Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (2 Kullanıcı)

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
Allâh'ım, nefsime takva ver. Onu temizle, nefsi en iyi temizleyen Sen'sin, nefsimin velîsi ve Mevlâsı Sen'sin. Allâh'ım, faydasız ilimden, huşuu olmayan gönülden, doymayan nefisten, kabul edilmeyen duâdan sana sığınırım.

amiiin.
Rabbimiz razı olsun kardeşim.
emeğinize sağlık.
gönülden aminler

Allah Razı olsun Amin Amin Amin

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Allâh'ım, nefsime takva ver. Onu temizle, nefsi en iyi temizleyen Sen'sin, nefsimin velîsi ve Mevlâsı Sen'sin. Allâh'ım, faydasız ilimden, huşuu olmayan gönülden, doymayan nefisten, kabul edilmeyen duâdan sana sığınırım.

amiiin.
Rabbimiz razı olsun kardeşim.
emeğinize sağlık.
gönülden aminler

Amin Amin Amin

Amin Allah'ım... Amin amin amin dualarımızı sen kabul et rabbim. emeğinize sağlık kardeşler

14.03.2009

ey merhametlilerin en merhametlisi olan rabbim!
Hayatımızı ve ölümümüzü salih kullarına lutfettiğin bereket,nimet,ulvi güzellikler ve sana vuslat ile müzeyyen ve mükerrem kıl!...

âmîn... âmîn... âmîn...[/quote

amin amin amin allah razı olsun

Yüce ALLAHUTEALA cc hepinizden razı olsun kardeşlerim.

14.03.2009

Allah'ım, hayatımı her türlü hayrın artmasına, ölümümü her türlü kötülükten kurtuluşa vesile kıl.
Allah'ım korkmayan kalpten, kabul edilmeyen duadan, doymayan nefisten, fayda vermeyen ilimden sana sığınırım.
Allah'ım, bizleri hidayette olan ve hidayete ulaştıranlardan eyle. Erzele (boşa geçen) ömürden, cimrilikten, fakirlikten sana sığınırım. Sana ibadet etmede, sana şükretmede, Seni zikretmede bizlere yardımcı ol. Allah'ım Sen affedicisin, affetmeyi seversin, bizleri de affet.

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala seyyidina Muhammedin ve sellim.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
15.03.2009

Allâh'ım, her bakımdan sonumuzu güzel eyle, bizi dünya ve âhiret perişanlığından kurtar.
Allâh'ım, zâtından korku ver ki, günah işlememize engel olsun.
Bizi senin cennetine ulaştıracak işler yapmamızı nasib eyle.

Âmîn... Âmîn... Âmîn..

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
16.03.2009

Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve göğsümü hasetten temizle ki, insanlardan hiçbirini kendisine verdiğin bir nimetten ötürü kıskanmayayım; onlardan herhangi birinde din, dünya, sağlık, takva, zenginlik ve refahla ilgili bir nimet gördüğüm zaman (onu kıskanacağıma) ondan daha iyisini yalnız seninle ve yalnız senden -ki ortağın yoktur- kendim için isteyeyim.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
17.03.2009

Ey merhametlilerin en merhametlisi olan Rabbim!
Hayatımızı ve ölümümüzü salih kullarına lutfettiğin bereket,nimet,ulvi güzellikler ve sana vuslat ile müzeyyen ve mükerrem kıl!...

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
18.03.2009

Allahım, bizi ve anne ve babamızı ateşten koru.
Bizi ve anne ve babamızı, ebrâr ile beraber,
Seçkin Peygamberinin hürmetine Cennete dahil et.

Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
19.03.2009

Allâh'ım, beni, Sana şükreden, Sana itaat eden ve Seni zikreden bir kul eyle. Rabbim, tevbemi kabul buyur, beni günahlarımda arındır, duâmı kabul et, hüccetimi sağlam yap, kalbimi Sana yönelt, dilimi düzelt, gönlümü nûrunla aydınlat.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
17.03.2009

Ey merhametlilerin en merhametlisi olan Rabbim!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Allahım, bizi ve anne ve babamızı ateşten koru.
Bizi ve anne ve babamızı, ebrâr ile beraber,
Seçkin Peygamberinin hürmetine Cennete dahil et.

Âmîn...
19.03.2009

Allâh'ım, beni, Sana şükreden, Sana itaat eden ve Seni zikreden bir kul eyle. Rabbim, tevbemi kabul buyur, beni günahlarımda arındır, duâmı kabul et, hüccetimi sağlam yap, kalbimi Sana yönelt, dilimi düzelt, gönlümü nûrunla aydınlat.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Amin..Amin..Amin.. Allah kabul etsin kardeşim.Allah razı olsun...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
20.03.2009

Allah’ım, hiç kuşkusuz, sen, dünyam için de, ahiretim için de yararlı olanı biliyorsun. O halde, ihtiyaçlarım hususunda lütufkâr ol bana.

Âmîn...

Hayırlı cumalar...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
20.03.2009

Allah’ım, hiç kuşkusuz, sen, dünyam için de, ahiretim için de yararlı olanı biliyorsun. O halde, ihtiyaçlarım hususunda lütufkâr ol bana.

Âmîn...

Hayırlı cumalar...

Amin... Amin...Amin...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
21.03.2009

Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölümü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir. Ey Rabbim! Gizlide ve açıkda senden haşyetini istiyorum. Rızâ hâlinde de, gadab hâlinde de ihlâs sözünden ayırmamanı istiyorum, fakirlikte de zenginlikte de i'tidâlden ayırmamanı istiyorum. Senden tükenmez bir ni'met, kesilmez bir göz ferahlığı (yüzde açıkça görülen neş'e ve huzûr) istiyorum. Senden beni kazâna râzı kılmanı, ölümden sonra yaşamanın serinliğini istiyorum. Senden yüzüne bakmanın lezzetini; sana kavuşmanın şevkini istiyorum. Bütün bunları zarar vericinin zararından, sapdırıcı bir fitneden uzak olarak vermeni istiyorum. Ey Rabbim! Bizi îmân zîynetiyle süsle, bizi doğru yolda olan hidâyet rehberleri kıl.

Âmîn...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm kardeşim.rabbim senden ebeden razı olsun tüm dualara kalbi aminler olsun inşallah.emeklerine sağlık selametle rabbimize emanet

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm kardeşim.rabbim senden ebeden razı olsun tüm dualara kalbi aminler olsun inşallah.emeklerine sağlık selametle rabbimize emanet

Ve Aleykum Selam kardeşim,
Bu dualar silsile yoluyla gelmiştir büyük olasılıkla, o yüzden bu güne kadar emeği geçen, yayılmasına vesile olan ve gelecekte bu işleri İnşallah bizlerden devralacak kardeşlerimizden de razı olur İnşallah Yüce ALLAH cc Hz.'leri. Biz sadece bu okyanusta ki değersiz bir damlayız.

Selam ve dua ile...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
21.03.2009

Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölümü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir. Ey Rabbim! Gizlide ve açıkda senden haşyetini istiyorum. Rızâ hâlinde de, gadab hâlinde de ihlâs sözünden ayırmamanı istiyorum, fakirlikte de zenginlikte de i'tidâlden ayırmamanı istiyorum. Senden tükenmez bir ni'met, kesilmez bir göz ferahlığı (yüzde açıkça görülen neş'e ve huzûr) istiyorum. Senden beni kazâna râzı kılmanı, ölümden sonra yaşamanın serinliğini istiyorum. Senden yüzüne bakmanın lezzetini; sana kavuşmanın şevkini istiyorum. Bütün bunları zarar vericinin zararından, sapdırıcı bir fitneden uzak olarak vermeni istiyorum. Ey Rabbim! Bizi îmân zîynetiyle süsle, bizi doğru yolda olan hidâyet rehberleri kıl.

Âmîn...

Amin. Amin. Amin...Allah razı olsun Luvi kardeş .Yorulmadan devam lütfen.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun Luvi kardeş .Yorulmadan devam lütfen.

Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Yüce ALLAHUTEALA cc "OKU" emrine itaat ettiğinizden dolayı asıl sizlerden razı olsun. İnşallah Yüce ALLAHUTEALA cc izin verdiği sürece ve sizin ve dualarınızın desteğiyle her gün 1 dua eklemeye devam edeceğim.

Selam ve dua ile...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
22.03.2009

Allah’ım! kalbimi, dilimi, gözümü, kulağımı, sağımı, solumu, üzerimi, altımı, önümü, arkamı ve nefesimi nûrlandır. Bana nûrunu artır yâ Rabbi! Allah’ım! Efendime, dayanağıma ve güven kaynağıma merhamet et ve sev. Varlığımın ruhanî yeri, günümün ve yarınımın kaynağına merhamet et. Mevlâna Celâleddin ki, Allah, bize onu yararlı kıldı. Allah ecdâdına, evlatlarına, geçmişine, sevenlerine ve gönüldaşlarına mahşer gününe kadar Kur’an ile dolu aydınlık müyesser kılsın. Yâ erhame’r-râhimîn! Rahmet senindir. Hamd, âlemlerin Rabbinedir...

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

GÖREN GÖZLER

Kayıtlı Kullanıcı
Hergüne bir tane nefsinizi terbiye için değişik bir yol mu yoksa aşkmı yada allah rızasımı bu her ne olursa olsun maşallah elinize gözünüze aklınıza kuvvet allah razı olsun güzel hemde çokkkk

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Hergüne bir tane nefsinizi terbiye için değişik bir yol mu yoksa aşkmı yada allah rızasımı bu her ne olursa olsun maşallah elinize gözünüze aklınıza kuvvet allah razı olsun güzel hemde çokkkk

Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Nefs terbiyesi, AŞK, ALLAH rızası vb bunların hepsi zaten tek bir şey için değil mi kardeşim? Bunların ve hepimizin tek amacı; O (cc)'na ulaşmak. İyi dilekleriniz için Yüce ALLAHUTEALA cc sizden razı olsun.

Selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt