ya Rabbi, bize bu saldırıları defedecek güç ve enerji ver… Bilinçli sabır ve sebat ihsan eyle… Ya Rabbi bize barış dini İslam’ı getiren kutlu Peygamberin hürmetine, O’nun mecbur kalıp savaştığı (harb) zaman titizlikle sadık kaldığı vuruşma (kıtal) hukuk ve ahlakından ayırma Ya Rabbi…

Amin... Amin... Amin...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
05.04.2009

Allah'ın ismine sığınıyor ve Allah'a tevekkül ediyorum. Allah'ım, doğru yoldan sapmaktan ve saptırılmaktan kaymaktan ve kaydırılmış olmaktan haksızlık etmekten ve haksızlığa uğramaktan, saygısızlık etmekten ve saygısızlığa uğramaktan sana sığınırım."

Amin...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
06.04.2009

Allah’ım, hiç kuşkusuz, sen, dünyam için de, ahiretim için de yararlı olanı biliyorsun. O halde, ihtiyaçlarım hususunda lütufkâr ol bana.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı
06.04.2009

Allah’ım, hiç kuşkusuz, sen, dünyam için de, ahiretim için de yararlı olanı biliyorsun. O halde, ihtiyaçlarım hususunda lütufkâr ol bana.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

aminn... aminn... aminnn

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt