Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (1 Kullanıcı)

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
23.02.2009

Ey mülkün sahibi Allah'ım! Sen mülkü dilediğine verirsin, dilediğinden de onu çeker alırsın, dilediğini aziz edersin, dilediğini zelil edersin. Hayır Senin elindedir. Muhakkak ki, Sen her şeye kâdirsin. Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin. Bizleri bağışla ve bizlere hayırlı rızıklar ihsan et.

Amin, Amin, Amin...

Amin...Allah razi olsun...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
24.02.2009

Ey Allah'ım! Ey aşikâr ve gizli işleri bilen! Kul Senden başka kimin huzurunda el kavuşturur? Dua da senden, duayı kabul etme de Senden! Önce duaya meyil veren de Sensin, sonradan duayı kabul eden de Sen. Evvel Sensin, Âhir de Sen.

Ey güçlükleri kolaylaştıran Allah'ım! Sen bize dünyada da ahirette de iyilik ver, güzellik ver!

Amin...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
24.02.2009

Ey Allah'ım! Ey aşikâr ve gizli işleri bilen! Kul Senden başka kimin huzurunda el kavuşturur? Dua da senden, duayı kabul etme de Senden! Önce duaya meyil veren de Sensin, sonradan duayı kabul eden de Sen. Evvel Sensin, Âhir de Sen.

Ey güçlükleri kolaylaştıran Allah'ım! Sen bize dünyada da ahirette de iyilik ver, güzellik ver!

Amin...

amin ecmain ALLAH razı olsun kardeşim...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
25.02.2009

Allah’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve bize işimizde sebat, doğru yolda kararlılık ver.
Nimetine şükür ve sana güzel kulluk etmeyi nasip eyle.

Âmîn...

ufuktuncay

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Amin
Amin

Allah Razı Olsun

Dua ve şükür

Rabbim herkesi ikisidende ayrı bırakmasın.

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
25.02.2009

Allah’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve bize işimizde sebat, doğru yolda kararlılık ver.
Nimetine şükür ve sana güzel kulluk etmeyi nasip eyle.

Âmîn...

Amin Amin Amin...
Allah Razı olsun..

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı
FONT]
24.02.2009

Amin...

aminnn!!! aminnn aminnnn

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
26.02.2009

Ey kalpleri nurlandıran, süsleyen, kalplerin sevgilisi Rabbimiz!
Bizim her şeyimiz Sensin. Bize, bizi arındıran, Senin muhabbetine döndüren, Sana sevgili olmamızı sağlayan bir tevbe nasip et. Senin rızana aykırı tüm şeylerden, Senin muhabbetini ortadan kaldıran gözümüzün bakışından, gönlümüzün hatırasından, dilimizin anlatışından ve organlarımızın davranışlarından dolayı Senden afv ve mağfiret diliyoruz.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
26.02.2009

Bizim her şeyimiz Sensin. Bize, bizi arındıran, Senin muhabbetine döndüren, Sana sevgili olmamızı sağlayan bir tevbe nasip et. Senin rızana aykırı tüm şeylerden, Senin muhabbetini ortadan kaldıran gözümüzün bakışından, gönlümüzün hatırasından, dilimizin anlatışından ve organlarımızın davranışlarından dolayı Senden afv ve mağfiret diliyoruz.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Amin.Amin.Amin... Allah razı olsun.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
27.02.2009

Allah’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve kendisine ulaşmak için
sana yalvardığım şeyin (cennetin) tadını ve kendisinden korunmak için
sana sığındığım şeyin (cehennemin) tasasını duyuyormuşçasına,
ödüllendirilme sevincinin özlemini ve cezalandırılma üzüntüsünün korkusunu ver bana.
Allah’ım, hiç kuşkusuz, sen, dünyam için de, ahiretim için de yararlı olanı biliyorsun.
O halde, ihtiyaçlarım hususunda lütufkâr ol bana.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Hayırlı cumalar...

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı
Allah’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve kendisine ulaşmak için
sana yalvardığım şeyin (cennetin) tadını ve kendisinden korunmak için
sana sığındığım şeyin (cehennemin) tasasını duyuyormuşçasına,
ödüllendirilme sevincinin özlemini ve cezalandırılma üzüntüsünün korkusunu ver bana.
Allah’ım, hiç kuşkusuz, sen, dünyam için de, ahiretim için de yararlı olanı biliyorsun.
O halde, ihtiyaçlarım hususunda lütufkâr ol bana.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Hayırlı cumalar...

aminn aminn aminnn
hayrlı cumalar kardeşim çok güzel dualar allah kabul etsin inşalah

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
28.02.2009

Ey her şeye gücü yeten ve kullarına onların şah damarından daha yakın olan Rabb'imiz! Ne olur, bizi göz açıp kapayıncaya kadar hatta daha az bir zamanda bile nefsimizle başbaşa bırakma... Nurunla tecelli buyurup, Sana ulaşan yolları bize de göster... Fazlınla bizi öyle çepeçevre kuşat ki, Senden başka hiçbir kimseye en ufak bir ihtiyacımız kalmasın; kalmasın da Senin hakikî dostların gibi biz de her zaman başkalarına karşı müstağnî yaşayabilelim.

Âmîn... Âmîn... Âmîn..

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
01.03.2009

Allah’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve beni günahlardan koru; itaatine muvaffak kıl; (sana doğru) güzel bir dönüşü bana nasip eyle; tövbeyle beni temizle; özel korumanla beni destekle; sağlıkla işlerimi düzene koy; mağfiretinin tadını bana tattır; beni affının özgürü, rahmetinin azatlısı kıl;

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

IMEN

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardesım ole guzel dualrı paylasmssın kı emegıne saglık selam ve dua ıle

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardesım ole guzel dualrı paylasmssın kı emegıne saglık selam ve dua ıle

Ve Aleykum Selam kardeşim,
Okumamıza izin veren Yüce ALLAH cc'na hamdolsun, okuyandan da ALLAH cc razı olsun.

Selam ve dua ile...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
02.03.2009

Yâ Rabbi! Kerem ve lütfünle hidayet ettiğin kalbi tekrar dalâlete (sapkınlığa) meyl ettirme. Takdir kaleminin yazdığı belâları bizden sarf eyle (çevir) ve değiştir.

Amîn...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
02.03.2009

Yâ Rabbi! Kerem ve lütfünle hidayet ettiğin kalbi tekrar dalâlete (sapkınlığa) meyl ettirme. Takdir kaleminin yazdığı belâları bizden sarf eyle (çevir) ve değiştir.

Amîn...

amin amin aminnn Allah arzı olsun..

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
03.03.2009

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
03.03.2009

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt