Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli İslâm Çalapkulu hocamız icin ;

Dualarının ve yaptığı ibadetlerin kabulu
Günahlarının ve eksiklerinin affı
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine......

ALLAH KABUL ETSIN........

SELAMETLE DUA ILE.........

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

ALLAH BU MÜBAREK GÜNLERİN OKUNAN KUR'ANLAR DUALAR HATİMLER YÜZÜ GÖZÜ HÜRMETİNE ALLAH BİZLERİ AFFEDİP ELLERİMİZİ DERGAHDAN BOŞ ÇEVİRMEYİP HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN HİÇ BİRİMİZİ DARDA SIKINTIDA ÇIKMAZDA ÇARESİZ BIRAKMASIN KENDİ KAPISINDAN BAŞKA KUL KAPISINA MUHTAÇ ETMESİN RABBİM.
ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ MADDİ MANEVİ BÜTÜN SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELLERDEN ÇARESİZLİKLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERMEK NASİP ETSİN RABBİM.
ALLAH HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ ÇIKMAZLARI ÇARESİZLİKLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA HAYIRLIYA ÇEVİRSİN RABBİM KENDİ RIZASI İÇİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK NASİP ETSİN RABBİM.
ALLAH'IM HUZURSUZ YUVALARA HUZUR MUTLULUK DİRLİK DÜZEN SEVGİ MUHABBET NASİP ETSİN ALLAH KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ. OKUYAN OKUMAYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK KOMŞU OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH'IM SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.
ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDE BİZLERİ ESİRGEME RABBİM.
BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE.

Okuduğumuz duaları kabul et, bu duaların hürmetine hepimizin niyetlerini ver.

Senin herşeye gücün yeter.Amin
SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Bu gün tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabı sayın buket_zeynep kardeşimizin ..Rahmeti Rahmana kavuşan merhum eniştesi Taner beyefendinin ruhuna iletilmesi kabrinin Kur'an-ı Kerimin nuru ile aydınlanması,cennet bahçelerinden bir köşe olması,hata ve kusurlarının bağışlanarak nurlar içersinde,sevinç içersinde haşre kalkması,kederli ailesinin üzerine sabırlar yağdırması için toplu duası yapılıp kabulu için Yüceler Yücesi Rabbimize (suphanehu) arz edilmiştir.

Esselamun Aleykum.....Saygılarımızla.

ALEYKÜM selam değerli hocam.. söylenecek söz çok ama kelimeler yetmiyor bazen...hakkınızı helal edin.. tek tek.. dualarımızdasınız..
teyzem ve kızları çok selamlarını iletti... saygıyla ellerinizden öpüyorlar.. ne mutlu onlara ki peygamberimiz(s.a.v) yolunda kimsesizlerin kimsesi oluyorlar.. hep duamızda olacaklar dediler..
RABBİM sizleri EFENDİMİZ(S.A.V)'e komşu eylesin cennetinde inşALLAH...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı cumalar diliyorum gönül dostlarım.
Allaha emanet olun.
Her gün okuyorum yasini şerif
Allahın izniyle.
Selametle kalın.

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜM selam değerli hocam.. söylenecek söz çok ama kelimeler yetmiyor bazen...hakkınızı helal edin.. tek tek.. dualarımızdasınız..
teyzem ve kızları çok selamlarını iletti... saygıyla ellerinizden öpüyorlar.. ne mutlu onlara ki peygamberimiz(s.a.v) yolunda kimsesizlerin kimsesi oluyorlar.. hep duamızda olacaklar dediler..
RABBİM sizleri EFENDİMİZ(S.A.V)'e komşu eylesin cennetinde inşALLAH...

Selamun Aleykum

kıymetli gönül dostumuz ,teyzeniz ve kızınızın selamlarını aldık kabul ettik Aleykum selam bizde kendilerine selam ederiz......bizler hakkımızı helal ettik,her zaman her kese hakkımız helal olsun. Cumanız mübarek olsun..

Esselamun Aleykum.......Saygılarımızla..

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı cumalar diliyorum gönül dostlarım.
Allaha emanet olun.
Her gün okuyorum yasini şerif
Allahın izniyle.
Selametle kalın.

Selamun Aleykum

Cumamızı kutlayan kıymetli gönül dostumuz,sizinde cumanız mübarek olsun. Gurubumuzca bu gün tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabı sizin ailenizden ahırete göçen sevdiklerinizin ruhlarına iletilmesi,hayırlı,sağlıklı,uzun ve rızayı ilahiye uygun bir ömür geçirmeniz,her türlü skıntı ve üzüntülerinizin giderilmesi,dualarınızın kabulu hata ve kusurlarınızın affı için toplu duası yapılmış,kabulü için Yüceler Yücesi Rabbimize (suphanehu) arz olunmuştur.

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli İslâm Çalapkulu hocamız icin ;

Dualarının ve yaptığı ibadetlerin kabulu
Günahlarının ve eksiklerinin affı
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine......

ALLAH KABUL ETSIN........

SELAMETLE DUA ILE.........

Selamun aleykum

Kıymetli gönül dostumuz hocamız için yapmış olduğunuz dualara ve okuyan bütün kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz,Allah cc. okuduklarınızı kabul buyursun gönüllerinizin her muradını versin,Cumanız mübarek olsun.

esselamun Aleykum.....Saygılarımızla.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Cumamızı kutlayan kıymetli gönül dostumuz,sizinde cumanız mübarek olsun. Gurubumuzca bu gün tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabı sizin ailenizden ahırete göçen sevdiklerinizin ruhlarına iletilmesi,hayırlı,sağlıklı,uzun ve rızayı ilahiye uygun bir ömür geçirmeniz,her türlü skıntı ve üzüntülerinizin giderilmesi,dualarınızın kabulu hata ve kusurlarınızın affı için toplu duası yapılmış,kabulü için Yüceler Yücesi Rabbimize (suphanehu) arz olunmuştur.

aleyküm selam ,
Emeği geçen tüm gönül dostlarım,
hocalarım,büyüklerim,kardeşlerim,
bu ne büyük hediye,bu ne büyük mutluluk,
ve bu gün cuma.
Allah razı olsun siz büyüklerimizden.
emeğinize yüreğinize sağlık.
Rabbim muradınızı versin.
selametle kalın inşaallah.

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Gurubumuzun bu gün tamamladığı hatimin ecrinden hasıl olan sevabını Sayın Hüzünlü kardeşimizin Ailesinden ahirete göçmüş olan sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi,kıymetli kardeşimizin uzun ve hayırlı bir ömür geçirmesi için toplu duası yapılmış ve kabulu için Yüceler Yücesi Allahü teala'ya ( Azze ve celle) arz edilmiştir.

Esselamun Aleykum....Saygılarımızla.

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Gurubumuzun bu gün tamamladığı hatimin ecrinden hasıl olan sevabını Sayın Hüzünlü kardeşimizin Ailesinden ahirete göçmüş olan sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi,kıymetli kardeşimizin uzun ve hayırlı bir ömür geçirmesi için toplu duası yapılmış ve kabulu için Yüceler Yücesi Allahü teala'ya ( Azze ve celle) arz edilmiştir.

Ve Aleyküm Selam Mustafa hocam,

Allah razı olsun Mustafa hocam. Allahım kabul ve makbul buyursun, yerlerine ulaştırsın inşaALLAH. Ne diyeceğimi bilemedim. O kadar çok sevindim ki, sağolun, varolun. Rabbim de sizleri sevindirsin, hiç bir zaman sıkıntı ve zorda bırakmasın. Ne mutlu bize ki, siz değerli hocalarımızdan, kardeşlerimizden dualar alabilmek, sevdiklerimize hediyeler gönderilmesini sağlamak. Gerçekten çok çok çok mutlu oldum. Emeğinize, yüreğinize sağlık.

Bu arada İbrahim hocamı ve Osman hocamı da saygıyla anıyorum. Her gece dualarımda oluyorlar. Babam için gönderdiğim hediyelerime onları da ortak ediyorum. Rabbim kabul ve makbul etsin.

Hicri Yılbaşınız Mübarek olsun. Rabbim sizlere sevdiklerinizle birlikte, hayırlı, sağlıklı ve afiyet içinde güzelliklerle dolu uzun ömürler versin inşaALLAH.

Tüm grubunuzdaki kardeşlerimin, islam hocamın ve sizin yılbaşını kutluyor, ayrı ayrı selam ve saygılarımı sunuyorum.

Rabbim her daim yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH.

Hayırlı ve bol bereketli günler dilerim...

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli gönül dostumuz sayın hüzünlü kardeşimiz bizde gurubumuz olarak sizin ve sizin şahsınızda bütün kardeşlerimizin hicri yılbaşınızı kutluyor hayırlarla dolu sağlıklı ve mutlu nice yıllar diliyoruz,İbrahim hocamızı ve osman hocamızı dualarınızda anmanızda bizi çok mutlu etmiştir.çok teşekkür ediyoruz.gününüz ve ömrünüz hayırlarla dolsun.

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Gurubumuzca bu gün tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabını Sayın vaveyla kardeşimizin ailesinden ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi,Sayın kardeşimizin gönlünden geçen her muradının kabulü,sağlıklı uzun ve rızayı ilahiye uygun bir dünya hayatı geçirerek huzuru İlahiye bütün kusurları af olunmuş olarak varması için toplu dua yapılarak kabulü için Yüceler Yücesi Rabbimize cc. arz olunmuştur.

Esselamun Aleykum....Saygılarımızla

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Yeni yılımızın ümmete hayırlar getirmesini Yüce Mevlamızdan niyaz ediyorum,
selametle kalın.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
kıymetli büyüklerimiz gönül dostlarımız için,
yasini şerif okuyorum inşallah.
Rabbim kabul etsin.
selametle kalın.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Çok Değerli Mustafa hocam okuduğumuz Yasinler çok değerli İslâm Çalapkulu hocamızın ayrıca hatim grubundan ve ailesinden ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi ve İslam hocamızın uzun ve hayırlı bir ömür geçirmesi için için duaları yapılmış olup kabulü için Yüceler Yücesi Rabbimize (Azze ve Celle) arz edilmiştir.
Allah hepinizden razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Selamlar saygılar Rabbim'e emanet olun hocamın da ellerinden hürmetle öperim...

Esselamun Aleykum......Saygılar selamlar...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........580.000

Allah kabul etsin..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Ve Aleyküm Selam.
Tevaffük olması ne güzel.
Sevgili Mustafa hocam ve Birbirinden saygı değer Kuran Aşığı ve hizmetkarı Hocalarım.
Kaç gündü belli sıkıntılarım vardı dolayısıyla duaya da ihtiyacım vardı.
Bende Kuran ağızlı hocalarımdan bir sabah namazı akabinde dua dilenecektim. Sonra hocalarıma rahatsızlık veririm diye çekindim.
Şimdi adımı görünce Mutluluğumu siz hesab edin.
Allah celle celalüh cümlenizden , anne ve babalarınızdan sevdiklerinizde razı olsun inşallah..

Sadece benim değil burdaki herbir kardeşimizin bir dua dilencisi olduklarını
ve siz değerli hocalarımızın büyüklerimizin dualarına ihtiyaçı olduğunu biliyorsunuz.
bizde güçümüz yettiğince ve dilimiz döndüğünce sizler okuyor.
Her bir hayrımıza sizleri ortak ediyoruz inşallah.

Selam ve dua ile

Selam Aleyküm çok değerli kardeşim cuma sabah namazından sonra 1 Yasin okunmuştur Allah kabul etsin maalesef teyzemin acil olarak birden bire hastalanıp bir anda bitkisel hayata girip durumu kötü olduğu için haber veremedim ben cuma günü güzel haberler için dua isteyecekken(yaşadığım sıkıntılar hala devam ediyor ben bıraktım zaten başka bir konuydu zaten)ama teyzemin ani rahatsızlığıyla üzüntüyle boğulduk zaten sabahın 7 sinde telefon çalınca bizler korktuk acı haber geldi diye şu anda nefesi bile yeterli Allah'ım hayırlı şifalar nasip etsin inşallah. Teyzem için dualarınızı bekliyoruz acılar iyice yıprattı zaten önce 7 yaşında bir evladını daha sonra 40 yaşında bir evladını daha sonra eşini en sonda 10 yaşında torununu kaybedince Allah sabır versin yüreklerine inşirah nasip etsin lah2ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.
Allah sizin de yar ve yardımcınız olsun kardeşim içinde bulunduğunuz bütün sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Celle Celalühu hakkınızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkınızda hayırlı, hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze razı eylesin..
Allah hepinizden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun.

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Leyla kardeşim,

Geçmiş olsun. Teyzenize Rabbim Şafi ismi hürmetine acil şifalar versin, yar ve yardımcısı olsun inşaALLAH.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm çok değerli kardeşim cuma sabah namazından sonra 1 Yasin okunmuştur Allah kabul etsin maalesef teyzemin acil olarak birden bire hastalanıp bir anda bitkisel hayata girip durumu kötü olduğu için haber veremedim ben cuma günü güzel haberler için dua isteyecekken(yaşadığım sıkıntılar hala devam ediyor ben bıraktım zaten başka bir konuydu zaten)ama teyzemin ani rahatsızlığıyla üzüntüyle boğulduk zaten sabahın 7 sinde telefon çalınca bizler korktuk acı haber geldi diye şu anda nefesi bile yeterli Allah'ım hayırlı şifalar nasip etsin inşallah. Teyzem için dualarınızı bekliyoruz acılar iyice yıprattı zaten önce 7 yaşında bir evladını daha sonra 40 yaşında bir evladını daha sonra eşini en sonda 10 yaşında torununu kaybedince Allah sabır versin yüreklerine inşirah nasip etsin lah2ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.
Allah sizin de yar ve yardımcınız olsun kardeşim içinde bulunduğunuz bütün sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Gönlümüzdekini hakkınızda hayırlı, hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze razı eylesin..
Allah hepinizden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun.
çok geçmiş olsun canım.Allah Şfii ismiyle şifa versin.
ne zor imtihanlardan geçmiş.
Allah senin de tüm sıkıntılarını gidersin.hayırlı sebepler versin inşaALLAH.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı

mırerhan kardeşim,
okudum ve çok üzüldüm teyzenizin durumuna ,
teyze anne yarısı derler,
çokça dua edeceğim.
Allahın izniyle,Rabbim tez zamanda şifa versin inşaallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt