28.03.2009
Ey her garibin sahibi, benim hem dünyada, hem ahirette dert ortağım Sensin. Canımı Müslüman olduğum halde al, ıslah eyle. Dert ve şikayetlerin son durağı, isteklerin gayesi de Sensin. Sen şu isteklinin göz yaşına merhamet et. Rabb'im Sen yegane sahip iken ben kime sığınayım?
27.03.2009
Allah’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve beni günahlardan koru; itaatine muvaffak kıl; (sana doğru) güzel bir dönüşü bana nasip eyle; tövbeyle beni temizle; özel korumanla beni destekle; sağlıkla işlerimi düzene koy; mağfiretinin tadını bana tattır; beni affının özgürü, rahmetinin azatlısı kıl;
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
30.03.2009
Ey benim Rabbim; biz kimiz ki? İmdâdıma yetiş, benim talihimi sen iyiliğe çevir, kutsuzluğu Sen kutlu yap! Allah’ım Rûhumu hayâllerden, vehimlerden, zandan kurtar! Böylece de, şu zavallı dertli gönül senin güzel huyunun, merhametinin sayesinde kanatlansın, uçsun; şu balçıktan kurtulsun!
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala seyyidina Muhammedin ve sellim.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Selam ve dua ile...
31.03.2009
Allâh'ım! Bizi, bir ân bile olsa nefsimizle baş başa bırakma! Her ânını Senin rızâna uygun olarak geçiren, her adımını nefsi için değil, Senin rızân için atan kullarından eyle!
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Allah razı olsun.Yürekten Amin Amin.Amin.