VaVeyla
Kayıtlı Kullanıcı
beşiktaş..
hayy allahım sende gelmişsin beşiktaş diyon yaww insan bi vaveyla haklı der fener alırr der nerde kardeşlik nerde destekk
beşiktaş..
hayy allahım sende gelmişsin beşiktaş diyon yaww insan bi vaveyla haklı der fener alırr der nerde kardeşlik nerde destekk
vaveyla haklı beyler ya kardeşlik amenna destek amenna ama işin ucunda fb var ya yapmasan mazur görsen bu konuda beni yook olmaz diosanda peki ne diyem fb alsın puanlar eşitlensin bari
hakkat ya hoşgelmiş kardeşim
biz alırsan puanlar eşitlenmicek biz geçceezz onlarıı hıhhh
hahh yaa işte kardeşlikk iştee destekk bu desteği çeşmiden bile görememiştim
gözün aydın artık
Şu konuda takım isimlerinden çook benim ismim geçiyor ya hû
Recep abi ayıııp, ayııppp inanamazmışş
Vaveyla hanımcıım fenerbahçe kazansın diye dua seferberliği yapmanızdan endişe duymaktayız
demekki senin takipçin daha çok sen ve destek yanyana pek örtüşmüyor nedense oh olsun sana beşiktaşa karşı durursan vaveyla haklıdır her zaman
hakkat ya ben bizim puanla karıştırmışım ihtiyarlık işte neyse berabere kalın desem ayıp olurmu şaka şaka hayırlısı hakeden kazansın ne diyem çeşmi ve destek inanamam ki zati sağol gözüm aydın oldu
Şu konuda takım isimlerinden çook benim ismim geçiyor ya hû
Recep abi ayıııp, ayııppp inanamazmışş
Vaveyla hanımcıım fenerbahçe kazansın diye dua seferberliği yapmanızdan endişe duymaktayız
demekki senin takipçin daha çok sen ve destek yanyana pek örtüşmüyor nedense oh olsun sana beşiktaşa karşı durursan vaveyla haklıdır her zaman
Ona şüphe mi vaarr
ben ve destek örtüşmüyorr vee ohh olsun ve vaveyla haklıdııır pekii abi yazdım ben bunu bi köşeye hıhhh
dua edin şu sıralar gayet sakinim
vaveyla nerdesin bak göz göregöre ateşe attım kendimi desteğe destek umarım inşallah yani yazma yazma siil delete başım ağrıyor ya hani sakinmi senmi senmi öyledir inşallahOna şüphe mi vaarr
ben ve destek örtüşmüyorr vee ohh olsun ve vaveyla haklıdııır pekii abi yazdım ben bunu bi köşeye hıhhh
dua edin şu sıralar gayet sakinim
haa şöylee biz sizmiyiz ayıp olur tabi insan kardeşine dermi bunu aa yanii bizz amiinn amiiiinn
vuvvvv iyi fikirr hemen bi konu açem
yihuuuu ilk defa bi beşiktaşlıya çok ısındımm yeterki çeşmiye karşı olsun
korkuyorum bu sakinliğinden vala resimlerine bakıp ağlayasım geliy
Hodri Meydan ? mı diyorsunuz yoksaa bana.. ??
Eyi peki öyle olsun.. :a22:
Sevgili konu sahibi Ahmet abim nerdesiniz
Gene organize işler peşinde bunlar..
organize mi organize işler bunlar
nasiii anlayamadım beeen
vaveyla nerdesin bak göz göregöre ateşe attım kendimi desteğe destek umarım inşallah yani yazma yazma siil delete başım ağrıyor ya hani sakinmi senmi senmi öyledir inşallah
çarşı çeşmiye karşı diyesim gelio ama
Hodri Meydan ? mı diyorsunuz yoksaa bana.. ??
Eyi peki öyle olsun.. :a22:
Sevgili konu sahibi Ahmet abim nerdesiniz
Gene organize işler peşinde bunlar..
ateşe attıysan destekçinim ben her daim çeşmiii sus bakıyıımm aaaaa acı biber sürerim ağzına abiye öle denirmi
cık cık cıkkk sevmedimm:a43:
hani nerde ahmett nerde destekçin hani ya nadas nerde peki peki en olmadı ibra nerdee nihahaa 6slilerin desteği bu kadar olur hiçbiri yokk