Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamun Aleykum

Ben hafız Salih ,sitedeki bütün kardeşlerimizi Selamların en güzeli ile selamlıyorum.

Öncelikle Merhum İbrahim hocamızı osman hocamızı mustafa hocamızı hiç unutmayan yine Enes kardeşini ve İslam hocamızı da hiç unutmayan Leyla hanımefendiye sonsuz teşekkür ederiz .Ayrıca Bize özelden hoş geldiniz mesajı gönderen başkentli rumuzlu beyefendiye çok teşekkür ederiz .
Siteye girişimiz Enes kardeşimizin arzusu ile olmuştur ben yaşı altmışı geçmiş olduğum için pek bu işlerden gençler kadar anlamıyorum bu sebeple hatamız olursa hoş görünüz.
Muhterem leyla hanımefendi kardeşimiz Enesimizi merak ettiğinizi biliyoruz her gün ziyaretine gidiyoruz size çok selamları var kendisi akciğer zafiyetinden iki aydan fazla hastahanede yatıyor hiç bir hayati tehlikesi yok ancak İslam hocamızın ricasını emir kabul eden doktor dostlarımız tedavisini uzatarak devam ettirmekteler
Sizlere gelirken elimiz boş gelmedik hatim Gurubumuz bu gün indirdiği 3 hatmi şerifin ecrinden hasıl olan sevabını sitedeki bütün kardeşlerimizin sevdiklerinden ahirete göçenlerin ruhlarına iletilmek üzere duası yapılarak Yüce Rabbimize arz edilmiştir .bundan sonrada tıpkı rahmete kavuşan sevgili hocalarımızın yaptığı gibi gurubumuzca her gün indirilen hatimlerden bir kardeşimize dusı yapılarak hediye edilecektir....
Rabbimizin selamı siz kardeşlerimizin üzerine olsun....Hatim gurubu adına Hafız Salih.

Ve Aleykumselam ve Rahmatullahi ve Barekatuhu...
Hoşgeldiniz değerli abimiz...
Rabbim ebeden razı ve hoşnut olsun inşallah...
Aminnn...
Bilmukabele...Selam ve DUA ile...

BASKENTLI

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Ben hafız Salih ,sitedeki bütün kardeşlerimizi Selamların en güzeli ile selamlıyorum.

Öncelikle Merhum İbrahim hocamızı osman hocamızı mustafa hocamızı hiç unutmayan yine Enes kardeşini ve İslam hocamızı da hiç unutmayan Leyla hanımefendiye sonsuz teşekkür ederiz .Ayrıca Bize özelden hoş geldiniz mesajı gönderen başkentli rumuzlu beyefendiye çok teşekkür ederiz .
Siteye girişimiz Enes kardeşimizin arzusu ile olmuştur ben yaşı altmışı geçmiş olduğum için pek bu işlerden gençler kadar anlamıyorum bu sebeple hatamız olursa hoş görünüz.
Muhterem leyla hanımefendi kardeşimiz Enesimizi merak ettiğinizi biliyoruz her gün ziyaretine gidiyoruz size çok selamları var kendisi akciğer zafiyetinden iki aydan fazla hastahanede yatıyor hiç bir hayati tehlikesi yok ancak İslam hocamızın ricasını emir kabul eden doktor dostlarımız tedavisini uzatarak devam ettirmekteler
Sizlere gelirken elimiz boş gelmedik hatim Gurubumuz bu gün indirdiği 3 hatmi şerifin ecrinden hasıl olan sevabını sitedeki bütün kardeşlerimizin sevdiklerinden ahirete göçenlerin ruhlarına iletilmek üzere duası yapılarak Yüce Rabbimize arz edilmiştir .bundan sonrada tıpkı rahmete kavuşan sevgili hocalarımızın yaptığı gibi gurubumuzca her gün indirilen hatimlerden bir kardeşimize dusı yapılarak hediye edilecektir....
Rabbimizin selamı siz kardeşlerimizin üzerine olsun....Hatim gurubu adına Hafız Salih.

Hoş geldiniz..

Sizlerin nasihatine ihtiyacımız var..
Selamlar.

hafız salih

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın Mavci Rabbim sizdende Ebeden razı ve hoşnut olsun.Rabbimizin selam ve merhameti üzerinize olsun.Çok teşekkür eder satgılarımızı arz ederiz.

Sayın Başkentli size nasihat etmek bizim haddimiz değildir.Enesimizin size çok selamları var kendisi sizi tanıyor ve sizin ibrahim hocamızın dostu olduğunuzu söyledi ve anlattı bizlerde Merhum hocamızdan sizi duymuştuk.Nazik davranışınızdan dolayı sizede çok teşekkür ederiz

Bu gün gurubumuzda indirilen hatm'i şerifin ecrinden hasıl olan sevabı Muhterem kardeşimiz leyla hanımefendinin yuvasının selameti ve sıkıntılarının def'i için yapılmış,Yüce Rabbimize arz olunmuştur.
Yüceler Yücesi Rabbimizin selam ve selameti siz kardeşlerimizin üzerine olsun.....Hatim gurubu adına hafız salih.

mavci

Yönetici
Rabbim kabul eyleye inşallah...
Aminnn...

BASKENTLI

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın Mavci Rabbim sizdende Ebeden razı ve hoşnut olsun.Rabbimizin selam ve merhameti üzerinize olsun.Çok teşekkür eder satgılarımızı arz ederiz.

Sayın Başkentli size nasihat etmek bizim haddimiz değildir.Enesimizin size çok selamları var kendisi sizi tanıyor ve sizin ibrahim hocamızın dostu olduğunuzu söyledi ve anlattı bizlerde Merhum hocamızdan sizi duymuştuk.Nazik davranışınızdan dolayı sizede çok teşekkür ederiz

Bu gün gurubumuzda indirilen hatm'i şerifin ecrinden hasıl olan sevabı Muhterem kardeşimiz leyla hanımefendinin yuvasının selameti ve sıkıntılarının def'i için yapılmış,Yüce Rabbimize arz olunmuştur.
Yüceler Yücesi Rabbimizin selam ve selameti siz kardeşlerimizin üzerine olsun.....Hatim gurubu adına hafız salih.

Size, Enes'e ve tüm HAFIZ kardeşlere bizden de selamlar..

GÖZLERİNİZDEN öperim.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum
sesiz kalayım dedim ama ne mümkün? unutmadık , ki Ne İbrahim Hocamızı
ne hafız güzel insan Osman kardeşimizi bakmıyorum bile ki yüregim yanmasın
ne gariptir ki İbrahim dendikçe kur-anda cezbe gelirdı, aklıma gelirdı
Canları gördüm kısa bir görüntü ikisi bir arada özlemle anınca o kadarcık izinle
artık yeter dediler, nasılsa dünyada tanıdık , inşallah görecegiz...
Ya Enes ? Can Enes.. can yüreklim...
Rabbim sizleri korusun, Rabbimin yolunda yorsun.. dünyadaki en güzel karşılaşmamız bu olsun... mıknatıs misali çekiliyoruz.. olsun.. ilham ile yazdık mı böyle.. eh işte
dualarımda.. can oglum... Enes..Güzelin güzele selamı var...
ne haldeyim bir bilseniz? ne demişti sizin ne kadar faydalı oldugunuzu biliyoruz
(nerden biliyor ki ? ) derdim.. şimdi anlıyorum, kalp gözü açık olanlara gizli diye birşey yok..

BASKENTLI

Kayıtlı Kullanıcı
Al-i İmran (126)
Allah, bunu size sırf bir müjde olsun ve kalpleriniz bununla yatışsın diye yaptı. Yardım ve zafer ancak mutlak güç sahibi, hüküm ve hikmet sahibi Allah katındadır.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Ve Aleyküm Selam
Çok Değerli hocam sizleri aramızda görmek bizleri ne kadar çok mutlu etti anlatamam ve tüylerim diken diken oldu o günlere geri döndük sizleride üzmek istemiyorum ama İbrahim hocamızı aniden kaybetmemiz o dönemler çok acı çektiğim dönemleri fazla İbrahim hocamla görüşme imkanımız olmadı ama beni hiç bir zaman duasız bırakmadılar Allah hepsinden razı olsun bu zamanda gerçekten bu kadar değerli hocalarımız ve çok değerli kardeşlerim bulunamaz Allah hepsinden binlerce kez razı olsun emeklerine gönüllerine sağlık Allah mükafatlarını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Hele beni en çok üzen Osman hocamın vefatı o gün 25 eylül 2013 gece yarısı saat 3.30 du o gün o saate kadar uyumamıştım o acı dönemlerimde dua ediyordum o saate kadar sitede çok değerli Mustafa hocamın çok değerli Osman hocamın vefatını sitede haber veriyordu nasıl gece yarısı bağıra bağıra ağladım burnumun direkleri sızladı taktir ilah ne desek boş sözün bittiği yer Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun ondan sonra çok değerli Furkan kardeşimin aniden vefatı ondan sonrada hiç ummadığım anda Mustafa hocamın aniden ayrılması beni ne kadar derinden yaraladı anlatamam acıları hala içimde saklı her namazdan sonra dua ederken kalbim buruk içim acı dolu yine çok değerli bir hocamızın ani vefatı yine beni çok üzdü Allah rahmet eylesin mekanları cennet kabirleri nur ile dolsun.
Allah hepinizden razı ve hoşnut olsun sizleri anlatmaya kelimler yetmez zaten her zaman dediğim gibi iyi ki varsınız.
Çok değerli Enes kardeşimin hastalığı beni o kadar çok üzdü ki hele beklemediğimiz ummadığımız anda duyunca insan ister istemez çok üzülüyor Allah'ım tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah'ım iyilikler güzellikler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile sizleri Rabbim'e emanet ediyorum çok değerli İslam hocam ve Sizin çok değerli hocam ellerinizden hürmetle öpüyorum selamlar saygılar. Enes kardeşime de çok selamlar tedavisi sonuna kadar devam etsin bu günlerde geçecek hayırlısıyla inşallah. Orada yatmaktan sıkılmıştır ama sağlık çok önemli dikkat etmek gerekiyor.

Esselamun Aleykum

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Ve Aleyküm Selam
Çok Değerli hocam Allah sizlerden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her harf adedince her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah'ta sizleri darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.
Selam ve dua ile selametle kalınız saygılar selamlar ellerinizden hürmetle öperim..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........328.000

Allah kabul etsin..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........327.000

Allah kabul etsin..

hafız salih

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Gurubumuzda bu gün tamamlanan Hatmi şerifin ecrinden hasıl olan sevabı Muhterem Mavci kardeşimizin ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına bağışlanmak üzere duası yapılmış Yüce Rabbimize arz olunmuştur hafız'ı kelâm gurubumuz adına.....hafız Salih

mavci

Yönetici
Selamun Aleykum

Gurubumuzda bu gün tamamlanan Hatmi şerifin ecrinden hasıl olan sevabı Muhterem Mavci kardeşimizin ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına bağışlanmak üzere duası yapılmış Yüce Rabbimize arz olunmuştur hafız'ı kelâm gurubumuz adına.....hafız Salih

Ve Aleykumselam...
Rabbim ebeden razı ve hoşnut olsun inşallah...
Rabbim en güzel ve hayırlı şekilde kabul eyleye inşallah...
Selam ve DUA ile...

hafız salih

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Bu gün tamamlanan hatmi şerifin ecrinden hasıl sevabını muhterem eliffff kardeşimizin ailesindeen ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmek üzere duası yapılıp Yüceler Yücesi Rabbimize arz edilmiştir.

Hafızı Kelâm gurubu adına hafız Salih......Selam ve saygılarımızla...

hafız salih

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Gurubumuzca bu gün tamamlanan hatmi şerifin ecrinden hasıl olan sevabını Sayın başkentlinin ailesinden ahirete göçenlerin ruhlarına iletilmek üzere duası yapılarak Yüceler Yücesi Rabbimize arz edilmiştir.

Hafızı kelâm grubu adına hafız Salih.

hafız salih

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Bu gün tamamlanan Hatmi şerifin ecrinden hasıl olan sevabı Muhterem Melissa26 kardeşimizin ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına bağışlanmak üzere duası yapılıp Yüceler Yücesi Rabbimize arz edilmiştir.Selam ve saygılaeımızla........Hafızı kelâm gurubu adına Hafız Salih...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Bu gün tamamlanan Hatmi şerifin ecrinden hasıl olan sevabı Muhterem Melissa26 kardeşimizin ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına bağışlanmak üzere duası yapılıp Yüceler Yücesi Rabbimize arz edilmiştir.Selam ve saygılaeımızla........Hafızı kelâm gurubu adına Hafız Salih...

Aleykum selam .. beni ağlattınız yine... içimden gecti Enesime selam söyleyin diye
nereye yazsam diye düşündüm..
bir beklenti içinde olmamak adına yazmıyorum buraya .. bilmem biz çıkar için sevmedik sevdiklerimiizi.. gönlümüzde..
Rabbim razı olsun cümlenizden.. en güzel ikramıyla karşılasın Rabbim sizleri
zaten sunmuş azmı hafızlık??
bak sizleri düşünmek, yakıyor
gönlüm Enes'i görmek istiyor ama ya nasip diyorum ..
aklıma gelen , biz sevdiğimiz için mi cennette görüşürüz?
yoksa cennette bildiğimiz için mi dünyada severiz??
gönlüm diyor, tanıyorda seviyor, çünkü görmüyor

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Selam Aleyküm hocam Allah sizlerden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah Enes kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun Rabbimize sığınıyoruz ve istiyoruz Allah'ım kardeşimizin tez zamanda iyileşmek nasip etsin Rabbim.
Allah'ın nelere Kadir'dir Allah'ım sen yardım et senin için yalvarıyorz Senin için istiyoruz Allah'ım Enes kardeşimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip et.Amin
Burada bir arada duaya ortak olan kardeşlerimizden Allah binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile selametle kalınız değerli kardeşim saygılar selamlar..
-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.”

(Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifa ver! Şifa veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifa ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)

Enes kardeşimize ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim..
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun hocam selamlar saygılar hocam sizin ve İslam hocamın ellerinden hürmetle öperim herkese özellikle Enes kardeşime çok selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt