ee boşunamı ortak olduk
eyvAllah kardeşim :a26:
ee boşunamı ortak olduk
HAYIRDIR ARTIK BOM OYUNUNDA GÖRMÜYORUZ SİZİ:deyvAllah kardeşim :a26:
HAYIRDIR ARTIK BOM OYUNUNDA GÖRMÜYORUZ SİZİ:d
Hmm şöyle oluyor kem küm.. :a03:
kem küm derken
ya abi ya onu biliyorum yani kem küm niye demek istedimVerecek cevabı olmayınca insan ne diyeceğini bilemiyor, lal oluyor dili..
ya abi ya onu biliyorum yani kem küm niye demek istedim
mesaj alınmıştırhm öyle mi kardeşim anladım sözüm meclisten dışarı, kimseler olmayınca arkalarından insanları boomlamak pek hoş olmuyor desem :a03: ibra kardeşim falan yazın sınavı bitip gelince, o zaman ağız tadıyla oynarız :a26:
mesaj alınmıştır
yanlış anlaşılmadım kardeşim inş?
hayır anlamadım
kızdınız veya gücendiniz mi kardeşim :a03:
Kardeşim öteki konuya yazmıştım ama buraya da yazıyım
Özür dilerim kardeşim :a33: Hoşbuldum, Allah razı olsun, selam verecektim fakat hemşerime laf yetiştirmekten fırsat bulamadım
Selamunaleyküm kardeşim
Eyvallah kardeşim düşündüğün için, kolayladım baya da kafa doldu sen naptın kardeşim?
hep sizmi düşüneceksiniz
RABBİM ANLINIZIN akıyla bittirmeyi nasib etsinde kafanızda gönlünüzde rahatlar artık
üç ayları istediğiniz gibi bol rahmatle geçirmenizi dilerim ALLAHtan
valla tezini bittirmeniz için dualarımdasınız
RABBim yardımcınız olsun
inşallah müjdeli haberi alrız artık
ya kusura bakmayım ben bunu daha yeni gördüm:a33::a03:
Ya size diyorum beni foruma getirmeyin diye ben geliyoruuuuuum forum bi anda karisiyor nedense alalalaaaa
neyse konumuza donelim simdi merveyle,yani Vaveyla (deniz yildizi ) ile konusurken,haa bu arada cesmide var,neyse onu yazmasamda olur neyse evet merve ile beraber bu konuyu acak dedik simdi herkezin yorumlarini bekliyoruz bakin bu kadar emek harciyorum lutfen yazmayi ihmal etmeyin malum ben takim tutmuyorum ama iyi bir ucret karsiliginda transfer olabilirim simdiben merveye iyi olan kazansin diyorum o yok fenerbahce kazanacak diyor bende biliyorum fazla ucuyorher neyse..
evet sizce haftaya maci kim alir ben basliyorum
bu mac berabere biter
bakk yaa bakk yaa fazla uçuyor der bana bana benm gibii fenerbahçeliyee
evet çeşmiyi boşgeç nası 6sli anlamıyom
evet biz behiyecimle konuşurken derbi sonucu ne olur dedim ona güvenmiştim halbuki tuttu bana berabere kalırsınız dedi ayyy nası sinirlendim anlatamam ama skntı yok herkes hata yapar biliyorum yanılıyo behiye
çünkü bu maçı FENERBAHÇEM alcak