Selamun Aleykum
Ben hafız Salih ,sitedeki bütün kardeşlerimizi Selamların en güzeli ile selamlıyorum.
Öncelikle Merhum İbrahim hocamızı osman hocamızı mustafa hocamızı hiç unutmayan yine Enes kardeşini ve İslam hocamızı da hiç unutmayan Leyla hanımefendiye sonsuz teşekkür ederiz .Ayrıca Bize özelden hoş geldiniz mesajı gönderen başkentli rumuzlu beyefendiye çok teşekkür ederiz .
Siteye girişimiz Enes kardeşimizin arzusu ile olmuştur ben yaşı altmışı geçmiş olduğum için pek bu işlerden gençler kadar anlamıyorum bu sebeple hatamız olursa hoş görünüz.
Muhterem leyla hanımefendi kardeşimiz Enesimizi merak ettiğinizi biliyoruz her gün ziyaretine gidiyoruz size çok selamları var kendisi akciğer zafiyetinden iki aydan fazla hastahanede yatıyor hiç bir hayati tehlikesi yok ancak İslam hocamızın ricasını emir kabul eden doktor dostlarımız tedavisini uzatarak devam ettirmekteler
Sizlere gelirken elimiz boş gelmedik hatim Gurubumuz bu gün indirdiği 3 hatmi şerifin ecrinden hasıl olan sevabını sitedeki bütün kardeşlerimizin sevdiklerinden ahirete göçenlerin ruhlarına iletilmek üzere duası yapılarak Yüce Rabbimize arz edilmiştir .bundan sonrada tıpkı rahmete kavuşan sevgili hocalarımızın yaptığı gibi gurubumuzca her gün indirilen hatimlerden bir kardeşimize dusı yapılarak hediye edilecektir....
Rabbimizin selamı siz kardeşlerimizin üzerine olsun....Hatim gurubu adına Hafız Salih.