biz neyiz burdaDeniz yıldızı gelir :a04:
Sayfa canlanır
Behiye kardeşim , deniz yıldızı kardeşim FB li olunca , o olduğu zaman takım muhabbetleri renkli geçiyor , muhalefet biri olunca onun içinbiz neyiz burda
Behiye kardeşim , deniz yıldızı kardeşim FB li olunca , o olduğu zaman takım muhabbetleri renkli geçiyor , muhalefet biri olunca onun için
Yanlış anlaşılmalar olmasın aman diyeyim
heyyyttt açılın uleynnn ben geldimm
hemşerim bilirsin severim seni yalnız şu gs takıntın olmasa pek bi güzel olacakk
nadas gelelim sana cansın diyom ama niee bu kazığı atıpta gsye oy veriyon çok üzdün beni
melekk hele sen heleee senn bilirsin canım ciğerimsin ammaa sende attın kazığını
behiyeee nasıl yaparsın bunu banaa sen hani anlaşacaktık hani fbye verecektin oyunu kandırdın benii
neyse uzatmadan verem oyumu tabikiii FENERBAHÇEMEEEEE
orda konyasporu görünce bi an içim cız etti be
nadas seni görüncede cız ediyoo fbli olaydın eşit değil önde olacaktık
neyse diğer fbli arayışlarına başlasam iyi olcak :a36:
Çok güzel bir konu açmışsınız ahmet abi inşallah GalataSarayımız burdada stadda da birinci olucak
Hoşgeldin hemşerim ya, ah bi de Hatice kardeşimiz olaydı, o zaman rekabetin tadından yenmezdi
EyvAllah hemşerim, bilmukabele, lakin takıntı derken.. Şu anda Galatasaray hayatın kendisidir diyesim geldi cevap olarak ama susuyorum.. Söz gümüşse, sükut.. anladın sen onu hemşerim :a26:
Ben de zaten 4 büyükten sonra ilk onun adını yazdım saygımdan, madem oy veremiyoruz, bari adı yükseklerde olsun, namı yürüsün Konyasporumuzun..
hoşbuldummu desem bilemedim hemşerim
tamam anlıyom yaranız var tuz basmayım diyom ama dayanamıyom
sonrada böyle laf verip veriştiriyonuz alalaaa
Biz öyle bir insan mıyız hemşerim
Est kardeşim, affına sığınarak açtım bu konuyu, senin açtığın konuyu tamamlasın diyerek :a03:
İnş kardeşim, yarına kadar işlerimi tamamlayıp izlemek istiyorum açıkcası maçı, gerçi işlerim olmasa İstanbulda yerinde izlemek vardı ama napalım kısmet..
eee kem küm sen çok iyi bi insansın
ama gsliler için özel bi açıklama istersen susmayı tercih ederim burda
Son kararın mı
İnşallah izleyebilirsin abi
6sli deilmi adamı deli ederler eveeeettt
İnş kardeşim Fakat Ali Sami Yen'in yerini alabilir mi hiç bir stad yaa..
Hayır susman buysa, konuşmanı tahmin bile edemiyorum
İnş kardeşim Fakat Ali Sami Yen'in yerini alabilir mi hiç bir stad yaa..
6sli deilmi adamı deli ederler eveeeettt