Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (1 Kullanıcı)

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Amin Aminnnn..Allah kabul etsin inşaallah..

amin rabbim kabul eylesin dualarımızı.

İnşallah kardeşlerim.

04.03.2009

Allah’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve kendisine ulaşmak için sana yalvardığım şeyin (cennetin) tadını ve kendisinden korunmak için sana sığındığım şeyin (cehennemin) tasasını duyuyormuşçasına, ödüllendirilme sevincinin özlemini ve cezalandırılma üzüntüsünün korkusunu ver bana. Allah’ım, hiç kuşkusuz, sen, dünyam için de, ahiretim için de yararlı olanı biliyorsun. O halde, ihtiyaçlarım hususunda lütufkâr ol bana.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
05.03.2009

Ey her şeye gücü yeten ve kullarına onların şah damarından daha yakın olan Rabb'imiz! Ne olur, bizi göz açıp kapayıncaya kadar hatta daha az bir zamanda bile nefsimizle başbaşa bırakma... Nurunla tecelli buyurup, Sana ulaşan yolları bize de göster... Fazlınla bizi öyle çepeçevre kuşat ki, Senden başka hiçbir kimseye en ufak bir ihtiyacımız kalmasın; kalmasın da Senin hakikî dostların gibi biz de her zaman başkalarına karşı müstağnî yaşayabilelim.

Âmîn... Âmîn... Âmîn.

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
05.03.2009

Ey her şeye gücü yeten ve kullarına onların şah damarından daha yakın olan Rabb'imiz! Ne olur, bizi göz açıp kapayıncaya kadar hatta daha az bir zamanda bile nefsimizle başbaşa bırakma... Nurunla tecelli buyurup, Sana ulaşan yolları bize de göster... Fazlınla bizi öyle çepeçevre kuşat ki, Senden başka hiçbir kimseye en ufak bir ihtiyacımız kalmasın; kalmasın da Senin hakikî dostların gibi biz de her zaman başkalarına karşı müstağnî yaşayabilelim.

Âmîn... Âmîn... Âmîn.

amin amin amin.Allah kabul etsin..Sizdende Allah razı olsun

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü"

allah razı olsun yazılarınızı takip ediyorum.allah yar ve yardımcınız olsun.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin.Allah kabul etsin..Sizdende Allah razı olsun

İnşallah. Yüce ALLAHUTEALA cc bütün müslümanlardan razı olsun.

"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü"

allah razı olsun yazılarınızı takip ediyorum.allah yar ve yardımcınız olsun.

Ve Aleyke. Yüce ALLAHUTEALA cc sizden razı olsun.

Selam ve dua ile...

06.03.2009

Allah’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve beni günahlardan koru; itaatine muvaffak kıl; (sana doğru) güzel bir dönüşü bana nasip eyle; tövbeyle beni temizle; özel korumanla beni destekle; sağlıkla işlerimi düzene koy; mağfiretinin tadını bana tattır; beni affının özgürü, rahmetinin azatlısı kıl;

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
.03.2009

Allah’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve beni günahlardan koru; itaatine muvaffak kıl; (sana doğru) güzel bir dönüşü bana nasip eyle; tövbeyle beni temizle; özel korumanla beni destekle; sağlıkla işlerimi düzene koy; mağfiretinin tadını bana tattır; beni affının özgürü, rahmetinin azatlısı kıl;

Âmîn... Âmîn... Âmîn...
amin. amin.amin. Allah razı olsun...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
07.03.2009

Allah'ım, hayatımı her türlü hayrın artmasına, ölümümü her türlü kötülükten kurtuluşa vesile kıl.
Allah'ım korkmayan kalpten, kabul edilmeyen duadan, doymayan nefisten, fayda vermeyen ilimden sana sığınırım.
Allah'ım, bizleri hidayette olan ve hidayete ulaştıranlardan eyle. Erzele (boşa geçen) ömürden, cimrilikten, fakirlikten sana sığınırım. Sana ibadet etmede, sana şükretmede, Seni zikretmede bizlere yardımcı ol. Allah'ım Sen affedicisin, affetmeyi seversin, bizleri de affet.

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala seyyidina Muhammedin ve sellim.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
08.03.2009

Allâh'ım, her bakımdan sonumuzu güzel eyle, bizi dünya ve âhiret perişanlığından kurtar.
Allâh'ım, zâtından korku ver ki, günah işlememize engel olsun.
Bizi senin cennetine ulaştıracak işler yapmamızı nasib eyle.

Âmîn... Âmîn... Âmîn..

Hayırlı kandiller...

Selam ve dua ile...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
09.03.2009

Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve göğsümü hasetten temizle ki, insanlardan hiçbirini kendisine verdiğin bir nimetten ötürü kıskanmayayım; onlardan herhangi birinde din, dünya, sağlık, takva, zenginlik ve refahla ilgili bir nimet gördüğüm zaman (onu kıskanacağıma) ondan daha iyisini yalnız seninle ve yalnız senden -ki ortağın yoktur- kendim için isteyeyim.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
10.03.2009

Allâh'ım, nefsime takva ver. Onu temizle, nefsi en iyi temizleyen Sen'sin, nefsimin velîsi ve Mevlâsı Sen'sin. Allâh'ım, faydasız ilimden, huşuu olmayan gönülden, doymayan nefisten, kabul edilmeyen duâdan sana sığınırım.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
11.03.2009

Allah'ım, hayatımı her türlü hayrın artmasına, ölümümü her türlü kötülükten kurtuluşa vesile kıl.
Allah'ım korkmayan kalpten, kabul edilmeyen duadan, doymayan nefisten, fayda vermeyen ilimden sana sığınırım.
Allah'ım, bizleri hidayette olan ve hidayete ulaştıranlardan eyle. Erzele (boşa geçen) ömürden, cimrilikten, fakirlikten sana sığınırım. Sana ibadet etmede, sana şükretmede, Seni zikretmede bizlere yardımcı ol. Allah'ım Sen affedicisin, affetmeyi seversin, bizleri de affet.

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala seyyidina Muhammedin ve sellim.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

mehtap0013

Kayıtlı Kullanıcı
Günahımla geldim kapına afeyle beni yarab.bu aciz kuluna acı ne olur yarab....
Gidecek yerimi var senden başka sen var iken ben kime gideyim yarab....
Sana layık kul olamadım uydum nefsime afet beni yarab........

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Günahımla geldim kapına afeyle beni yarab.bu aciz kuluna acı ne olur yarab....
Gidecek yerimi var senden başka sen var iken ben kime gideyim yarab....
Sana layık kul olamadım uydum nefsime afet beni yarab........

Amin Amin Amin

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
12.03.2009

Allâh'ım, her bakımdan sonumuzu güzel eyle, bizi dünya ve âhiret perişanlığından kurtar.
Allâh'ım, zâtından korku ver ki, günah işlememize engel olsun.
Bizi senin cennetine ulaştıracak işler yapmamızı nasib eyle.

Âmîn... Âmîn... Âmîn..

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
13.03.2009

Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve göğsümü hasetten temizle ki, insanlardan hiçbirini kendisine verdiğin bir nimetten ötürü kıskanmayayım; onlardan herhangi birinde din, dünya, sağlık, takva, zenginlik ve refahla ilgili bir nimet gördüğüm zaman (onu kıskanacağıma) ondan daha iyisini yalnız seninle ve yalnız senden -ki ortağın yoktur- kendim için isteyeyim.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Hayırlı cumalar...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
14.03.2009

Ey merhametlilerin en merhametlisi olan Rabbim!
Hayatımızı ve ölümümüzü salih kullarına lutfettiğin bereket,nimet,ulvi güzellikler ve sana vuslat ile müzeyyen ve mükerrem kıl!...

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
Allâh'ım, nefsime takva ver. Onu temizle, nefsi en iyi temizleyen Sen'sin, nefsimin velîsi ve Mevlâsı Sen'sin. Allâh'ım, faydasız ilimden, huşuu olmayan gönülden, doymayan nefisten, kabul edilmeyen duâdan sana sığınırım.

amiiin.
Rabbimiz razı olsun kardeşim.
emeğinize sağlık.
gönülden aminler

ramora

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Allah'ım... Amin amin amin dualarımızı sen kabul et rabbim. emeğinize sağlık kardeşler

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
14.03.2009

ey merhametlilerin en merhametlisi olan rabbim!
Hayatımızı ve ölümümüzü salih kullarına lutfettiğin bereket,nimet,ulvi güzellikler ve sana vuslat ile müzeyyen ve mükerrem kıl!...

âmîn... âmîn... âmîn...[/quote

amin amin amin allah razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt