Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........313.000

Allah kabul etsin..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........312.000

Allah kabul etsin..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
1.000.000 ya sekur

Kalan.........311.000

Allah kabul etsin..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
1.000.000 ya sekur

Kalan.........310.000

Allah kabul etsin..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
1.000.000 ya sekur

Kalan.........309.000

Allah kabul etsin..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günleriniz olsun inşallah.
1000 adet okunmuştur.
Allah kabul etsin.selametle kalın.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Hayırlı günleriniz olsun inşallah.
1000 adet okunmuştur.
Allah kabul etsin.selametle kalın.

Selam Aleyküm canım benim Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık neredesin seni çok merak ettim inşallah herşey yolundadır.
Allah kabul etsin selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
1.000.000 ya sekur

Kalan.........307.000

Allah kabul etsin..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı

Selam Aleyküm canım benim Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık neredesin seni çok merak ettim inşallah herşey yolundadır.
Allah kabul etsin selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Aleyküm selam,
Sizlerle birlikte olmak çok güzel.Formda yoktum ama dualarımda hep vardınız.Ailece çok büyük üzüntü yaşadık.42 yaşında doktor yiğenim kanserden dolayı vefat etti.3 çocuğu var.Kalp hüzünlerin ,göz yaşarır.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Aleyküm selam,
Sizlerle birlikte olmak çok güzel.Formda yoktum ama dualarımda hep vardınız.Ailece çok büyük üzüntü yaşadık.42 yaşında doktor yiğenim kanserden dolayı vefat etti.3 çocuğu var.Kalp hüzünlerin ,göz yaşarır.

Canım benim çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet kabri nur ile dolsun geride kalan ailesine sabır dayanma gücü nasip etsin.
Böyle zamanlarda söz bitiyor söylenecek bir şey yok taktir ilah Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.
23 ağustosta bizde dayımı kaybettik haziranda annemler ilk defa beni görmeye geleceklerdi(o zaman gelemedi annemler) dayım annemi gezmeye gitmişti dayım 1 yılda 35 kilo vermiş hiç faketmemişler doktora götürmüşler akciğerde kitle var demişler biobsi yapamamışlar anjio yapamamışlar evine gidince doktora tekrar gitmiş akciğer kanseri çıkmış böbrek yetmezliği varmış kemoterapide olmadı 2 ay içinde vefat etti hastanede son günleri acı ile geçmiş mekanları cennet olsun inşallah. Ben dayımı en son düğünde 23 kasım 2013 de gördüm cenazeyede gidemedim:( bu dünya boş işte bizler misafiriz gelip geçiyoruz sadece evsahibi Rabbimiz.
Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin iyilik güzellikler nasip etsin Rabbim.

hafız salih

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam,

Selamun Aleykum

Muhterem kardeşimiz genç yaşında Hakkın rahmetine kavuşan yeğeninizin ruhuna iletilmek üzere gurubumuzda indirilen hatimlerimizden bir tanesinin duası yapılarak Yüce Rabbimize arz olunmuştur...Yüce Rabbimiz Rahmet eylesin mekanı cennet olsun Sevenlerine ve ailesine sabırlar versin.

Selam ve saygılarımızla.......Hatim grubu adına Salih hoca.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Muhterem kardeşimiz genç yaşında Hakkın rahmetine kavuşan yeğeninizin ruhuna iletilmek üzere gurubumuzda indirilen hatimlerimizden bir tanesinin duası yapılarak Yüce Rabbimize arz olunmuştur...Yüce Rabbimiz Rahmet eylesin mekanı cennet olsun Sevenlerine ve ailesine sabırlar versin.

Aleyküm Selam
Çok Değerli hocam emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her harf adedince tek tek vermek nasip etsin Rabbim.
Allah kabul etsin Allah iyilikler güzellikler nasip etsin Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun selamlar saygılar hürmetle sizin ve İslam hocamında ellerinizden öperim.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Aleyküm selam ,
Çok Kıymetli kardeşlerim,Allah razı olsun sizlerden.
Gönlünüze emeğinize sağlık,
Böylesi büyük ve güzel bir hediye verdinizki bizlere kalbimizdeki acıyı hafiflettiniz.Şuan ağlıyorum.Rabbimde sizleri mükafatlandırsın inşallah.selametle kalın.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Canım benim çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet kabri nur ile dolsun geride kalan ailesine sabır dayanma gücü nasip etsin.
Böyle zamanlarda söz bitiyor söylenecek bir şey yok taktir ilah Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.
23 ağustosta bizde dayımı kaybettik haziranda annemler ilk defa beni görmeye geleceklerdi(o zaman gelemedi annemler) dayım annemi gezmeye gitmişti dayım 1 yılda 35 kilo vermiş hiç faketmemişler doktora götürmüşler akciğerde kitle var demişler biobsi yapamamışlar anjio yapamamışlar evine gidince doktora tekrar gitmiş akciğer kanseri çıkmış böbrek yetmezliği varmış kemoterapide olmadı 2 ay içinde vefat etti hastanede son günleri acı ile geçmiş mekanları cennet olsun inşallah. Ben dayımı en son düğünde 23 kasım 2013 de gördüm cenazeyede gidemedim:( bu dünya boş işte bizler misafiriz gelip geçiyoruz sadece evsahibi Rabbimiz.
Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin iyilik güzellikler nasip etsin Rabbim.

Allah Razı olsun gönül dostum ,ahiret yoldaşım,
Sizinde dediğiniz gibi çok zor günler geçirdik.Biz rahmetliyle birlikte büyüdük.Kardeş gibiydik.En son birlikte ümreye gittik.heyacanımız mutluluğumuz çok ayrıydı.dini konularda birbirimizin eksiklillerini tamamlamaya çalışırdık.Rabbimden geldik .Rabbime gideceğiz.Azık toplamaya çalışalım inşallah.Mekanları cennet olsun inşallah.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
1.000.000 ya sekur

Kalan.........300.000

Allah kabul etsin..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah Razı olsun gönül dostum ,ahiret yoldaşım,
Sizinde dediğiniz gibi çok zor günler geçirdik.Biz rahmetliyle birlikte büyüdük.Kardeş gibiydik.En son birlikte ümreye gittik.heyacanımız mutluluğumuz çok ayrıydı.dini konularda birbirimizin eksiklillerini tamamlamaya çalışırdık.Rabbimden geldik .Rabbime gideceğiz.Azık toplamaya çalışalım inşallah.Mekanları cennet olsun inşallah.

Amin
Allah senden de razı olsun can... Sözün bittiği an söylenecek bir şey yok taktir ilah Rabbim'in hükmüne boynumuz kıldan incedir ama yine de üzülmemek elde değil sevdiğin insanı bir anda kaybetmek onu bir daha görmemek insanın canını acıtıyor Allah rahmet eylesin mekanı cennet kabri nur ile dolsun inşallah.Cennette komşu olmak nasip etsin Rabbim peygamber efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Benim abimde teyzemin oğluydu ama bir arada büyüdük 10 eylül 2004 yılında 40 yaşında kalp krizinden vefat etti yıllar geçti ama acısı hala içimizde küçük olu 5 yaşındaydı babası vefat ettiğinde o da 5 yıl sonra hatırlıyorsan hep beraber dua etmiştik üşütme diye doktora gitti sonra yoğun bakıma girdi kalp kan pompalamıyor dediler 10-15 gün içinde melek gibi uçtu gitti 10 yaşında o da 23 ekim 2009 yılıydı.
Yine çok değerli hatim grubunda olan Osman hocamın acısı hiç bitmiyor 25 eylül 2013 gece 3.30 çok acı Osman hocamın acısı çok daha büyüktü çok değerli İbrahim hocamın ondan sonra çok değerli Furkan kardeşimin hele yine çok değerli Mustafa hocamın ve yine başka hocamızın vefatları ayrıca elifimbenim ablamız ayrı ayrı üzdü bizleri cennette hep beraber komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Sana ailene ailesine çocuklarına eşine sabırlar nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun sonu gelen kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.
Allah razı olsun Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah şu anda bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden olumsuzluklardan bizleri kurtarıp tez zamanda selametimize çıkarmak nasip etsin yaşamımıza bir düzen yön versin. Hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları olumluya çevirsin hayırlısıyla inşallah.
Görünür görünmez kazalardan belalardan, kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, ani ölümlerden Rabbim bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah hepimizi.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin. Rabbim dünyada kur'an ahirette iman dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı versin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı akşamalar selametle kalınız.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
1.000.000 ya sekur

Kalan.........299.000

Allah kabul etsin..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
1.000.000 ya sekur

Kalan.........298.000

Allah kabul etsin..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
1.000.000 ya sekur

Kalan.........297.000

Allah kabul etsin..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Bu gün tamamlanan hatmi şerifin ecrinden hasıl olan sevabı sayın Beraat kardeşimizin ailesinden ahirete göçenlerin ruhlarına iletilmesi için duası yapılarak Yüceler Yücesi Rabbimize arz edilmiştir.

Gurubumuz adına Hafız Salih. Selam ve saygılarımızla.

Aleyküm Selam
Çok Değerli hocam emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her harf adedince tek tek vermek nasip etsin Rabbim.
Allah kabul etsin Allah iyilikler güzellikler nasip etsin Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun selamlar saygılar hürmetle sizin ve İslam hocamında ellerinizden öperim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt