Selamun Aleykum
Bu gün tamamlanan hatmi şerifin ecrinden hasıl olan sevabınıı ahirete intikal eden Sayın Elifimbenim(Nebehat) kardeşimizin ve ailesinden ahirete göçenlerin ruhlarına iletilmesi için duası yapılmış ve Yüceler Yücesi Rabbimize arz olunmuştur....Selam ve saygılarımızla....grubumuz adına hafız Salih...
Hayırlısı ile gitmeyi nasip etsin.. beklediğine kavuştursun..Kıymetli gönül dostlarım,
Mart ayının 2 sinde hac kuraları çekilecek inşallah.6 yıl oldu.Benim için dua edermisiniz?
Allah razı olsun.çok sağolun.
selametle kalın.
selam ve dualarımla ....
Hayırlısı ile gitmeyi nasip etsin.. beklediğine kavuştursun..
Rabbim Kabeye hac için gitmeyi bu sene nasip etsin inşallah...
Kıymetli gönül dostlarım,
Mart ayının 2 sinde hac kuraları çekilecek inşallah.6 yıl oldu.Benim için dua edermisiniz?
selametle kalın.
selam ve dualarımla ....
Kıymetli gönül dostlarım,
selametle kalın.
selam ve dualarımla ....
Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin Allah hakkınızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin inşallah. Benim ve annemin de var 5. yılımız Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah. Bende dualarınızı bekliyorum kardeşlerim..Eşimlede gitmek nasip etsin Rabbim hep beraber..
Rabbim bizlere ve isteyen herkese gitmek nasip etsin Rabbim.
Allah senden de razı olsun canım benim Allah'a emanet olunuz herşey gönlünüzce olsun.
Bizim de bu sene 5. senemiz....
Rabbim hakkımızda hayırlı ve güzel olanı nasip etsin inşallah...
Dua eder dua bekleriz...
Selam ve DUA ile...
Amin Amin Amin cümlemizin de inşallah.
Şimdi hatırladım hep beraber yazılmış hep beraber dua etmiştik Allah hepimiz için ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah iyilikler güzellikler nasip etsin inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun selametle kalınız.